michalis1961 Δημ. December 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2020 Εμένα ούτε με αυτή δουλεύει . Αν πληκτρολογήσεις *#*#4636#*#* στο dialer,δειξε μου τι σου γράφει. Σε ορισμένους,όντως δουλεύουν. Σε άλλους,όπως εγώ,τα έχει η συσκευή απενεργοποιημένα,χωρίς δυνατότητα χειροκίνητης ενεργοποίησης . Στάλθηκε από το Mi 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το ίδιο συμβαίνει σε όλη την σειρά mi 10. Και σε μένα έτσι τα έχει, να ρωτήσω κάτι άλλο έχεις κάνει ενεργοποίηση στην cosmote; στέλνοντας WIFICALL στο 1333 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. December 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2020 Και σε μένα έτσι τα έχει, να ρωτήσω κάτι άλλο έχεις κάνει ενεργοποίηση στην cosmote; στέλνοντας WIFICALL στο 1333Εννοείται φίλε μου. Τόσες φορές τα έχουμε γράψει. Σε άλλο κινητό άμα βάλω την sim,παίζει απροβληματιστα. Στάλθηκε από το Mi 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mic31 Δημ. December 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2020 Και στο δικό μου mi10 lite τα ίδια μου δείχνει και συνδέεται με volte και vowifi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. December 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2020 Το ξέρω παίδες . Σε άλλους τα δείχνει σβηστά και δουλεύει,σε άλλους το αναποδο και σε εμένα έτσι όπως είναι. Μέχρι στιγμής,η μόνη λύση είναι το root,η το πέρασμα άλλης ρομ . Στάλθηκε από το Mi 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. December 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2020 Έχει έρθει σε κανέναν με eu rom η 11αρα; Στάλθηκε από το Mi 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. December 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2020 Έχει έρθει σε κανέναν με eu rom η 11αρα; Στάλθηκε από το Mi 10 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΔεν έχει βγει νομίζω ακόμα. Στάλθηκε από το Mi 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. December 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2020 Δεν ζητούσα το Τζόκερ; χαχα Στάλθηκε από το Mi 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsagod123 Δημ. December 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2020 Έχει έρθει σε κανέναν με eu rom η 11αρα; Στάλθηκε από το Mi 10 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΜόλις ήρθε και στο δικό μου. Στάλθηκε από το Mi 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση -Αγγελίες επιτρέπονται μόνο στο Buy&Sell. -οκ, δεν θα το ξανακανω !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagalexk Δημ. December 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2020 Ποιος είπε ότι στις global rom δεν δουλεύει το WiFicall; Σήμερα το χρειάστηκα και δούλεψε μια χαρά. μπορείς να μας δείξεις το σχετικά με το τηλέφωνο; ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Η rom είναι η miui global 12.0.6 η 12.0.6 είναι global eea. (European Economic Area). Αν δεις ο κωδικός της είναι QJBEUXM. Το eu σημαίνει ότι είναι η eea ή αλλιώς Ευρωπαική. Αν ήταν η global - mi θα ήταν QJBMIXM Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. December 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2020 Μόλις ήρθε και στο δικό μου. Στάλθηκε από το Mi 10 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΆντε καλορίζικα. Για πείτε,αν λύνει τίποτα σε εσάς. Στάλθηκε από το Mi 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. December 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2020 Άντε καλορίζικα. Για πείτε,αν λύνει τίποτα σε εσάς. Στάλθηκε από το Mi 10 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΗ πλάκα είναι ότι δεν την έκανα εκείνη τη στιγμή γιατί είπα να την αφήσω για αργότερα που θα χω περισσότερο χρόνο και τώρα δεν την εμφανίζει. Είναι δυνατόν; Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. December 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2020 Η πλάκα είναι ότι δεν την έκανα εκείνη τη στιγμή γιατί είπα να την αφήσω για αργότερα που θα χω περισσότερο χρόνο και τώρα δεν την εμφανίζει. Είναι δυνατόν;Δεν είναι η πρώτη φορά. Λογικά θα έγραφε κ σε εσάς,ότι είναι για λίγους χρήστες η αναβάθμιση. Στάλθηκε από το Mi 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsagod123 Δημ. December 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2020 Η πλάκα είναι ότι δεν την έκανα εκείνη τη στιγμή γιατί είπα να την αφήσω για αργότερα που θα χω περισσότερο χρόνο και τώρα δεν την εμφανίζει. Είναι δυνατόν;Αν είναι δυνατόν... Και εγώ δεν την έκανα εκείνη την ώρα που ήρθε γιατι δεν είχα μπαταρία. Τώρα που την ψάχνω δεν την βλέπω. Παράθεση -Αγγελίες επιτρέπονται μόνο στο Buy&Sell. -οκ, δεν θα το ξανακανω !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. December 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2020 Δεν είναι η πρώτη φορά. Λογικά θα έγραφε κ σε εσάς,ότι είναι για λίγους χρήστες η αναβάθμιση. Στάλθηκε από το Mi 10 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΌτι τι; στις 11 το πρωί ήμουν απο τους εκλεκτούς και στις 2 το μεσημέρι ένας απλός θνητος; δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά Στάλθηκε από το Mi 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsourisg Δημ. December 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2020 Την κατεβάζω και εγώ με ρυθμούς χελώνας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. December 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2020 Την κατεβάζω και εγώ με ρυθμούς χελώνας...Λογικά είναι φορτωμένοι οι servers και την δίνουν σταδιακά. Υπομονή λοιπόν Στάλθηκε από το Mi 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
black1180 Δημ. December 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2020 (edited) Καλησπέρα αν θέλετε κατεβάστε από εδώ. https://xiaomifirmwareupdater.com/miui/umi/ Παρ όλα αυτά να ξέρετε ότι όλες αυτές η rom αναφέρονται ως Stable Beta. Edited December 3, 2020 by black1180 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panpgr Δημ. December 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2020 (edited) Καλησπέρα αν θέλετε κατεβάστε από εδώ. https://xiaomifirmwareupdater.com/miui/umi/ Παρ όλα αυτά να ξέρετε ότι όλες αυτές η rom αναφέρονται ως Stable Beta. Μήπως ξέρεις πώς το περνάμε αυτό ; Edited December 4, 2020 by panpgr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. December 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2020 (edited) Mipos ksereis pos to pername auto; Αν ο updater έχει την επιλογή να επι9λέξεις από την μνήμη της συσκευής. Από τις 3 τελείες πάνω δεξιά. Αν και βλέπω πως είναι recovery rom,ίσως μέσω recovery να μπορείς μόνο. ----- προσθήκη μηνύματος 73 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- η 12.0.6 είναι global eea. (European Economic Area). Αν δεις ο κωδικός της είναι QJBEUXM. Το eu σημαίνει ότι είναι η eea ή αλλιώς Ευρωπαική. Αν ήταν η global - mi θα ήταν QJBMIXM την 12.0.6 την είχε δώσει και στα Global. εν το μεταξύ,δεν έχουμε και κανέναν οδηγό για σκάλισμα για όποιον ενδιαφέρεται Edited December 3, 2020 by Chryssostomos Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsagod123 Δημ. December 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2020 Τώρα το παρατήρησα... Κουνάω τη συσκευή κοντά στο αυτί μου και ακούγεται από μέσα τακα τουκα, σαν κάτι να έχει ξεκολισει από την θέση του και να πηγαίνει πέρα δώθε. Τι είναι πάλι αυτό; Στάλθηκε από το Mi 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση -Αγγελίες επιτρέπονται μόνο στο Buy&Sell. -οκ, δεν θα το ξανακανω !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. December 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2020 Λογικά,αυτό που ακούς,είναι οι φακοί από τις κάμερες . Δεν είναι τίποτα . Στάλθηκε από το Mi 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. December 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2020 Ακριβώς. Ο οπτικός σταθεροποιητής συγκεκριμένα Στάλθηκε από το Mi 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsagod123 Δημ. December 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2020 Το ακούτε και εσείς δλδ; Στάλθηκε από το Mi 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση -Αγγελίες επιτρέπονται μόνο στο Buy&Sell. -οκ, δεν θα το ξανακανω !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. December 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2020 Όλοι όσοι διαθέτουν συσκευή με ois στην κάμερα το ακούνε.. Στάλθηκε από το Mi 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. December 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2020 Το ακούτε και εσείς δλδ; Στάλθηκε από το Mi 10 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΕννοείται.σε πολλές συσκευές μου. Στάλθηκε από το Mi 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts