Jump to content

Xiaomi Mi Note 10

kakos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Στο mi9t pro που ειχα μολις πηρα το android 10 το ειχε προεγκατεστημενο. Τωρα που εψαξα σε παλιες εφαρμογες στο playstore μου την εμφανισε κανονικα κ την κατεβασα απο playstore....

Mi 11 pro 

Android Auto, εμένα υπήρχε στη συσκευή! Ελληνικό κινητό, όχι Κίνα
δεν παιζει. αποκλειεται να ειχε εφαρμογη που μπαινει στα 9αρια μονο με σαιντλοουντ. εκτος και αν το πηρες μεταχειρισμενο και δεν ειχε κανει φουλ ρισετ ο προηγουμενςο κατοχος. το αντροιντ οτο απο μονο του υπαρχει μονο στα 10αρια.

προφανως και δεν αμφισβητω οτι σε εσενα ηταν μεσα. καποια μαιμουδια ομως επαιξε. πχ το ειχε ανοιξει το κινητο το καταστημα και την περασε? το πηρες μεταχειρισμενο απο καποιον που δεν το ειχε στησει τελειως και απλα το ειχε βαλει? δεν ξερω. αν κανεις ρισετ αποκλειεται να δεις αντροιντ οτο μεσα.

Μπορεί να έχεις δίκιο.. Ίσως, να περαάστηκε από το backup που επανέφερα από το 1+ που είχε την 10αρα!

Καλησπέρα σας! Νέος στην συσκευή ερχόμενος από P40 δεν το κράτησα πέρα από 3 μέρες.. Δεν με γέμισε το τηλ για κάποιο λόγο.. Αν είχε κανείς και τις δύο συσκευές να πει 2 λόγια έχω ακόμα το χρονικό περιθώριο να ξανά πάρω το P40... Επίσης αυτό που μου κάνει εδώ στην κάμερα πέραν τις καθυστερήσεις που οκ δεν με ενοχλεί.. Πολλές φορές ενώ ανοίγω την εφαρμογή κάμερα να βγάλω φώτο δεν μπορώ να πατήσω το κουμπί στην οθόνη, πρέπει να την κλείσω και ξεκίνημα εκ νέου για να δουλέψει. Φτιάχνει κάπως αυτό;

Ενημερωτικά η συσκευή είναι το xiaomi mi note 10 pro

Στάλθηκε από το Mi Note 10 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλησπέρα σας! Νέος στην συσκευή ερχόμενος από P40 δεν το κράτησα πέρα από 3 μέρες.. Δεν με γέμισε το τηλ για κάποιο λόγο.. Αν είχε κανείς και τις δύο συσκευές να πει 2 λόγια έχω ακόμα το χρονικό περιθώριο να ξανά πάρω το P40... Επίσης αυτό που μου κάνει εδώ στην κάμερα πέραν τις καθυστερήσεις που οκ δεν με ενοχλεί.. Πολλές φορές ενώ ανοίγω την εφαρμογή κάμερα να βγάλω φώτο δεν μπορώ να πατήσω το κουμπί στην οθόνη, πρέπει να την κλείσω και ξεκίνημα εκ νέου για να δουλέψει. Φτιάχνει κάπως αυτό;

Ενημερωτικά η συσκευή είναι το xiaomi mi note 10 pro

Ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με την ίδια συσκευή, φαντάζομαι είναι bug που θα λυθεί με κάποιο update

και εγω το προ εχω, δεν το κανει αυτο. υπαρχει ρυθμιση να βαλετε να τραβα φωτο με το κουμπι του ηχου για δοκιμαστε. επισης στις εφαρμογες για καντε ενα clear data στην καμερα. ισως φτιαξει.

γενικα ειδα οτι τρωει σοφτγουερικα διαφορα κολληματα. με ενα φορματ ολα λυνονται.

εγω δεν εχω κανενα θεμα. η μονη φορα που αργει ειναι οταν ανοιγω τα αγαπημενα στις κλησεις. επειδη εχω πολλες αγαπημενες επαφες και φορτωνει μαλλον τις φωτο, αργει λιγο. αλλα μονο εκει. σε ολα τα αλλα σφαιρα.

Δώστε βοήθεια παίδες τι να κάνω; να κρατήσω αυτό προς το παρόν η να γυρίσω στο P40??

Δώστε βοήθεια παίδες τι να κάνω; να κρατήσω αυτό προς το παρόν η να γυρίσω στο P40??

Δώσε μου το P40 και θα σου πω.. Χαχαχα

Αν ήσουν Κρήτη εύκολα!!

Πρέπει μέχρι το βράδυ να έχω αποφασίσει πιο θα κρατήσω γιαυτό ρωτάω γνώμες..

Edited by adricla

Αν ήσουν Κρήτη εύκολα!!

Πρέπει μέχρι το βράδυ να έχω αποφασίσει πιο θα κρατήσω γιαυτό ρωτάω γνώμες..

Νομίζω (είδα κάποια video YouTube) p40 δαγκωτό..

Έχει τσεκαρει κανένας, πόση ώρα χρειάζεται από 0-100 φόρτιση; Όχι ότι πρέπει να το φορτίζουμε έτσι, αλλά μια φορά που το δοκίμασα έκανα 1,5 ώρα (με καλώδιο 5Α) κλειστό!

Έχει τσεκαρει κανένας, πόση ώρα χρειάζεται από 0-100 φόρτιση; Όχι ότι πρέπει να το φορτίζουμε έτσι, αλλά μια φορά που το δοκίμασα έκανα 1,5 ώρα (με καλώδιο 5Α) κλειστό!

εαν κανει απο το 25-30% να φορτισει μια ωρα περιπου,

τοτε βρισκω λογικο την μιαμιση ωρα απο το 0 στο 100%.

ο φορτιστης ηταν ο μαμισιος?μου φενεται πολυ 1,5 ωρα.κατω απο ωρα αν θυμαμαι καλα κανει με τον μαμα φορτιστη

ο φορτιστης ηταν ο μαμισιος?μου φενεται πολυ 1,5 ωρα.κατω απο ωρα αν θυμαμαι καλα κανει με τον μαμα φορτιστη

Ναι..ο φορτιστής μαμά..Το καλώδιο 5Α από mate 20 Pro... Σε κάτι βίντεο YouTube που τσεκαρα,80' έκανε να φορτιστεί! Άρα,ψιλομούφα τα 65' που διαφημίζουν!

διαβαζω κατι τυπακια που λενε πηραν τα 10 στο κινητο μας. εχετε παρει εσεις τιποτα ρε παιδια?

Εχει βγει στους beta για αρχη αλλα εχει ενα θεμα με τις φωτο στα 108mp.Πολλες φορες δεν επεξεργαζεται την φωτο κ μενει στο processing... Λογικα θα την παρουν πισω κ θα βγαλουν αλλη...

Mi 11 pro 

απο το 30% εκανε ακριβως 55 λεπτα για να παει στο 100%.

απο το 30% εκανε ακριβως 55 λεπτα για να παει στο 100%.
Υπολόγισε 0-30%, θέλει κανένα 20'. Άρα, καλύτερα είσαι εσύ. Όμως,65' που λέει η mi,με την καμία

Εντωμεταξυ, ψάχνω να βρω το original καλώδιο κι έχω χαθεί στη μετάφραση!Αν κάποιος, έχει κάτι στο νου του,ας μου πει! Ευχαριστώ

Υπολόγισε 0-30%, θέλει κανένα 20'. Άρα, καλύτερα είσαι εσύ. Όμως,65' που λέει η mi,με την καμία

0-100%..??μπααα....:confused:

Πάντως στο 1+7 pro στο 0-30 φορτιζε πιο αργά από ότι στο 30-80. Επιπλέον παίζει ρολο και αν το δουλεύεις. Οταν το δουλευεις, πέραν οτι ξοδεύεις ενέργεια, για να μη ζεσταίνεται ρίχνει το ρυθμό φόρτισης.

Τωρα για τη συσκευη που λετε δεν έχω ιδεα. Απλά ανέφερα οτι το 0-30 δεν ειναι αντιπροσωπευτικό.

Από βδομάδα θα το έχω και εγώ

Πιστεύω να αξίζει ειδικά σε επιδόσεις να μη με προβληματιζει σε καθημερινή χρήση .

Το mi9t βέβαια που είχα ήταν μια χαρά

Από βδομάδα θα το έχω και εγώ

Πιστεύω να αξίζει ειδικά σε επιδόσεις να μη με προβληματιζει σε καθημερινή χρήση .

Το mi9t βέβαια που είχα ήταν μια χαρά

Νομίζω ότι θα δεις ελάχιστο ζόρι,στην επεξεργασία φωτογραφιών...