chrisnikgr Δημ. May 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2020 Οζι τζαμακια πισω στην καμερα αν θες να βγαζεις καλες φωτο κ ειδικα βραδυ. Παράθεση Mi 11 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsodos1979_ Δημ. May 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2020 Οζι τζαμακια πισω στην καμερα αν θες να βγαζεις καλες φωτο κ ειδικα βραδυ. Για οθόνη κάτι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisnikgr Δημ. May 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2020 Οχι στην οθονη δεν εχω κατι να σου πω περαν απο αυτα που λενε κ τα αλλα τα παιδια εδω μεσα. Βεβαια δεν εχω βαλει κατι πρωτη φορα στα χρονικά αλλα δεν μου πεφτουν τα κινητα(χτυπα ξυλο). Παράθεση Mi 11 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsodos1979_ Δημ. May 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2020 Οχι στην οθονη δεν εχω κατι να σου πω περαν απο αυτα που λενε κ τα αλλα τα παιδια εδω μεσα. Βεβαια δεν εχω βαλει κατι πρωτη φορα στα χρονικά αλλα δεν μου πεφτουν τα κινητα(χτυπα ξυλο). Ούτε εμένα έχει πέσει ποτέ (ξαναχτυπα ξύλο)... Αλλά,από γρατσουνιές κι αραχνιες δε νομίζω να γλιτώσεις (ξύλο πάλι)..Κι εγώ είμαι ψυχακιας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. May 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2020 Ναι παιδιά μην τις χρησιμοποιείτε με γυμνή οθόνη τις συσκευές γενικά, όσο και να προσέχετε δεν γλιτώνετε από αυτές τις μικρές γρατσουνιές. Στάλθηκε από το Mi Note 10 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anekoulourida Δημ. May 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2020 Καλημέρα όσοι χρησιμοποιείτε προστασία οθόνης ενημερώστε μας ποια χρησιμοποιείτε και αν εφαρμόζει τέλεια γιατί πήρα μία μεμβράνη η οποία στις καμπύλες άκρες δεν κολλάει και την έβγαλα αμέσως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsodos1979_ Δημ. May 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2020 Αυτό το έχει βάλει κανένας; https://www.e-shop.gr/5d-full-glue-tempered-glass-for-xiaomi-mi-note-10-black-p-TEL.067717 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. May 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2020 Καλημέρα όσοι χρησιμοποιείτε προστασία οθόνης ενημερώστε μας ποια χρησιμοποιείτε και αν εφαρμόζει τέλεια γιατί πήρα μία μεμβράνη η οποία στις καμπύλες άκρες δεν κολλάει και την έβγαλα αμέσως δεν κολαγε στις ακρε και σου δημιουργουσε καποιο προβλημα? το οτι κολαγε στο κεντρο, δεν το κραταγε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsodos1979_ Δημ. May 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2020 δεν κολαγε στις ακρε και σου δημιουργουσε καποιο προβλημα? το οτι κολαγε στο κεντρο, δεν το κραταγε? Και πρόβλημα να μη δημιουργούσε, οπτικά θα ήταν χάλι... Επομένως, απλά μας λέει ποια μεμβράνη ήταν για να μην πλησιάσουμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. May 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2020 Παιδιά η καλύτερη μεμβράνη που έχω χρησιμοποιήσει είναι της ringke,και την έχω βάλει σε αρκετά κινητά με κουρμπαριστη οθόνη,αγκαλιάζει όλη την οθόνη απλά είναι λίγο ζορικη στην τοποθέτηση, θέλει προσοχή. Στάλθηκε από το Mi Note 10 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anekoulourida Δημ. May 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2020 (edited) ήταν αισθητικό το πρόβλημα γιατί δεν κολλούσε και είχε αέρα από κάτω σε όλο το μήκος αριστερά-δεξιά η μεμβράνη ήταν της wozinsky 3d ----- προσθήκη μηνύματος 14 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- αυτή της ringke εφαρμόζει τέλεια χωρίς να ανασηκώνεται από τα πλάγια Edited May 19, 2020 by anekoulourida Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. May 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2020 της ringke ομως δεν ειναι tempered ρε παιδια. κατι ασχετο. εχω την αισθηση πως στα sms οι χαρακτηρες ειναι λιγοι. πρεπει να κανω καποια ρυθμιση να παιρνει παραπανω χαρακτηρες στο μηνυμα? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. May 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2020 Δεν υπάρχει σε curved οθόνη τζάμι να εφαρμόζει καλά και ειδικά με δαχτυλικο στην οθόνη, εκτός και αν τα σκάσεις χοντρά. Στάλθηκε από το Mi Note 10 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsodos1979_ Δημ. May 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2020 Μόνο η mocolo,απ'οτι λένε.. Αλλά, πρέπει να μπει με χειρουργική ακρίβεια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsodos1979_ Δημ. May 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2020 της ringke ομως δεν ειναι tempered ρε παιδια. κατι ασχετο. εχω την αισθηση πως στα sms οι χαρακτηρες ειναι λιγοι. πρεπει να κανω καποια ρυθμιση να παιρνει παραπανω χαρακτηρες στο μηνυμα? ευχαριστω Sms.. ρυθμίσεις.. συνθέτες ρυθμίσεις.. ενεργοποίηση χρήση απλών χαρακτήρων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikose704 Δημ. May 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2020 https://www.ebay.com/itm/For-Xiaomi-Note-10-CC9-Pro-Tempered-Glass-Full-Cover-Screen-Protector-Lens-Film/324019270478?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&var=513063168404&_trksid=p2057872.m2749.l2649 https://www.ebay.com/itm/9D-Curved-Tempered-Glass-Screen-Protector-For-Xiaomi-Mi-Note-10-Pro-CC9-Pro-Bu/392609502020?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&_trksid=p2057872.m2749.l2649 το αν θα βγουν μαπα δεν το ξερω. τα τζαμακια στις καμερες ρε ****το χαλανε τις φωτο? πιθανοτατο φανταζομαι, απο την αλλη εξεχουν πολυ... μπρος γκρεμος και πισω ρεμα Δεν εχουν σχεση με mocolo αυτες. Εχω παρει 2-3 εγω. Κολλανε μονο ακρη ακρη. Γι αυτο και ξεκολανε με το παραμικρο. Τις εχω στο συρταρι... ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- της ringke ομως δεν ειναι tempered ρε παιδια. κατι ασχετο. εχω την αισθηση πως στα sms οι χαρακτηρες ειναι λιγοι. πρεπει να κανω καποια ρυθμιση να παιρνει παραπανω χαρακτηρες στο μηνυμα? ευχαριστω Oυτε της Mocolo πρεπει να ειναι tempered. Στο δικο μου διχως να εχει πεσει ποτε κατω εχει 2-3 ραγισματακια. Απ ακρη σ ακρη ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παιδιά η καλύτερη μεμβράνη που έχω χρησιμοποιήσει είναι της ringke,και την έχω βάλει σε αρκετά κινητά με κουρμπαριστη οθόνη,αγκαλιάζει όλη την οθόνη απλά είναι λίγο ζορικη στην τοποθέτηση, θέλει προσοχή. Στάλθηκε από το Mi Note 10 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δε βρηκα ringke για Note 10 ουτε στις μεμβρανες ουτε στα tempered. ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Κατι βρηκα τελικα αλλα αμφιβαλω σοβαρα αν θα μεινει κολλημενο αυτο το πραμα στην ακρη... https://ibb.co/yk8M2Yh Παράθεση Mi Note 10 . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. May 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2020 Της ringke δεν ξεκολλάνε ούτε με αίτηση, αρκεί να την βάλεις σωστά, σκέψου ότι αγκαλιάζουν και τα πλάγια του κινητού και πάνε προς τα πίσω,μέχρι και εγκοπές για τα πλαϊνά κουμπιά έχουν,θέλει χειρουργική ακρίβεια όμως. Στάλθηκε από το Mi Note 10 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsodos1979_ Δημ. May 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2020 Της ringke δεν ξεκολλάνε ούτε με αίτηση, αρκεί να την βάλεις σωστά, σκέψου ότι αγκαλιάζουν και τα πλάγια του κινητού και πάνε προς τα πίσω,μέχρι και εγκοπές για τα πλαϊνά κουμπιά έχουν,θέλει χειρουργική ακρίβεια όμως. Στάλθηκε από το Mi Note 10 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Θα την πάρω και θα σε κεράσω μπυριτσα,για να την περάσεις... Πάντως,η mocolo που προσπάθησα να βάλω ανεπιτυχώς,μου φάνηκε tempered glass κατά 99.9% Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikose704 Δημ. May 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2020 Της ringke δεν ξεκολλάνε ούτε με αίτηση, αρκεί να την βάλεις σωστά, σκέψου ότι αγκαλιάζουν και τα πλάγια του κινητού και πάνε προς τα πίσω,μέχρι και εγκοπές για τα πλαϊνά κουμπιά έχουν,θέλει χειρουργική ακρίβεια όμως. Στάλθηκε από το Mi Note 10 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Θες να πεις οτι η μεμβρανη πιανει και πανω στο σωμα του κινητου?? Εκει ειναι τα κουμπια. Αηδια δε θα ειναι?? Παράθεση Mi Note 10 . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. May 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2020 Θες να πεις οτι η μεμβρανη πιανει και πανω στο σωμα του κινητου?? Εκει ειναι τα κουμπια. Αηδια δε θα ειναι??Ναι το αγκαλιάζει από πίσω όχι όλο απλά περιμετρικά στα πλάγια,με θήκη δεν φαίνεται τίποτα. Στάλθηκε από το Mi Note 10 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. May 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2020 Sms.. ρυθμίσεις.. συνθέτες ρυθμίσεις.. ενεργοποίηση χρήση απλών χαρακτήρων!αρχοντας. σε υπερευχαριστω φιλε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsodos1979_ Δημ. May 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2020 αρχοντας. σε υπερευχαριστω φιλε Να είσαι καλά.. Γι'αυτό είμαστε εδώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. May 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2020 παιδια, εχει βαλει κανεις αυτο εδω? https://www.ebay.com/itm/Hydrogel-Film-For-Xiaomi-Note-10-MI9-SE-CC9-9T-Screen-Protector-For-Redmi-K30-F1/202854656842?hash=item2f3b146b4a:m:mGuSwdsQu3d9E07wYHJv6sw Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsodos1979_ Δημ. May 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2020 παιδια, εχει βαλει κανεις αυτο εδω? https://www.ebay.com/itm/Hydrogel-Film-For-Xiaomi-Note-10-MI9-SE-CC9-9T-Screen-Protector-For-Redmi-K30-F1/202854656842?hash=item2f3b146b4a:m:mGuSwdsQu3d9E07wYHJv6sw Ψάχνεις κι εσύ ψύλλους στ'άχυρα.. Τί ήττα έχουμε φάει με αυτό το θέμα...Μας κυνηγάει μια κουρμπα...Μου φαίνεται,θα κάνω έρευνα πρώτα για tempered glass κι ύστερα για συσκευή ...την επόμενη φορά!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keysmith Δημ. May 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2020 (edited) Από χθες κάτοχος και εγώ του κινητού.. Μες την χαρά που εκτός από καλή κάμερα θα γιρνούσα στο αγαπημένο μου miui που το είχα αφήσει στην πολύ καλή έκδοση 8 πριν αρκετά χρόνια στο redmi 2 pro και ανοίγω αυτό και απογοήτευση.. τιναυτόρε.. :shock: Είναι miui αυτό το πράγμα;:cry: Που είναι τα έτοιμα miui widget που είχε, που είναι που προσθέταμε οθόνες δεξιά αριστερά, που τις αλλάζαμε θέσεις που πήγαν όλα; Μετά το δεύτερο ΣΟΚ. Που είναι ο dialer της xaiomi (το πρόγραμμα διαχείρισης κλίσεων και επαφών) που μαμούσε με ενσωματωμένο recorder με ωραίο αρχείο ανα επαφή (τι κλήση του έκανες) με με με.. ΟΣε αυτό το google dialler ουτε shortcut επαφής στην αρχική οθόνη με απευθείας κλήση δεν μπορείς να κάνεις σωστά. Πρέπει να ανοίξει την επαφή πρώτα. Ούτε κουμπιά δεν έχει στον dialler και πρέπει να πατήσεις ξεχωριστό icon να το εμφανίσεις, ούτε ούτε ούτε. Τι αϊδία είναι αυτή σε ένα από τα σημαντικότερα συστατικά μίας συσκευής (ο dialler). :confused: Αμα ήταν να πάρω stock android με εφαρμογές google (ο dialler και ο sms-messenger είναι Google!! που έρχονται στο miui 11 global όπως έμαθα και είδα) θα είχα πάρει άλλο κινητό.. Τι κατάντια είναι αυτή.. Σοβαρά ρε xiaomi; :blink: Και να πω και το παράπονό μου διαβάζω τόσες σελίδες εδώ (εντάξει όχι όλες) τόσα reviews και ΚΑΝΕΝΑΣ δεν έχει αναφέρει αυτήν την π..π..ρια ότι λείπει το μισό miui και ότι αυτό το πράγμα είναι κουτσουρεμένο.. Είχατε ποτέ miui πριν από αυτήν την κατάσταση; Αν είχατε νομίζω θα το προσέχατε ως εξόχως ενοχλητικό. Γενικά το αρχαίο EMUI στο P9 μου και το πιο αρχαίο miui 8 στο redmi 2 pro είναι πιο χρηστικό από αυτό το πράγμα. Υ.Γ. βρήκα κάτι apk που είναι ο dialler της miui αλλά έχει εκδώσεις 12.0.Χ.Χ και 11.0.Χ.Χ Δεν κατάλαβα αν μπαίνουν έτσι απλά και αν ο 12 κάνει για miui 11 ή αναφέρεται σε κανένα miui 12 που ΘΑ βγει σύντομα. Ξέρει κανείς το θέμα αν μπαίνει miui dialer απροβλημάτιστα; ευχαριστώ. Edited May 21, 2020 by keysmith Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts