Jump to content

Xiaomi Mi Note 10

kakos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ειχα παρει και δευτερη θηκη σαν αυτη εδω

https://www.ebay.com/itm/For-Xiaomi-Mi-Note-10-Pro-9-Lite-Adsorption-Metal-Double-Sided-Glass-Case-Cover/193256011401?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&var=493447920521&_trksid=p2057872.m2749.l2649

και ηρθε και η δευτερη σπασμενη.

σαν να μου λενε, πηγαινε σε μοκολο. θα ρωτησω αν τη βαζει κανα καταστημα κοντα στο χαλανδρι αλλιως με βλεπω για νεα σμυρνη

edit.

2 καταστηματα κοντα σε μενα πηρα για να μου το τοποθετησουν, και κανενας δεν το τοποθετει. οποτε ρε παιδια πειτε λιγο παλι ποιο ειναι το καταστημα στη νεα σμυρνη μηπως κανω την αγγαρια και παω εκει. αν και ειναι πολυ μακρυα για μενα.....προς χαλανδρι δεν υπαρχει κανενας που να βαζει? μηπως ξερετε καποιον που μου διαφευγει?

Εγώ στην Καλλιθέα θυμάμαι ένα κατάστημα που πουλούσε mocolo και την τοποθετούσαν οι ίδιοι. Απλά ζητούσαν κάποιο επιπλέον ποσό.

Το είχα πάρει για OnePlus 7 Pro αλλά τελικά την έβαλα μόνος μου.

Sent from my Pixel 4 XL using Tapatalk

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

Έχω εντυπωσιάσει με το πόσο απιστευτα γρήγορο είναι το shutter πια.. εκει που λες παει έχασα τη ληψη και προς στιγμήν βλέπω στην οθόνη η λήψη να ειναι με τη μικρή θολή και με προσωπο στο πλαι, ΤΣΑΚ βλέπεις στο preview ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΗ φωτογραφία με τη μικρή να κοιτάει την κάμερα... RESPECT κατ εμέ ήταν ΒΑΣΙΚΟ χαρακτηριστικό ππυ έψαχνα και - υπόψιν - δεν το έκανε ούτε το p30 pro,ούτε το NOTE 10 PLUS ούτε το Iphone 11 (όλα πέρασαν από τα χέρια μου)... R E s P E C T... το μικρό s για το slow motion που δεν φτιάχνει ποτέ, οσα και να εγραψε προ ημερών ένας φίλος για τεχνικά θέματα περί φακών κλπ, οι άλλοι πώς το κάνουν δλδ;

----- προσθήκη μηνύματος 16 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

καλησπέρα σας

Σαν κάτοχοι του εν λόγω κινητου θα ηθελα την βοηθεια σας στην επιλογή , γιατι έχω μια επιχορήγηση 300€ απο την δουλεια μου, οπότε θα κινηθώ σε τιμές από 450-600€

Το κινητό θα το κρατήσω 2,5 χρονια περίπου.

Είμαι μεταξύ των Mi Note 10 Pro , P30 Pro και το Poco F2 Pro ( ισως και REALME X2 Pro ή κάποιο ONEPLUS 7T/Pro) (στα samsung s10/+/lite δεν με τρελαίνουν)

Σαν χρήστης πολλά χρόνια της xiaomi και λόγω του 3.5 jack και του ραδιοφώνου , έχω μια τάση προς το Μi note 10 pro, ομως το οτι ο 730G είναι πιο αργός φαίνεται στη καθημερινή χρήση ? (πχ Facebook κτλ Google maps , δηλαδη μικροεφαρμογές)

...ή φαίνεται μόνο στην διαχείριση της κάμερας που είναι πιο απαιτητική?

Καταλαβαίνω ότι πχ το P30pro είναι σαφώς καλύτερη συσκευή , αλλά είναι τόσο εμφανές αυτό στην καθημερινή χρήση σε σχέση με το Μi Note 10 και με γνώμονα τα επόμενα 2 χρόνια ?

Προσωπικά ΜΑΚΡΙΑ από op7pro που γελούσα με την κάμερά του όταν το είδα ΠΟΣΟ αργή είναι σε χαμηλό εξωτερικό φωτισμο και πόσο άργησε να τραβήξει τη φωτο... το αποτέλεσμα άθλιο και θολό (τραβηξα ενα παιδί που κινουταν κανονικά).

p30 pro: ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ αλλά για μένα η καμερα ηταν απογοήτευση.

Και εξηγούμαι: εχει το p20 η γυναίκα μου. Βγαζει το γιο μου να κανει κούνια, ΚΡΥΣΤΑΛΛΟ με το AI ενεργό η λήψη. Έβγαζα εγώ... 7 στις 10 θολες και 3 μέτριες. Το είχα γράψει και τότε στο thread που το είχα βρε σε ΕΝΑ ξένο review που το έγραφε ο συντάκτης ότι τον ενόχλησε. inconsistent shots έλεγε για την ακρίβεια. Συν την κιτρινίλα λόγω τπυ RYYB που με χαλούσε. Δεν ξέρω αν έστρωσαν αυτά με το 10,κατά τα άλλα υπέροχο κινητό.

Υπόψιν mi note 10 θα πάρει miui12 σε λίγο και θα είναι ακόμη καλύτερο το περιβάλλον χρήσης.

Δεν εχω άποψη για real me, αν το άλλαζα θα έπαιρνα mi 10 pro ή p40 pro.

Με το s20 ultra στο ΠΛΑΙΣΙΟ ΔΙΠΛΑ ΔΙΠΛΑ οι κάμερες, το δικο μας έβγαζε γραμματα απο μακρινή ταμπέλα να τα διαβάσεις κανονικά που με το s20 δεν έβλεπες καν τα γράμματα.

Κατ'εμε είναι best value for money αυτή τη στιγμή. Ο επεξεργαστής δεν μου έχει κολλήσει σε καθημερινά πράγματα ποτέ.

Edited by klainmein

Έχω εντυπωσιάσει με το πόσο απιστευτα γρήγορο είναι το shutter πια.. εκει που λες παει έχασα τη ληψη και προς στιγμήν βλέπω στην οθόνη η λήψη να ειναι με τη μικρή θολή και με προσωπο στο πλαι, ΤΣΑΚ βλέπεις στο preview ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΗ φωτογραφία με τη μικρή να κοιτάει την κάμερα... RESPECT κατ εμέ ήταν ΒΑΣΙΚΟ χαρακτηριστικό ππυ έψαχνα και - υπόψιν - δεν το έκανε ούτε το p30 pro,ούτε το NOTE 10 PLUS ούτε το Iphone 11 (όλα πέρασαν από τα χέρια μου)... R E s P E C T... το μικρό s για το slow motion που δεν φτιάχνει ποτέ, οσα και να εγραψε προ ημερών ένας φίλος για τεχνικά θέματα περί φακών κλπ, οι άλλοι πώς το κάνουν δλδ;

----- προσθήκη μηνύματος 16 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Προσωπικά ΜΑΚΡΙΑ από op7pro που γελούσα με την κάμερά του όταν το είδα ΠΟΣΟ αργή είναι σε χαμηλό εξωτερικό φωτισμο και πόσο άργησε να τραβήξει τη φωτο... το αποτέλεσμα άθλιο και θολό (τραβηξα ενα παιδί που κινουταν κανονικά).

p30 pro: ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ αλλά για μένα η καμερα ηταν απογοήτευση.

Και εξηγούμαι: εχει το p20 η γυναίκα μου. Βγαζει το γιο μου να κανει κούνια, ΚΡΥΣΤΑΛΛΟ με το AI ενεργό η λήψη. Έβγαζα εγώ... 7 στις 10 θολες και 3 μέτριες. Το είχα γράψει και τότε στο thread που το είχα βρε σε ΕΝΑ ξένο review που το έγραφε ο συντάκτης ότι τον ενόχλησε. inconsistent shots έλεγε για την ακρίβεια. Συν την κιτρινίλα λόγω τπυ RYYB που με χαλούσε. Δεν ξέρω αν έστρωσαν αυτά με το 10,κατά τα άλλα υπέροχο κινητό.

Υπόψιν mi note 10 θα πάρει miui12 σε λίγο και θα είναι ακόμη καλύτερο το περιβάλλον χρήσης.

Δεν εχω άποψη για real me, αν το άλλαζα θα έπαιρνα mi 10 pro ή p40 pro.

Με το s20 ultra στο ΠΛΑΙΣΙΟ ΔΙΠΛΑ ΔΙΠΛΑ οι κάμερες, το δικο μας έβγαζε γραμματα απο μακρινή ταμπέλα να τα διαβάσεις κανονικά που με το s20 δεν έβλεπες καν τα γράμματα.

Κατ'εμε είναι best value for money αυτή τη στιγμή. Ο επεξεργαστής δεν μου έχει κολλήσει σε καθημερινά πράγματα ποτέ.

Απο την προηγούμενη εβδομάδα είμαι κάτοχος του 8/256 .

Μέχρις στιγμής κανένα πρόβλημα ( εκτός κάτι σχετικό με το Android-Auto , όποιος ξέρει ας βοηθήσει)

Αυτο γινοταν ευκολα οταν υπήρχαν οι miui εφαρμογες dialer msg.Τωρα δεν ξερω αν μπορεις να το κανεις με τις google....

Mi 11 pro 

Παιδιά υπάρχει κάποιος που χρησιμοποιει vodafone sim να μας πει αν δουλεύει το wifi calling απευθείας χωρίς την έξτρα εφαρμογή που κολλάει το σύμπαν;

Και γενικά αν δουλεύει απρόσκοπτα η συγκεκριμένη λειτουργία επειδή μένω σε σπίτι με ελάχιστο σήμα και με καίει αυτό

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Παιδιά υπάρχει κάποιος που χρησιμοποιει vodafone sim να μας πει αν δουλεύει το wifi calling απευθείας χωρίς την έξτρα εφαρμογή που κολλάει το σύμπαν;

Και γενικά αν δουλεύει απρόσκοπτα η συγκεκριμένη λειτουργία επειδή μένω σε σπίτι με ελάχιστο σήμα και με καίει αυτό

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

μήπως όταν είσαι στο σπίτι να δοκίμαζες να βάλεις το κινητό σε 2G όπως κάνουμε σε αυτές τις περιπτώσεις; Υπάρχουν και εφαρμογές συντομεύσεις που σε πάνε κατ' ευθείαν στην ρύθμιση. Από μία γραμμή 4G συνήθως πας 3-4 γραμμές σε 2G.

Για να αλλάξεις τη ρύθμιση κρατάς το χέρι στο στο button των δεδομένων της κουρτίνας (long press) μετά Vodafone και μετά "προτιμώμενος τύπος δικτύου" από LTE (4g) το πας 2G. Οταν βγαίνεις από το σπίτι το ξαναβάζεις 4G για να εχεις δεδομένα. Μέσα στο σπίτι δεν χρειάζονται με wifi.

από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith

μήπως όταν είσαι στο σπίτι να δοκίμαζες να βάλεις το κινητό σε 2G όπως κάνουμε σε αυτές τις περιπτώσεις; Υπάρχουν και εφαρμογές συντομεύσεις που σε πάνε κατ' ευθείαν στην ρύθμιση. Από μία γραμμή 4G συνήθως πας 3-4 γραμμές σε 2G.

Για να αλλάξεις τη ρύθμιση κρατάς το χέρι στο στο button των δεδομένων της κουρτίνας (long press) μετά Vodafone και μετά "προτιμώμενος τύπος δικτύου" από LTE (4g) το πας 2G. Οταν βγαίνεις από το σπίτι το ξαναβάζεις 4G για να εχεις δεδομένα. Μέσα στο σπίτι δεν χρειάζονται με wifi.

Aυτά τα ξέρω xiaomi εχω χρόνια, δεν έχει σήμα λόγω ισογείου 4g και 3g μόνο κοντά στα παραθυρα οπότε με 2g παίζω και στα εσωτερικά δωμάτια χάνεται τελείως οπότε δε μπορείς να μιλήσεις γι αυτό με καιει να εχει wifi calling γιατι μεσω εφαρμογής που έχω τώρα είναι απελπισία η vodafone και δε παίζει και πάντα.

Οπότε αν κάποιος έχει vodafone ας μας πει με cosmote ξέρω ότι παίζει απευθείας

George Bernard Shaw

Εχει κανονικά wifi calling χωρις την εξτρα εφαρμογη. Εμενα τουλαχιστον δουλεύει μια χαρα χωρις να εχω ενεργοποιησει κατι

Mi 11 pro 

Εχει κανονικά wifi calling χωρις την εξτρα εφαρμογη. Εμενα τουλαχιστον δουλεύει μια χαρα χωρις να εχω ενεργοποιησει κατι

Σε vodafone μιλάμε πάντα ε; Τέλεια τότε! Γιατί βλέπω να παίρνω τη συσκευή μέχρι τέλη του μήνα γιατί ήμουν ανάμεσα σε αυτό και το redmi note 9 pro αλλά πήγα να δω το δεύτερο από κοντά και είναι πραγματικά τεράστιο δε φτάνει με το ένα χέρι να το χειριστείς ενώ αυτό είναι κομπλέ και ας είναι κοντά σε μέγεθος και τα χρώματα ήταν άχρωμα μπροστά στην amoled φυσικά μη πω χειρότερα και από του note 4 που έχω τώρα.

YΓ: ξερουμε καθόλου αν θα το ξαναφέρει η infoquest γιατί δεν υπάρχει εδώ και κανά μήνα+ πουθενά επίσημα σε κανένα κατάστημα μόνο σε μερικά skroutzομάγαζα

Edited by pan82

George Bernard Shaw

Στο προηγούμενο κινητο μου Redmi Pro ύπηρχε προεγκατεστημένο το DOLBY ATMOS το οποίο έδινε ένα boost και ενα όγκο στον ήχο .

Τώρα για το Mi Note 10 υπάρχει κάτι αντίστοιχο ?

προχθές παρέλαβα το κινητό πούλησα το mi9t Που είχα ένα παράπονο έχω αν γνωρίζει κάποιος όταν τραβάω βίντεο υπάρχει κάτι σαν τρεμοπεγμα να το πω σε χαμηλό φωτισμό δεν ξέρω τι ακριβώς συμβαίνει επίσης το always on display τι είναι να είναι συνέχεια ανοιχτό το κινητό και να διχνει την ώρα? δλδ δεν μπορείς να κάνεις διπλό ταπ και να στη διξει? αυτά προς το παρών

προχθές παρέλαβα το κινητό πούλησα το mi9t Που είχα ένα παράπονο έχω αν γνωρίζει κάποιος όταν τραβάω βίντεο υπάρχει κάτι σαν τρεμοπεγμα να το πω σε χαμηλό φωτισμό δεν ξέρω τι ακριβώς συμβαίνει επίσης το always on display τι είναι να είναι συνέχεια ανοιχτό το κινητό και να διχνει την ώρα? δλδ δεν μπορείς να κάνεις διπλό ταπ και να στη διξει? αυτά προς το παρών

Το always on display δεν δείχνει μόνο την ώρα. Δείχνει και τυχόν ειδοποιήσεις. Εάν εσύ πας για παράδειγμα για μπάνιο και στην διάρκεια αυτή σου έρθουν ειδοποιήσεις για emails, Viber, YouTube, messenger, μυνήματα και δεν τα ακούσεις, θα τα δεις μετά στην οθόνη σου χωρίς να χρειαστεί να σηκώσεις την συσκευή η να κάνεις tap την οθόνη για να τις δεις. Η εάν είσαι για καφέ και αφήσεις το κινητό στο τραπεζι και πας τουαλέτα, μετά θα δεις εκεί ότι σου έχουν στείλει. Εφόσον σιγά σιγά αφαιρούν τα led notifications, η AOD είναι μία λύση. Βέβαια η always on display είναι και αρκετά ενεργοβόρα σε μπαταρία.

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

Το always on display δεν δείχνει μόνο την ώρα. Δείχνει και τυχόν ειδοποιήσεις. Εάν εσύ πας για παράδειγμα για μπάνιο και στην διάρκεια αυτή σου έρθουν ειδοποιήσεις για emails, Viber, YouTube, messenger, μυνήματα και δεν τα ακούσεις, θα τα δεις μετά στην οθόνη σου χωρίς να χρειαστεί να σηκώσεις την συσκευή η να κάνεις tap την οθόνη για να τις δεις. Η εάν είσαι για καφέ και αφήσεις το κινητό στο τραπεζι και πας τουαλέτα, μετά θα δεις εκεί ότι σου έχουν στείλει. Εφόσον σιγά σιγά αφαιρούν τα led notifications, η AOD είναι μία λύση. Βέβαια η always on display είναι και αρκετά ενεργοβόρα σε μπαταρία.

έχεις ένα δίκιο αλλά δεν αξίζει σε θέμα μπαταρίας άσε που αν το παίζεις σε διπλό ταμπλό θα το δει η άλλη και άντε γεια μετά χαχααα αλλά σαν κινητό ωραίο έτσι και premium τώρα αν μπει και android 10 θα είναι πολλή καλά πιστεύω

Εχει ηδη παρει android 10.... Τσεκαρε τις ενημερωσεις συστήματος κ μαλλον θα στην βγαλει....

Mi 11 pro 

Εφόσον σιγά σιγά αφαιρούν τα led notifications, η AOD είναι μία λύση. Βέβαια η always on display είναι και αρκετά ενεργοβόρα σε μπαταρία.

αμα ανάβουν μερικά Pixel μονο δεν είναι ενεργοβόρο (μιλάμε για oled Οθόνες που κάθε πιξελ ειναι αυτόφωτο). Σε ips δεν έχει νόημα.

Θεωρητικά στις oled μπορούν να ανάψουν 16 πιχελ (4Χ4) και να είναι σαν led σε τυχαία μάλιστα θέση (πχ δίπλα στην κάμερα αλλά σταθερά, να κουνιέται λίγο πέρα δώθε). και αλλα μπορούν να γίνουν πιο εφετζίδικα.

αμα ανάβουν μερικά Pixel μονο δεν είναι ενεργοβόρο (μιλάμε για oled Οθόνες που κάθε πιξελ ειναι αυτόφωτο). Σε ips δεν έχει νόημα.

Θεωρητικά στις oled μπορούν να ανάψουν 16 πιχελ (4Χ4) και να είναι σαν led σε τυχαία μάλιστα θέση (πχ δίπλα στην κάμερα αλλά σταθερά, να κουνιέται λίγο πέρα δώθε). και αλλα μπορούν να γίνουν πιο εφετζίδικα.

Όταν χωρίς AOD την νύχτα που κοιμάσαι χάνεις 2-3% μπαταρία και με ενεργό το AOD χάνεις τουλάχιστον 8-10%, τότε είναι ενεργοβόρα. Εκτός εάν το ενεργοβόρο το μεταφράζουμε από 20% και πάνω. Εννοείται πως μιλάμε για AMOLED και OLED οθόνες.

Όταν χωρίς AOD την νύχτα που κοιμάσαι χάνεις 2-3% μπαταρία και με ενεργό το AOD χάνεις τουλάχιστον 8-10%, τότε είναι ενεργοβόρα. Εκτός εάν το ενεργοβόρο το μεταφράζουμε από 20% και πάνω. Εννοείται πως μιλάμε για AMOLED και OLED οθόνες.

αν χάνει τόσο έχουμε θέμα. Ισως θέλει λιγότερα πιξελ και λιγότερη φωτεινότητα. Ισως ακόμα και περιοδικότητα (πχ να αναβοσβήνει άρα μισός χρόνος λειτουργίας). νομίζω ειναι και θέμα αποτελεσματικής σχεδίασης πόσο χάνει χωρίς να γνωρίζω στην πράξη τι μπορεί να γίνει. Οπως και να έχει και εγώ είμαι υπέρ τον dedicated notification led.

Εχει ηδη παρει android 10.... Τσεκαρε τις ενημερωσεις συστήματος κ μαλλον θα στην βγαλει....

11.1.2 έχω και στο βίντεο που είπα ότι έχω λίγο τρεμοπαιγμα αν ξέρει κάποιος κάτι

Ειχα ξανακανει την ερωτηση παλαιοτερα και δεν ειχε απαντησει καποιος.. Μηπως τωρα ειμαι πιο τυχερος..

"Παιδια να ρωτησω κατι?? Πως δουλευει η αργη κινηση?? Προσπαθω να τραβηξω στο αργο βιντεο και μου τραβαει μονο 4-5 δευτερολεπτα , και οποτε θελει αυτο. Αυτη ειναι η αργη κινηση που εχει?? Δεν μπορω να εχω ενα βιντεακι 30 δευτερολεπτων ας πουμε??

Και τι ακριβως σημαινει.. "Η ληψη θα ξεκινησει στο τελευταιο τεταρτο της εγγραφης" που λεει πριν αρχισει η ληψη αργης κινησης?? Το να ξεκινησει και να τελειωσει οταν θελω εγω δε γινεται??"

Mi Note 10 .

Ειχα ξανακανει την ερωτηση παλαιοτερα και δεν ειχε απαντησει καποιος.. Μηπως τωρα ειμαι πιο τυχερος..

"Παιδια να ρωτησω κατι?? Πως δουλευει η αργη κινηση?? Προσπαθω να τραβηξω στο αργο βιντεο και μου τραβαει μονο 4-5 δευτερολεπτα , και οποτε θελει αυτο. Αυτη ειναι η αργη κινηση που εχει?? Δεν μπορω να εχω ενα βιντεακι 30 δευτερολεπτων ας πουμε??

Και τι ακριβως σημαινει.. "Η ληψη θα ξεκινησει στο τελευταιο τεταρτο της εγγραφης" που λεει πριν αρχισει η ληψη αργης κινησης?? Το να ξεκινησει και να τελειωσει οταν θελω εγω δε γινεται??"

1.Αν έχεις επιλέξει 960fps η διάρκεια του βίντεο δεν είναι απεριόριστη όχι.

Αν θέλεις μεγαλύτερη διάρκεια θα πρέπει να ρίξεις τα FPS της εγγραφής.

2.Εννοεί αυτό που λέει. :Ρ

Όπως βλέπεις το εικονίδιο του shutter η αργή κίνηση θα ξεκινήσει εκεί που αραιώνουν οι γραμμές γύρω από το κόκκινο shutter. Σαν ένα ρολόι που ξεκινάει να μετρά όταν φτάσει παρά τέταρτο για να σου δώσω να καταλάβεις.

Είναι λίγο δύσκολη διαδικασία να πετύχεις ακριβώς τη στιγμή που θες. Θέλει επαναλήψεις και πολύ καλό φωτισμό για να έχεις ένα καλό αποτέλεσμα.

Με 120/240 FPS είναι πιο ευκολη διαδικασία για να πετύχεις μια καλή λήψη.

1.Αν έχεις επιλέξει 960fps η διάρκεια του βίντεο δεν είναι απεριόριστη όχι.

Αν θέλεις μεγαλύτερη διάρκεια θα πρέπει να ρίξεις τα FPS της εγγραφής.

2.Εννοεί αυτό που λέει. :Ρ

Όπως βλέπεις το εικονίδιο του shutter η αργή κίνηση θα ξεκινήσει εκεί που αραιώνουν οι γραμμές γύρω από το κόκκινο shutter. Σαν ένα ρολόι που ξεκινάει να μετρά όταν φτάσει παρά τέταρτο για να σου δώσω να καταλάβεις.

Είναι λίγο δύσκολη διαδικασία να πετύχεις ακριβώς τη στιγμή που θες. Θέλει επαναλήψεις και πολύ καλό φωτισμό για να έχεις ένα καλό αποτέλεσμα.

Με 120/240 FPS είναι πιο ευκολη διαδικασία για να πετύχεις μια καλή λήψη.

Δεν σας δίνει την δυνατότητα να ορίσετε εσείς τα σημεία που θέλετε να ξεκινάει και να τελειώνει η αργή κίνηση, αφού έχεις κάνει την λήψη βίντεο;

Αυτο γινεται με τα λιγοτερα καρε 120/240.στα 960 ειναι προκαθορισμενα το που θα τραβηξει. Αν κανεις δυο τρεις δοκιμες θα το βρεις δεν ειναι κατι δυσκολο...

Mi 11 pro 

Αυτο γινεται με τα λιγοτερα καρε 120/240.στα 960 ειναι προκαθορισμενα το που θα τραβηξει. Αν κανεις δυο τρεις δοκιμες θα το βρεις δεν ειναι κατι δυσκολο...
Δεν έχω την συσκευή. Οπότε ρωτάω για να μάθω εάν λειτουργεί έτσι.