Jump to content

Αγορά κινητού 200-250 με τουλάχιστον 5,8'' οθόνη

Tol7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δυστυχώς μετά από 3 χρόνια δυνατής χρήσης το A5 2016 άρχισε να παρουσιάζει προβλήματα στην οθόνη του. Γίνεται ροζ σιγά σιγα, οπότε χρειάζομαι άμεσα κινητό.

Το Budget που διαθέτω είναι σίγουρα κάτω από 300 ευρώ, περίπου 250.

Παιχνίδια παίζω πολύ σπάνια, ενώ όσον αφορά φωτογραφίες και βίντεο είμαι ικανοποιημένος και με κάτι που δεν είναι τελευταίας τεχνολογίας. Κυρίως για να μπαίνω στο διαδίκτυο το χρησιμοποιώ και κάποια τηλεφωνήματα.

Δύο είναι τα βασικά χαρακτηριστικά που θέλω να έχει: αξιοπιστία, δηλαδή μη μου παρουσίασει πρόβλημα μετά από έναν χρόνο και δεύτερον οθόνη τουλάχιστον 5,8''

τι έχετε να προτείνετε;

Xiaomi Mi9 Lite

Samsung A5 2016

Ξέχασα να αναφέρω ότι με ενδιαφέρει μόνο από Ελλάδα

1) Το χρηματικό ποσό που διαθέτουμε. κάτω από 300€

2) Το μέγεθος οθόνης που προτιμούμε. μεγαλύτερη από 5,8'

3) Το θέλουμε απο Ελλάδα ή και απο Κίνα/Ευρώπη; Με 2ετη εγγύηση αντιπροσωπείας ή μας αρκεί και η εγγύηση του καταστήματος; Μόνο Ελλαδα (ίσως γινει αγορα με τιμολογιο αν με βοηθήσει φίλος)

4) Χρειαζόμαστε 800αρα μπάντα ώστε να χουμε σε περισσότερα μέρη 4g; (επαρχία χωρις 800αρα έχεις σοβαρό θέμα) Καλό θα ήταν να υπάρχει η 800αρα μπάντα

5) Το θέλουμε dual? Χρειαζόμαστε ραδιόφωνο, ir ή nfc? Δεν με απασχολεί ιδιαίτερα

6) Χρειαζόμαστε ελληνικό μενου; Αν ναι, πειράζει αν χρειαστεί φλασαρισμα; Όχι φλασαρίσματα

7) Μας ενδιαφέρει ο καλός ήχος ή/και η καλή οθόνη; Αν ναι θέλουμε amoled (και) stereo ή μας αρκεί lcd (και) mono. Εάν υπάρχει στα χρηματα που διαθέτω καλό θα ήταν

8) Βάλτε σε σειρά προτεραιότητας τα εξής: ταχύτητα, βαρύ gaming, κάμερα, αυτονομία. ταχύτητα, αυτονομία, κάμερα

9) Ποια είναι η τωρινή σας συσκευή. Samsung A5 2016

Xiaomi Mi9 Lite

Samsung A5 2016

mi9t στα 260, pocofone στα 240 αλλιως αν θες να ανεβεις mi9 στα 290. Εγω αναμεσα σ αυτα θα διαλεγα. Παιζει πολυ φθηνοτερα το a50 αλλα αλλη κατηγορια, όπως υποδεεστερο κ το a70

Το Mi9t Pro ξεφεύγει από το budget μου, οπότε το αποκλείω.

Ανάμεσα σε Redmi Note 8 Pro και Mi9T lite ποιο προτείνετε;

Xiaomi Mi9 Lite

Samsung A5 2016

Το Mi9t Pro ξεφεύγει από το budget μου, οπότε το αποκλείω.

Ανάμεσα σε Redmi Note 8 Pro και Mi9T lite ποιο προτείνετε;

Αποκλειστικά μεταξύ των 2 .... Mi 9T

Πήρες κάποιο???

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Αγόρασα προχτές το Mi 9 Lite.

Αφού είχα διαβάσει καμιά 10αρια reviews και είδα αρκετά βίντεο σύγκρισης είχα καταλήξει στο συμπέρασμα ότι το Mi 9 Lite και το Redmi note pro 8 είναι στο ίδιο επίπεδο απο πλευράς χαρακτηριστικών, οπότε αποφάσισα να πάω σε μαγαζί, να τα δω από κοντά και όποιο μου καθίσει καλύτερα στο μάτι.

Εκεί βέβαια δεν υπάρχει μέτρο σύγκρισης. Το Mi 9 Lite έχει πολύ ανώτερη οθόνη και καλύτερο πιάσιμο στο χέρι, οπότε κατέληξα χωρίς δεύτερη σκέψη στο Mi 9 Lite.

Σκέφτηκα να το πάρω από έξω, αλλά νομίζω ότι δεν αξίζει η αναμονή για 25-30 ευρώ διαφορά. Τελικά ρώτησα πού ήταν ετοιμοπαράδοτο και πήγα από το μαγαζί και το πήρα. 217 ευρώ

Xiaomi Mi9 Lite

Samsung A5 2016

Κι εγω για το Mi 9 Lite σκεφτομαι αλλα το μονο που με κραταει και δεν το εχω παρει ακομη ειναι το μεγαλο sar που εχει.

Δεν σε προβληματισε καθολου Τol7?

Κι εγω για το Mi 9 Lite σκεφτομαι αλλα το μονο που με κραταει και δεν το εχω παρει ακομη ειναι το μεγαλο sar που εχει.

Δεν σε προβληματισε καθολου Τol7?

Με αυτά που έχω διαβάσει για το SAR και το πόσο σχετικοί είναι δείκτες του, ήταν το τελευταίο που με προβλημάτισε. Έτσι και αλλιώς είναι μέσα στα αποδεκτά όρια που θέτει η ΕΕ.

Xiaomi Mi9 Lite

Samsung A5 2016

Με αυτά που έχω διαβάσει για το SAR και το πόσο σχετικοί είναι δείκτες του, ήταν το τελευταίο που με προβλημάτισε. Έτσι και αλλιώς είναι μέσα στα αποδεκτά όρια που θέτει η ΕΕ.

Κι εγω επειδη εχω διαβασει καποια πραγματα ειναι ο βασικος λογος που με αποτρεπει να να το παρω.

Ψαχνω κατι με χαμηλο sar η αληθεια ειναι.