Chryssostomos Δημ. October 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2020 Τώρα που έχει πέσει στα 520 στο σκρουτζ λέτε να το χτυπήσω; Sent from my iPhone using TapatalkΚαι φτηνότερα παίζει,αν ψάξεις. Αν αξίζει;Με χίλια...Τελικά, υπάρχει κάποιο tempered glass που να ταιριάζει καλά με το Mi 10;Φοβάμαι πως λόγω σχήματος οθόνης,κανένα δεν θα κάνει τέλεια εφαρμογή.Ειδικα με θήκη. Στάλθηκε από το Mi 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. October 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2020 Ίσως το γυαλί της t max να κάνει δουλειά αλλά δεν θέλω και να σε πάρω στο λαιμό μου Στάλθηκε από το Mi 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. October 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2020 Πάντως και αυτό που έχει από τη μάνα του,με μερικές θήκες κάνει φουσκάλες στις ακρες. Στάλθηκε από το Mi 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. October 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2020 Και γεμίζει και γρατσουνιές ! Εγώ σκέφτομαι άλλη μεμβράνη να βάλω όχι τζαμακι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. October 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2020 Καλά και το δικό μου,μέσα σε μια εβδομάδα χάλια ειναι. Δε ξέρω τι να κάνω,βλέπω να το αφήνω χωρίς τίποτα,όπως είχα το Galaxy τόσο καιρό. Στάλθηκε από το Mi 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoukou Δημ. October 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2020 Μου έχουν βάλει το tmax και έχει κάτσει τέλεια,έχω θήκη spigen και ringke και δεν τις πεταει.Βαλε θα με θυμηθείς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. October 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2020 Που τα βρίσκουμε αυτά; Στάλθηκε από το Mi 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoukou Δημ. October 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2020 Που τα βρίσκουμε αυτά; Στάλθηκε από το Mi 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μου το έβαλαν στην Νέα Σμύρνη το μαγαζί λεγεται uniqueshop Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. October 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2020 Το βρίσκω και εδώ κοντά ευτυχως. Αν χαλάσει κι άλλο η δική του,θα δοκιμάσω αυτό. Στάλθηκε από το Mi 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanispan Δημ. October 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2020 Μου το έβαλαν στην Νέα Σμύρνη το μαγαζί λεγεται uniqueshop αυτό σου έβαλλαν στο μαγαζί T-MAX Liquid Full Glue 3D Tempered Glass Παράθεση Στέφανος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. October 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2020 Αυτό εδώ,δεν είναι καλό;https://www.skroutz.gr/s/22773317/T-Max-UVLiquid-3D-Tempered-Glass-Lamp-Mi-10-Mi-10-Pro.html Στάλθηκε από το Mi 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoukou Δημ. October 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2020 https://www.uniqueshop.gr/mobileaccessories/tempered-glass-kiniton/tempered-glass-xiaomi/tempered-glass-xiaomi-mi-10-pro/t-max-liquid-replacement-glue-3d-tempered-xiaomi-mi-10-pro-63868.html. αυτό είναι απλά βγενει σε δύο versions μια με την συσκευή της λάμπας μέσα και μια χωρίς που αναγκαστικά στην τοποθετούν εκει αυτή που σου έστειλα δεν έχει την λάμπα uv Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. October 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2020 Αφού το θεωρείς φτηνο, τσίμπα το. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. October 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2020 Σε σχέση με το κόστος της συσκευής,δε το λες και ακριβό. Στάλθηκε από το Mi 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. October 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2020 Ήρθε η ενημέρωση και στα eu.. Κατεβάζω τώρα την 12.0.6.0 535mb μέγεθος Στάλθηκε από το Mi 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. October 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2020 Στα κινέζικα βγήκε η 12.0.11 Στάλθηκε από το Mi 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. October 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2020 Καλησπέρα σας! Αγόρασα το κινητό χθες (EU version / 256gb) και έχει την ν.11.0.13.0 Δεν θα έπρεπε να μου έχει φέρει με update το Miui 12 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. October 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2020 Αγορά από που;Ελλάδα; Στάλθηκε από το Mi 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. October 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2020 Καλησπέρα σας! Αγόρασα το κινητό χθες (EU version / 256gb) και έχει την ν.11.0.13.0 Δεν θα έπρεπε να μου έχει φέρει με update το Miui 12 ? Θα έρθει αναβάθμιση Με miui 11 βγήκε το κινητό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michalis1961 Δημ. November 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2020 Έχω την εντύπωση ότι μετά την νέα αναβάθμιση miui12.0.6.0 ότι η κατανάλωση της μπαταρίας επανήλθε στα επίπεδα της miui 11 πριν πάρει την 12 άρα, θα δείξει τις επόμενες μέρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. November 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2020 Καλύτερη ή χειρότερη; Δε το δούλεψα καθόλου με την 11αρα. Στάλθηκε από το Mi 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kergaz Δημ. November 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2020 Κατά τη διάρκεια των εισερχόμενων κλήσεων, το τηλέφωνο κλειδώνει, με αποτέλεσμα να πρέπει να κάνω unlock (πχ με δακτυλικό αποτύπωμα) για να μπορέσω να κλείσω την κλήση. Το κάνει και σε άλλον; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. November 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2020 Το mi 10 πάντως σε σχεση με το mi 10t που είδα σημερα live φαίνεται πολύ πιο μικρό και πιο όμορφο. Μονο η πίσω όψη του mi 10t ειναι ομορφότερη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. November 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2020 Καλησπέρα σας! Αγόρασα το κινητό χθες (EU version / 256gb) και έχει την ν.11.0.13.0 Δεν θα έπρεπε να μου έχει φέρει με update το Miui 12 ? Αγορά από που; Ελλάδα; Ναι. Από σκρουτζομάγαζο (Mi.gr) Έκανα φορμάτ το κινητό μπας και.. άλλα δεν λέει να πάρει την 12! Απ' ότι διάβασα στο ίντερνετ έχει πάρει το miui 12 εδώ και 2 μήνες. Έχετε ιδέα τι συμβαίνει?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisnikgr Δημ. November 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2020 Βαλε screenshot εκςι που λεει την εκδοαη λογισμικου... Μηπως εχεις καμια περιεργη ρομ κ αργουν να βγαλουν αναβαθμιση γιαυτη που μπορει να εχει το κινητο σου... Αλλιως αλλεξς region βαλε χωρα εκτος Ελλάδας κ τσεκαρε ξανα Παράθεση Mi 11 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts