Antretng Δημ. January 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2021 (edited) Καλημέρα παιδιά. Πήρα το κινητό σε cn version. Του έβαλα play store, δουλεύει μια χαρά αλλά σκεφτόμουν αν υπάρχει κάποια "globalized" rom. Δηλαδή σαν τις miui based για τα xiaomi που βγάζει η ευρωπαϊκή κοινότητα. Δεν ρωτάω για global γιατί από ότι διαβάζω έχει θεματακια η εγκατάσταση. Αν και μάλλον θα σβήσω με adb τις 5-6 κινεζικες εφαρμογές που έχει και τέλος . Edited January 15, 2021 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiestointhemix Δημ. January 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2021 Έχουμε καμιά νεότερη ενημέρωση για το πότε θα έρθουν τα realmeui 2.0 + Android 11; Για Δεκέμβρη γράφανε και φθάσαμε στα μέσα Γενάρη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
empeiros Δημ. January 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2021 Έχουμε καμιά νεότερη ενημέρωση για το πότε θα έρθουν τα realmeui 2.0 + Android 11; Για Δεκέμβρη γράφανε και φθάσαμε στα μέσα Γενάρη. Φεβρουαριο η Μαρτιο. Early access πηραν μονο οι "εκλεκτοι¨Ινδοι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nyor Δημ. January 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2021 Παίδες, μετά τις φωνές που διαβάζω για πολύ lag στην έκδοση του Δεκεμβρίου, δεν έχω προχωρήσει κ είμαι με C.33. Έχετε παρατηρήσει μείωση απόδοσης με την C.34? Παράθεση ~ Κατὰ τὸν δαίμονα ἐμαυτοῦ ~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eldir Δημ. January 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2021 Παίδες, μετά τις φωνές που διαβάζω για πολύ lag στην έκδοση του Δεκεμβρίου, δεν έχω προχωρήσει κ είμαι με C.33. Έχετε παρατηρήσει μείωση απόδοσης με την C.34? Ότι έχει λίγο έχει... αλλά όχι κάτι τόσο σοβαρό... Εμένα με την C34 έχει βελτιωθεί πολύ η μπαταρία...!! Παράθεση (Realme X2 pro)Mi 9,Mi Max 3,Mi A2,LG V10 H901,Mi Note 2,Samsung Galaxy S7 Edge, LG V10 , LG G Flex 2 ,Lenovo Vibe Z2 Pro, LG G3,Lenovo Vibe X2, Coolpad F1, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S3, (Samsung Galaxy Tab Pro 8,4) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nyor Δημ. January 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2021 Ότι έχει λίγο έχει... αλλά όχι κάτι τόσο σοβαρό... Εμένα με την C34 έχει βελτιωθεί πολύ η μπαταρία...!! Ευχαριστώ για την απάντηση! Να το τολμήσω το βήμα για την αναβάθμιση? Παράθεση ~ Κατὰ τὸν δαίμονα ἐμαυτοῦ ~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eldir Δημ. January 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2021 Ευχαριστώ για την απάντηση! Να το τολμήσω το βήμα για την αναβάθμιση? Ναι... άφοβα... εξάλλου σε λίγο θα πρέπει να έρθει νέα αναβάθμιση... οποία και αν είναι αυτή... Παράθεση (Realme X2 pro)Mi 9,Mi Max 3,Mi A2,LG V10 H901,Mi Note 2,Samsung Galaxy S7 Edge, LG V10 , LG G Flex 2 ,Lenovo Vibe Z2 Pro, LG G3,Lenovo Vibe X2, Coolpad F1, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S3, (Samsung Galaxy Tab Pro 8,4) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
empeiros Δημ. January 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2021 Eγω που εχω την C.34 αλλαξα το framerate απο αυτοματο σε 60 fps και νομιζω οτι διορθωθηκε το προβλημα με lag Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sebastian13 Δημ. January 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2021 (edited) Δεν εχω κανενα lag....lag που ρε παιδια ? ....εγω το εχω καρφωμενο στα 90hz! Το κινητο μετα απο 8 μηνες χρησης, πεταει! Ειδικα αυτο το gps, παναγια μου! Lockαρει πιο γρηγορα απο F22 Raptor σε dogfight! Edited January 20, 2021 by Sebastian13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. January 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2021 Παιδια μιας και ετοιμαζω ενα xml, έχει κανείς όρεξη να βοηθήσει με συγκριτικά δείγματα στοκ vs τη gcam που στηνω; Θα με βοηθησει να την τεσταρω πως πάει σε διάφορες συνθηκες. Με σιγουρια βέβαια μπορώ να πω ότι ultrawide και selfie ανεβήκαν κατακόρυφα. Ο βασικός φακός ειναι ο προβληματισμός μου. Στο βασικό εχω προσανατολιστεί περισσότερο προς χαμηλότερο φωτισμό (indoor και νυχτερινα). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nyor Δημ. January 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2021 Δεν εχω κανενα lag....lag που ρε παιδια ? ....εγω το εχω καρφωμενο στα 90hz! Το κινητο μετα απο 8 μηνες χρησης, πεταει! Ειδικα αυτο το gps, παναγια μου! Lockαρει πιο γρηγορα απο F22 Raptor σε dogfight! Mate με ποια OS version είσαι? C34? Παράθεση ~ Κατὰ τὸν δαίμονα ἐμαυτοῦ ~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sebastian13 Δημ. January 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2021 (edited) Mate με ποια OS version είσαι? C34? Την τελευταια, C34! Stock VS Gcam - Night gcam https://postimg.cc/G9x5PcJV stock https://postimg.cc/YLMQqBvm Edited January 21, 2021 by Sebastian13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. January 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2021 (edited) Λοιπον, ορίστε δύο xml που έστησα (ακόμα τα δουλεύω βεβαια). Σε αυτά λειτουργούν όλοι οι φακοί ενώ έχω προσέξει και την σέλφι (έχει χωριστές ρυθμίσεις). Ουσιαστικά στα δύο xml ειναι ίδιοι όλοι οι φακοί εκτός από τον βασικό όπου το ενα xml ειναι καλύτερο για μέρα και το άλλο για νύχτα. Ειδικά το νυχτερινό έχω προσπαθήσει να τσιμπήσω προς τα πάνω το shutter speed (λέω προσπαθήσει γιατί ειναι συνδιασμός αρκετών ρυθμίσεων) Στον ultrawide και σέλφι βοηθάει πάρα πολύ η gcam. Στο βασικό ίσως περισσότερο για τη μερα (ημερήσιο xml) ή πρόσωπα (ημερήσιο ή νυχτερινό αναλόγως φωτισμού) . Τη νύχτα το night mode της στοκ, αν εξαιρέσουμε το κορεσμό χρωμάτων, δεν έχει τόσο ανάγκη από gcam. Στη gcam να βαράτε πάντα με hdr+ enhanced... αποφεύγετε το night της gcam μιας και έχει ρισκο για κούνημα (εκτός αν ειναι σκοτάδια) Κλασσικά εστιάζω στην ευκολία λήψης και φυσιολογικές συνθήκες. Δεν έχω ασχοληθεί τοσο με μαύρα σκοτάδια ή χέρια χειρουργού... :) Εδώ έχω τα αρχεία και οδηγό: https://t.me/hellasmobiles/353891 Θα χρειαστείτε την εφαρμογή telegram από το play store. Ακόμα ειμαι σε στήσιμο οπότε θα με βοηθούσατε όσοι κάνετε συγκριτικά με στοκ. Μιλάω πάντα για νορμαλ φωτογραφίες (έστω μπαλκονάτι προς φωτισμένο δρόμο). Υ.Γ. Έχω στήσει και μια αποκλειστικά για πρόσωπα αλλά προσπαθώ να την αποφύγω μιας και δεν δουλευουν ultrawide/tele. Edited January 21, 2021 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARGINOS Δημ. January 21, 2021 Author Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2021 Αδερφέ δεν έχω ιδέα από στήσιμο. Αλλά μπράβο σου. Σε ευχαριστώ πολύ που μοιράζεσαι την προσπάθειά σου με εμάς! Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ethnikGR Δημ. January 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2021 Σ'ευχαριστουμε πολύ φίλε! Άξιος! Μπράβο . Δυστυχώς κ εγω δεν έχω ιδέα από στήσιμο αλλά τέτοιες κινήσεις σίγουρα πρέπει να επιβραβεύονται και να υποστηρίζονται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. January 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2021 (edited) Αδερφέ δεν έχω ιδέα από στήσιμο. Αλλά μπράβο σου. Σε ευχαριστώ πολύ που μοιράζεσαι την προσπάθειά σου με εμάς! Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σ'ευχαριστουμε πολύ φίλε! Άξιος! Μπράβο . Δυστυχώς κ εγω δεν έχω ιδέα από στήσιμο αλλά τέτοιες κινήσεις σίγουρα πρέπει να επιβραβεύονται και να υποστηρίζονται. Σας ευχαριστώ παιδιά :) . Αξιος δεν ξερω, αλλα γιατι να μην μοιραστώ τη χαρά μου μαζι σας; Δεν λεω οτι ειναι άριστες, αλλα μπορει κάποιους απο εσάς να σας βολέψουν. Εχω οδηγίες αναλυτικα για το πως θα τις περάσετε. Ειναι πολυ πιο εύκολο από οτι δειχνει ;) Λοιπόν, στήνω νεα gcam που με το πάτημα ενός κουμπιού γίνεται optimized για μέρα ή νυχτά ενώ δουλεύουν και όλοι οι φακοί. Επιπλέον βελτίωσα και την απόδοση στις νυχτερινές. Νομιζω πως όταν τελειώσω δεν θα ξαναχρησιμοποιήσω τη στοκ (εκτός από βιντεο) :D Edited January 23, 2021 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. January 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2021 Οριστε και δύο πρώτα δείγματα με τη νεα Gcam που στηνω. Τονιζω ότι θα ειναι μια για όλες τις συνθηκες :happy: IMG_20210123_031140 by Andreas L., on Flickr 2021-01-23_01-36-37 by Andreas L., on Flickr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chryant Δημ. January 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2021 Οριστε και δύο πρώτα δείγματα με τη νεα Gcam που στηνω. Τονιζω ότι θα ειναι μια για όλες τις συνθηκες :happy: IMG_20210123_031140 by Andreas L., on Flickr 2021-01-23_01-36-37 by Andreas L., on Flickr Πολύ καλό balance και λεπτομέρειες σε σχέση με την εργοστασιακή κάμερα! Παράθεση Maybe you were right But baby I was lonely I don't want to fight I'm tired of being sorry ...:shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eldir Δημ. January 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2021 Πάντως για να μην έχουμε πάρει αυτό το μήνα ενημέρωση... πάμε φουλ για Realme UI 2.0 όταν έρθει!!!! τι λέτε? Παράθεση (Realme X2 pro)Mi 9,Mi Max 3,Mi A2,LG V10 H901,Mi Note 2,Samsung Galaxy S7 Edge, LG V10 , LG G Flex 2 ,Lenovo Vibe Z2 Pro, LG G3,Lenovo Vibe X2, Coolpad F1, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S3, (Samsung Galaxy Tab Pro 8,4) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARGINOS Δημ. January 29, 2021 Author Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2021 Λογικά ναι. Αυτό θα συμβεί Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eldir Δημ. January 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2021 Λογικά ναι. Αυτό θα συμβεί Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΘα θέλαμε πολύ!!! Μόλις έσκασε το patch... Παράθεση (Realme X2 pro)Mi 9,Mi Max 3,Mi A2,LG V10 H901,Mi Note 2,Samsung Galaxy S7 Edge, LG V10 , LG G Flex 2 ,Lenovo Vibe Z2 Pro, LG G3,Lenovo Vibe X2, Coolpad F1, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S3, (Samsung Galaxy Tab Pro 8,4) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eldir Δημ. January 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2021 Δεν ξέρω αν είναι η ιδέα μου... αλλά με την C35 έχει γίνει πολύ πιο smooth το τηλέφωνο... σε όλα! Παράθεση (Realme X2 pro)Mi 9,Mi Max 3,Mi A2,LG V10 H901,Mi Note 2,Samsung Galaxy S7 Edge, LG V10 , LG G Flex 2 ,Lenovo Vibe Z2 Pro, LG G3,Lenovo Vibe X2, Coolpad F1, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S3, (Samsung Galaxy Tab Pro 8,4) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chilavert_gr Δημ. January 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2021 Σας ήρθε Ota ή το κατεβάσατε? Υπάρχει λινκ? Sent from my RMX1931 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Parolos Δημ. January 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2021 Εμένα δεν ήρθε ακόμη. Πείτε μου ότι διορθώθηκε το lag στο ξεκλείδωμα. Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eldir Δημ. January 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2021 Σας ήρθε Ota ή το κατεβάσατε? Υπάρχει λινκ? Sent from my RMX1931 using TapatalkOTA μου ήρθε... αλλά σίγουρα το έχει βγάλει η Realme στο site της Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 64 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εμένα δεν ήρθε ακόμη. Πείτε μου ότι διορθώθηκε το lag στο ξεκλείδωμα. Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΕγώ lag στο ξεκλείδωμα δεν είχα ποτέ... όπως έγραψα και πιο πάνω... το κινητό έχει γίνει πλέον φοβερά smooth... Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση (Realme X2 pro)Mi 9,Mi Max 3,Mi A2,LG V10 H901,Mi Note 2,Samsung Galaxy S7 Edge, LG V10 , LG G Flex 2 ,Lenovo Vibe Z2 Pro, LG G3,Lenovo Vibe X2, Coolpad F1, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S3, (Samsung Galaxy Tab Pro 8,4) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts