mpacardi Δημ. February 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2020 Είσαι με MI ή EU; ειμαι με EU Παράθεση salonika city :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. February 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2020 Και σε μένα ήρθε Στάλθηκε από το Redmi Note 8T μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoo Δημ. February 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2020 Όλα οκ με την αναβάθμιση; VoWiFi cosmote λειτουργεί; (Όποιος καεί από το χυλό, φυσάει και το γιαούρτι...) Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpacardi Δημ. February 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2020 Όλα οκ με την αναβάθμιση; VoWiFi cosmote λειτουργεί; (Όποιος καεί από το χυλό, φυσάει και το γιαούρτι...) Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ναι όλα κανονικά με το VOWiFi Παράθεση salonika city :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotios81 Δημ. February 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2020 Ναι όλα κανονικά με το VOWiFi Τι ακριβώς είναι το vowifi; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpacardi Δημ. February 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2020 Τι ακριβώς είναι το vowifi; Volte και WiFi Παράθεση salonika city :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotios81 Δημ. February 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2020 Volte και WiFi Μιλάς δλδ μέσω WiFi? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpacardi Δημ. February 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2020 Μιλάς δλδ μέσω WiFi? Ναι αλλά για περισσότερες λεπτομέρειες ψαξτο στο Google Παράθεση salonika city :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fonzi Δημ. February 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2020 Μια ερώτηση για το κινητό: Πόσο sar γράφει ότι έχει; Αν αληθεύουν όσα διαβάζω στο διαδίκτυο σχετικά, πως δικαιολογείται να έχει πολλαπλάσιο sar από το απλό 8ρι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
admen Δημ. February 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2020 Μιλάς δλδ μέσω WiFi? σε ενα χωρο που δεν εχεις σημα στο κινητο αλλα υπαρχει wifi π.χ. σε ενα υπογειο μπορεις να κανεις κληση με wifi φυσικα η κληση δεν ειναι δωρεαν χρεωνεσαι κανονικα ειναι σαν να την εκανες κανονικα μεσω δικτυου κινητης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoukou Δημ. February 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2020 Καλημέρα έχω μια απορία και θα ήθελα να με βοηθήσετε αν μπορείτε.το βιβλιαράκι με τίς οδηγίες γράφει για το SAR της συσκευής 0,74 για το κεφάλι και 1,30 στο σώμα,σε όλα σχεδόν τα σάιτ γράφουν 0,19 για κεφάλι και 1,98 για το σώμα.Τι να πιστέψω,θέλω να το δώσω στο παιδί μου και με ενδιαφέρει ο δείκτης ακτινοβολίας.Επισης πια η διαφορά σώματος και κεφαλιού γιατί είναι διαφορετικά. Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. February 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2020 (edited) Καλημέρα έχω μια απορία και θα ήθελα να με βοηθήσετε αν μπορείτε.το βιβλιαράκι με τίς οδηγίες γράφει για το SAR της συσκευής 0,74 για το κεφάλι και 1,30 στο σώμα,σε όλα σχεδόν τα σάιτ γράφουν 0,19 για κεφάλι και 1,98 για το σώμα.Τι να πιστέψω,θέλω να το δώσω στο παιδί μου και με ενδιαφέρει ο δείκτης ακτινοβολίας.Επισης πια η διαφορά σώματος και κεφαλιού γιατί είναι διαφορετικά. Ευχαριστώ πολύ Ισχύει το SAR EU που λέει. Το από πάνω είναι για USA! https://www.gsmarena.com/xiaomi_redmi_note_8t-9946.php Δηλαδή αυτό στο βιβλιαράκι της συσκευής ισχύει. 1.98 λίγο δύσκολο. Το όριο είναι 2.0! https://www.cyanogenmods.org/downloads/bsg-google-camera-apk-7-3-018-v0a/ Πολυ υποσχόμενη gcam ,ισως η καλύτερη που δοκίμασα καί δέν χρειάζεται καί confings , είναι ακόμα σέ δοκιμαστική έκδοση Στάλθηκε από το Redmi Note 8T μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν ανοίγει όμως! Edited February 27, 2020 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisagn Δημ. February 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2020 (edited) Σε μένα δούλεψε (καί συνεχίζει να δουλεύει..) χωρίς το παραμικρό πρόβλημα. (περί gcam 7-3-018..) Edited February 28, 2020 by makisagn Παράθεση Keep Calm and be a Simple Man..! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stark Δημ. February 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2020 Καλημέρα σε όλους. Το bug με τα notification icons στην μπάρα (πάνω αριστερά) που ...είτε δεν υπάρχουν, είτε βγαίνουν για λίγο και εξαφανίζονται, το έχετε όλοι; Έχει κανείς κάποια λύση να προτείνει; Διάβασα γι' αυτό: https://play.google.com/store/apps/details?id=zanini.andrea.notchtest και γι' αυτό: https://www.xda-developers.com/notch-notifications-miui-unhides-icons-notched-xiaomi-phones/ Αλλά θα προτιμούσα να μην έβαζα έξτρα εφαρμογή για στοιχειώδεις λειτουργίες που έπρεπε να υπάρχουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. February 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2020 Σε εμένα τουλάχιστον δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yo_rover Δημ. February 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2020 και σε μενα δουλευουν κανονικα , αγορασμενο πριν μια εβδομαδα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOLES1973 Δημ. February 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2020 Καλησπέρα παιδιά,μια ερώτηση για να είμαι 100% σίγουρος πριν το ανοίξω την Β20την έχει?? Επειδή στο redmi note 5 που έχω είχε το κόκκινο χαρτάκι global version,και αυτό δεν το έχει.Ηαποδειξη γράφει global edition(Ελληνικό μενού) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. February 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2020 Καλησπέρα παιδιά,μια ερώτηση για να είμαι 100% σίγουρος πριν το ανοίξω την Β20την έχει?? Επειδή στο redmi note 5 που έχω είχε το κόκκινο χαρτάκι global version,και αυτό δεν το έχει.Ηαποδειξη γράφει global edition(Ελληνικό μενού) Αν δεν απατώμαι, το 8t βγήκε μονο σε global. (δεν θυμαμαι αν εχει αυτοκόλλητο) Τα γράμματα ειναι στα αγγλικά; Έχει πίσω τις χώρες τις Ευρώπης; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOLES1973 Δημ. February 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2020 Αν δεν απατώμαι, το 8t βγήκε μονο σε global. (δεν θυμαμαι αν εχει αυτοκόλλητο) Τα γράμματα ειναι στα αγγλικά; Έχει πίσω τις χώρες τις Ευρώπης; Ναι τις έχει και από ότι είδα και στο gsmarena γράφει ότι την έχει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lakis29 Δημ. March 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2020 καλησπερα εχω ακουσει για το συγκεκριμενο κινητο οτι εκτος τη κυρια καμερα ολες οι αλλες ειναι τις omnivision. αληθευει ?γιατι οσο να ειναι οι καλυτερες ειναι της samsung και της sony. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. March 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2020 καλησπερα εχω ακουσει για το συγκεκριμενο κινητο οτι εκτος τη κυρια καμερα ολες οι αλλες ειναι τις omnivision. αληθευει ?γιατι οσο να ειναι οι καλυτερες ειναι της samsung και της sony. Σε αυτα τα λεφτα ότι συσκευη και να παρεις να ξέρεις οτι ο ultrawide είναι διακοσμητικός. Στη θεση σου δεν θα ασχολούμουν τοσο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lakis29 Δημ. March 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2020 δεν μιλαω για την ultra καμερα. αλλα για την selfie. ----- προσθήκη μηνύματος 71 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- και κατι ακομα τι εννοουν οταν λενε καποιοι εδω μεσα κατεβασε το g καμερα? τι ειναι εφαρμογη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. March 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2020 [/color]και κατι ακομα τι εννοουν οταν λενε καποιοι εδω μεσα κατεβασε το g καμερα? τι ειναι εφαρμογη? Gcam ειναι η εφαρμογη Google camera που υπαρχει στα κινητα android της google(δηλαδη τα pixel). Διαφοροι developers προσαρμοζουν την εφαρμογη(το apk) με τις καταλληλες ρυθμισεις ωστε να μπορει να εγκατασταθει και σε άλλα κινητα. Καθε κινητό εχει διαφορετικο τροπο για εγκατασταση(πχ στο note 4 πρεπει να εισαι unroot ενω σε άλλα κάνεις απλά εγκατασταση) και κάποια χαρακτηριστικά δε δουλευουν. Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. March 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2020 καλησπερα εχω ακουσει για το συγκεκριμενο κινητο οτι εκτος τη κυρια καμερα ολες οι αλλες ειναι τις omnivision. αληθευει ?γιατι οσο να ειναι οι καλυτερες ειναι της samsung και της sony. Έτσι είναι... https://www.kimovil.com/el/khoro-agora-xiaomi-redmi-note-8t Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lakis29 Δημ. March 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2020 (edited) ειδες εχω δικιο . ενα αυτο δευτερον πιστευει κανεις οτι το redmi note 8 t μπορει να βγαλει πιο καθαρη σελφι απο το huawei p 30 lite το οποιο εχει καλυτερη καμερα /? Edited March 4, 2020 by lakis29 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts