Jump to content

Samsung Galaxy S20+

ccypruss000
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Οδηγίες swind. Το σημαντικό είναι το στησιμο σε safe mode. Πετάει το μισό bloatware έξω, που αν χρειάζεσαι το εγκαθιστάς μετά εσύ.

Sent from my SM-G985F using Tapatalk

Αν υπάρχει μια σωτηρία για την μπαταρία πιστεύω είναι σε αυτές τις οδηγίες..

Μιας και θα τα έχω και τα δύο τα κινητά δεν με χαλάει να το δοκιμάσω λίγο καιρό έτσι.. και αν δεν.. περνάω τα πάντα από το s9 και κάθε μέρα είμαι με τον φορτιστή αγκαλίτσα..

--------------------------------------

S 20 +

• Απαντήσεις 2,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Οδηγίες swind. Το σημαντικό είναι το στησιμο σε safe mode. Πετάει το μισό bloatware έξω, που αν χρειάζεσαι το εγκαθιστάς μετά εσύ.

Που είναι οι οδηγίες του swind οεο..

Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Που είναι οι οδηγίες του swind οεο..

Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=482798

S 20 +

2μιση μηνες μετα βλεπω καποιες γρατζουνιες στην εργοστασιακη μεμβρανη και κατω απο συγκεκριμενες συνθηκες φωτισμου... Σουπερ. Πιστευω καποιος που εχει θηκη τυπου clear view δεν θα χρειαστει αλλη προστασια

2μιση μηνες μετα βλεπω καποιες γρατζουνιες στην εργοστασιακη μεμβρανη και κατω απο συγκεκριμενες συνθηκες φωτισμου... Σουπερ. Πιστευω καποιος που εχει θηκη τυπου clear view δεν θα χρειαστει αλλη προστασια

Και εγώ με αυτή θα το αφήσω και όταν γίνουν γρατζουνιές τελείως γυμνό.

Και το s9 plus που το έχω χωρίς προστασία δεν έχει πάθει τίποτα τόσα χρόνια.

S 20 +

Και εγώ με αυτή θα το αφήσω και όταν γίνουν γρατζουνιές τελείως γυμνό.

Και το s9 plus που το έχω χωρίς προστασία δεν έχει πάθει τίποτα τόσα χρόνια.

Και γω έχω πάνω από χρόνο χωρίς τζαμακι στο s9+ κι ευτυχώς είμαι οκ. Σου έχω ερώτηση, αφού είσαι και συ από το ίδιο κινητό. Το plus πήρες, έτσι; Πως βλέπεις τις διαστάσεις; Στα 2 χρόνια δεν έχω συνηθίσει ακόμη τις διαστάσεις του s9+, με ζοριζει στην καθημερινή χρήση. Αλλά πριν πάω κατευθείαν στο μικρό s20, είπα να ρωτήσω. Και γω λόγω mediamarkt το σκέφτομαι. Όταν είχε πρωτοβγεί, μου φάνηκε υπερβολικό το κόστος του, κυρίως λόγω εμφάνισης. Θεωρώ ότι έπρεπε να είναι πιο ιδιαίτερο και όχι να μη μπορείς να το διαχωρίζεις από τη σειρά A. Αλλά! Με το κουπόνι - 200€ και την 20% επιστροφή σε yellows, την ψήνω την αλλαγή.

Περιμένοντας καινούργιες συσκευές πριν μερικά χρόνια: πω πω, άραγε τι καινούριο θα έχουν!!

Αργότερα: πωωω, άραγε ποια χρήσιμα χαρακτηριστικά θα κόψουν... 

Σήμερα: πςςςς νέο όνομα και νέα απόχρωση!

--Motorola M3588 > Ericsson T65 > Sharp GX25 > Sony Ericsson T650i > Samsung Jet > Samsung Galaxy S > OnePlus One > Samsung Galaxy S9+ > Samsung Galaxy S21FE

--GPad 8.3 > Galaxy Tab S6

Και γω έχω πάνω από χρόνο χωρίς τζαμακι στο s9+ κι ευτυχώς είμαι οκ. Σου έχω ερώτηση, αφού είσαι και συ από το ίδιο κινητό. Το plus πήρες, έτσι; Πως βλέπεις τις διαστάσεις; Στα 2 χρόνια δεν έχω συνηθίσει ακόμη τις διαστάσεις του s9+, με ζοριζει στην καθημερινή χρήση. Αλλά πριν πάω κατευθείαν στο μικρό s20, είπα να ρωτήσω. Και γω λόγω mediamarkt το σκέφτομαι. Όταν είχε πρωτοβγεί, μου φάνηκε υπερβολικό το κόστος του, κυρίως λόγω εμφάνισης. Θεωρώ ότι έπρεπε να είναι πιο ιδιαίτερο και όχι να μη μπορείς να το διαχωρίζεις από τη σειρά A. Αλλά! Με το κουπόνι - 200€ και την 20% επιστροφή σε yellows, την ψήνω την αλλαγή.

Αν σου πω ότι ακόμα το s9 + έχω.. δεν έχω κάνει την αλλαγή ακόμα..

Το έχω στην άκρη το s20 + και το χαζεύω που και πού μέσα στην ημέρα.

Όσον αφορά την απορία σου για το μέγεθος, αν τα βάλω διπλα δίπλα η διαφορά είναι πολύ μικρή γιατί το s20 είναι όλο οθόνη δεν έχει περιθώρια πάνω κάτω όπως το δικό μας. Στο πλάι ειναι ίδια στο ύψος ειναι ποιο μεγάλο το s20 από το δικο μας..

Αν πάρεις το μικρο s20 θα σου φανεί σίγουρα μικρότερο, στο plus να πας.

Με την επιστροφή 20% πας στα 670 σίγουρα αξίζει δεν το συζητάμε. Εγώ για 2 μέρες έχασα την προσφορά, μου βγήκε 713 και δώρο ασφάλεια για σπάσιμο για ένα χρόνο. Δεν το λες άσχημο deal.. που αλλού να πας σε xiaomi mi 10? Καλό hardwares αλλά software για πέταμα...

S 20 +

Το μεγεθος συνηθιζεται ευκολα. Απο S10e μου πηρε 2-3 μερες να συνηθισω... Τελευταιο μεγαλο κινητο που ειχα ηταν το Huawei Mate 7 που αν και 6ιντσο και compact για τις 6 ιντσες στην εποχη του ηταν πολυ πιο δυσκολο στην χρηση..

Κουλ. Ευχαριστώ και τους δύο :)

Περιμένοντας καινούργιες συσκευές πριν μερικά χρόνια: πω πω, άραγε τι καινούριο θα έχουν!!

--Motorola M3588 > Ericsson T65 > Sharp GX25 > Sony Ericsson T650i > Samsung Jet > Samsung Galaxy S > OnePlus One > Samsung Galaxy S9+ > Samsung Galaxy S21FE

Εξαιρετικα γρηγορη φορτιση σπανια βαζω καθως δεν μου χρειαζεται... Δεν ειχα συνειδητοποιησει ποσο γρηγορη ειναι. Το αφηνω χθες ενα 15 λεπτο στο 11% και το βρισκω στο 39%....

Καλησπέρα στη παρέα.

Κάτοχος του εκπληκτικού s9 plus σκέφτομαι την αναβάθμιση και ήμουν ανάμεσα στα 11 pro max και s20 plus ως samsungακιας πολλά χρόνια τώρα..

Με 840 το s20 plus ήμουν περισσότερο προς το 11 pro max αλλά τώρα με την προσφορά του με yellows και να πηγαίνει στα 670 έχω γύρει αρκετά προς το να μείνω στη εταιρία.

Τι λέτε εσείς που το έχετε καιρό παιδιά; Αξίζει τα 670 παρόλο που πολλοί γκρινιάζουν για έλλειψη snap dragon και γενικά ότι δεν είναι η καλύτερη σειρά που έχει βγει ;

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις εκ των προτέρων!

Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ρε παιδιά τί χάλια είναι αυτά με την μπαταρία.. Ερχόμενος από s10+ βλέπω εδώ στο s20+ πολύ χάλια.. Τουλάχιστον μια ώρα λιγότερο sot

Η μπαταρια ειναι μια χαρα. Και οποιος θελει να το πειραξει λιγο το κανει πολυ καλυτερο

Τις πρωτες 2 μερες χωρις παρεμβαση που το ειχα δουλεψει εδινε 5 ωρες και οθονης. Μετα τις παρεμβασεις μου δινει 8 και...

740 που το πηρα εγω το λεω VFM για τον φιλο με το S9 plus. Μην ακους χαζομαρες για Snap κλπ. Το κινητο ειναι το καλυτερο της S γενιας για μενα και τα εχω παρει σχεδον ολα απο το S6 και μετα.

Edited by GMF80

Η μπαταρια ειναι μια χαρα. Και οποιος θελει να το πειραξει λιγο το κανει πολυ καλυτερο

Τις πρωτες 2 μερες χωρις παρεμβαση που το ειχα δουλεψει εδινε 5 ωρες και οθονης. Μετα τις παρεμβασεις μου δινει 8 και...

740 που το πηρα εγω το λεω VFM για τον φιλο με το S9 plus. Μην ακους χαζομαρες για Snap κλπ. Το κινητο ειναι το καλυτερο της S γενιας για μενα και τα εχω παρει σχεδον ολα απο το S6 και μετα.

Ακριβώς αυτό. Και αν κάποιος έχει και αποφορολογηση, μιλάμε για κλέψιμο

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ρε παιδιά τί χάλια είναι αυτά με την μπαταρία.. Ερχόμενος από s10+ βλέπω εδώ στο s20+ πολύ χάλια.. Τουλάχιστον μια ώρα λιγότερο sot
Με 120hz? Γιατί εγώ με 120 hz βλέπω την ίδια μπαταρία με s10+. Στα 60hz είμαι σίγουρος ότι θα έχει μια ώρα παραπάνω, αλλά δεν το δουλεύω εκεί καθώς όταν πας 120 hz δεν έχει γυρισμό. Έπιασα στα χέρια μου προχτές iPhone 11 Pro max και οι διαφορά ήταν εμφανής. Ήθελα να το σβουριξω στον τοίχο το Apple. Η διαφορά είναι χαοτική υπέρ της σειράς s20 στο smoothness.

Τι εννοείς να το πειράξει?

Συγνώμη αλλά εάν κανείς όλα αυτά ποιος ο λόγος να έχει κάποιος τέτοια συσκευή?..

Εδώ μιλάμε όλα τα υπέρ του τα έχει κλείσει

Η λογικη ειναι οτι δεν χρειαζεσαι το κλεινεις.

Αν στο σπιτι σου ειχες μπαταρια θα ειχες ολα τα φωτα και τις συσκευες ανοιχτα;

Εγω απενεργοποιω αυτα που δενν χρησιμοποιω ποτε.

Συγνώμη αλλά εάν κανείς όλα αυτά ποιος ο λόγος να έχει κάποιος τέτοια συσκευή?..

Εδώ μιλάμε όλα τα υπέρ του τα έχει κλείσει

σημαία στην καφετέρια και ήσυχο ύπνο....αμ πως.

.... απλά παραβλέπεις τον οδηγό, τα κλείνω όλα, και είσαι οκ.

όταν παίρνεις οποιαδήποτε συσκευή, απλά την χαίρεσαι.

2i6fhs-5.png

Συμφωνώ...

Συμφωνώ και γω, αλλά στις συσκευές αυτές δεν τρέχουν από πίσω 5 πράγματα, τρέχουν 1500. Και είναι Samsung, όλα χύμα, δεν είναι Huawei που κάθεται τα μαζεύει και δίνει εξαιρετική διαχείριση ενέργειας. Από αυτά που τρέχουν χρειάζεσαι, αξιοποιείς, χαίρεσαι πόσα, τα 100; Τελείως αχρείαστες διεργασίες που σου κάνουν ζημιά, γιατί να τις έχεις να τρέχουν στο παρασκήνιο; Έτσι θα χαίρεσαι τη συσκευή καλύτερα.

Εγώ το s9+ δεν το έστησα με τον s-wind οδηγό, αλλά κάποια στιγμή μπήκα στις ρυθμίσεις κι έκανα 2-3 από όσα λέει. Άμεσα είδα περίπου +μισή μέρα μεγαλύτερη διάρκεια ανάμεσα στις φορτίσεις! Είναι τρελό!

S-wind, από όλα τα σημεία και τέρατα που έχεις γράψει κατά καιρούς, σαν την απενεργοποίηση της ακρίβειας τοποθεσίας google δεν έχει!!!! Αναπνέει η μπαταρία και το κινητό όλο! Τόνισέ το στον οδηγό με bold και υπογραμμισμένο και να αναβοσβήνει :lol:

Και πολύ ΣΗΜΑΝΤΙΚΌ είναι το στησιμο σε safe mode. Κάντε το και θα με θυμήθητε. Όταν τελειώσεις το στησιμο, ανοίγεις μια συσκευή που είναι τελείως ελεύθερη από bloatware. Αυτό σημαίνει πρακτικά ότι οι εφαρμογές συστήματος, παύουν να είναι εφαρμογές συστήματος και μπορούν να μπουν σε αδρανοποιηση. Ανοίγεις το κινητό και στο app drawer υπάρχουν γύρω στις 10 εφερμογες όλες και όλες. Οτιδήποτε χρειάζεστε έξτρα το κατεβάζετε μετά από playstore, Galaxy store κτλ

Επισης μην ξεχναμε οτι η γρηγορη φορτιση ειναι σουπερ... Ενα τεταρτο στην πριζα και σου δινει πανω απο 30% μπαταρια...

Εμενα και χωρις αυτες τις ρυθμισεις μου εβγαζε και με το παραπανω την ημερα.

Αλλα τις κανω γιατι ετσι μου δινει και περισσοτερη ζωη στη μπαταρια. Λιγοτερες φορτισεις μεγαλυτερη διαρκεια ζωης.

Σας αρεσουν τα μαστιγωματα εγω φταιω που γραφω οδηγους ,το σκοταδι απλωνεται και ερχεται η τεχνητη νοημοσυνη να σας καταπιει ολους :p:lol: Edited by s_wind

• The title was changed to Samsung Galaxy S20+