Jump to content

Ρεκορ σε ωρες μπροστα στο pc

Guest lagoudakis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

10 ώρες στο internet;;; Με ADSL ελπίζω!

Τόσο συνεχόμενα καθόμουν σε κάτι παιχνίδια παλιά, όπως Diablo I & Diablo II...

εχω κατσει 35 ωρες συνεχομενες μπροστα στο pc, με depon redbull absolut κ σουβλακια. :p

γύρω στις 12+ ώρες νομίζω όταν βγήκε το World of Warcraft και άρχισα να παίζω για πρώτη φορά. Τον priest τον άφησα στο level 12κάτι (ήταν και νέο game και δεν ήξερα πως παίζεται :Ρ) και το κεφάλι μου το άφησα καζάνι. Μόλις έπεσα στο κρεβάτι, τα μάτια έκλεισαν.

Τώρα σας αφήνω, πάω να λεβελάρω για κάνα 2ωράκι :Ρ

http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg

New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York!

Guest lagoudakis
10 ώρες στο internet;;; Με ADSL ελπίζω!

Τόσο συνεχόμενα καθόμουν σε κάτι παιχνίδια παλιά, όπως Diablo I & Diablo II...

ναι αλλιως ειναι καταρα!!!! :D :p :p

Ή με το Ηeroes 3 ή με το Heroes 4 έχει γίνει το απόλυτο ρεκόρ μου, πάντως και με τα 2 έχω χτυπήσει δεκάωρα.

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εγώ ένα Σάββατο είχα κάτσει 19 συνεχόμενες ώρες... Σηκώθηκα μόνο για να πιω νερό και να κατουρήσω/χέσω :p

ΥΓ: Φαϊ στο PC έτρωγα :lol: :p

Το δικό μου είναι καθημερινά 8 ώρες στη δουλειά, μετά 20 λεπτά κενό μέχρι να φτάσω στο σπίτι μου και εκεί έχουμε τη συνέχεια για 3 με 4 ώρες. Οπότε βάλε καθημερινά ένα 12ωρο χαλαρά.

72 ωρες σε στηιμο απο την αρχη δικτιου πελατη, 5 ατομα ημασταν 8 servers και καμια 300 pc ηταν......την δευτερα το πρωι που ηρθε η κυρια απο την καντινα της εταιριας την βρηκε σε μια χαοδης κατασταση και μας εβριζε ολη μερα :p
Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη.

περιεργο αυτα που εσεις τα λετε για ρεκορ,τα κανω εδω και χρονια σε κα8ημερινη βαση (κυριολεκτικα!!).....:lol:
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif

Paides eipame poses wres exete katse eseis mprosta sto pc kai oxi posh wra einai to pc on-line. Giati an einai etsi to pc mou einai apo 18 Ianouariou on-line kai kleinei mono an pesei to revma (den to kleinw pote). Menw omws kai e3wteriko kai me ta 12 evro pou dinw to mhna gia net pistevw me pairnei. Akoma kai twra pou eimai ellada to pc mou einai anoixto kai mpainw apo ellada kai to xeirizomai. Vlepetai exei na katevasei poly pragma apo to moulari kai den leei na to kleisw. E3allou pws 8a gemisw ton 300 Gb sklhro? me 2 kai 3 wres on-line?

Apo thn allh egw exw katsei peripou 38 wres mprosta sto pc synexomena gia diafores douleies alla kai paixnidia. Vevaia meta den mporousa na koimh8w giati evlepa asterakia me to pou ekleina ta matia alla apo thn kourash to 3eperasame kai ayto.

Akoma eida kai to 24 season 4 synexomena dld kamia 23 wres evlepa synexeia ergo. Ayta ta 2 kai 3 kai 5 wres ta exw ka8hmerina gia thn plaka mou.

Ayta ta oliga kai apo mena...

Keep Walking !!!

koritsaki mi se melei, o mitsaras einai meli!!!

http://briefcase.pathfinder.gr/download/_Alexisferos_/27430/336136/0/logo-myphone.jpg

20ωρο συνεχές με το Championship Manager 01-02! Τσιγκάλκο και δε συμμαζεύεται. Βασικά μέχρι να πάρω τρεμπλ. :rolleyes: Αλλιώς δε σταματιέται το παιχνίδι. :p :cool:

Κάθε αρχή και δύσκολη.

Όταν έβαλα adsl , κάθησα στο pc μου παίζοντας Online ελεϊνά παιχνίδια τύπου flash ή τάβλι στον pathfinder , σερφάροντας σε διάφορα Sites, ψάχνοντας τραγούδια και ταινίες στο dc++ , απλά πράγματα δηλαδή, γύρω στις 35 ώρες.

Άρχισα μια μέρα στις 12 το βράδυ και σταμάτησα για καφέ την μεθεπόμενη το πρωί!

Τις πρώτες μέρες που αγόρασα το λάπτοπ μου, έτυχε να έχω μια εργασία για τη σχολή που δεν είχα αγγίξει και έπρεπε να την παραδώσω σε μια μέρα.

Κάθησα 18 ώρες , αυτή τη φορά για δουλειά, και την έκανα.

Τα χειρότερα που έχω κάνει πάντως δεν είναι αυτά.Μην ξεχνάμε το γεγονός της dsl που απλουστεύει την κατάσταση.

Έλα όμως που πριν , χτυπούσα κάτι συνεχόμενα 10ωρα και 12ωρα με pstn!

Πραγματικά απορώ με τον εαυτό μου, πως άντεχα να ανοίξει μια σελίδα, να κατέβει ένα mp3 από το napster , μετά από το winmx και ύστερα από το Kazaa,πως τσάταρα μέχρι να λιώσω.

Καλά πιτσιρικάς ήμουν αποθέωση :lol:

iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB

Έφτιαχνα ένα παιχνίδι για μια εργασία και δουλέυαμε 2 μέρες χωρίς σταματημό. Μετά από ένα σημείο, πήραμε το αμάξι και αλλάξαμε σπίτι για αλλαγή περιβάλλοντος και δουλέψαμε στο δικό μου σπίτι. Μιλάμε για τρέλα...

Έφτιαχνα ένα παιχνίδι για μια εργασία και δουλέυαμε 2 μέρες χωρίς σταματημό. Μετά από ένα σημείο, πήραμε το αμάξι και αλλάξαμε σπίτι για αλλαγή περιβάλλοντος και δουλέψαμε στο δικό μου σπίτι. Μιλάμε για τρέλα...

Σουβλάκι εσύ έχεις κάνει πολύ μεγαλύτερες τρέλες από το να είσαι σε υπολογιστή αρκετές ώρες... Ζίμπρου, Μολδαβίες, Ρενάτο Κούρι, Βιλγαρίες, κρύα, ζέστες, καράβια... :O

απο τις 26/7 ωρα 10 το πρωι μεχρι τωρα και συνεχιζω! :rolleyes: ακομη και το φαγητο το τρωω στο pc!ειναι δυσκολο να εισαι καλος ενεργος operator στο mirc ;)

Καθημερινά λόγω δουλειας κάθομαι στο pc γύρω στις 8-9 ώρες... και μετά σπίτι αλλες 3-4 ώρες όταν γυρίσω απο τη δουλεια, αλλα μερικές φορές... οχι πάντα

Ρεκόρ 11 ώρες συνεχούς gaming με Age of Empires, Empire Earth, Rise of Nations, Need For Speed, Flight Simulator κ.ά. Μετά το μάτι ήταν κάπως έτσι: :blink: Ευτυχώς, ήταν σε οθόνη TFT, γιατί με CRT η κατάστασή μου μετά από τόσες ώρες θα ήταν πολύ χειρότερη. :vava: :p
this signature is under heavy construction