DjTony Δημοσιεύτηκε April 1, 2020 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 1, 2020 Δεν δίνουν το επίδομα στη γυναίκα μου διότι δεν την δέχεται το ΕΡΓΑΝΗ επειδή ο λογιστής του αφεντικού της έκανε ανανέωση σύμβασης στις 24 Μάρτη που έληξε η σύμβαση αντί για αναστολή. Το μαγαζί που δούλευε έχει κλείσει.. Δεν τη δέχεται μας λένε.. Έχουμε μιλήσει με εργατολογο, με πόσους λογιστές... Εγώ παίρνω 500-550€ και η γυναίκα μου άλλα τόσα. Έχουμε παιδί 18 μηνών και 300€ ενοίκιο.. Καταλαβαίνετε τι σημαίνει το να μη πάρουμε τα 800€. Γνωρίζει κάποιος κάτι; έγινε και σε άλλους αυτό; άνεργοι ή άνθρωποι που ήταν δηλωμένο 1 φορά τη βδομάδα το παίρνουν κανονικά το επίδομα και η γυναίκα μου που τα δηλώνει ΟΛΑ και δουλεύει καθημερινά και κανονικά της λένε όχι, θα πεινάσεις... Που ζούμε ρε φίλε.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympiakos Δημ. April 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2020 (edited) Δεν δίνουν το επίδομα στη γυναίκα μου διότι δεν την δέχεται το ΕΡΓΑΝΗ επειδή ο λογιστής του αφεντικού της έκανε ανανέωση σύμβασης στις 24 Μάρτη που έληξε η σύμβαση αντί για αναστολή. Το μαγαζί που δούλευε έχει κλείσει.. Δεν τη δέχεται μας λένε.. Έχουμε μιλήσει με εργατολογο, με πόσους λογιστές... Εγώ παίρνω 500-550€ και η γυναίκα μου άλλα τόσα. Έχουμε παιδί 18 μηνών και 300€ ενοίκιο.. Καταλαβαίνετε τι σημαίνει το να μη πάρουμε τα 800€. Γνωρίζει κάποιος κάτι; έγινε και σε άλλους αυτό; άνεργοι ή άνθρωποι που ήταν δηλωμένο 1 φορά τη βδομάδα το παίρνουν κανονικά το επίδομα και η γυναίκα μου που τα δηλώνει ΟΛΑ και δουλεύει καθημερινά και κανονικά της λένε όχι, θα πεινάσεις... Που ζούμε ρε φίλε.... ο λογιστης του αφεντικου ειναι για τα πανυγηρια αντι για να πει στο αφεντικο οτι ετσι φαινεται οτι δουλευει κανονικα στην συμβαση η γυναικα σου ασχέτος οτι ειναι κλειστο το μαγαζι παει και ανανεωνει την συμβαση ενω πρακτικα μπορουσε αμεσως μετα να της κανει αναστολη συμβασης ωστε να παρει το επιδομα,,εχει βουιξει ο κοσμος οτι θα δωσουν τα λεφτα και ποιοι τα δικαιουνται και αυτος ανανεωνει την συμβαση κατ εντολη του αφεντικου του,,,(κρατα και μια πισινη μηπως εγινε και επιτηδες ετσι και αλλιως και που την ανανεωσε αυτος ηξερε ηδη οτι δεν θα την πληρωνε και θα ειχε και την μειωση εισφορων σαν επιχειρηση)...παντως δεν την ξερω την περιπτωση για να σου απαντησω θα σου ελεγα αν την ειχα ξανακουσει.Εγω φιλε μου ειμαι σε χειροτερη μοιρα απο εσενα τα ιδια εξοδα με εσενα με 370 νοικι και παιδι μικρο και δοση στην τραπεζα που μεχρι και πριν ενα μηνα την εβαζα κανονικα,, Εμενα η γυναικα μου το δικαιουται το επιδομα λογικα μεθαυριο ειναι η αιτηση λογω α.φ.μ.....Εγω ομως λογω τουρισμου που περιμεναμε να δουλεψουμε απο απριλιο αντε μαιο η σεζον παει,,,απο ιουλιο και βλεπουμε και προσεξε ειμαι με καρτα ανεργιας και οχι επιδομα και δεν δικαιουμαι τιποτα οπως και αλλοι στον κλαδο...απλα μεχρι να ανοιγαμε καναμε κανα μεροκαματο που,,και που λογω οτι ειμαστε σε τουριστικη περιοχη που εξαρτιομαστε καθαρα απο τον τουρισμο δουλειες αλλες δεν υπαρχουνε,,τωρα ουτε και μεροκαματο με τον χαλι αυτο οποτε τιποτα δεν λαμβανουμε,,κατα τα αλλα ομως δωσανε σε αλλες κατηγοριες το επιδομα που λες και δεν μπορουσαν να την βγαλουνε εχοντας καποια οικονομικη ανεση σε δικηγορους μηχανικους λογιστες,,,και εμεις που περιμεναμε τον τουρισμο οπως καθε χρονο την ηπιαμε και χωρις να παρουμε τιποτα,,παρα μονο οσοι ειχαν το επιδομα,,τους κανουν επεκταση 2 μηνες επιπλεον ταμειο ανεργιας,οι υπολοιποι που αποδεδειγμενα δουλευαμε στον τουρισμο περυσι και περιμεναμε να παμε για δουλεια χαμενοι απο χερι και επισης οσοι εχουμε δοση στην τραπεζα ουτε και για εμας παγωμα δοσεων....Καταλαβες τις αδικιες τωρα?? Edited April 2, 2020 by olympiakos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. April 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2020 (edited) Δεν δίνουν το επίδομα στη γυναίκα μου διότι δεν την δέχεται το ΕΡΓΑΝΗ επειδή ο λογιστής του αφεντικού της έκανε ανανέωση σύμβασης στις 24 Μάρτη που έληξε η σύμβαση αντί για αναστολή. Το μαγαζί που δούλευε έχει κλείσει.. Δεν τη δέχεται μας λένε.. Έχουμε μιλήσει με εργατολογο, με πόσους λογιστές... Εγώ παίρνω 500-550€ και η γυναίκα μου άλλα τόσα. Έχουμε παιδί 18 μηνών και 300€ ενοίκιο.. Καταλαβαίνετε τι σημαίνει το να μη πάρουμε τα 800€. Γνωρίζει κάποιος κάτι; έγινε και σε άλλους αυτό; άνεργοι ή άνθρωποι που ήταν δηλωμένο 1 φορά τη βδομάδα το παίρνουν κανονικά το επίδομα και η γυναίκα μου που τα δηλώνει ΟΛΑ και δουλεύει καθημερινά και κανονικά της λένε όχι, θα πεινάσεις... Που ζούμε ρε φίλε....Έχει αριθμό πρωτοκολλου η γυναίκα σου από την αίτηση αναστολής ΣΥΜΒΑΣΗΣ στο ΕΡΓΑΝΗ;Για να την δεχτεί το συστημα θα πρέπει ο εργοδότης να χει μπει στο ΕΡΓΑΝΗ και να έχει δηλώσει ότι βγάζει την γυναίκα σου σε αναστολή ΣΥΜΒΑΣΗΣ, επίσης πολύ σημαντικό να ξέρεις ότι μπορείς να μπεις στο σύστημα συγκεκριμένη μέρα με βάση το ληγοντα αριθμό του ΑΦΜ δλδ αν το ΑΦΜ λήγει στον αριθμό 7 θα μπεις στις 7 του μηνός να κάνεις την αίτηση κλπ Στάλθηκε από το Mi Note 10 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited April 2, 2020 by Giwrgos_Gk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. April 2, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2020 Έχει αριθμό πρωτοκολλου η γυναίκα σου από την αίτηση αναστολής ΣΥΜΒΑΣΗΣ στο ΕΡΓΑΝΗ;Για να την δεχτεί το συστημα θα πρέπει ο εργοδότης να χει μπει στο ΕΡΓΑΝΗ και να έχει δηλώσει ότι βγάζει την γυναίκα σου σε αναστολή ΣΥΜΒΑΣΗΣ, επίσης πολύ σημαντικό να ξέρεις ότι μπορείς να μπεις στο σύστημα συγκεκριμένη μέρα με βάση το ληγοντα αριθμό του ΑΦΜ δλδ αν το ΑΦΜ λήγει στον αριθμό 7 θα μπεις στις 7 του μηνός να κάνεις την αίτηση κλπ Στάλθηκε από το Mi Note 10 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ο λογιστής του αφεντικού έκανε ανανέωση και όχι αναστολή.. Τι λέμε..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodoris85 Δημ. April 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2020 Να κάνω μια ερώτηση. Δυο δεν είναι οι περιπτώσεις; Είτε είναι ενεργή η εταιρεία και πληρώνεσαι είτε παίρνεις τα 800. Δεδομένου ότι δεν έχει κάνει αναστολή σύμβασης. Δε θα πρέπει να την πληρώσει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. April 3, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2020 Αφού έχει κλείσει η εταιρεία... Δεν πάει για δουλειά.. Πως θα την πληρώσει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. April 3, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2020 Και ένα άλλο κουλό.. Είπε στη γυναίκα μου ο εργοδότης της ότι επειδή 9 με 14 Μάρτη είχε άδεια τώρα θα της πληρώσει λέει τις προηγούμενες μέρες και όχι την άδεια, έχει το δικαίωμα να την πληρώσει αργότερα λέει... Είναι δυνατόν; πρώτη φορά τ ακούω. Τόσα χρόνια πάντα η άδεια πληρώνονταν στο μισθό κανονικά απευθείας από όλους τους εργοδότες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. April 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2020 με λίγα λόγια έκανε το κλασσικό κολπάκι 1. έληξε την σύμβαση 2. την έκανε ξανά πρόσληψη 3. την ίδια μέρα βάρεσε κλείσιμο ετσι πήρε ότι βοήθημα έδωσε το κράτος σε αυτόν έχει μηδενική υποχρέωση στην κοπέλα (αφου δεν πρόλαβε να δουλέψει καν με την νέα σύμβαση κλασσική ελληνική λαμογια και λογικα δεν μπορει να κανει τπτ η κοπελλα (οχι ευκολα τουλαχιστον) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodoris85 Δημ. April 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2020 Δε μπορώ να καταλάβω τι θετικό μπορεί να έχει ο εργοδότης από αυτό, αφού τα 800 ευρώ δε θα τα έδινε από την τσέπη του. Χάνω κάτι στη διαδρομή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. April 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2020 Δε μπορώ να καταλάβω τι θετικό μπορεί να έχει ο εργοδότης από αυτό, αφού τα 800 ευρώ δε θα τα έδινε από την τσέπη του. Χάνω κάτι στη διαδρομή;Ούτε εισφορές για τους εργαζόμενους πληρώνει όλα τα αναλαμβάνει το κράτος για όσο διαρκεί η αναστολή ΣΥΜΒΑΣΗΣ, επιπλέον δικαιουται έκπτωση στο ενοίκιο, δεν πληρώνει ΦΠΑ, το μόνο που μπορεί να συμβαίνει είναι να μην υπάγεται ο ΚΑΔ της επιχείρησης στους πίνακες του υπουργείου, ποιος ξέρει. Στάλθηκε από το Mi Note 10 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodoris85 Δημ. April 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2020 (edited) Ούτε εισφορές για τους εργαζόμενους πληρώνει όλα τα αναλαμβάνει το κράτος για όσο διαρκεί η αναστολή ΣΥΜΒΑΣΗΣ, επιπλέον δικαιουται έκπτωση στο ενοίκιο, δεν πληρώνει ΦΠΑ, το μόνο που μπορεί να συμβαίνει είναι να μην υπάγεται ο ΚΑΔ της επιχείρησης στους πίνακες του υπουργείου, ποιος ξέρει. Στάλθηκε από το Mi Note 10 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δε με κατάλαβες. Δε ρωτάω τι κερδίζει με την αναστολή, αλλά τι κερδίζει αν η συγκεκριμένη κοπέλα (και ίσως και άλλοι υπάλληλοι) δεν πάρει το επίδομα. Όλα τα υπόλοιποα οφέλη που έχει η εταιρεία, θα τα είχε είτε έτσι είτε αλλιώς. Edited April 3, 2020 by thodoris85 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. April 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2020 Δε με κατάλαβες. Δε ρωτάω τι κερδίζει με την αναστολή, αλλά τι κερδίζει αν η συγκεκριμένη κοπέλα (και ίσως και άλλοι υπάλληλοι) δεν πάρει το επίδομα. Όλα τα υπόλοιποα οφέλη που έχει η εταιρεία, θα τα είχε είτε έτσι είτε αλλιώς.Απλά σου απάντησα ότι δεν είναι μόνο τα 800€ είναι και αλλά που δεν θα δώσει από την τσέπη του όπως οι εισφορές για τον κάθε εργαζόμενο κλπ,επίσης νομίζω αν δεν βγάλει σε αναστολή ΣΥΜΒΑΣΗΣ η εκ περιτροπής εργασία το προσωπικό δεν δικαιούται τίποτα, αυτές τις δυο εναλλακτικές έδωσε η κυβέρνηση. Στάλθηκε από το Mi Note 10 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. April 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2020 Πολλά πράγματα Καταρχάς αν την έβαζε σε αναστολή δεν θα μπορούσε να την αποκλείσει για αρκετό καιρό ακόμη, και αν επέλεγε αυτό το κάθεστος ουσιαστικά δεν θα μπορούσε να κυλήσει την εταιρεία. Θα μου πείτε γιατί καιγόταν να την κλήσει, είναι απλό όταν λήξουν αυτά τα μέτρα περρισοτερες εταιρείες θα τα βρουν σκούρα, έτσι η καλή λύση (για της μικρές) είναι λουκέτο και αργότερα αν γίνουν όλα καλά ανοίγουν με άλλο αφμ κλπ Με απλά λόγια έρχονται δύσκολες μέρες στο πλοίο και ήδη τα ποντίκια το εγκαταλειοουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodoris85 Δημ. April 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2020 (edited) Απλά σου απάντησα ότι δεν είναι μόνο τα 800€ είναι και αλλά που δεν θα δώσει από την τσέπη του όπως οι εισφορές για τον κάθε εργαζόμενο κλπ,επίσης νομίζω αν δεν βγάλει σε αναστολή ΣΥΜΒΑΣΗΣ η εκ περιτροπής εργασία το προσωπικό δεν δικαιούται τίποτα, αυτές τις δυο εναλλακτικές έδωσε η κυβέρνηση. Στάλθηκε από το Mi Note 10 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μα δεν έκανε αναστολή στην κοπέλα, άρα δε δικαιούται όπως λες κι εσύ. Αναφορικά με τις εισφορές, κατανοητό (νόμιζα ότι είχαν και σε αυτό το κομμάτι απαλλαγές). Πολλά πράγματα Καταρχάς αν την έβαζε σε αναστολή δεν θα μπορούσε να την αποκλείσει για αρκετό καιρό ακόμη, και αν επέλεγε αυτό το κάθεστος ουσιαστικά δεν θα μπορούσε να κυλήσει την εταιρεία. Θα μου πείτε γιατί καιγόταν να την κλήσει, είναι απλό όταν λήξουν αυτά τα μέτρα περρισοτερες εταιρείες θα τα βρουν σκούρα, έτσι η καλή λύση (για της μικρές) είναι λουκέτο και αργότερα αν γίνουν όλα καλά ανοίγουν με άλλο αφμ κλπ Με απλά λόγια έρχονται δύσκολες μέρες στο πλοίο και ήδη τα ποντίκια το εγκαταλειοουν Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς με το "να την αποκλείσει". Αυτό που δεν έχω καταλάβει όμως, αν έχει προσωπικό στο οποίο δεν έχει κάνει αναστολή, δεν υποχρεούται να συνεχίσει να το πληρώνει; Ή μιλάμε για διαφορετικές περιπτώσεις με το "κλείσει" και με το "αναστολή λειτουργίας"; Νόμιζα ότι είτε είσαι από τις πληγείσες εταιρείες και άρα πρέπει να δηλώσεις το προσωπικό σου με αναστολή συμβάσεων είτε κλείνεις (δε ξέρω τι προβλέπετε από αυτήν την "ενέργεια" στην παρούσα φάση όμως). Σχετικά με το "κλείσει" που λέει ο TS, νόμιζα ότι εννοούσε για αναστολή. Εννοεί για λουκέτο; Edited April 3, 2020 by thodoris85 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. April 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2020 Μα δεν έκανε αναστολή στην κοπέλα, άρα δε δικαιούται όπως λες κι εσύ. Αναφορικά με τις εισφορές, κατανοητό (νόμιζα ότι είχαν και σε αυτό το κομμάτι απαλλαγές). Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς με το "να την αποκλείσει". Αυτό που δεν έχω καταλάβει όμως, αν έχει προσωπικό στο οποίο δεν έχει κάνει αναστολή, δεν υποχρεούται να συνεχίσει να το πληρώνει; Ή μιλάμε για διαφορετικές περιπτώσεις με το "κλείσει" και με το "αναστολή λειτουργίας"; Νόμιζα ότι είτε είσαι από τις πληγείσες εταιρείες και άρα πρέπει να δηλώσεις το προσωπικό σου με αναστολή συμβάσεων είτε κλείνεις (δε ξέρω τι προβλέπετε από αυτήν την "ενέργεια" στην παρούσα φάση όμως). Σχετικά με το "κλείσει" που λέει ο TS, νόμιζα ότι εννοούσε για αναστολή. Εννοεί για λουκέτο;Ναι άλλο αναστολή λειτουργίας και άλλο βάρεσα κλείσιμο (ουσιαστικά πτώχευση βαράνε όλοι με λογιστικά κολπάκια όσοι κλείνουν για να μην πληρώνουν τα χρωστούμενα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodoris85 Δημ. April 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2020 Ναι άλλο αναστολή λειτουργίας και άλλο βάρεσα κλείσιμο (ουσιαστικά πτώχευση βαράνε όλοι με λογιστικά κολπάκια όσοι κλείνουν για να μην πληρώνουν τα χρωστούμενα) Αυτό είναι κατανοητό προφανώς. Αυτό που εννοούσα είναι ότι δεν κατάλαβα τι από τα δυο εννοεί τελικά ο TS. Ας μη χαλάω τη συζήτηση όμως καλύτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. April 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2020 έχει μπει σε κάποιον το επίδομα που να έχει τελειώσει το τακτικό επίδομα μέσα στο Φλεβάρη του 20? Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. April 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2020 Αυτό είναι κατανοητό προφανώς. Αυτό που εννοούσα είναι ότι δεν κατάλαβα τι από τα δυο εννοεί τελικά ο TS. Ας μη χαλάω τη συζήτηση όμως καλύτερα. α οκ εκεί δεν ξερω ουτε εγω κατάλαβα απλά υπέθεσα αυτο που έγραψα καθώς αρκετοί το έχουν κάνει ετσι (κλασσικά ελληνικά λαμογια...το δνα λειτούργησε) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. April 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2020 Υπάρχουν και χειρότερα. Ο γιος μου δούλευε σαν μάγειρας σε ένα μαγαζί... Θα τον δήλωνε στο ΙΚΑ, σήμερα αύριο πέρασαν οι μέρες. Ήρθε η επιθεώρηση εργασίας και έβγαλε τα χαρτιά ο γιος μου και τους είπε ότι και καλά εκείνη την ημέρα πήγε για δοκιμαστικό. Ο υπεύθυνος καταστήματος, το ίδιο βράδυ έστειλε τα χαρτιά στον λογιστή για πρόσληψη, όλα αυτά πριν από σχεδόν δύο μήνες. Πριν δύο μέρες μπαίνει το παιδί να κάνει την αίτηση για τα 800 ευρώ και βλέπει ότι δεν είναι δικαιούχος, με τα πολλά έμαθε από τον λογιστή ότι η ιδιοκτήτης (για την ακρίβεια ο άντρας της) έδωσε εντολή να μην γίνει καμία πρόσληψη γιατί είχε ανοικτούς λογαριασμούς με τον υπεύθυνο... Σε συνομιλία δε που είχε ο γιος μου μαζί του, γιατί έχει να παίρνει και σχεδόν ένα μηνιατικο, ο "κύριος" τον απείλησε κιόλας.... Τώρα δεν ξέρω τι θα γίνει αύριο που θα κάνουμε καταγγελία σε επιθεώρηση εργασίας και ΙΚΑ. Αυτό που θέλω πέρα από το να πάρει ο μικρός τα λεφτά του, είναι να χάσει ο μπαγλαμάς τα ευεργετήματα που θα είχε....ελπίζω κάτι τέτοιο να παίζει. Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkostas1991 Δημ. April 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2020 Παντού υπάρχει λαμογια δυστυχώς και ακόμα και αυτές τις μέρες κοιτάνε να εκμεταλλευτουν όπως μπορούν την κατάσταση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kriz80 Δημ. April 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2020 Φυσικά και υπάρχουν επαγγέλματα που δεν "δικαιούνται" τα 800 ευρώ... Πίκρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympiakos Δημ. April 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2020 (edited) Φυσικά και υπάρχουν επαγγέλματα που δεν "δικαιούνται" τα 800 ευρώ... Πίκρα μεγαλη πικρα φιλε σαν εμενα υπαρχουν καποιοι χιλιαδες που δουλεουμε στον τουρισμο και λογω οτι ειμαστε με καρτα ανεργιας και οχι με ταμειο ανεργιας λογω ελειψης ενσημων απο το 2018 για την σαιζον του 2019 απο τον οκτωβριο που κλεινουν τα ξενοδοχεια περιμενοντας να ανοιξουν τον απριλιο-μαιο για να παμε για δουλεια δεν εχουμε παρει τιποτα και ειμαστε οικονομικα φτερο στον ανεμο...εχουνε παρει το 90 τοις εκατο των περιπτωσεων λεφτα,,ακομα και εχθες θα δωσουνε επιδομα σε αυτους που ειναι ανεργοι απο 12 μηνες και επανω ως 24 μηνες και δεν δικαιοντουσαν χρηματα,,,ενω παλια αυτο δεν συνεβαινε τωρα θα τους δωσουνε χρηματα,,, και εμεις που ειμαστε ανεργοι απο τον οκτωβριο 7 μηνες και δεν ειμαστε μακροχρονια ανεργοι δηλαδη περιμενοντας να παμε για δουλεια απριλιο-μαιο ,,και οπως παει η κατασταση καλο ιουλιο και βλεπουμε, και αν θα μας παρουνε ολους για δουλεια στην πεινα...Οταν ομως παλια ειμασταν καποιοι απο εμας 12-18-24 μηνες ανεργοι δεν μας δινανε τιποτα ,,δηλαδη και τοτε χαμενοι και τωρα χαμενοι που ειχαμε δουλεψει και περιμεναμε 7 μηνες να ξεκιναγαμε τωρα δουλεια..Αυτη ειναι η δικαιοσυνη που λεγε ο κουλης να μην αδικηθει κανενας..καταλαβατε?? Edited April 14, 2020 by olympiakos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. April 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2020 Δυστυχως, τα 800 ευρω ειναι ενα πρωτοφανες ψηφοθηρικο μετρο. Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. April 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2020 (edited) μεγαλη πικρα φιλε σαν εμενα υπαρχουν καποιοι χιλιαδες που δουλεουμε στον τουρισμο και λογω οτι ειμαστε με καρτα ανεργιας και οχι με ταμειο ανεργιας λογω ελειψης ενσημων απο το 2018 για την σαιζον του 2019 απο τον οκτωβριο που κλεινουν τα ξενοδοχεια περιμενοντας να ανοιξουν τον απριλιο-μαιο για να παμε για δουλεια δεν εχουμε παρει τιποτα και ειμαστε οικονομικα φτερο στον ανεμο...εχουνε παρει το 90 τοις εκατο των περιπτωσεων λεφτα,,ακομα και εχθες θα δωσουνε επιδομα σε αυτους που ειναι ανεργοι απο 12 μηνες και επανω ως 24 μηνες και δεν δικαιοντουσαν χρηματα,,,ενω παλια αυτο δεν συνεβαινε τωρα θα τους δωσουνε χρηματα,,, και εμεις που ειμαστε ανεργοι απο τον οκτωβριο 7 μηνες και δεν ειμαστε μακροχρονια ανεργοι δηλαδη περιμενοντας να παμε για δουλεια απριλιο-μαιο ,,και οπως παει η κατασταση καλο ιουλιο και βλεπουμε, και αν θα μας παρουνε ολους για δουλεια στην πεινα...Οταν ομως παλια ειμασταν καποιοι απο εμας 12-18-24 μηνες ανεργοι δεν μας δινανε τιποτα ,,δηλαδη και τοτε χαμενοι και τωρα χαμενοι που ειχαμε δουλεψει και περιμεναμε 7 μηνες να ξεκιναγαμε τωρα δουλεια..Αυτη ειναι η δικαιοσυνη που λεγε ο κουλης να μην αδικηθει κανενας..καταλαβατε??τι λες ταμείο δεν μπήκες ?γιατί ? μήπως δουλεύεις μαύρα όπως πολλοί δεν τα λες καλά ,εγώ μια χαρά μπήκα και τα χρήματα είναι ήδη στο λογαριαμο(παλαιός) Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δυστυχως, τα 800 ευρω ειναι ενα πρωτοφανες ψηφοθηρικο μετρο.τι ανάγκη έχεις εσύ ?άμα σου τα δώσουν μη τα παρεις . ....ε μα πια ,ξανά είχαμε κορονοϊο? Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Edited April 14, 2020 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anosamos Δημ. April 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2020 (edited) τι λες ταμείο δεν μπήκες ?γιατί ? μήπως δουλεύεις μαύρα όπως πολλοί δεν τα λες καλά ,εγώ μια χαρά μπήκα και τα χρήματα είναι ήδη στο λογαριαμο(παλαιός) Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- τι ανάγκη έχεις εσύ ?άμα σου τα δώσουν μη τα παρεις . ....ε μα πια ,ξανά είχαμε κορονοϊο? Sent from my Mi 9T Pro using TapatalkΧρήματα πήραν όσοι ήταν άνεργοι κ έπαιρναν ταμείο ανεργίας το οποίο έληξε είτε Ιανουάριο είτε Φεβρουάριο είτε Μάρτιο...κ θα δωθουν 400 ευρώ επίσης σε όσους είναι άνεργοι από 1/4/2019 έως κ σήμερα... Άρα ένας που δούλευε εποχικός κ τελείωσε το επίδομα ανεργίας τον Δεκέμβριο πχ, δεν παίρνει τίποτα... Επίσης όποιος δούλευε πέρυσι εποχικός αλλά δεν ειχε τα ένσημα για ταμείο ανεργίας, πάλι δεν παίρνει τίποτα... επίσης όσοι είναι 2 χρόνια κ βάλε άνεργοι, πάλι δεν παίρνουν τίποτα... τίποτα λιγότερο τίποτα περισσότερο Πως γίνεται μακροΧΡΟΝΙΟΣ, να σημαίνει 12 μήνες άνεργος?! η λέξη από μόνη της συνεπάγεται παραπάνω από ένα χρόνο ανεργίας... μακροχρόνιος λέει αλλά μόνο 12 μήνες!!! Αυτό δεν είναι μακροχρόνιος, αυτό είναι μακρομηνιος!! Edited April 14, 2020 by anosamos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts