punisher24 Δημ. January 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2021 Υποψιάζομαι χωρις Φπα με τιμολόγιο.Ναι φίλε 599 το είχε και το περάσαμε τιμολόγιο Στάλθηκε από το Mi 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnakis25 Δημ. January 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2021 Παιδιά ξέρετε σε ποιο τμήμα πρέπει να επικοινωνήσω στην infoquest για να μου πουν αν το τηλέφωνο μου καλύπτεται στην εγγύηση απο αυτούς; Πήρα το τηλέφωνο μεταχειρισμένο και θέλω να τους στείλω mail να μου απαντήσουν γραπτώς γτ δεν υπάρχει αποδειξη Στάλθηκε από το Mi 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. January 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2021 Πάρε στα κεντρικά της infoquest έχει ειδικό τμήμα με Xiaomi και σε παραπέμπει σε κατηγορίες. Είχα ρωτήσει για ένα δικό μου πριν μερικούς μήνες. Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dim74 Δημ. January 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2021 Εμένα σε ανάλογη ερώτηση στην infoquest μου απάντησαν πως χωρίς απόδειξη δεν αναγνωρίζουν εγγύηση ακόμη και αν είναι συσκευή που βάση ΙΜΕΙ δουν πως είναι δική τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. January 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2021 Τί να σου πω...μου ζήτησαν IMEI και αμέσως μετά μου απάντησαν για την συσκευή που ενδιαφέρουν. Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dim74 Δημ. January 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2021 Μα αυτό ακριβώς κάνουν!Απλά χωρίς απόδειξη δεν δίνουν εγγύηση σε καμία συσκευή,ακόμη και αν από το ΙΜΕΙ δουν πως είναι δική τους εισαγωγής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
USER_1 Δημ. January 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2021 Καλησπέρα παιδιά και από ένα νέο κάτοχο! Θα ήθελα την βοήθεια σας αν γνωρίζει κάποιος γιατί δεν μπορώ να ενεργοποιήσω κάπως την αναμονή κλήσεων. Η συσκευή είναι Ελληνική με Miui global 12.0.6 , σύνδεση Vodafone... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valadis4 Δημ. January 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2021 Καλησπέρα παιδιά και από ένα νέο κάτοχο! Θα ήθελα την βοήθεια σας αν γνωρίζει κάποιος γιατί δεν μπορώ να ενεργοποιήσω κάπως την αναμονή κλήσεων. Η συσκευή είναι Ελληνική με Miui global 12.0.6 , σύνδεση Vodafone...Δοκίμασες να πας στις ρυθμίσεις κ πατήσεις αναμονή κλήσεων.αν το υποστηρίζει ο πάροχος τότε μπορείς να το επιλέξεις. Στάλθηκε από το Mi 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
black1180 Δημ. January 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2021 Στο mi10 και με EEA, GLOBAL ROM δεν μπορώ να απενεργοποιήσω το search up της Google στις ρυθμίσεις είτε το ενεργοποιείς είτε όχι αυτό λειτουργεί είναι και σε εσάς έτσι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsourisg Δημ. January 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2021 Ακριβώς έτσι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
black1180 Δημ. January 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2021 Αυτό είναι bug και πρέπει να διορθωθεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. January 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2021 Να ήτανε μόνο αυτό... Στάλθηκε από το Mi 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. January 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2021 Την περισσότερη ώρα,με 5G. Την ρουφάει την μπαταρία τελικά! Στάλθηκε από το Mi 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis1991 Δημ. January 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2021 Καλησπέρα παιδιά, Αξίζει το κινητό στα 500 ευρώ που το βρήκα στο best price? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. January 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2021 Φυσικά! Στα 500 φαντάζομαι με την 256 μνήμη έτσι; Στάλθηκε από το Mi 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis1991 Δημ. January 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2021 Φυσικά! Στα 500 φαντάζομαι με την 256 μνήμη έτσι; Στάλθηκε από το Mi 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 510 με τα 128 και 520 με τα 256. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. January 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2021 https://techmaniacs.gr/i-xiaomi-anakoinonei-episimos-ti-lista-ton-syskeyon-poy-tha-anavathmistoyn-se-miui-12-5/ Άντε, όλο το ακούμε αλλά δεν το βλέπουμε. Τα bug παιδιά! Καλά είναι τα φρου-φρου αλλά φτιάξτε και κανένα bug! Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. January 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2021 Ήρθε σε κανέναν ενημέρωση; Στάλθηκε από το Mi 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanispan Δημ. January 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2021 καλημέρα και καλή χρόνια. Η Xiaomi απαντάει στις κατηγορίες των ΗΠΑ περί κομ*****στικής στρατιωτικής εταιρείας https://techblog.gr/b2b/i-xiaomi-apantaei-stis-katigories-ton-ipa-peri-kommoynistikis-stratiotikis-etaireias/ Παράθεση Στέφανος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
black1180 Δημ. January 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2021 Παιδιά όποιος επιθυμεί κατεβάζει την rom από εδώ https://xiaomifirmwareupdater.com/miui/umi/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. January 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2021 Αν έχει βγει σε ota ήθελα να μάθω. Στάλθηκε από το Mi 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
black1180 Δημ. January 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2021 Προχώρησε κανένας στο update? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanispan Δημ. January 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2021 Καλησπέρα. σε δύο κινητά με XIAOMI MI 10 με 12.0.6.0 (QJBEUXM) σήμερα τούς ήρθε επιτέλους η 11 OTA. Παράθεση Στέφανος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. January 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2021 Καλησπέρα. σε δύο κινητά με XIAOMI MI 10 με 12.0.6.0 (QJBEUXM) σήμερα τούς ήρθε επιτέλους η 11 OTA.Ποια έκδοση ήρθε; Στάλθηκε από το Mi 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanispan Δημ. January 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2021 (edited) Ποια έκδοση ήρθε; Στάλθηκε από το Mi 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Η 12.2.4.0 απλός το κατέβασε σε zip αρχείο και δεν ξέρει πως πρέπει να κάνει την αναβάθμιση Αξίζει να πάω να την κάνω γιατί δεν ξέρει η να περιμένει ακόμα. Edited January 17, 2021 by fanispan Παράθεση Στέφανος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts