Jump to content

CU BIG BANG APP

Ilovemetal
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

39 minutes ago, sycorpios said:

Εεεμμμ μπουκωμένο το big bang σελίδα 69 απ'τον Απρίλη, για γράφτε τίποτα να πάμε 70 😁🤪

το big bang ειναι νεκρο περιστερι στην ακρη του δρομου

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

-----------------------------------------------

Cat Festival 2026
25-26 Απριλίου 2026
Παλιό Αμαξοστάσιο ΟΣΥ, Γκάζι

• 1 month later...

Καλησπέρα παιδιά! μια ερώτηση..

στο app του cu big bang βλεπω οτι εχουν μονο 4 επιλογες που ειναι μονο για δεδομενα..τους τελευταιους μηνες με βολευει να βαζω το πακετο big bang data medium που δινει 15GB για 30 ημερες με 6,75ε και 6500 κρυσταλους. 

ακριβώς από κάτω όμως βλέπω πως έχει ένα ολοϊδιο πακέτο με την ονομασία big bang data MAX που δινει κι αυτο 15GB για 30 ημέρες με 6,80ε (πέντε cents διαφορά!) και με...50000 κρυσταλους!!!

Τι έγινε βρε παιδιά? το έχουν παρατήσει τόσο που ούτε καν βλέπουν τι γράφουν και τι δίνουν? Όπως το κόβω μάλλον πάει για φούντο και στην επόμενη ανακοίνωση της εταιρίας για αλλαγές κλπ,βλέπω να ανακοινώνουν την κατάργηση του..

On 2/2/2026 at 5:02 ΜΜ, vf-alex said:

στο app του cu big bang βλεπω οτι εχουν μονο 4 επιλογες που ειναι μονο για δεδομενα..τους τελευταιους μηνες με βολευει να βαζω το πακετο big bang data medium που δινει 15GB για 30 ημερες με 6,75ε και 6500 κρυσταλους. 

ακριβώς από κάτω όμως βλέπω πως έχει ένα ολοϊδιο πακέτο με την ονομασία big bang data MAX που δινει κι αυτο 15GB για 30 ημέρες με 6,80ε (πέντε cents διαφορά!) και με...50000 κρυσταλους!!!

Τι έγινε βρε παιδιά? το έχουν παρατήσει τόσο που ούτε καν βλέπουν τι γράφουν και τι δίνουν? Όπως το κόβω μάλλον πάει για φούντο και στην επόμενη ανακοίνωση της εταιρίας για αλλαγές κλπ,βλέπω να ανακοινώνουν την κατάργηση του..

το ιδιο και εγω , εγω ενεργοποιουσα το πακετο data max πριν αλλαξει για τα 200gb με 30000 κρυσταλλους και τωρα θελει 50000 κρυσταλλους και δεν ειναι ευκολο να τους μαζεψω. Παντως στην εξυπηρετηση πελατων λεει οτι κουβας για το πακετο data max δεν γινεται οπως παλαιοτερα .Επειδη το εχω δει η vodafone να το γραφει αλλα τελικα να μην συμβαινει ζητησα το τηλεφωνο τις υπαλληλου να την ενημερωσω οταν το ενεργοποιησω ξανα , αν καταφερω να μαζεψω τους 50000 κρυσταλλους μεχρι την επομενη εβδομαδα που ληγει το πακετο. Αλλιως το medium πακετο με λιγοτερους κρυσταλλους θα βαλω. 

Παντως με 16 ευρω μπορεις να την βγαλεις 2 μηνες , ενεργοποιωντας το πακετο ειτε  το   big bang data MAX ή το medium πακετο . Βολευει. 

Παντως βλεπω οτι στο giga wifi on the spot με 7,95 ευρω δινει 15 gb χωρις να χρειαζεται να μαζευεςι κρυσταλλους.

Edited by JOHNMEGARYTHMOS

απο 24/10/2025 nova 5g internet , αντιο cosmote σταθερη adsl 7-9mbs+booster 2 . 

εχω δει 92mbs και 19 mbs up. . γενικα το up ενω ειναι εως 10 πιανει παραπανω το χαμηλοτερο που εχω δει 15up. και το χαμηλοτερο που εχω δει σε down 35. Μακαρι να μην εχει προβληματα σε βαθος χρονου θα δειξει.  Παντως το εξωτερικο modem ειναι στο αυτοματο 5g nsa και 4g . Δεν την κλειδωνουνε στο μονο 5g οπως ονομαζεται το προγραμμα. 

On 2/2/2026 at 5:02 ΜΜ, vf-alex said:

αφαιρεθηκε το πακετο bing bang medium .

Πολυ ασχημο αυτο . Δεν ειναι ευκολο να μαζεψεις 50000 κρυσταλλους για το bing bang data max. 

Edited by JOHNMEGARYTHMOS

απο 24/10/2025 nova 5g internet , αντιο cosmote σταθερη adsl 7-9mbs+booster 2 . 

εχω δει 92mbs και 19 mbs up. . γενικα το up ενω ειναι εως 10 πιανει παραπανω το χαμηλοτερο που εχω δει 15up. και το χαμηλοτερο που εχω δει σε down 35. Μακαρι να μην εχει προβληματα σε βαθος χρονου θα δειξει.  Παντως το εξωτερικο modem ειναι στο αυτοματο 5g nsa και 4g . Δεν την κλειδωνουνε στο μονο 5g οπως ονομαζεται το προγραμμα. 

9 minutes ago, JOHNMEGARYTHMOS said:

αφαιρεθηκε το πακετο bing bang medium .

Πολυ ασχημο αυτο . Δεν ειναι ευκολο να μαζεψεις 50000 κρυσταλλους για το bing bang data max. 

Καταλαβαν το λαθος τους και εμειναν αυτα. Να δούμε πόσο καιρό θα τους παρει να καταλαβουν οτι τα 2 μονοημερα πακετα ακυρωνουν το 2ημερο πακετο...

1448925085_Screenshot_20260216_CUBigBang.thumb.jpg.8f7ff91011bb9d37901ad1fc580745b8.jpg

Κατέστρεψαν και το big bang....

Οποτε πλεον το bing bang ως εφαρμογη υπαρχει μονο για μονοημερα/διημερα πακετα data και ενα που θελει 50k κρυσταλλους;

Εν τω μεταξυ τα κουπονια των συνεργατων κανουν 200 κρυσταλλους μονο, πχ ενα κουπονι 6 ευρω. Αναλογικα, με 50k κρυσταλλους θα περιμεναμε πακετο αξιας 1500 ευρω.

Λολ

Κλειστε το να σβησουμε και την εφαρμογη μη μας πιανει χωρο. Λογικα στην επομενη ανακοινωση το περιμενουμε.

1 hour ago, VIPdriver said:

ΚΝα δούμε πόσο καιρό θα τους παρει να καταλαβουν οτι τα 2 μονοημερα πακετα ακυρωνουν το 2ημερο πακετο...

μηπως δεν σε αφηνει να το ενεργοποιησεις 2 φορες το μονοημερο;;;

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

-----------------------------------------------

Cat Festival 2026
25-26 Απριλίου 2026
Παλιό Αμαξοστάσιο ΟΣΥ, Γκάζι

2 minutes ago, HEO said:

μηπως δεν σε αφηνει να το ενεργοποιησεις 2 φορες το μονοημερο;;;

Δεν βλέπω κάποιον περιορισμο στους όρους. 

• 3 weeks later...
1 hour ago, eridion25 said:

Ποτε αρχίζει το March madness;

Πέρυσι θυμάμαι στις 7-8 Μαρτίου είχε ξεκινήσει το πρόμο. Αντε γιατι τα 2 απο τα 3 ετοιμοπόλεμα cu που εχω είναι με το ένα πόδι...

Edited by VIPdriver

• 2 weeks later...

καλησπέρα παιδιά! χθες το βράδυ 00:01 έκανα ανανέωση του πακέτου big bang 15GB για 30 μερες με 6,80ε και 50000 κρυσταλλους. το ιδιο πακετο που το ειχα ηδη ενεργο εληγε στις 23:59 και με το που εκανα την αγορα του πακετου παρατηρισα οτι τα προηγουμενα gb που υποτιθεται οτι εληγαν προστεθηκαν με τα gb του καινουριου πακετου.

στην αρχή λέω μπα...λάθος του συστήματος θα είναι.. αλλά σχεδόν 18 ώρες μετά την ανανέωση μου δείχνει 26gb που ληγουν στις 16/4/2026! 

παίζει να έχει αλλάξει κάτι με τους όρους ανανέωσης? δηλαδή αν αγοράσεις το ίδιο πακέτο πριν τη λήξη του τα υπολειπομενα  gb του προηγουμένου μήνα προστηθενται στον επομενο?

1 hour ago, vf-alex said:

καλησπέρα παιδιά! χθες το βράδυ 00:01 έκανα ανανέωση του πακέτου big bang 15GB για 30 μερες με 6,80ε και 50000 κρυσταλλους. το ιδιο πακετο που το ειχα ηδη ενεργο εληγε στις 23:59 και με το που εκανα την αγορα του πακετου παρατηρισα οτι τα προηγουμενα gb που υποτιθεται οτι εληγαν προστεθηκαν με τα gb του καινουριου πακετου.

στην αρχή λέω μπα...λάθος του συστήματος θα είναι.. αλλά σχεδόν 18 ώρες μετά την ανανέωση μου δείχνει 26gb που ληγουν στις 16/4/2026! 

παίζει να έχει αλλάξει κάτι με τους όρους ανανέωσης? δηλαδή αν αγοράσεις το ίδιο πακέτο πριν τη λήξη του τα υπολειπομενα  gb του προηγουμένου μήνα προστηθενται στον επομενο?

Ναι, οριακά με αγορά του ίδιου πακέτου, ακόμη και λίγο μετά τα μεσάνυχτα, τα προσθέτει μεταθέτοντας την ημερομηνία λήξης τους για ακόμη 30 μέρες. Ανέκαθεν αυτό ίσχυε.