pitt Δημ. August 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2005 Για να ενοικιάσεις από μηχάνημα φαντάζομαι πως πρέπει να είσαι μέλος σε κάποιο video club, σωστά; Εγώ τώρα για παράδειγμα δεν μπορώ να πάω σε οποιοδήποτε μηχάνημα και να αρχίσω να παίρνω ταινίες έτσι απλά, ή μπορώ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freeland Δημ. August 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2005 Όχι δεν μπορείς να πάρεις απλά ταινίες, πρέπει να γραφτείς πρώτα. Τα καταστήματα που νοικιάζουν μέσω μηχανημάτων έχουν υπάλληλο για κάποιες ώρες της ημέρας. Το καλό που έχει αυτός ο τρόπος ενοικιάσεις είναι ότι εάν το δείς εντός κάποιων ωρών πληρώνεις λιγότερα από εάν το κρατήσεις ένα 24ωρο. Παράθεση Διαχειριση ξενοδοχειου http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekCharmed Δημ. August 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2005 Και στο Imagine ειναι πάρα πολύ καλά τα πράγματα, άψογα ενημερωμένο, πολλά memorabillia και πληθώρα απο tv σειρες. 2.00 euro οι νέες ταινίες, αν το επιστρέψεις την ίδια μέρα μέχρι τις 21:00 πληρώνεις μόνο 1 ευρώ, αν το επιστρέψεις την άλλη μέρα 1,50. Επίσης έχει προσφορές σε πακέτα 5 dvd ή 3 dvd...αν πάρεις δηλ 5 ταινίες dvd (όχι νέα θέματα) είναι εβδομαδιαίες και πληρώνεις 5 ευρω και το ίδιο και για τις 3. Παράθεση Namaste! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. August 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2005 ΥΓ. Και κλειστό την Κυριακή, οπότε μπορείς να αγοράσεις ταινία το Σάββατο, να την επιστρέψεις τη Δευτέρα και να πληρώσεις 1 €. Και το video club που παω εγω στην Κηφισσια αν και ειναι ανοικτο την Κυριακη δεν στην χρεωνει. Κατα τ'αλλα βεβαια ειναι καπως ακριβουτσικο αφου οι νεες κυκλοφοριες κανουν €2 την ημερα και η καθε μερα καθυστερησης επιπλεον €2. :w00t: Αληθεια αυτα με τα μηχανηματα εχουν μεγαλη ποικιλια;; Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SonGohan Δημ. August 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2005 τι εννοειτε οταν λετε ταινιες εβδομαδας; την κρατατε για μια εβδομαδα; σε εμας στα 3 video clubs ειναι 2€ η ταινια για 2 μερες + αυτη που την νοικιασαμε. στο ενα video club, αν την επιστρεψεις την ιδια μερα πληρωνεις 1,5 €. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FotiX Δημ. August 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2005 Στο συγκεκριμένο ντιβιντικλαμπ που πάω έχει ορισμένες (οι περισσότερες μάλλον) ταινίες για ενοικίαση τριημέρου, η οποία κοστίζει όσο και η ενοικίαση μιας ημέρας (από τη μια μέρα το πρωί ως το βράδυ της επόμενης) δλδ 1.5 ευρώπουλο. Αν την επιστρέψεις αυθημερόν, η ταρίφα πάει 1 ευρώπουλο. :D Παράθεση http://fotix.250free.com/images/goku-sig.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep800 Δημ. August 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2005 Και το video club που παω εγω στην Κηφισσια αν και ειναι ανοικτο την Κυριακη δεν στην χρεωνει. Κατα τ'αλλα βεβαια ειναι καπως ακριβουτσικο αφου οι νεες κυκλοφοριες κανουν €2 την ημερα και η καθε μερα καθυστερησης επιπλεον €2. :w00t: Αληθεια αυτα με τα μηχανηματα εχουν μεγαλη ποικιλια;; Επιπλεον €2 για καθε μερα καθυστερησης;; :wacko: :wacko: Όσο για τα 24 self video, η ποικιλία είναι πάνω κάτω η ίδια. Το θέμα είναι ότι για τις καινούριες και γνωστές ταινίες, εκεί που τα video clubs φαίρνουν 7 ή 8 φορές την ίδια ταινία, αυτά την φαίρνουν μία, το πολύ δύο. Οπότε για να νοικιάσεις μια καινούρια ταινία... :whistle: Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. August 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2005 Επιπλεον €2 για καθε μερα καθυστερησης;; :wacko: :wacko: Εμ Video Blue ειναι αυτο.... :p Που να δεις ορισμενες ταινιες που τις εχω πληρωσει €10.... :yahoo: Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alkinoos_ Δημ. August 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2005 Παιδια εδω στην Ναυπακτο παντου πληρωνεις δυο ευρω(ειτε ημερησιες,ειτε τριημερες,εβδομαδιεες κτλ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
forever-charmed Δημ. September 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2007 paidia gnorize onomata apo ta katastimata video club pou exoun palies paidikes vhs? Παράθεση http://idata.over-blog.com/0/02/75/37/gifs3/fusion.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. September 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2007 Εγώ στα Seven στην κοζάνη,πληρώνω 1,80€,για ταινίες οι οποίες είναι σε χάλια κατάσταση και ΠΑΝΤΑ ΝΟΙΚΙΑΣΜΕΝΕΣ! Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vickaki89 Δημ. September 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2007 Εγώ παίρνω από ένα συνοικιακό στο Παγκράτι..1.80 οι τριήμερες και 1.50 οι εβδομαδιαίες..η ποιότητα των ταινιών είναι ερκετά καλή πάντως ευτυχώς:happy:! Παράθεση Η λογική είναι ο μόνος τρόπος να κάνεις λάθος με αυτοπεποίθηση;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crypton-R- Δημ. September 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2007 Εδω στην γειτονιά τις έχουνε ακόμα 1.50€, και 1.00€ τις εβδομαδιέες, αλλά νοικιάζω πολύ σπάνια... Παράθεση Πλήκτρα: Nokia 3310 > 3510i > 7250i > 7610 > Sony Ericsson W580 > W595 Πλήκτρα / Αφή: HTC Touch Diamond > Sony Ericsson Xperia mini pro Πλήκτρα: Nokia 113 > Samsung C3530 > E1182 > Nokia 114 Αφή: LG G2 > Samsung Galaxy S7 Edge > S8+ > Huawei Mate 20 Pro > Samsung Galaxy S21 Ultra > S23 Ultra Smart Watch: Samsung Gear S2 Classic > S3 Classic > Samsung Galaxy Watch4 Classic Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. September 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2007 Εδω στα seven 2€ η ενικοιαση αλλα αν το επιστρεψεις την ιδια μερα που το πηρες παει 1.5 Γενικος πιο κατω απο αυτην την τιμη δεν εχω πετυχει εκτος απο τα μηχανηματα με μικρους χρονικους περιορισμους. Γι αυτο rapidshare ftw :D:D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Treloparea Δημ. September 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2008 Στα 7even αυξήθηκε κι άλλο η τιμή :mad: Έλεος, πόσο θα το φτάσουν πια; Παράθεση Destiny found. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PeCoMAY Δημ. September 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2008 Yπάρχουν και παλιές ταινίες με 1.10. Στείλε μου το msn σου να σου λέω άπειρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria24 Δημ. September 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2008 Στα 7even αυξήθηκε κι άλλο η τιμή :mad: Έλεος, πόσο θα το φτάσουν πια; ποσο το πηγαν; εχω κανενα μηνα να νοικιασω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. September 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2008 Εμενα οι τιμες οκ μου φαινονται αλλα αυτο το κοστος για την καθυστερηση δεν μπορουν να το ριξουν λιγο; Απειρος κοζμος την εχει πατησει με καποιο ξεχασμενο δβδ και εχει πληρωσει 40ευρα. Και στην τελικη θα πρεπε μετα απο 10 μερες να ειδοποιουν "ε ζωον, φερε το δβδ μας πισω!". Εδιτ: Παντως στο δικο μου δβδ κλαμπ αμα την επιστρεψω ιδια μερα παει 1 ευρω. Αρχοντας. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. September 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2008 Αν δεν το 'χαν έτσι ακριβό, δε θα έβρισκες ΠΟΤΕ τίποτα. Εγώ απορώ με το πόσο ανεύθυνοι είναι πολλές φορές μερικοί. Έτσι, να πλερώνετε! Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vyntrinho Δημ. September 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2008 Σε εμάς εδώ στα Δυτικά Προάστια παντού πληρώνεις 2 Ευρώ τις Μονοήμερες, 1.80 τις διήμερες και 1.50 τις τριήμερες & τις εβδομαδιαίες. Πολλά τα φράγκα κατά τη γνώμη μου. Γι'αυτό κ πατάω σπάνια στα video clubs. Το ίντερνετ τί το 'χουμε? :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. September 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2008 Αν δεν το 'χαν έτσι ακριβό, δε θα έβρισκες ΠΟΤΕ τίποτα. Εγώ απορώ με το πόσο ανεύθυνοι είναι πολλές φορές μερικοί. Έτσι, να πλερώνετε! Αντε ρε κακιαζμενε ανθρωπε! Ευχομαι να καταπιει ο σκυλος σου 5 δβδ και να πληρωσεις μισο μηνιατικο. Εγω παντως μονιμως τις καθυστερω. Σημερα παλι εφυγαν 9 ευρω για 2 δβδ.:O Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. September 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2008 Αντε ρε κακιαζμενε ανθρωπε! Ευχομαι να καταπιει ο σκυλος σου 5 δβδ και να πληρωσεις μισο μηνιατικο. Εγω παντως μονιμως τις καθυστερω. Σημερα παλι εφυγαν 9 ευρω για 2 δβδ.:O Ε ποιος σε φταίει; Όποιος δεν έχει μυαλό έχει...ευρώ :p Δεν έχω σκύλο, δεν ενοικιάζω dvd :p Και ναι, είμαι κακιαζμένος (sic) Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Treloparea Δημ. September 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2008 ποσο το πηγαν; εχω κανενα μηνα να νοικιασω.. 2.30 Ημέρας 2 Τριήμερο 1.70 Βδομάδας Αν θυμάμαι καλά γιατί έπαθα ένα ελαφρύ εγκεφαλικό όταν είδα τον τιμοκατάλογο :p Παράθεση Destiny found. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. September 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2008 Εγω εχω κοψει τα video club εδω και 2 χρονια. Να ναι καλα το rapidshare :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Treloparea Δημ. September 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2008 Εγω εχω κοψει τα video club εδω και 2 χρονια. Να ναι καλα το rapidshare :D Rapid;;;;:confused: Torrents :D Παράθεση Destiny found. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts