mcde Δημ. February 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2007 Φίλε mcde, στο winamp, όταν παίζει ένα κομμάτι, πως βλέπεις ποιο θα παίξει μετά (πριν το παίξει)? :confused: Φαίνονται όλα στο παράθυρο playlist. Και αν π.χ. βάλεις μια shuffle playlist και θέλεις να βλέπεις τα κομμάτια με τη (τυχαία) σειρά που θα παίξουν, στο iTunes υπάρχει και το Party Shuffle. ;) Στο shuffle τι έννοια έχει να ξέρεις πιο θα παίξει μετά αφού θα είναι στην τύχη; Ούτε καταλαβαίνω τι εννοείς, ούτε χρησιμοποιώ ποτέ το shuffle, οπότε δεν ξέρω τι κάνουν οι διάφοροι players με αυτό. Αν θέλω να ακούσω μουσική στην τύχη, είτε ανοίγω κάποιον δικτυακό ραδιοφωνικό σταθμό, είτε την pandora. Επίσης, για να διαχειριστείς διάφορα "γκρουπ" από mp3, καλό είναι να φτιάχνουμε και αντίστοιχα playlists. Μην τα ρίχνουμε όλα στο Library χύμα, και έχουμε την απαίτηση να τα διαχειριζόμαστε σε ομάδες (αν και γίνεται και αυτό έως έναν βαθμό).Ένα album, είναι ένα ξεχωριστό πράγμα, έτσι το αγοράζεις (ή το κατεβάζεις), φυσιολογικό δεν είναι να μπορείς να το δεις ολόκληρο; Είναι πιο φυσιολογικό να πρέπει να φτιάξεις playlist για να το ακούσεις; Επίσης, μη ξεχνάς και τα podcasts, ένας λόγος που πολλοί users χρησιμοποιούν iTunes αντί άλλων players.Αυτό είναι κάτι το οποίο δεν με ενδιέφερε ποτέ. Δεν το θεωρώ τόσο σημαντικό, απλά είναι ένα trend της εποχής. Το πολύ αρνητικό του iTunes όντος είναι ότι δεν σκανάρει τους φακέλους για να εντοπίσει αυτόματα τυχόν διαφορές και να εισάγει στο Library καινούργια mp3s.Η αλήθεια είναι ότι το iTunes όπως και πολλά άλλα πράγματα που φτιάχνει η Apple, βασίζονται στη λογική του όσο το δυνατόν απλούστερου interface, σε βάρος των δυνατοτήτων. Όποιους τους βολεύει, έχει καλώς. Προσωπικά μου έχει δημιουργήσει προβλήματα σε πολλές περιπτώσεις, ειδικά με το ipod (το οποίο και έχω συνταξιοδοτήσει πλέον). Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mercyful_Fate Δημ. February 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2007 Δεν έχω καταλάβει νομίζω τί εννοείς "επόμενο τραγούδι". Δλδ βάζεις ένα άλμπουμ να πάιξει ΟΧΙ ΜΕ ΤΥΧΑΙΑ σειρά, και θες να βλέπεις τα τραγούδια στην playlist? Όπως και όλοι σχεδόν οι players της αγοράς, το iTunes το κάνει. Από κει και πέρα, εάν βάζεις τα τραγούδια να παίζουν σε τυχαία σειρά (shuffle), δε νομίζω ούτε στο winamp να σου πει ποιο είναι το επόμενο τυχαίο τραγούδι. Όπως λες και συ, δεν έχει νόημα να ξέρεις το επόμενο κομμάτι, από τη στιγμή που του ζητάς να επιλέγει τυχαία. Απλά στο party shuffle του iTunes φτιάχνει από πριν μια τυχαία λίστα, έτσι ώστε να βλέπεις τα 10-15 επόμενα κομμάτια (τα οποία έχουν επιλεγεί τυχαία) ποια θα είναι. Από κει και περα, φυσικά και ένα άλμπουμ μπορείς να το δεις μόνο του. Αν, ας πούμε, έχεις το "Φοβερό άλμπουμ" από τους "Φοβερό συγκρότημα", μπορείς να το εισάγεις στο Library του iTunes, να γράψεις στο search του iTunes "Φοβερό άλμπουμ" και μπαμ (όπως λέει και ο Steve Jobs :lol: ) έχεις μπροστά σου μόνο το άλμπουμ που θες. Αν πάλι εννοείς κάτι άλλο, διαφώτισέ με. Παράθεση CheckThisOut: http://check-this-out.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. February 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2007 Από κει και πέρα, εάν βάζεις τα τραγούδια να παίζουν σε τυχαία σειρά (shuffle), δε νομίζω ούτε στο winamp να σου πει ποιο είναι το επόμενο τυχαίο τραγούδι. Αυτό το κάνει το Winamp (Misc - Sort - Randomize list). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mercyful_Fate Δημ. February 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2007 Αυτό το κάνει το Winamp (Misc - Sort - Randomize list). Την επαναφέρει όμως μετά στη σωστή σειρά? Γιατί το party shuffle του iTunes στην πραγματικότητα δεν ανακατεύει το Library, αλλά είναι σαν μια προσωρινή randomized λίστα... Παράθεση CheckThisOut: http://check-this-out.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. February 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2007 Την επαναφέρει όμως μετά στη σωστή σειρά? Γιατί το party shuffle του iTunes στην πραγματικότητα δεν ανακατεύει το Library, αλλά είναι σαν μια προσωρινή randomized λίστα... Αν θες τη σώζεις την playlist πριν την κάνεις randomize. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. February 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2007 Αν πάλι εννοείς κάτι άλλο, διαφώτισέ με.Nαι, κάτι άλλο εννοώ. Το winamp εννοεί "Now playing" με το παράθυρο playlist. Αυτή τη λειτουργικότητα δεν έχει το iTunes. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mercyful_Fate Δημ. February 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2007 Now Playing mode είναι το Library: http://img356.imageshack.us/img356/1521/itunesnowplayingpx2.jpg Party Shuffle που παίζει τυχαία τα κομμάτια, σου δείχνει ποια ήταν τα προηγούμενα και ποια είναι τα επόμενα κομμάτι που θα παίξει, και δεν χρειάζεται να μπαχαλέψεις τις Playlists που έχεις ήδη φτιάξει (ούτε το χύμα-now playing-library) http://img183.imageshack.us/img183/1159/itunespartyshufflecs2.jpg Παράθεση CheckThisOut: http://check-this-out.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIRHC Δημ. April 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2007 Μετά την εγγατάσταση των Vista, έχω στο itunes την library να ψάχνει τα .mp3 που έχω περάσει, σε λάθος μέρος (στο C:\Documents and Settings\... αντί για το σωστό C:\Users\...). Υπάρχει τρόπος να διορθώσω την τωρινή library αντί να φτιάξω καινούργια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. April 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2007 Δε χρειάζεται αφού και τα Vista έχουν φάκελο Documents and Settings, ο οποίος "δείχνει" στο φάκελό σου στο Users. Ακριβώς γι' αυτό υπάρχει, για συμβατότητα με παλιές εφαρμογές που το χρησιμοποιούσαν. Οπότε, υποθέτω πως δε θα έχεις κανένα πρόβλημα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIRHC Δημ. April 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2007 Μόνο που το username μου στα vista είναι διαφορετικό απ' ότι στα xp. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xagiox Δημ. April 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2007 re paidia ,molis epese sta xeria mou ena ipod 8GB ,ptospatho me to itunes na valo fotografies kai den ginetai tipota, ti mamakia kano? oute ta eksofyla ton album mou deixnei.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Treloparea Δημ. June 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2007 Να προσθέσω κι εγώ τη δική μου απορία. Στον υπολογιστή σπίτι, εγκατέστησα το Itunes, πέρασα τραγούδια στο ipod και όλα οκ. Μπαίνω από ίντερνετ καφέ, συνδέω το ipod, ανοίγω τα itunes και πάω να προσθέσω κι άλλα κομμάτια και μου λέει ότι το ipod είναι synced με άλλη library και ότι "do you want to erase this ipod and sync with this library?" Το ερώτημά μου είναι το εξής (ξανθό :p) : Αν πατήσω "Yes" θα μου διαγραφούν όλα τα κομμάτια που έχω μέσα για να μπορέσω να βάλω τα νέα; Δεν υπάρχει λογική σε αυτό, το ξέρω, αλλά μια στις τόσες έχω τις ξανθές μου απορίες :p Παράθεση Destiny found. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lumens Δημ. June 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2007 Να προσθέσω κι εγώ τη δική μου απορία. Στον υπολογιστή σπίτι, εγκατέστησα το Itunes, πέρασα τραγούδια στο ipod και όλα οκ. Μπαίνω από ίντερνετ καφέ, συνδέω το ipod, ανοίγω τα itunes και πάω να προσθέσω κι άλλα κομμάτια και μου λέει ότι το ipod είναι synced με άλλη library και ότι "do you want to erase this ipod and sync with this library?" Το ερώτημά μου είναι το εξής (ξανθό :p) : Αν πατήσω "Yes" θα μου διαγραφούν όλα τα κομμάτια που έχω μέσα για να μπορέσω να βάλω τα νέα; Δεν υπάρχει λογική σε αυτό, το ξέρω, αλλά μια στις τόσες έχω τις ξανθές μου απορίες :p Ναι, θα διαγραφούν, γιατί έχεις επιλέξει να κάνει AutoSync. Δηλαδή να συγχρονίζει ότι έχει μέσα το ipod σου με ότι έχει η library του itunes. Οπότε, στο νετ καφε, επειδή η library του itunes δε θα έχει τραγούδια μέσα, μόλις το κάνεις sync τα τραγούδια απ'το ipod θα σβηστούν. Η λύση είναι να επιλέξεις το Manually sync songs για να διαλέγεις εσύ με dragndrop τα τραγούδια που θες να βάλεις στο ipod σου από οποιαδήποτε library. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. June 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2007 και μετά μπορείς να τα μεταφέρεις στο itunes στο πισί σου στο σπίτι. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lumens Δημ. June 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2007 και μετά μπορείς να τα μεταφέρεις στο itunes στο πισί σου στο σπίτι. Αυτό δε γίνεται με το itunes! Δε μπορείς να τα βγάλεις από το ipod (με το itunes πάντα), μόνο να τα βάλεις στο Ipod! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis91 Δημ. June 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2007 Ρε παιδια εχω μια απορια: Εχω ενα προγραμμα να μετατρεπω βιντεο σε μορφη που υποστηριζει το ipod! Οταν παω να τα βαλω στο library του itunes ομως αλλα τα βαζει και αλλα οχι. Ενω ηταν ο ιδιος τυπος αρχειων video, χρησιμοποιησα το ιδιο προγραμμα και τα μετετρεψα σε συγκεκριμενο τυπο αρχειων αλλα τα δεχεται και αλλα οχι......:confused: :confused: :confused: Αν καταλαβε κανεις τι ειπα (ετσι οπως το ειπα.......:wacko: ) ας πει καμια ιδεα! Α και αν σβησω το αρχειο απο τον υπολογιστη θα μεινει στο ipod??? Παράθεση Ο έξυπνος παραδέχεται... Ο πονηρός δικαιολογείται... Και ο ηλίθιος επιμένει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. June 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2007 πως μπορω οταν ανοιξω το iTunes, να παιξει αμεσως μουσικη;.. μπορω αν εχω playlist σωσμενες σαν shortcut και να τις παιζει;.. ΤΗΝΧ Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis91 Δημ. June 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2007 Ρε παιδια εχω μια απορια: Εχω ενα προγραμμα να μετατρεπω βιντεο σε μορφη που υποστηριζει το ipod! Οταν παω να τα βαλω στο library του itunes ομως αλλα τα βαζει και αλλα οχι. Ενω ηταν ο ιδιος τυπος αρχειων video, χρησιμοποιησα το ιδιο προγραμμα και τα μετετρεψα σε συγκεκριμενο τυπο αρχειων αλλα τα δεχεται και αλλα οχι......:confused: :confused: :confused: Αν καταλαβε κανεις τι ειπα (ετσι οπως το ειπα.......:wacko: ) ας πει καμια ιδεα! Α και αν σβησω το αρχειο απο τον υπολογιστη θα μεινει στο ipod??? Καμια βοηθεια παιδια??? Παράθεση Ο έξυπνος παραδέχεται... Ο πονηρός δικαιολογείται... Και ο ηλίθιος επιμένει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Treloparea Δημ. June 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2007 Η λύση είναι να επιλέξεις το Manually sync songs για να διαλέγεις εσύ με dragndrop τα τραγούδια που θες να βάλεις στο ipod σου από οποιαδήποτε library. Αυτό το επιλέγω από τη library του δικού μου pc ε; Υ.Γ Thanks για την γρήγορη απάντηση :happy: Παράθεση Destiny found. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lumens Δημ. June 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2007 Αυτό το επιλέγω από τη library του δικού μου pc ε; Υ.Γ Thanks για την γρήγορη απάντηση :happy: http://i191.photobucket.com/albums/z304/lumenz/itunes.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. June 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2007 δεν μπορω να καταλαβω, γιατι δεν δουλευει το coverflow.. αφου εχω album art στα περισσοτερα.. απαιτειται καποια διαδικασια;.. Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Treloparea Δημ. June 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2007 http://i191.photobucket.com/albums/z304/lumenz/itunes.jpg Ευχαριστώ πάρα πολύ :) Παράθεση Destiny found. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. June 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2007 νέα έκδοση 7.3 @ http://www.apple.com Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis91 Δημ. June 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2007 Οταν δεν εχω συγχρονισει το library με το ipod τοσο σε τραγουδια οσο και σε βιντεο(το κανω manually δηλαδη), αν διαγραφει το αρχειο απο τον υπολογιστη χανεται και απο το ipod???? Παράθεση Ο έξυπνος παραδέχεται... Ο πονηρός δικαιολογείται... Και ο ηλίθιος επιμένει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lumens Δημ. July 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2007 Οταν δεν εχω συγχρονισει το library με το ipod τοσο σε τραγουδια οσο και σε βιντεο(το κανω manually δηλαδη), αν διαγραφει το αρχειο απο τον υπολογιστη χανεται και απο το ipod???? Άμα έχεις τσεκαρισμένο το Manually Sync Songs, τότε η απάντηση είναι όχι, άμα διαγράψεις κάτι από το PC δε χάνεται και από το iPod. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts