Jump to content

Αγορά κινητού έως 250€

morrison86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σαν σύνολο όχι δεν είναι κακές συσκευές είναι σταθερές συσκευές. Τ xiaomi που αναφέρθηκαν είναι καλύτερα στην Camera πχ αλλά θα φας λούκι με software θα τρέμεις κάθε φορά που κάνει update μην διαλυθεί κάποια λειτουργία του.

ακριβως αυτα φοβαμαι στα xiaomi!!! τα εχω περασει 5 χρονια και δεν θελω αλλο. θελω να ηρεμησω λιγακι τουλαχιστον.. και τα ιδια περναει και η μητερα μου με το redmi 4x. μολις εκλεισε 2 χρονια το κινητο αρχισε τα παλαβα με bugs και πτωση της μπαταριας..

δεν ειμαι απαιτητικος χρηστης των κινητων.. δεν παιζω παιχνιδια.. ενα απλο σερφαρισμα κανω, λιγο facebook και messenger, skype και viber επειδη μιλαω στο εξωτερικο.. και μια ωραια καμερουλα για φωτογραφιες..

ακριβως αυτα φοβαμαι στα xiaomi!!! τα εχω περασει 5 χρονια και δεν θελω αλλο. θελω να ηρεμησω λιγακι τουλαχιστον.. και τα ιδια περναει και η μητερα μου με το redmi 4x. μολις εκλεισε 2 χρονια το κινητο αρχισε τα παλαβα με bugs και πτωση της μπαταριας..

δεν ειμαι απαιτητικος χρηστης των κινητων.. δεν παιζω παιχνιδια.. ενα απλο σερφαρισμα κανω, λιγο facebook και messenger, skype και viber επειδη μιλαω στο εξωτερικο.. και μια ωραια καμερουλα για φωτογραφιες..

Μόλις περίγραψες το mi a3. Μπορεί να είναι Xiaomi αλλά είναι Android one που σημαίνει ότι θα παίρνει κάθε μήνα ενημέρωση ασφαλείας της Google για τρία χρόνια και θα φτάσει έως το Android 11. Εγώ το προτίμησα και όχι μόνο δε το μετάνιωσα, αλλά πλέον έχουμε 3 στην οικογένεια. Δεν είναι ναυαρχίδα, αλλά τα κάνει όλα αξιοπρεπέστατα και η μπαταρία του απλά δεν υπάρχει. Τέλος βρίσκεις το 4/128 από skroutz στα 170€.
:innocent: Όλα είναι σχετικά... :devil:

Μόλις περίγραψες το mi a3. Μπορεί να είναι Xiaomi αλλά είναι Android one που σημαίνει ότι θα παίρνει κάθε μήνα ενημέρωση ασφαλείας της Google για τρία χρόνια και θα φτάσει έως το Android 11. Εγώ το προτίμησα και όχι μόνο δε το μετάνιωσα, αλλά πλέον έχουμε 3 στην οικογένεια. Δεν είναι ναυαρχίδα, αλλά τα κάνει όλα αξιοπρεπέστατα και η μπαταρία του απλά δεν υπάρχει. Τέλος βρίσκεις το 4/128 από skroutz στα 170€.

μετα την ιστορία με το mi a2 πιστεύεις καποιος θα εμπιστευτεί ξανά τα androion one της xiaomi σύντομα τουλάχιστον?

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

θα σου έλεγα πάντως να σφιχτής λίγο να πας στο honr 20(οχι το pro εκει παμε ψιλα) τουλάχιστον θα εισαι καλυμμένος απο καθε άποψη η έστω ενα a70

Γιατί όχι το Motorola one vision;

Sent from my iPhone using Tapatalk

Είναι πολύ αξιόλογη πρόταση, δεν ξέρω όμως πώς τα πάει από μπαταρία.

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

Πόσο χρόνο βγάζει η μπαταρία του Α3 χοντρικά;

Με 6:30 ώρες οθόνη μετά από 40 ώρες είμαι στο 20% με δεδομένα Bluetooth και WiFi πάντα ανοιχτά.

ανάλογα με την χρήση και το σημαντικότερο ανάλογα με τον χρήστη

πάντως σίγουρα θα βγάζει , αδύναμο hadrware + μεγάλη μπαταρία = win σε αυτονομία

Εγώ πάντα ειχσ θέμα με την μπαταρία του κινητού . Κ έχουν περάσει από τα χέρια μου rn4 ,mi 6 ,mi 8 , poco mi a2 .honor 8 x ,iphone 6s plus κ se . Κανένα από αυτά δεν είχε την μπαταρία του A3. Σημειωτέον , έχω δυο κάρτες μια για δεδομένα κ μια για κλήσεις . Το 7 Ώρο sot είναι δεδομένο με με γυρω στις 32 ωρες για κάθε φόρτιση κ ενώ έχει απομείνει ένα 20 %

Εγώ πάντα ειχσ θέμα με την μπαταρία του κινητού . Κ έχουν περάσει από τα χέρια μου rn4 ,mi 6 ,mi 8 , poco mi a2 .honor 8 x ,iphone 6s plus κ se . Κανένα από αυτά δεν είχε την μπαταρία του A3. Σημειωτέον , έχω δυο κάρτες μια για δεδομένα κ μια για κλήσεις . Το 7 Ώρο sot είναι δεδομένο με με γυρω στις 32 ωρες για κάθε φόρτιση κ ενώ έχει απομείνει ένα 20 %

Τη φωτεινότητα την έχεις στο αυτόματο;

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

Όχι ποτε στο αυτοματο .σε κανένα κινητό .γιατί ;

πόσο % περίπου την εχεις εγω πχ σε όλα μου τα κινητά 100%

70-80 % κ πάει μια χαρά . Τώρα με έχει πιάσει βέβαια η φαγούρα της αλλαγής και δεν ξέρω τι θα κάνω , αλλά προς το παρόν για αυτά που θέλω με καλύπτει μια χαρά. Ειδικά σε αυτονομία κ λειτουργικό χωρίς τις μπούρδες του miui είναι παραπάνω από ok. Όσο πάει για να δούμε ..

• 3 weeks later...

ψαχνω κι εγω κινητο σε αυτα τα λεφτα αλλα κριτηριο για εμενα ειναι η μεγαλη οθονη. εχω το mi max 2 και ψηνομαι για το max 3. απ την αλλη μου αρεσει το mi 9t. το 9t υπερεχει σχεδον σε ολα αλλα το πρωτο που κοιταζω ειναι το μεγεθος της οθονης. δεν σκαω για επιδοσεις, φωτο κλπ.

ειναι εμφανη διαφορα η 6,39 ιντσες απο τις 6,9 ? σε συγκριση στο gsmarena οι φωτο εδειχνε πολυ μεγαλο το max 3. αλλα δεν νομιζω να στηριχτω οτι ειναι σωστα σε αναλογια. καποια προταση γι αυτα που αναφερω ή καποιο αλλο αντιστοιχο κινητο ?

Υπάρχει και το honor 9x με 6,6 " οθόνη

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

ενδιαφερουσα προταση ευχαριστω. εχει καλες κριτικες αν και λιγες στο σκρουτζ. θα το τσεκαρω μιας και ειναι πιο οικονομικο σε σχεση με τα αλλα 2 που κοιταζω.

ψαχνω κι εγω κινητο σε αυτα τα λεφτα αλλα κριτηριο για εμενα ειναι η μεγαλη οθονη. εχω το mi max 2 και ψηνομαι για το max 3. απ την αλλη μου αρεσει το mi 9t. το 9t υπερεχει σχεδον σε ολα αλλα το πρωτο που κοιταζω ειναι το μεγεθος της οθονης. δεν σκαω για επιδοσεις, φωτο κλπ.

ειναι εμφανη διαφορα η 6,39 ιντσες απο τις 6,9 ? σε συγκριση στο gsmarena οι φωτο εδειχνε πολυ μεγαλο το max 3. αλλα δεν νομιζω να στηριχτω οτι ειναι σωστα σε αναλογια. καποια προταση γι αυτα που αναφερω ή καποιο αλλο αντιστοιχο κινητο ?

Υπάρχει και το TCL Plex.

Ρίξτου μια ματιά.

https://www.skroutz.gr/c/40/kinhta-thlefwna/m/10474/TCL/f/852219/Smartphones.html