stergios_ath Δημ. July 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2020 Κανει αυτόματη βελτίωση της φωτογραφίας. Αν βγεις στην αρχική οθόνη μολις τραβήξεις φωτο εμφανιζει πανω στην κουρτίνα ειδοποιήσεων ότι κάνει βελτίωση φωτογραφίας. Παράθεση :w00t: STERGIOS :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. July 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2020 Είναι φοβερό ποσό αργό είναι όταν το ανοίξω από σβηστό. Μου θυμίζει αρχαίο κομπιούτερ με windows που προσπαθεί να φορτώσει και να σταθεροποιηθεί. Καμία βελτίωση στη κάμερα. Οι φωτογραφίες παραμένουν πλαστικές. Στην οθόνη του τηλεφώνου δείχνουν καλές, σε οθόνη λαπτοπ 4κ είναι απογοήτευση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. July 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2020 Τι αλλο θα ακουσουμε;;; Πουληστε τη τη μπακατελα!!!! Στάλθηκε από το SM-G985F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. July 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2020 Είναι φοβερό ποσό αργό είναι όταν το ανοίξω από σβηστό. Μου θυμίζει αρχαίο κομπιούτερ με windows που προσπαθεί να φορτώσει και να σταθεροποιηθεί. Καμία βελτίωση στη κάμερα. Οι φωτογραφίες παραμένουν πλαστικές. Στην οθόνη του τηλεφώνου δείχνουν καλές, σε οθόνη λαπτοπ 4κ είναι απογοήτευση.Τι εννοεις Αργο στο Ανοιγμα? Αργει το face unlock? Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siberiantiger Δημ. July 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2020 Τι εννοεις Αργο στο Ανοιγμα? Αργει το face unlock?Έτσι όπως το γράφει μάλλον εννοεί μετά από επανεκκίνηση. Καλύτερα να πάρει ένα με κουμπιά ftw Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. July 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2020 Τι εννοεις Αργο στο Ανοιγμα? Αργει το face unlock? Είναι αργό μετά το άνοιγμα από off η επανεκκίνηση. Περνούν αρκετά λεπτά μέχρι να σταθεροποιηθεί. ----- προσθήκη μηνύματος 109 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τι εννοεις Αργο στο Ανοιγμα? Αργει το face unlock? Αυτό δουλεύει σπάνια. Ίσως πρέπει να το ξαναπεράσω. Τη νύχτα δεν δουλεύει ποτέ. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τι αλλο θα ακουσουμε;;; Πουληστε τη τη μπακατελα!!!! Στάλθηκε από το SM-G985F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αν υπήρχε κάτι καλύτερο σε Android να είσαι σίγουρος θα είχε φύγει. Δεν θέλω να πάω σε κινεζικό. Δεν έχουν σχέση σε ποιότητα κατασκευής τα τελευταία της σειράς s από το s9 και μετά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. July 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2020 Ειχα μερικες μερες να κανω επανεκκινηση και ειπα να δω μηπως αλλαξε κατι. Καπου 20 δευτερα μεχρι να να μου ζητησει τον κωδικο pin της καρτας. Εβαλα και το μοτιβο αλλα 2-3 δευτερολεπτα και ανοιξε χωρις κανενα προβλημα. Σταθεροτατο.... Οσο για τις φωτος δεν θα πω τπτ. Ο καθενας βλεπει διαφορετικα τι να πω. Το αξιοπιστο DXomark το εχει πληρωσει η Samsung για να τα εχει ψηλα τα S20.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Linuxisti Δημ. July 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2020 Περνούν αρκετά λεπτά μέχρι να σταθεροποιηθεί. ε οχι και αρκετα λεπτα αν ειναι δυνατον... καποια δευτερολεπτα ισως.... τι αλλο θα ακουσουμε? :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Frankk Δημ. July 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2020 Υπάρχει κανένα Τρίκ στο 30Χ ζουμ να είναι καθαρότερες οι φώτο?? Στάλθηκε από το SM-G985F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. July 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2020 Σε τοσο μεγαλο ζουμ δεν υπαρχει τρικ... Εκει χρειαζεσαι τηλεφακο... Στάλθηκε από το SM-G985F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Frankk Δημ. July 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2020 Σε τοσο μεγαλο ζουμ δεν υπαρχει τρικ... Εκει χρειαζεσαι τηλεφακο... Στάλθηκε από το SM-G985F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΤουλάχιστον να μπορούμε με κάποιο τρόπο να είναι πιο καθαρές...πχ..έβγαλα φεγγάρι και δεν είναι τόσο καθαρες ενώ φίλος με άλλο καλύτερα έβγαλε....με ίδιο ζουμ Στάλθηκε από το SM-G985F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. July 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2020 Τουλάχιστον να μπορούμε με κάποιο τρόπο να είναι πιο καθαρές...πχ..έβγαλα φεγγάρι και δεν είναι τόσο καθαρες ενώ φίλος με άλλο καλύτερα έβγαλε....με ίδιο ζουμ Στάλθηκε από το SM-G985F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Με ποιο άλλο έβγαλε ο φίλος σου;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Frankk Δημ. July 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2020 Με ποιο άλλο έβγαλε ο φίλος σου;;;Με το ίδιο...., Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. July 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2020 Μηπως εβγαλε με διαφορετικη καμερα; Λογικα την καλυτερη αποδοση στο ζουμ θα εχει η 4:3 64αρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Frankk Δημ. July 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2020 Μηπως εβγαλε με διαφορετικη καμερα; Λογικα την καλυτερη αποδοση στο ζουμ θα εχει η 4:3 64αρα...Ίσως δεν δοκίμασα με 64αρα....θα το δω .... Στάλθηκε από το SM-G985F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Frankk Δημ. July 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2020 Μπα....η 64αρα έχει ζουμ Χ6... μόνο... οι άλλες έχουν μέχρι Χ30..... Στάλθηκε από το SM-G985F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philip_1 Δημ. July 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2020 Δεν έχω θέμα με το κινητό μου..αλλά.. Πάντως...προχειρότητα στο φουλ η Samsung ένα σωρό ενημερώσεις για να κάνει το Hardware τις να δουλέψει όπως έχει υποσχεθεί και διαφημίσει,(30χ ζουμ, 100χ ζουμ κτλ) και τελικά βγάζει αναβάθμιση που "πατσαρει" τις φώτο μετά από την λήψη για να φαίνονται πιο ωραίες..κρίμα.. Παράθεση A good wife always forgives her husband when she's wrong. Φιλιππος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. July 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2020 Δεν έχω θέμα με το κινητό μου..αλλά.. Πάντως...προχειρότητα στο φουλ η Samsung ένα σωρό ενημερώσεις για να κάνει το Hardware τις να δουλέψει όπως έχει υποσχεθεί και διαφημίσει,(30χ ζουμ, 100χ ζουμ κτλ) και τελικά βγάζει αναβάθμιση που "πατσαρει" τις φώτο μετά από την λήψη για να φαίνονται πιο ωραίες..κρίμα..Παντα γινοταν και γινεται επεξεργασια στην φωτογραφια ....δεν καταλαβαινω που ειναι το θεμα Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bromonano2 Δημ. July 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2020 Και εγώ δεν βλέπω το πρόβλημα. Πάντα επεξεργασία γινόταν μετα την λήψη. Αν δεν θες επεξεργασία κλείσε το optimizer. Και ας αποφασίσουμε πλέον τι θέλουμε. Δίνει ενημερώσεις αβέρτα γκρινιάζουμε, δεν δίνει ενημερώσεις πάλι γκρινιάζουμε.... Μην δημιουργούμε εντυπώσεις εκεί που δεν υπάρχουν. Sent from my SM-G985F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. July 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2020 Δεν έχω θέμα με το κινητό μου..αλλά.. Πάντως...προχειρότητα στο φουλ η Samsung ένα σωρό ενημερώσεις για να κάνει το Hardware τις να δουλέψει όπως έχει υποσχεθεί και διαφημίσει,(30χ ζουμ, 100χ ζουμ κτλ) και τελικά βγάζει αναβάθμιση που "πατσαρει" τις φώτο μετά από την λήψη για να φαίνονται πιο ωραίες..κρίμα.. Όταν έχεις τόσο μεγάλη αλλαγή σε hw λογικό είναι να κάνεις αναβαθμίσεις εκ των υστερων..όσες δοκιμές και να γίνουν στο εργαστήριο δεν συγκρίνεται με το feedback των χρηστών που είναι εκατομμύρια δεδομένα σε ελάχιστο χρόνο, επομένως ήταν λογικό και αναμενόμενο... Σε αντίθεση με άλλες εταιρίες που δεν λύνουν προβλήματα, τουλάχιστον η Samsung τα λύνει.. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philip_1 Δημ. July 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2020 (edited) Και εγώ δεν βλέπω το πρόβλημα. Πάντα επεξεργασία γινόταν μετα την λήψη. Αν δεν θες επεξεργασία κλείσε το optimizer. Και ας αποφασίσουμε πλέον τι θέλουμε. Δίνει ενημερώσεις αβέρτα γκρινιάζουμε, δεν δίνει ενημερώσεις πάλι γκρινιάζουμε.... Μην δημιουργούμε εντυπώσεις εκεί που δεν υπάρχουν. Sent from my SM-G985F using Tapatalk * Δεν γίνονταν πάντα επεξεργασία!Και όταν κλείσεις το optimizer πάλι κάνει edit τι φώτο μετά την λήψη. (όχι ότι έχει και καμιά διαφορά αλλά λέμε τώρα)... Τι εννοείς "δημιουργούμε εντυπώσεις"? Υποστηρίζουμε κάτι συγκεκριμένο εδώ η απλά μεταφέρουμε εμπειρίες χρήσης!! ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Όταν έχεις τόσο μεγάλη αλλαγή σε hw λογικό είναι να κάνεις αναβαθμίσεις εκ των υστερων..όσες δοκιμές και να γίνουν στο εργαστήριο δεν συγκρίνεται με το feedback των χρηστών που είναι εκατομμύρια δεδομένα σε ελάχιστο χρόνο, επομένως ήταν λογικό και αναμενόμενο... Σε αντίθεση με άλλες εταιρίες που δεν λύνουν προβλήματα, τουλάχιστον η Samsung τα λύνει.. Λογικό Όντως και οι ενημερώσεις ευπρόσδεκτες.. Παράλογο όμως που δεν βρέθηκε κατά τις δοκιμές το θέμα του Zoom, το focus, η υπερθέρμανση του, η και η διάρκεια της μπαταρίας του, που δεν χρειάζονται και πολλές ώρες δοκιμών, αλλά απλά μερικές ήμερες χρήσης για να τα διαπιστώσεις. Οι περισσότεροι χρήστες αυτά τα είδαν με τις πρώτες μέρες κατοχής του. Καλό βέβαια που προσπαθεί να τα λύσει. Edited July 6, 2020 by philip_1 Παράθεση A good wife always forgives her husband when she's wrong. Φιλιππος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Frankk Δημ. July 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2020 Όσο για υπερθέρμανση...άστο... αυτές τις μέρες με την ζέστη....έχει καεί το χέρι μας...με εφαρμογή που μέτρησα είδα πήγε μεχρι 45 βαθμούς.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Linuxisti Δημ. July 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2020 Όταν έξω έχει 40αρια παιδιά και σε ήλιο κατευθείαν τι περιμένετε. Σήμερα διαβάζα το συγκριτικο τους xda ανάμεσα σε αυτό και το op8pro που έχει τον 865 και δεν αναφερε σημαντικές διαφορές στη ζέστη τους. Εγώ πάντως χτες το δουλεύα στη παραλία έξω σε ντάλα ήλιο και δεν είδα να με ανησυχεί. Εντάξει ζεσταίνεται λογικό είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. July 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2020 Καλησπέρα σκέφτομαι να το παρω το κινητό . Κολλάω λίγο στο θέμα μπαταρία και νυχτερινές φωτό. Μετά τις αναβαθμίσεις πως τα παει η συσκευή; Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Linuxisti Δημ. July 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2020 με aod ανοιχτο 10 με 12 μεσανυχτα. 4g wifi 30 70 120hz μονιμα βγαζω 5ωρο περιπου καθημερινα μεχρι το 20 25% που το βαζω στον ασυρματο και εγω το φοβομουν στην αρχη αλλα βγαζει τη μερα ανετα, δυσκολα 2η μερα παντως ετσι και αλλιως ειμαι απο αυτους που καθε βραδυ το ξαπλωνω ειτε στο 40 ειτε στο 20 νυχτερινες καποιες που εβγαλα ειναι μια χαρα για μενα παρολαυτα δεν το ψιριζω με φακο να δω ατελειες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts