tsoukou Δημ. May 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2021 καλησπερα εχω το mi 10 και θελω να αγορασω το huawei watch gt2 pro αν το εχει καποιος μπορει να μου πει αν λειτουργει και αν ειναι συμβατο με το xiaomi,συνχρονιζεται 100%. ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. May 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2021 Κανένα νεότερο για την 12.5 έχετε δει; Στάλθηκε από το Mi 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsourisg Δημ. May 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2021 Τα έχω εγώ, σε γενικές γραμμές δεν υπάρχουν προβλήματα. Με το Mi8 είχα κατα καιρούς θέματα, εδώ όχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sniper20 Δημ. May 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2021 Κανένα νεότερο για την 12.5 έχετε δει; Στάλθηκε από το Mi 10 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΣύμφωνα με την xiaomi, στο τέλος του μήνα η μέσα στον Ιούνιο. Sent from my Mi 10 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cutthroat Δημ. May 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2021 Καλημέρα. Υπάρχει κάποια ρομ που να παίζει και Dual sim και vowifi? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. May 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2021 Περιμένοντας το 12.5 σαν να έμειναν λιγάκι πίσω με τα security patches. 1/2 installed και ήμαστε ήδη στα μέσα του 5ου μήνα. Sent from my Mi 10 using Tapatalk. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. May 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2021 2 μήνες και,έχουμε να πάρουμε κάτι . Στάλθηκε από το Mi 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. May 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2021 Και το mi 10T το είχαν "παρατήσει " για καιρό, είχαμε ξεμείνει οι περισσότεροι με patches Ιανουαρίου και πριν λίγο καιρό πήραμε το τελευταίο με patches Μαρτίου, σε αντίθεση φυσικά με το fe 5g της Samsung που έχει πάρει κανονικά εδώ και μια βδομάδα περίπου patches Μαΐου και με ενημέρωση συστ. Google play Απριλίου. Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sniper20 Δημ. May 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2021 Λογικά έχει να στο δρόμο το update μας σε 12.5 Sent from my Mi 10 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. May 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2021 Εμείς είμαστε ακόμα με του Απριλίου... Στάλθηκε από το Mi 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. May 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2021 Τι εννοείς Απριλίου? Αν έχεις Απριλίου είσαι τζέτ. Εδώ λέμε για Φεβρουάριο! (1/2) Sent from my Mi 10 using Tapatalk. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. May 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2021 Τι εννοείς Απριλίου? Αν έχεις Απριλίου είσαι τζέτ. Εδώ λέμε για Φεβρουάριο! (1/2) Sent from my Mi 10 using Tapatalk.Σωστός,το ίδιο είναι . 1/2 το ένα update,το google protect είναι Απριλίου. Στάλθηκε από το Mi 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sniper20 Δημ. May 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2021 Sent from my Mi 10 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sniper20 Δημ. May 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2021 (edited) Νέο update 12.2.8. Το κατεβάζω τώρα. Μόλις εγκατσταθηκε. Smooth and silky Όσον αφορά το performance. Προς το παρόν δεν έχω πλήρη εικόνα για λοιπά χαρακτηριστικά. Update.... Βλέπω πολύ καλύτερη διαχείριση μνήμης. βλέπω 5.5gb ελεύθερα από τα 8.( πριν σχεδόν σταθερά είχα 4.5) 2ο update, κάτι έχουν κάνει κάι όλα τα animations είναι πολύ πολύ fluid. (ήδη ήταν πάρα πολύ καλά από προηγούμενες εκδόσεις) και τα animation μεταξύ εφαρμογών και OS, και τα animation του ui γενικότερα. Sent from my Mi 10 using Tapatalk Edited May 25, 2021 by sniper20 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cutthroat Δημ. May 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2021 Καλημέρα. Υπάρχει κάποια ρομ που να παίζει και Dual sim και vowifi? Επειδή με ενδιαφέρει άμεσα η αγορά του. Μπορεί κάποιος με με βοηθήσει στην ερώτηση άμα ξέρει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. May 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2021 Νέο update 12.2.8. Το κατεβάζω τώρα. Μόλις εγκατσταθηκε. Smooth and silky Όσον αφορά το performance. Προς το παρόν δεν έχω πλήρη εικόνα για λοιπά χαρακτηριστικά. Update.... Βλέπω πολύ καλύτερη διαχείριση μνήμης. βλέπω 5.5gb ελεύθερα από τα 8.( πριν σχεδόν σταθερά είχα 4.5) 2ο update, κάτι έχουν κάνει κάι όλα τα animations είναι πολύ πολύ fluid. (ήδη ήταν πάρα πολύ καλά από προηγούμενες εκδόσεις) και τα animation μεταξύ εφαρμογών και OS, και τα animation του ui γενικότερα. Sent from my Mi 10 using TapatalkΤην διαχείριση μνήμης από που την βλέπεις? Sent from my Mi 10 using Tapatalk. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sniper20 Δημ. May 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2021 (edited) Στα recent βλέπεις το συνολικό και το ελεύθερο μέγεθος. (δεν έχει φυσικά αναλυτική εικόνα της μνήμης, αλλά η διαφορά της αναλογίας ελεύθερης / συνολικής μνήμης από την προηγούμενη έκδοση, ειναι σημαντικά μεγαλύτερη. Sent from my Mi 10 using Tapatalk Edited May 25, 2021 by sniper20 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsourisg Δημ. May 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2021 Έχει έρθει σε κάποιον άλλο το update; Sniper20 το κινητό σου τι ρομ φορούσε; Επίσης το ενοχλητικότατο αναβοσβησιμο της οθόνης κατα τη διάρκεια της κλησης (όταν δεν το πλησιάζεις στο αυτί) έχει λυθεί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fatsionas Δημ. May 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2021 Καλησπέρα παιδιά, αγόρασα ένα Mi10 5g.θελω να ρωτήσω κάτι, για τον ήχο στο κινητό και όχι με ακουστικα πρέπει να κάνω κάτι για να παιζει ισως καλύτερα η πιο καθαρα;;;; Η απλά το αφήνω στο αυτόματο;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. May 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2021 Έχει έρθει σε κάποιον άλλο το update; Sniper20 το κινητό σου τι ρομ φορούσε; Επίσης το ενοχλητικότατο αναβοσβησιμο της οθόνης κατα τη διάρκεια της κλησης (όταν δεν το πλησιάζεις στο αυτί) έχει λυθεί;Εγώ την κατέβασα χειροκίνητα. Για την κλήση,δεν έχω δοκιμάσει ακόμα . Στάλθηκε από το Mi 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsourisg Δημ. May 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2021 Εγώ την κατέβασα χειροκίνητα. Για την κλήση,δεν έχω δοκιμάσει ακόμα . Στάλθηκε από το Mi 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link please:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. May 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2021 Link please:)https://xiaomifirmwareupdater.com/miui/umi/stable/V12.2.8.0.RJBEUXM/ Εδώ είσαι . Στάλθηκε από το Mi 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fatsionas Δημ. May 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2021 Μπορείς να ανεβάσεις το λινκ εδώ να το πάρουμε και εμείς. Ευχαριστω ----- προσθήκη μηνύματος 74 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Την πρώτη η την δεύτερη κατεβάζουμε;; ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Είμαι λίγο άσχετος γιαυτό ρωτάω. Πως την περνάμε;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsourisg Δημ. May 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2021 https://xiaomifirmwareupdater.com/miui/umi/stable/V12.2.8.0.RJBEUXM/ Εδώ είσαι . Στάλθηκε από το Mi 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ποια από τις δύο κατεβάζουμε; Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisnikgr Δημ. May 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2021 Την recovery. Ειναι αυτη με 3.2 gb. Η αλλη ειναι fstboot για να την περασεις απο υπολογιστη κ θελει ξεκλειδωμα bootloader Παράθεση Mi 11 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts