ddr2 Δημ. March 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2020 Παντως εδω η αυξηση των κρουσματων γινεται με σταθερα αργο ρυθμο(20-30 κρουσματα την ημερα) ,πολυ χαμηλοτερος ρυθμος σε σχεση με αλλες χωρες που εχουν 800+ νεα κρουσματα καθε ημερα.Δεν το λεω για να εφυσηχαστουμε,αλλα σιγουρα ειναι ενθαρρυντικο αν συνεχισει η αυξηση να γινεται με τετοιους ρυθμους. Αυτο συμβαινει επειδη δεν ελεγχονται ολοι. Κανουν τεστ μονο σε συγκεκριμενες περιπτωσεις που εχουν καποια χαρακτηριστικα. Εαν πχ παω εγω που δεν εχω κανενα συμπτωμα, δεν θα μου κανουν το τεστ. Ομως, μπορει να ειμαι ηδη φορεας και να μην το ξερω. Και να αρρωστησω πχ σε 3 μερες, εχοντας στο μεταξυ κολλησει τους παντες! Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. March 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2020 Αυτο συμβαινει επειδη δεν ελεγχονται ολοι. Κανουν τεστ μονο σε συγκεκριμενες περιπτωσεις που εχουν καποια χαρακτηριστικα. Εαν πχ παω εγω που δεν εχω κανενα συμπτωμα, δεν θα μου κανουν το τεστ. Ομως, μπορει να ειμαι ηδη φορεας και να μην το ξερω. Και να αρρωστησω πχ σε 3 μερες, εχοντας στο μεταξυ κολλησει τους παντες!Αυτό γινόταν και πριν 3 μέρες που τα νεα κρούσματα ήταν 100+. Τα δείγματα είναι θετικά, είναι νωρίς ακόμα για συμπεράσματα όμως, θα δείξει τις επόμενες μέρες. Πρέπει να μην επαναπαυθουμε ομως και να συνεχίσουμε να τηρούμε τις οδηγίες ακόμα πιο σχολαστικά και με αίσθημα ευθύνης. Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2020 Αυτό γινόταν και πριν 3 μέρες που τα νεα κρούσματα ήταν 100+. Τα δείγματα είναι θετικά, είναι νωρίς ακόμα για συμπεράσματα όμως, θα δείξει τις επόμενες μέρες. Πρέπει να μην επαναπαυθουμε ομως και να συνεχίσουμε να τηρούμε τις οδηγίες ακόμα πιο σχολαστικά και με αίσθημα ευθύνης. Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μακαρι, αλλα δεν ειμαι αισιοδοξος. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. March 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2020 https://www.liberal.gr/news/pou-o-koronoios-chtupa-paidia-kai-neous-anisuchitika-deigmata/292149 Δυστυχώς επιβεβαιώνεται αυτό που έγραψα προχθές,πολύ ανησυχητικό αυτό και δεν ξέρω αν το απέκρυψαν για να μην δημιουργηθεί πανικός ή είναι ένα νέο στοιχείο το οποίο τους διέφευγε....σε κάθε περίπτωση πλέον μιλάμε για κάτι ΠΑΡΑ πολύ σοβαρό...... Καλημέρα.... Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. March 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2020 Έλεος όμως. Sent from my Moto G (5S) using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. March 18, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2020 Εντάξει δεν υπάρχει. Νομίζω ότι κακώς τους δίνουμε αξία. Σταμάτησα να βλέπω στο μισό λεπτό. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. March 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2020 Εντάξει δεν υπάρχει. Νομίζω ότι κακώς τους δίνουμε αξία. Σταμάτησα να βλέπω στο μισό λεπτό.Τι να δείτε ρε παιδιά, καλύτερα διαβάστε το θέμα της επίπεδης γης... Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. March 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2020 (edited) Τώρα αν είναι ακριβώς έτσι ή διαφορετικά, το θέμα είναι ότι δεν θα το μάθουμε ποτέ ή όταν θα το μάθουμε θα είναι ήδη πολύ αργά! Δεν είναι τυχαία η ονομασία covid-19, όπου το 19 αντιστοιχεί στο 2019! Τότε ξεκίνησε και το πρώτο κρούσμα στη Κίνα! https://www.snopes.com/fact-check/covid19-railroad-tankcar/ Όπου στο τέλος γράφουν: Συνολικά, αυτή η εικόνα είναι μια ήπια διασκεδαστική ψηφιακή χειραγώγηση, αλλά τίποτα περισσότερο. Edited March 18, 2020 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elti Δημ. March 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2020 (edited) Έχει λάβει κάποιος μήνυμα του 112 έχοντας ταυτόχρονα ζητήσει από την εταιρία του, αποκλεισμό των πενταψήφιων αριθμών; Ελπίζω να πρόκειται για σύμπτωση πώς στις συσκευές μου καθώς και σε όσους απευθύνθηκα που έχουν αποκλεισμένα τα πενταψήφια της απάτης, δεν έχει έρθει μήνυμα του 112. Edit: Ξεχάστε το, δεν ισχύει. Από ότι φαίνεται δεν υπάρχει καμία σχέση μεταξύ του αποκλεισμού των πενταψήφιων και της μη λήψης ειδοποιήσεων του 112. Edited March 18, 2020 by elti Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2020 Έχω την εντύπωση πως δε σχετίζεται το 112 με τα 5ψηφια. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t300 Δημ. March 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2020 Σε τρεις αριθμούς με αποκλεισμό πενταψήφιων, ήρθε κανονικά η ειδοποίηση της Πολιτικής Προστασίας. Παράθεση I can't tell you what the Cuore Sportivo is... You have to see it for yourself. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. March 18, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2020 50 αναπνευστήρες υψηλής τεχνολογίας από τη Motor Oil,:) 50 από τον Παπαστράτο,:) 2 μονάδες εντατικής πλήρως εξοπλισμένες από το Ίδρυμα Λάτση.:) Μπράβο.:):):) Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elti Δημ. March 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2020 Έχει λάβει κάποιος μήνυμα του 112 έχοντας ταυτόχρονα ζητήσει από την εταιρία του, αποκλεισμό των πενταψήφιων αριθμών; Ελπίζω να πρόκειται για σύμπτωση πώς στις συσκευές μου καθώς και σε όσους απευθύνθηκα που έχουν αποκλεισμένα τα πενταψήφια της απάτης, δεν έχει έρθει μήνυμα του 112. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Προφανώς τότε, δεν ισχύει η παραπάνω άποψη μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2020 50 αναπνευστήρες υψηλής τεχνολογίας από τη Motor Oil,:) 50 από τον Παπαστράτο,:) 2 μονάδες εντατικής πλήρως εξοπλισμένες από το Ίδρυμα Λάτση.:) Μπράβο.:):):) Τέτοια να βλέπουμε μονο σε παρόμοιες καταστάσεις. Περιμενω και από αλλούς δωρεές! Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2020 Σε τρεις αριθμούς με αποκλεισμό πενταψήφιων, ήρθε κανονικά η ειδοποίηση της Πολιτικής Προστασίας. Και σε εμενα. Αλλα το 112 ειναι ΤΡΙψηφιο, τι σχεση εχει με τα ΠΕΝΤΑψηφια? :worry: Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. March 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2020 50 αναπνευστήρες υψηλής τεχνολογίας από τη Motor Oil,:) 50 από τον Παπαστράτο,:) 2 μονάδες εντατικής πλήρως εξοπλισμένες από το Ίδρυμα Λάτση.:) Μπράβο.:):):)Ένα μεγάλο μπράβο! Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2020 Σίγουρα μπορούν και παραπάνω και θα το πράξουν αν χρειαστεί! Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. March 18, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2020 Σταμάτησαν και οι βόλτες στην παραλία Θεσσαλονίκης.:) Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2020 Δε θα το λεγα. Πέρασα πριν λίγη ώρα και μια χαρά κάνανε τη βόλτα τους. ΟΧΙ πανικός βέβαια, αλλά ειχε κόσμο για πρωινή ώρα. Το απόγευμα θα δούμε τι θα γίνει γιατί έχει πάλι καλή ημέρα. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. March 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2020 Δεν σταματισε τπτ πέρασα με αυτοκινιτο πρωί είχε λίγο κόσμο και όταν γυρνούσα είπα να κάνω γύρα να δω τι γίνεται (πριν 15 λεπτά) γεμάτο και κάνανε και πηγαδάκια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. March 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2020 50 αναπνευστήρες υψηλής τεχνολογίας από τη Motor Oil,:) 50 από τον Παπαστράτο,:) 2 μονάδες εντατικής πλήρως εξοπλισμένες από το Ίδρυμα Λάτση.:) Μπράβο.:):):) το θεμα δεν ειναι οι δωρεες, αλλά ποιοι θα τις λειτουργησουν. Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. March 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2020 το θεμα δεν ειναι οι δωρεες, αλλά ποιοι θα τις λειτουργησουν. ακριβως https://www.flash.gr/greece/1577829/koronoios-nosokomeia-ergazomenoi-se-gennimatas-kai-agia-olga-brethikan-thetikoi-ston-io Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. March 18, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2020 το θεμα δεν ειναι οι δωρεες, αλλά ποιοι θα τις λειτουργησουν. Γίνονται και προσλήψεις στην υγεία. Μη τα βλέπουμε όλα μαύρα. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. March 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2020 Τι σημαίνει το... οι εργαζόμενοι, των οποίων η σχέση εξαρτημένης εργασίας δεν αναστέλλεται λόγω της απαγόρευσης λειτουργίας των επιχειρήσεων. Λήγει η σύμβαση πχ αύριο και δεν ανανεώνεται επειδή έκλεισε η επιχείρηση και δε παίρνεις και επίδομα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ELTASSOS Δημ. March 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2020 Τα εμβολια θεραπειες πηγαζουν απο παρατηρηση της ζωης και των εθιμων των ρομα διοτι αυτοι παρουσιαζουν για καποιο λογο ανοσια. Ειναι συγκεκριμενη διαδικασια που εφαρμοζεται κατα την διαδικασια υποδοχης νεων μελων, αλλα πολυ δυσκολο να εφαρμοσθει....για ευνοητους λογους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts