telis62 Δημ. December 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2020 (edited) Όχι δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο. Αλλά αν σερφαρεις με δεδομένα ή παίζεις παιχνίδια λογικό είναι να ανεβάζει θερμοκρασίες Στάλθηκε από το Mi 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν το νιώθεις πολύ έντονα απλά υπάρχει και εμφανίζεται μετά από λίγη ώρα χρήσης. Δεν παίζω παιχνίδια , μόνο σερφάρισμα με wifi. Απλά μου κάνει εντύπωση και σκέφτηκα να ρωτήσω. Την ώρα που υπάρχει αυτή η μικρή θερμότητα ο επεξεργαστής έχει 34-36C και η μπαταρία 26C Ευχαριστώ. Edited December 18, 2020 by telis62 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. December 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2020 (edited) Δεν το νιώθεις πολύ έντονα απλά υπάρχει και εμφανίζεται μετά από λίγη ώρα χρήσης. Δεν παίζω παιχνίδια , μόνο σερφάρισμα με wifi. Απλά μου κάνει εντύπωση και σκέφτηκα να ρωτήσω. Την ώρα που υπάρχει αυτή η μικρή θερμότητα ο επεξεργαστής έχει 34-36C και η μπαταρία 26C Ευχαριστώ.Ούτε εγώ έχω νιώσει κάτι τέτοιο και το soc δεν είναι εκεί κάτω. Ίσως μέσω του συστήματος ψύξης να υπάρχει κάποια μεταφορά θερμότητας στο σημείο που λες. Φαντάζομαι ότι δεν παίζεις και φορτίζεις ταυτόχρονα, έτσι? Edited December 19, 2020 by fanatikos Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telis62 Δημ. December 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2020 Ούτε εγώ έχω νιώσει κάτι τέτοιο και το soc δεν είναι εκεί κάτω. Ίσως μέσω του συστήματος ψύξης να υπάρχει κάποια μεταφορά θερμότητας στο σημείο που λες. Φαντάζομαι ότι δεν παίζεις και φορτίζεις ταυτόχρονα, έτσι? Όχι δεν παίζω τίποτα ούτε το χρησιμοποιώ κατά τη φόρτιση . Ίσως το υπεραναλυω εντάξει. Η θερμότητα ίσα που είναι αισθητή . Δεν είναι ενοχλητική και για να τη νιώσεις πρέπει να αφήσεις το δάχτυλο λίγα δευτερόλεπτα στο σημείο της οθόνης ακριβώς πάνω από την θύρα φόρτισης του κινητού . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. December 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2020 Μόλις ενεργοποιήθηκε το 5G στο τηλέφωνο. Νταξ δεν βλέπω και τίποτα φοβερό κάτι 250αρια βλέπω αλλά εκεί τριγύρω ήταν και με το 4G+. Άντε δηλαδή από τα 200 να έφτασε 250. PS: Κάτι διάβασα για MIUI 12.5 μέχρι τέλος του χρόνου! Λέτε να φτιάξουν και κανένα bug? Μπαααααα! Αν και η ελπίδα πεθαίνει τελευταία..... Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. December 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2020 Σήμερα ξεκλείδωσα bootloader και απο την global rom V12.2.1.0.RJBMIXM πέρασα στην Ευρωπαική V12.0.6.0.QJBEUXM Πρώτο πράγμα που δούλεψε,χωρίς καν,να το σκαλίσω,το vowifi.... Για όσους λένε,ότι οι διάφορες rom που έχουμε,δεν έχουν διαφορές! Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panpgr Δημ. December 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2020 Σήμερα ξεκλείδωσα bootloader και απο την global rom V12.2.1.0.RJBMIXM πέρασα στην Ευρωπαική V12.0.6.0.QJBEUXM Πρώτο πράγμα που δούλεψε,χωρίς καν,να το σκαλίσω,το vowifi.... Για όσους λένε,ότι οι διάφορες rom που έχουμε,δεν έχουν διαφορές! 1. Τώρα που το ξεκλείδωσες τι γίνεται με την εγγύηση ; 2. Γιατί δεν πέρασες απευθείας την τελευταία V12.2.1.0.RJBEUXM ; Περιμένεις να σου έρθει έτοιμη επειδή στην σελίδα τους τη δίνουν Stable Beta ; 3. Θα σου έρχονται κανονικά γενικά οι αναβαθμίσεις για έκδοση EEA (BEUXM) ή θα πρέπει να τις περνάς μόνος σου ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. December 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2020 Για την εγγύηση νομίζω ότι αν κλειδώσει ξανά τον bootloader είναι κομπλέ Στάλθηκε από το Mi 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. December 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2020 1. Τώρα που το ξεκλείδωσες τι γίνεται με την εγγύηση ; 2. Γιατί δεν πέρασες απευθείας την τελευταία V12.2.1.0.RJBEUXM ; Περιμένεις να σου έρθει έτοιμη επειδή στην σελίδα τους τη δίνουν Stable Beta ; 3. Θα σου έρχονται κανονικά γενικά οι αναβαθμίσεις για έκδοση EEA (BEUXM) ή θα πρέπει να τις περνάς μόνος σου ; Την περασα μεσα απο τον updater του κινητου,δεν υπαρχει ακομα σε fastboot rom,recovery μονο. Θα ερχονται κανονικα οι ενημερωσεις μιας και ειναι official rom. Μπορω να ξανακλειδωσω και να υπαρχει κανονικα η εγγυηση,αφου στην ουσια,δρν υπαρχρι τιποτα custom στην συσκευη ή το λειτουργικο. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsagod123 Δημ. December 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2020 Εγώ ψάχνω να βρω πως μπορώ να βάλω όριο χρησης δεδομένων. Που είναι κρυμμένο ρε παιδιά; Στάλθηκε από το Mi 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση -Αγγελίες επιτρέπονται μόνο στο Buy&Sell. -οκ, δεν θα το ξανακανω !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. December 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2020 Θα πας στο εικονίδιο Ασφάλεια και μετά δες φωτογραφίες POCO F1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panpgr Δημ. December 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2020 Εγώ ψάχνω να βρω πως μπορώ να βάλω όριο χρησης δεδομένων. Που είναι κρυμμένο ρε παιδιά; Στάλθηκε από το Mi 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σέρνεις από πάνω προς τα κάτω στην οθόνη όπως κάνεις για να δεις το μενού με bluetooth, φακό, εγγραφή οθόνης, τοποθεσία κτλ και πατάς κάτω κάτω εκεί που λέει "Σήμερα: τάδε MB Αυτό το μήνα: τάδε ΜΒ" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. December 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2020 https://news.xiaomi-miui.gr/miui-12-5-will-be-available-for-xiaomi-devices-before-the-end-of-the-year/ Για να δούμε! Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. December 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2020 Δεν θέλουμε και πολλές μέρες για να τελειώσει ο χρόνος.. Για να δούμε! Στάλθηκε από το Mi 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsagod123 Δημ. December 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2020 Κοντοζυγωνει Στάλθηκε από το Mi 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση -Αγγελίες επιτρέπονται μόνο στο Buy&Sell. -οκ, δεν θα το ξανακανω !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valadis4 Δημ. December 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2020 Χρόνια πολλά με υγεία,καλά Χριστούγεννα.εδω κ 2 μέρες μέρες είμαι κ εγώ κάτοχος του mi10.η οθόνη είναι απόλαυση,τη χειρίζομαι με χειρονομίες.εχω την ευρωπαϊκή ρομ.ουτε εγώ έχω wificall.γνωριζει κάποιος αν ο προτιμωμενος τύπος δυκτιου είναι σωστός;είδα για παράδειγμα ένα screenshot που ανέβασε ο chryssostomos ότι γράφει gsm/wcdma/lte Στάλθηκε από το Mi 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. December 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2020 Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους . Βάλε ένα screen shot να δούμε ποια rom φοράει ακριβώς το κινητό σου. Στάλθηκε από το Mi 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valadis4 Δημ. December 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2020 Καλημερα,να πω επίσης πως ο άνθρωπος το πήρε το ειχει αγοράσει πριν το καλοκαίρι.του έπεσε κ ράγισε η οθόνη.το έστειλε για αλλαγή κ το είπαν πως έβαλαν gorilla 6.δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει.του το ανέφεραν από την αντιπροσωπεία. Στάλθηκε από το Mi 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. December 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2020 Σε ποια εταιρία κινητής είσαι; Εμένα στις ρυθμίσεις είναι αυτές οι επιλογές για το σήμα. Στάλθηκε από το Mi 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valadis4 Δημ. December 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2020 Cosmote έχω. Στάλθηκε από το Mi 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. December 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2020 Cosmote έχω. Στάλθηκε από το Mi 10 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΤο έχεις ενεργοποιήσει; Volte ,5G? Στάλθηκε από το Mi 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valadis4 Δημ. December 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2020 ναι,τα εχω ολα ενεργοποιημενα.τωρα εκανα παλι reset.ηθελα να να το ρουταρω,αλλα κολλησα.δεν μου ξεκλειδωνει τον bootloader.μου γραφει να προσπαθησω παλι σε 161 ωρες:wacko: καλα ημουν με το mate10..δεν το πειραζα.οποτε παιρνω xiaomi στα χερια μου,μου μπαινει το μικροβιο της βελτιωσης:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsagod123 Δημ. December 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2020 Ο bootloader δεν ξεκλειδώνει αμέσως. Καλά σου λέει να δεις σε 161 ώρες, τότε θα είναι ξεκλείδωτος. Στάλθηκε από το Mi 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση -Αγγελίες επιτρέπονται μόνο στο Buy&Sell. -οκ, δεν θα το ξανακανω !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. December 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2020 Ισχύει,θέλει περίπου μία εβδομάδα πλέον,για να ξεκλειδώσεις. Στάλθηκε από το Mi 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. December 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2020 Ότι να 'ναι! Δεν την πιάνεις αυτή την εταιρεία πουθενά! Ακόμη και σ' αυτό, άλλα αντί άλλων βγαίνουν από την μία μέρα στην άλλη! https://www.techgear.gr/miui-12-5-to-neo-perivallon-chrisis-vasismeno-sto-android-11-gia-syskeyes-xiaomi-kai-redmi-29044 Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. December 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2020 https://techblog.gr/mobile/xiaomi-mi-11-episima-me-kamera-108mp-othoni-120hz-kai-timi-500-eyro/ Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts