anestispro Δημ. December 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2020 Παίδες καλησπέρα έχεις κανείς είκονα από το γερμανικό site της samsung οι συσκευές είναι unbranded ? Παίζουν κανονικά με ελληνικές sim? Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. December 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2020 Παίδες καλησπέρα έχεις κανείς είκονα από το γερμανικό site της samsung οι συσκευές είναι unbranded ? Παίζουν κανονικά με ελληνικές sim? Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τον επόμενο μήνα παρουσιάζεται το S21. Μήπως θα ήταν καλύτερα να περιμένεις? Είτε για να πάρεις το νέο μοντέλο είτε για να πάρεις φθηνότερα το s20. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anestispro Δημ. December 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2020 Τον επόμενο μήνα παρουσιάζεται το S21. Μήπως θα ήταν καλύτερα να περιμένεις? Είτε για να πάρεις το νέο μοντέλο είτε για να πάρεις φθηνότερα το s20.Στα 400 που βρίσκω το s20 5g και 600 το plus είναι μονόδρομος ένα από τα δύο. Και το καινούργιο να βγει, υπάρχει περίπτωση να βρω φθηνότερες τιμές από 400 και 600 αντίστοιχα? Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. December 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2020 Στα 400 που βρίσκω το s20 5g και 600 το plus είναι μονόδρομος ένα από τα δύο. Και το καινούργιο να βγει, υπάρχει περίπτωση να βρω φθηνότερες τιμές από 400 και 600 αντίστοιχα? Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Οι τιμές των s20 θα πειστούν προς τα κάτω με την εμφάνιση των νέων s21. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anestispro Δημ. December 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2020 Οι τιμές των s20 θα πειστούν προς τα κάτω με την εμφάνιση των νέων s21.Καλά σίγουρα Αλλά μέχρι να κυκλοφορήσουν τα καινούργια πάμε για Φλεβάρη Μάρτη.... Έχεις δουλέψει καθόλου το s20? Επειδή είναι πιο στενό Απο τα υπόλοιπα φαίνεται περισσότερο μακρόστενο? Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stapd_21 Δημ. December 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2020 Επίσης απ'ότι φαίνεται μόνο το s21 ultra θα κάνει τη διαφορά. Τα άλλα θα έχουν ανάλυση fhd μόνο, ίδιες κάμερες, πλαστική πλάτη και μένει να δούμε πόσο θα έχει μειώσει ( ; ) τη διαφορά ο exynos από τον Snapdragon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. December 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2020 https://gr.gizchina.com/2020/12/18/galaxy-s21-xeperase-to-iphone-12-pro-max-sto-antutu/ Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts