celtic1453 Δημ. June 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2020 Έχει κανένας battery drain? To Spen τα σπάει! Στάλθηκε από το SM-N770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stama Δημ. June 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2020 (edited) Καταρχήν φίλε καλορίζικο . Όχι όσο καιρό το έχω δεν έχω battery drain και τα πάει εξαιρετικά στην μπαταρία. Αποδεδειγμένα έχει καλύτερη μπαταρία από ακριβότερα μοντέλα της εταιρείας. Επίσης δεν ξέρω τι θεωρείς ζόρισμα αλλά δεν έχω παρατηρήσει υπερθέρμανση Την κάμερα επίσης και βίντεο την ημέρα τα βρίσκω μια χαρά. Στις βραδινές λήψεις είναι τίμιο για τα λεφτά του. Αλλά όπως λες το πενάκι είναι όλα τα λεφτά και σίγουρα δεν έχεις ανακαλύψει όλες του τις δυνατότητες. Πχ γνωρίζεις οτι στην χειρόγραφη σημείωση αν γράψεις έναν αριθμό τηλεφώνου και μετά απλά περάσεις το πενακι από πάνω στο αναγνωρίζει και σου βγαζει εικονίδιο τηλεφώνου και καλεις απευθείας τον αριθμό; Το ίδιο και αν γράψεις ιστοσελίδα. Το εχω ξαναπεί κάποιος που δεν έχει σκοπό να χρησιμοποιεί το πενάκι δεν έχει λόγο να πάει σε κανένα note Edited June 1, 2020 by stama Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. June 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2020 Θα του κάνω hard reset Στάλθηκε από το SM-N770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καταρχήν φίλε καλορίζικο . Όχι όσο καιρό το έχω δεν έχω battery drain και τα πάει εξαιρετικά στην μπαταρία. Αποδεδειγμένα έχει καλύτερη μπαταρία από ακριβότερα μοντέλα της εταιρείας. Επίσης δεν ξέρω τι θεωρείς ζόρισμα αλλά δεν έχω παρατηρήσει υπερθέρμανση Την κάμερα επίσης και βίντεο την ημέρα τα βρίσκω μια χαρά. Στις βραδινές λήψεις είναι τίμιο για τα λεφτά του. Αλλά όπως λες το πενάκι είναι όλα τα λεφτά και σίγουρα δεν έχεις ανακαλύψει όλες του τις δυνατότητες. Πχ γνωρίζεις οτι στην χειρόγραφη σημείωση αν γράψεις έναν αριθμό τηλεφώνου και μετά απλά περάσεις το πενακι από πάνω στο αναγνωρίζει και σου βγαζει εικονίδιο τηλεφώνου και καλεις απευθείας τον αριθμό; Το ίδιο και αν γράψεις ιστοσελίδα. Το εχω ξαναπεί κάποιος που δεν έχει σκοπό να χρησιμοποιεί το πενάκι δεν έχει λόγο να πάει σε κανένα noteΠώς το κάνεις αυτό με το πενακι;;; Στάλθηκε από το SM-N770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stama Δημ. June 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2020 Πόσες ώρες σου βγαζει οθόνη; Μήπως πρώτα να απεγκαταστησεις τις τελευταίες εφαρμογές; Το άλλο γίνεται όπως το έγραψα. Γράφεις σε μια σημείωση στο Samsung note έναν τηλεφωνικό αριθμό. Αποθηκεύεις τη σημείωση και οταν την ξανάανοίξεις αν περάσεις το πενάκι από πάνω σου βγαζει αυτόματα ένα εικονίδιο τηλεφώνου. Πατάς επάνω και σε οδηγεί στον dialer. Υποθέτω προϋποθέτει ένεργη την επιλογή ενέργεια χωρίς επαφη spen Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. June 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2020 Έως 5 ώρες οθόνη Θα φάει reset Με το πενακι δεν το κατάφερα..... Στάλθηκε από το SM-N770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stama Δημ. June 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2020 Με το πενακι δέν τα κατάφερες γιατί μάλλον δημιούργησε bug η τελευταία ενημέρωση του Μαΐου που πήρα προχθές. Και το λέω γιατί πλέον ούτε εμένα το κάνει σε νέες σημειώσεις αλλα λειτουργεί κανονικά στις παλιές. Το ίδιο και στο note 8. Που επανήλθε όμως με την ενημέρωση Ιουνίου που μόλις κατέβασα Ελπίζω το ίδιο να γίνει και στο δικό μας γιατί την χρησιμοποιώ την λειτουργία αυτη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. June 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2020 (edited) Οκ Κατάλαβα. Σε κάθε περίπτωση Spen και οθόνη τα σπάνε Στάλθηκε από το SM-N770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited June 1, 2020 by celtic1453 Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stama Δημ. June 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2020 Καλημέρα. Το κόλπο με το πενάκι αποκατασταθηκε. Αν θες δοκίμασε το Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. June 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2020 Όντως, Αλλά πώς αποκαταστάθηκε; Στάλθηκε από το SM-N770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stama Δημ. June 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2020 Τι να σου πω τυχαία το ανακάλυψα όταν χρειάστηκε να γράψω έναν αριθμό τηλεφώνου. Μήπως πήρε καμια ενημέρωση η εφαρμογή και το έλυσε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. June 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2020 Το πιθανότερο. Έχεις βρει κάποια gcam για λίγο καλύτερες νυκτερινες φωτογραφίες; Στάλθηκε από το SM-N770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosbar128 Δημ. June 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2020 Καλησπέρα παιδιά! Επειδή ενδιαφέρομαι να μεταβώ σε note της samsung καθαρά λόγο του s-pen αλλα ειμαι σε budget, λέτε να είναι καλύτερα να πάρω το note 10 lite καινούργιο ή το note 9 μεταχειρισμένο? Παράθεση >Implying I have a signature Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. June 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2020 Το lite θα πάρει αντροιντ 11 Το Note 9???? Στάλθηκε από το SM-N770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosbar128 Δημ. June 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2020 Το lite θα πάρει αντροιντ 11 Το Note 9???? Στάλθηκε από το SM-N770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Καλα ναι, το note 9 είναι στο τέλος της ζωης του αν και είδα οτι θα λάβει το one ui 2.1 αλλα μέχρι εκει φαντάζομαι. To note 10 lite θα έχει ισως και 2 χρόνια αναβαθμίσεις αν η samsung το διαχειριστεί σωστά Απλά σκέφτομαι τα έξτρα καλούδια που έχει το note 9 οπως αδιαβροχοποίηση, καλύτερο ήχο, dex support etc Παράθεση >Implying I have a signature Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. June 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2020 Καλα ναι, το note 9 είναι στο τέλος της ζωης του αν και είδα οτι θα λάβει το one ui 2.1 αλλα μέχρι εκει φαντάζομαι. To note 10 lite θα έχει ισως και 2 χρόνια αναβαθμίσεις αν η samsung το διαχειριστεί σωστά Απλά σκέφτομαι τα έξτρα καλούδια που έχει το note 9 οπως αδιαβροχοποίηση, καλύτερο ήχο, dex support etcΑν θες αυτά πάρε το 9 Σα συσκευή το lite είναι midrange Στάλθηκε από το SM-N770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stama Δημ. June 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2020 Μεταξύ μεταχειρισμενου note 9 και 10 lite καινούργιου θα διάλεγα το 10 lite. 2 χρονια εγγύηση λογικά θα πάρει και android 12 μιας και έρχεται με android 10 ενώ με το note 9 αν υπάρχει η απόδειξη αγοράς θα έχεις θ μήνες το πολύ ένα χρόνο εγγύηση και δεν ξέρεις τι προβλήματα μπορεί να έχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosbar128 Δημ. June 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2020 Ναι και εγω πιστευω οτι το note 10 lite ειναι η ασφαλέστερη επιλογή για τους λόγους που είπες Αυτα που λένε για τον επεξεργαστη για την κακη διαχείρηση της μπαταρίας εσεις που έχετε το κινητό το έχετε προσέξει ή ειναι κλασσικες υπερβολές επειδή απλά είναι παλιό το μοντέλο? Εμενα προσωπικά το μόνο που με χαλάει με τον επεξεργαστή είναι οτι δεν θα μπορώ να βάλω gcam :worry: Παράθεση >Implying I have a signature Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. June 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2020 Όντως με 4500 mah η αυτονομία είναι μέτρια. Ο ΕΧΥΝΟς απαράδεκτος σε επίπεδο αυτονομίας. Δίκαια τα παράπονα Στάλθηκε από το SM-N770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosbar128 Δημ. June 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2020 Όντως με 4500 mah η αυτονομία είναι μέτρια. Ο ΕΧΥΝΟς απαράδεκτος σε επίπεδο αυτονομίας. Δίκαια τα παράπονα Στάλθηκε από το SM-N770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Χμμ κατάλαβα :( Σε ευχαριστώ για την απάντηση σου. Επειδή η μπαταρία για εμένα είναι πολύ σημαντική (και το powerbank δεν το θεωρω σοβαρή λύση) θα κοιταξώ για αλλού, μάλλον το Α71 μιας και είμαι και σε budget Παράθεση >Implying I have a signature Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stama Δημ. June 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2020 Κοίτα ο επεξεργαστής είναι παλιός αλλά είναι γρήγορος εκτός και αν το θέλεις για πολύ βαριές εφαρμογές. Με τόσο μεγάλη μπαταρία θα περίμενες καλύτερη αυτονομία σίγουρα. Αλλά με όλα ανοικτά βγάζει έξι ώρες οθόνης άνετα όταν πιο ακριβά μοντέλα όπως το άπλο note δεν πλησιάζει καν. Την ημέρα την βγάζει υπερανετα εκτός κι αν το κινητό σου είναι προέκταση του χεριού σου Τα έχουμε πει η μεγάλη διαφορά του κινητού είναι το πενάκι όπου κάνει παπάδες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. June 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2020 6 ώρες SOT? Εγώ δεν έχω δει τέτοια νούμερα Στάλθηκε από το SM-N770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stama Δημ. June 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2020 Μήπως έχεις θέμα; Εγώ έχω wi fi, data, GPS, αυτόματο συγχρονισμό , Bluetooth ( μόνιμα με το smartwatch εκτός ύπνου και στο αυτοκίνητο όταν οδηγω) κατεβασμένο το and notify και το δουλεύω σε υψηλές φωτεινότητες και μου βγάζει 6 ώρες και. Πλην ημερών που βρίσκομαι για πολυ ώρα σε συγκεκριμένο σημείο με πολύ κακό σήμα. Αυτή την στιγμή είμαι στο 53% και έχω 3 ώρες και 7 λεπτά sot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosbar128 Δημ. June 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2020 Αν έχεις 6 ώρες SOT τότε αλλάζει το θέμα, να το ξανασκεφτώ Παράθεση >Implying I have a signature Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stama Δημ. June 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2020 Δεν έχω λόγο να πω ψέμματα ούτε είμαι από αυτούς που κάνουν διαγωνισμό sot. Το τηλέφωνο το έχω για να το χαίρομαι. Είναι αδύνατον το εν λόγω κινητό να σε αφήσει από μπαταρία μέσα στην ημέρα εκτός κι αν κάποιος παίζει πολύ ενεργοβόρα παιχνίδια. Να ξέρεις βέβαια ότι παίζει πολύ σημαντικό ρόλο η ποιότητα σήματος. Τι χρήση κάνεις με το κινητό σου; Αν χρησιμοποιήσεις το πενάκι πάρτο με κλειστά μάτια αλλιώς κινήσου σε άλλες επιλογές.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. June 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2020 Στην καλύτερη SOT Έως 4.5 ώρες Δεν έχω δει καλύτερα Στάλθηκε από το SM-N770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts