Jump to content

Επιλογή νέου κινητού έως 450ε.

andval
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γεια χαρά τον τελευταίο καιρό κάνω έρευνα αγοράς για νέο κινητό όποια συμβουλή ευπρόσδεκτη :).

1) έως 450ε

2) οθόνη 6+.

3) Ελλάδα/Κίνα/Ευρώπη - αρκεί και η εγγύηση του καταστήματος.

4) Οπωσδήποτε 800αρα μπάντα.

5) θα με ενδιέφερε αλλά δεν είναι δεσμευτικό: dual - IR.

6) ελληνικό μενού δεν βάζω ποτέ. δεν φλασαρω εκτός και αν δεν χάνει εγγύηση και δεν υπάρχουν θέματα ασφαλείας μια και χρησιμοποιώ εφαρμογές τραπεζών,paypal κτλ.

7) πάρα πολύ καλή οθόνη οπωσδήποτε, το να είναι amoled δεν είναι απαραίτητο.

8) οθόνη,κάμερα,ταχύτητα(όχι απαραίτητα υψηλό antutu μια και το λογισμικό του μετρά πολύ στην ταχύτητα πχ η τωρινή συσκευή μου), αυτονομία.

9) τωρινή συσκευή HTC U11 .

Να έχει όσο το δυνατόν καλή οθόνη και βραδυνές φωτογραφίες για το budget μου.

Nα έχει καλές επιδόσεις-αξιοπιστία στο GPS μια και το χρησιμοποιώ συχνότατα.

Ευχαριστώ.

Ευχαριστώ,.

Πρόβλημα η επιλογή το κάθε ένα έχει και από κάτι που με ψιλοχαλάει ...

ε καλα προφανώς κατι θα εχει δεν δινεις και 1000 το xioami χωλαίνει στο λογισμικό το honor δεν εχει ir κλπ

Ευχαριστώ,.

Πρόβλημα η επιλογή το κάθε ένα έχει και από κάτι που με ψιλοχαλάει ...

σαφώς και πάντα θα υπάρχουν ελλείψεις.. αν υπήρχε η τέλεια συσκευή θα την αγόραζαν όλοι και θα φαλήριζαν οι υπόλοιποι

aka bill_thes

ε καλα προφανώς κατι θα εχει δεν δινεις και 1000 το xioami χωλαίνει στο λογισμικό το honor δεν εχει ir κλπ

Οντος τα xiaomi έχουν γίνει χάλια όταν είχα το redmi note 3 pro δεν λαγκαρε τόσο όσο τα σημερινά πχ redmi note 7.

Οντος τα xiaomi έχουν γίνει χάλια όταν είχα το redmi note 3 pro δεν λαγκαρε τόσο όσο τα σημερινά πχ redmi note 7.

το λαγ δεν είναι κάτι η ελλεiψη qc στο firmware είναι όμως.. όταν βγάζεις συσκευη με άπειρες παραλλαγές στο hardware (πχ έχει 8 προμηθευτές για τσιπακη ήχου άλλους τόσους για proxy sensors array και πάει λέγοντας (αυτό γινεται λόγου κόστους κλπ) το κακό είναι πριν από κάθε update για να είναι όλα καλά θα πρέπει να τεστάρετε κάθε αλλαγή με όλον τον ειδών παραλλαγές hardware που έχει, κάτι το οποίο δεν παιζει να γίνει (τρελό το κόστος) και ετσι μια ζωή παιδευόμαστε και φοβόμαστε να κάνουμε updates

To oneplus7 δεν το ανάφερε κάποιος ως τώρα χάνει κάπου στις απαιτήσεις μου ?

Υπάρχει και το xiaomi note 10 αλλά με antutu 260000 σε συνδυασμό με το MIUI το φοβάμαι για λαγκάρισμα στην κάμερα και το GPS.

Έχει άποψη κανείς γιαυτό?

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

σαφώς και πάντα θα υπάρχουν ελλείψεις.. αν υπήρχε η τέλεια συσκευή θα την αγόραζαν όλοι και θα φαλίριζαν οι υπόλοιποι

Δεν λέω όχι αλλά από την άλλη βλέπω κόσμο με κινητά που δεν θα τα πρότεινα στον εχθρό μου.

To oneplus7 δεν το ανάφερε κάποιος ως τώρα χάνει κάπου στις απαιτήσεις μου ?

Υπάρχει και το xiaomi note 10 αλλά με antutu 260000 σε συνδυασμό με το MIUI το φοβάμαι για λαγκάρισμα στην κάμερα και το GPS.

Έχει άποψη κανείς γιαυτό?

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Δεν λέω όχι αλλά από την άλλη βλέπω κόσμο με κινητά που δεν θα τα πρότεινα στον εχθρό μου.

one plus 7 ξεκιναει απο 550 ευρω (εκτος και αν το πάρεις ποα την κινα χωρίς εγγύηση τότε παω πάσο) για την xiaomi είπαμε αν εχεις όρεξη να παιδευσσαι απο update σε update ελεύθερα

Εκτός των επιλογών που έχουν ήδη αναφερθεί και θα συμφωνήσω ότι είναι πολύ καλές επιλογές, δες και το Realme x2 pro από Amazon.de, Amazon.it και Amazon.es. Δες επίσης και το LG g8s.

Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk

Edited by zananiro
The day is my enemy, the night my friend

one plus 7 ξεκιναει απο 550 ευρω (εκτος και αν το πάρεις ποα την κινα χωρίς εγγύηση τότε παω πάσο) για την xiaomi είπαμε αν εχεις όρεξη να παιδευσσαι απο update σε update ελεύθερα

Συνήθως κοιτάζω πρώτα κινεζομαγαζα και μετά skroutz.

Το 1+7 δεν έχει καθόλου εγγύηση από κίνα??? ή εννοείς ότι είναι τόσο χάλια που δεν αξίζει σε περίπτωση βλάβης?

Συνήθως κοιτάζω πρώτα κινεζομαγαζα και μετά skroutz.

Το 1+7 δεν έχει καθόλου εγγύηση από κίνα??? ή εννοείς ότι είναι τόσο χάλια που δεν αξίζει σε περίπτωση βλάβης?

Εγώ δεν5θα επερνα ποτέ συσκευή με τόσο μεγάλο χρηματικό ποσό χωρίς εγγ3παντοε

Αν χαλάσει ο Κινέζος κάνει τον Κινέζο η τραβάει διαδικασία πολλούς πολλούς μήνες