jojo Δημ. December 6, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2003 πιστευω οτι αναφερεσαι στο kitchen στη θεσσαλονικη εμεινες ευχαριστημενος απο το service? μαλλον θα εισαι ο πρωτος που ακουω χωρις παραπονο! την πρωτη φορα που πηγαμε να φαμε(βραδυ) ηρ8ε ο σερβιτορος μετα απο 15 λεπτα αναμονης. πηρε τα 2 ευρω που του ειχαν αφησει οι προηγουμενοι πελατες και δε μας πηρε παραγγελια!! μετα απο μιση ωρα,τελικα, παραγγειλαμε! το φαγητο δε μου αρεσε και τοσο πολυ. αν επιτρεπεται, τi πηρατε να φατε? Παράθεση :lock: twitter.com/jojoGPS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poloman Δημ. December 6, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2003 athina!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. December 6, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον tilefonakias poly kalo cafe gia kafe alla kyriws gia poto einai kai to Cafeina Kentro, Athina sto stenaki Kiafas dipla sto kainoyrgio +Soda Mikro alla poly dynato, me eyxaristo kosmo... Prokeitai gia steki alla me kales fatsoules... Και περνάω από εκεί συχνά... Απορώ πώς δεν το είχα σταμπάρει τόσο καιρό! :rolleyes: Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Michelle Δημ. September 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2004 Ξεθάβοντας το θρεντ, ας κάνω και τις δικές μου προτάσεις... Λοιπόν, πολύ ώραια είναι στο Μικρολίμανο. Έχει διάφορες καφετέριες και για όσους ακούνε κλάσικ ροκ, εκεί που αρχίζουν οι καφετέριες έχει μια που και ωραία μουσική βάζει και ώραιο ντιζαιν έχει (σπάνιο για καφετέρια που παίζει ροκ). Επίσης έχει διάφορα ώραια μαγαζάκια στα Εξάρχεια. Στο "55" έχει ένα ποτό που λέγεται ρακόμελο και είναι πάρα πολύ ωραίο, άν και απο μουσική δεν λεει πολλά (συνήθως). Ωραίο, cosy μέρος πάντως. Και υπάρχουν και πολλά άλλα στα Εξάρχεια αν και δεν θυμάμαι ονόματα γιατι έχω να πάω Εξάρχεια αεδώ και 2-3 μήνες... Φωκίωνος Νέγρη επίσης έχει ωραίες καφετέριες Για όσους ακούνε ροκ, θα τους αρέσει η Τιθόρα στα Άνω Πάτήσια (Είναι κ πολύ κοντά στο σταθμό) και η Blueprint στο Μαρούσι (απέναντι από τα Χόντος) Παράθεση http://www.e-steki.gr/banners/freshideas2.png Φρέσκιες ιδέες - Φρέσκο e-steki Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. September 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος tilefonakias (30 Νοέ. 2003 , 23:37) poly kalo cafe gia kafe alla kyriws gia poto einai kai to Cafeina Kentro, Athina sto stenaki Kiafas dipla sto kainoyrgio +Soda Mikro alla poly dynato, me eyxaristo kosmo... Prokeitai gia steki alla me kales fatsoules... έκλεισε αυτό ή υπάρχει ακόμα? την τελευταία φορά που πέρασα από εκεί (πάει καιρός) δεν είδα την ταμπέλα του... βιαζόμουν και έτσι δεν το έψαξα περισσότερο.. Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jojo Δημ. September 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2004 afou eipes a8ina, giati de les kai gia ta rockadika tis thessal, opws to kingston? Παράθεση :lock: twitter.com/jojoGPS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Michelle Δημ. September 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος jojo (29 Σεπ. 2004 , 17:58) afou eipes a8ina, giati de les kai gia ta rockadika tis thessal, opws to kingston? Γιατι δεν τα έχω μάθει ακόμα... Μόνιμα κατεβαίνω την Κυριακή... Παράθεση http://www.e-steki.gr/banners/freshideas2.png Φρέσκιες ιδέες - Φρέσκο e-steki Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emufear Δημ. September 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2004 Φωκίωνος, Εξάρχεια, Βήτα Πι, Νι Πι, Venue κλπ. ;) Παράθεση Κλάψαμε με στίχους που γραφτήκαν για τις πτώσεις των όμορφων, ανέγγιχτων, απόμακρων ονείρων... Current User of: Samsung Omnia II Previous User of: Siemens C11, Siemens S6, Nokia 3210, Ericsson T28s, Ericsson T29s, Sony Ericsson T68i, Sony Ericsson T610, Sony Ericsson P800, Qtek 8310 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. September 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2004 ρε δεν ξερετε τι χανετε, στον πανω και κατω λουκα στην λειβαδεια :p περισσοτερα με PM :whistle: Παράθεση Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jojo Δημ. September 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Michelle (29 Σεπ. 2004 , 20:30) Γιατι δεν τα έχω μάθει ακόμα... Μόνιμα κατεβαίνω την Κυριακή... monima kai de 3ereis auto to bar..? ax bre michell.. live ka8e bradua! wkeano pas? nauarinou (genika?) Παράθεση :lock: twitter.com/jojoGPS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakiasmeno Δημ. September 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2004 ... συμφωνω με τους περισσοτερους απο οσους εχουν γραψει για τα στεκια της αθηνας.. θα συμπληρωσω κανα δυο που μου ρχονται: Lemon /Αμπελοκηποι, Orange /Ν.Σμυρνη, Ace/Πανορμου και Mostar/Χαλκιδα καθως και Gaz επισης Χαλκιδα... Επισης Oggi/Καισαριανη και Σκηνικο/Καισαριανη και παλι.. ωστοσο τα καλυτερα ειναι οταν ρεμαλευεις σε οποιαδηποτε γειτονια και αραζεις οπου λαχει.. Α και Λιμανακια Βουλιαγμενης ενα μπαρακι ανευ ονοματος πανω στη θαλασσα.... (καθως ποσταρω μου ρχονται κι αλλα στο μυαλο...) Cosy/Φυλης κοντα... εεεεεεε νταξ τελειωσα.. χεχ! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]...breath taking... http://www.chf.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. September 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2004 Για Πευκοχωρι δεν εχει και τπτ τον χειμωνα..Εν πλω μονο χειμωνα/καλοκαιρι :P Για Θεσσαλονικη Goldfish και Mojo και απο clubs Venue. Για Χανια για καφε Il Nostro αν και τελευταια εκει παει ολη η πιτσιρικαρια των Χανιων..(εννοω 14-16).Για τα μεγαλα κρυα προτιμω Οδυσσεια για καφε. Για clubbing τωρα ειναι λιγο δυσκολα τα πραγματα.Mycafe για καλο κοσμο και για καλυτερη μουσικη σε σχεση με τους αλλους. Galea(πρωην 4/4) για τον χωρο κυριως και ας ελπισουμε βελτιωση και στη μουσικη :D Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jojo Δημ. September 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2004 ase re pou pas kai goldfish!! :) oloi oi kollitoi mou ekei douleuoune, pws kai de se exw petuxei? as pros8esw kai tis tabernoules stin a8wnos, oles oi idies einai panw katw Παράθεση :lock: twitter.com/jojoGPS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. September 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Michelle (29 Σεπ. 2004 , 20:30) Γιατι δεν τα έχω μάθει ακόμα... Μόνιμα κατεβαίνω την Κυριακή... Ρε jojo για εξήγησέ μου από Αθήνα για Θεσ/νίκη ανεβαίνουμε ή κατεβαίνουμε;;; :D :D :D Να αναφέρω και κάτι που δεν έχει ειπωθεί νομίζω. Ιστιοπλοικός όμιλος στη Θεσ/νίκη με πολύ ωραία ατμόσφαιρα και είναι αρκετά ήρεμα. Ειδικά το απόγευμα είναι εκπληκτικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Michelle Δημ. September 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος jojo (30 Σεπ. 2004 , 04:05) monima kai de 3ereis auto to bar..? ax bre michell.. live ka8e bradua! wkeano pas? nauarinou (genika?) Βρε δεν κατάλαβες!! Εννοώ ότι για να μείνω μόνιμα ανεβαίνω την Κυριακη. Μέχρι τώρα δεν έχω ζήσει μόνιμα εκεί!! Μερικές μέρες έχω πάει μόνο όλη μου τη ζωή ίσα ίσα για να βρώ σπίτι κ να γραφτώ στη σχολή μου! (Είμαι πρωτοετής) Παράθεση http://www.e-steki.gr/banners/freshideas2.png Φρέσκιες ιδέες - Φρέσκο e-steki Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos 55 Δημ. October 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2004 Για Βολο γιατι δε μιλαει κανεις??? Τοσα ωραια μερη!!Στην παραλια Space, flocafe. Απο club Bay Play. Blaze, Arena!! κανεις δεν ειναι απο τον Βολο σε αυτο το thread??? :confused: :confused: Παράθεση Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jojo Δημ. October 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2004 as milisei autos pou mou pige kai sti krini mesimeriatika gia cafe kai i8ele na brei kosmo opws kai prin to kalokairi :cool: enw egw tou lew na er8ei nikis o giannisKM anebainei a8ina, enw emeis..katebainoume :rolleyes: Παράθεση :lock: twitter.com/jojoGPS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakiasmeno Δημ. October 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2004 Applebees...οπουδηποτε ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]...breath taking... http://www.chf.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. October 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος jojo ( 2 Οκτ. 2004 , 15:58) as milisei autos pou mou pige kai sti krini mesimeriatika gia cafe kai i8ele na brei kosmo opws kai prin to kalokairi :cool: enw egw tou lew na er8ei nikis o giannisKM anebainei a8ina, enw emeis..katebainoume :rolleyes: :D :D :D Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Nos 55 ( 1 Οκτ. 2004 , 19:29) Για Βολο γιατι δε μιλαει κανεις??? Τοσα ωραια μερη!!Στην παραλια Space, flocafe. Απο club Bay Play. Blaze, Arena!! κανεις δεν ειναι απο τον Βολο σε αυτο το thread??? :confused: :confused: Για καλοκαίρι reef. Για χειμώνα πάλι reef! :p Θεωρώ πως είναι η καλύτερη στην παραλία και μετά το Flocafe. Τα χειμερινά clubs δεν είναι πολύ ωραία, αλλά τα καλοκαιρινά είναι τέλεια. To yazoo, αν θυμάμαι καλά το όνομα, είναι σε μια εξαιρετική τοποθεσία με καταπληκτική θέα. Επίσης εκείνο το ροζ στις Αλυκές πολύ ωραίο, αλλά επίσης μου διαφεύγει το όνομα. :p Πράγματι υπάρχουν πολλά ωραία μέρη και η περιοχή γύρω από τον Άγ. Νικόλαο είναι γεμάτη από καφετέριες, οι περισσότερες πολύ ωραίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. October 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος jojo (30 Σεπ. 2004 , 13:32) ase re pou pas kai goldfish!! :) oloi oi kollitoi mou ekei douleuoune, pws kai de se exw petuxei? as pros8esw kai tis tabernoules stin a8wnos, oles oi idies einai panw katw Ε αφου δε γνωριζομαστε φατσικα :cool: Εκεινο το παιδι που παει στον jockey και παιζει καμια φορα τα φωτα και συνηθως φερνει βολτες στα σκαλακια ειναι γνωστος σου? Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jojo Δημ. October 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2004 gia na mpainei ston dj, xwris na einai DJ, mallon 8a einai kanenas tou magaziou (opote 8a ton 3erw) Παράθεση :lock: twitter.com/jojoGPS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deadly_Sin1629395575 Δημ. October 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2004 Σε περίπτωση που έρθετε Κατερίνη για καφέ προτείνω Red,Camel και Downtown για τους πολύ trendades.Αν έρθετε καλοκαίρι τότε clubbing στην Πλακα Λιτοχώρου,όπου και να πάτε είναι τέλεια αλλα προτείνω White Shark και "το μπαράκι".Sε λίγο καιρό θα σας πω και τι προτείνω στην Θεσσαλονίκη :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. October 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ^Deadly_Sin^ ( 3 Οκτ. 2004 , 12:07) Σε περίπτωση που έρθετε Κατερίνη για καφέ προτείνω Red,Camel και Downtown για τους πολύ trendades.Αν έρθετε καλοκαίρι τότε clubbing στην Πλακα Λιτοχώρου,όπου και να πάτε είναι τέλεια αλλα προτείνω White Shark και "το μπαράκι".Sε λίγο καιρό θα σας πω και τι προτείνω στην Θεσσαλονίκη :) Θα συμφωνησω για το Red αλλα θα διαφωνισω ΠΑΡΑ πολυ για το Downtown.Αραγε ο ιδιοκτητης του αγνωει τη λεξη ανανεωση-ανακαινιση?Μου τη δινει πολυ που μαζευει τοσο πολυ κοσμο αλλα δεν εχει κανει ουτε μια ανακαινιση.Επισης πολυ καλο ειναι το Kartel-φοβερο design-!Γενικοτερα πιστευω οτι η Κατερινη εχει πολυ καλυτερα μαγαζια απο τη Θεσσαλονικη. Στη Πλακα Μπαρακι rulez και Κυριακη κατα την επιστροφη σταματημα για μπυριτσα στο Μισελ :) Επισης ξεχασες να αναφερεις το φοβερο Casa la notte στη Παραλια. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocu Δημ. October 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2004 Με την σειρά μου να σας κάνω και εγώ την πρόταση μου για Κατερίνη!!Για καφέ,ποτό προτείνω kartel,(η καλύτερη για μένα καφετέρια και από άποψη διακόσμησης!Η καλύτερη και από θεσ/νίκη,Λάρισα που μετακινούμαι),επίσης προτείνω boga,in mondi,zero,red!Για clubbing υπάρχουν αρκετές επιλογές αλλά το καλύτερο γι'αυτον τον χειμώνα πιστεύω είναι το saya!Από μπουζούκια προτείνω προφίλ,χρώματα! Παράθεση Ψηφίστε όλοι τον Όλυμπο μας για τα 7 νέα θαύματα του κόσμου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jor1ge Δημ. October 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2004 Να δούμε τι γινεται με τους clubbers. Εχθές πέρασα απο το πρώην loft -raz στην ασωμάτων και περίμενα να βρώ ανοιχτό το luv που είναι βασικα το καλοκαιρινό fuze. Κλειστό αλλά έμαθα οτι ανοιγει την τετάρτη. To περσινό danza ανοίγει και αυτο μεσοβδόμαδα ακριβώς δίπλα απο το παλιο στο playback. Ξέρει κανείς αν ο χώρος είναι μεγάλος;; Το home άνοιξε στο γκάζι και διαβασα οτι είναι αρκετά καλο. Το motel που πήγα ήταν καλό, όμορφη διακόσμηση, ο κόσμος μου φάνηκε "κάπως" και η μουσική......oi resident djs δεν μου πολυάρεσαν αλλά θα έχει και αρκετους guest!! Bρε παιδιά και τι πράγμα είναι αυτό το με το parking στου ψυρρή; Απο δύσκολο εως αδύνατο, έχει πραγματικα κορεστει η περιοχή :wacko: Παράθεση Gilles smiles! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts