riki Δημ. April 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2020 Μια από τα ίδια φίλε μου.1 φορά στο 3ημερο μου το κάνει και εμενα και πραγματικά απορώ γιατί γίνεται όλο αυτό.βεβαια κατά τα άλλα το κινητό είναι πολύ ευχάριστη έκπληξη σε ολα του.η αγορά έγινε στην ουσία στα τυφλά καθώς ουτε καν είχα δει μοντέλο της εταιριας αλλά δικαιώθηκα πανηγυρικά. Μωρέ ευχάριστη επιλογή, αν και λίγο χοντροκομμένο για τα γούστα μου(έρχομαι από 1+5). Απλά επειδή βρίσκομαι στο pc για λόγους πτυχιακής συνεχώς και το έχω δίπλα μου, το βλέπω να ξυπνά από την αναμονή ~4 φορές τη μέρα. Όχι τίποτα άλλο, λέω ότι με θυμήθηκε το κορίτσι στο viber, αλλά που :lol::lol::lol: Μπαταρία τι νούμερα παίρνεις; Πόσες ώρες χρήση οθόνης; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
referi Δημ. April 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2020 Φίλε από μπαταρία είμαι πολύ ικανοποιημένος.Με φωτεινότητα στην μέση χρήση δεδομένων πάντα πάνω από 7 ωρες.απο φόρτιση σφαίρα εξάλλου το έχεις διαπιστώσει και εσύ.αντε να έρθει και το android 10 γιατί νομίζω πως το άργησαν λιγο.εχω κουμπώσει και μια 128αρα και έχει γίνει πολυεργαλειο:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis13_1987 Δημ. April 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2020 Καλησπέρα παιδιά, εχω και εγω εδώ και περίπου 3 βδομάδες το κινητό στα χέρια μου. έχω κάποιες ερωτήσεις αν μπορεί κανείς να βοηθήσει. 1) ποια Gcam περνάτε? 2) Έχει κανείς άλλος πρόβλημα με το ράδιο. τις πρώτες μέρες το είχα, μετά την ενημέρωση λογισμικού χάθηκε. έστειλα και στο support μήνυμα καμία απάντηση 3) υπάρχει καμία εφαρμογή για notification led? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympiakos Δημ. April 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2020 παιδια την συσκευη δεν την εχω απλα πηρε το ματι μου οτι εχει notification led απλα χρειαζεται ενεργοποιηση,, https://www.youtube.com/watch?v=LJDQ-KZnO4Q Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
referi Δημ. April 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2020 Έχει ακούσει κανένας για την αναβάθμιση σε android 10;Γιατί αναβάθμιση δώσανε και αναβάθμιση δεν ειδαμε:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
riki Δημ. May 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2020 Δεν βλέπω ακόμη κάποιο update πάντως. Στα χαμένα μας έχει αφήσει η realme. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis13_1987 Δημ. May 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2020 Απ' ότι μου είπαν από μια σελίδα της εταιρείας στο facebook που ασχολείται με αυτά έχει προγραμματιστεί update αλλά δεν μου είπαν το ποτε. Περιμενουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
referi Δημ. May 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2020 Σε γνωστό sait τεχνολογίας πάντως που έριχνα μια ματιά βρήκα να πωλείται το συγκεκριμένο κινητό με android 10 και μου φανηκε περίεργο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. May 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2020 Στα public το δίνει 299€ παίζει όμως με κάρτα eurobank να πάρεις επιστροφή 20%. Η τιμή βγαίνει σχεδόν ίδια με skroutz. Αξίζει η αγορά του; τι λέτε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
referi Δημ. May 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2020 Φίλε μου με την επιστροφή που έχεις λόγω κάρτας αν σου βγαίνει στα 240€ περίπου είναι τίμια αγορά καθως θα έχεις και την διετή εγγύηση της αντιπροσωπείας.φυσικα μιλάμε για το μοντελο με τα 8-128!!στα του κινητού τωρα ταχύτατο,δυνατή μπαταρία,αξιοπρεπέστατη κάμερα,μεγάλη ραμ και χωρητικότητα.δυνατο το πακέτο εγω έχω μείνει ικανοποιημένος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2020 Ασχολήθηκε κάνεις με root/custom ROMs? Υπάρχει κίνηση? Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
riki Δημ. May 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2020 (edited) https://www.realme.com/eu/support/software-update Ο μόνος τρόπος μέχρι στιγμής για να πάμε σε android 10 είναι manually. Κατεβάζουμε το αντίστοιχο αρχείο από τον παραπάνω σύνδεσμο και τον περνάμε χειροκίνητα. Edited May 25, 2020 by riki Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
referi Δημ. May 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2020 Μόλις μου ήρθε η αναβάθμιση σε android 10!!!!Κάλλιο αργά παρά ποτέ μπορώ να πω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nonserious Δημ. July 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2020 Αρκετές φορές μέσα στη μέρα το κινητό εκεί που είναι σε αναμονή με μαύρη οθόνη, ξαφνικά φωτίζει(όπως γίνεται όταν έχεις κάποια pop-up ειδοποιήση), χωρίς να έχω λάβει τίποτα. Κάποια εφαρμογή το βγάζει από stand-by, αλλά δεν την έχω εντοπίσει. Κάποια ιδέα? :D:rolleyes: Ενδιαφέρομαι για αγορά της συσκευής.Έχει λυθεί το πρόβλημα που ανέφερες;Αν ναι με ποιον τρόπο; Όσοι κατέχετε τη συσκευή πιστεύετε ότι αξίζει περισσότερο σε σχέση με το note 8 pro ; Ενδιαφέρομαι για την έκδοση των 8gb σε εύρος τιμής 200-220Ε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
referi Δημ. July 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2020 Ως κάτοχος της συσκευής μόνο ικανοποιημένος μπορώ να δηλωσω.τιμια συσκευή για τα χρήματα που ζητάει,τα 8 ram δίνουν άλλον αέρα ακόμα και σε ενδεχόμενη μεταπώληση.τωρα για την σύγκριση με το xiaomi που λες η αλήθεια είναι πως στην γνωστή εφαρμογή πετυχαίνει μεγαλύτερο σκορ αλλά καμιά φορά οι αριθμοί δεν παίζουν τον πρώτο ρόλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bartsa Δημ. July 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2020 Θέλω να ρωτήσω τον δείκτη sar καθώς νομίζω είναι αρκετά υψηλός σε αυτό το κινητο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmeletis Δημ. September 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2020 Καλημερα. Ξερει κανεις που μπορω να στειλω το κινητο για επισκευη? Επεσε απο τον πρωτο οροφο και στραβωσε λιγο ,δουλευει κανονικα αλλα ξαφνικα πεφτει η μπαταρια ενω ειναι πχ 50%. Εννοειται δεν υπαγεται σε εγγυησεις ,οποτε με ενδιαφερει να το δει καποιος και να μου πει αν αξιζει να φτιαχτει. Σκεφτηκα και τον γερμανο αλλα δεν ξερω. ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmeletis Δημ. September 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2020 Καλημερα. Ξερει κανεις που μπορω να στειλω το κινητο για επισκευη? Επεσε απο τον πρωτο οροφο και στραβωσε λιγο ,δουλευει κανονικα αλλα ξαφνικα πεφτει η μπαταρια ενω ειναι πχ 50%. Εννοειται δεν υπαγεται σε εγγυησεις ,οποτε με ενδιαφερει να το δει καποιος και να μου πει αν αξιζει να φτιαχτει. Σκεφτηκα και τον γερμανο αλλα δεν ξερω. ευχαριστω Απλά για να ενημερώσω κ τους υπόλοιπους αν χρειαστείτε service. Τηλεφώνησα στην smart4all που έχει φέρει τα κινητά Ελλάδα,μου έδωσαν το τηλέφωνο της technology 2 people που έχει το service και το έστειλα. Πολύ γρήγορα με ενημέρωσαν πρόβλημα στην μπαταρία την άλλαξαν με 35 ευρώ και όλα καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
referi Δημ. September 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2020 Ευχάριστα τα νέα σε περίπτωση που χρειαστούμε service.κριμα πάντως για ένα τόσο καλό κινητό να μην υπάρχει κινητικότητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
riki Δημ. October 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2020 Το έχει ρουταρει κανείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts