CPR Δημοσιεύτηκε November 7, 2019 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 7, 2019 (edited) https://en.amazfit.com/gts.html Το Amazfit GTS διαθέτει οθόνη AMOLED με μπαταρία διάρκειας 14 ημερών, λεπτό μεταλλικό σώμα, ρυθμιζόμενα widgets και αντοχή στο νερό. Οθόνη AMOLED Η οθόνη του Amazfit GTS είναι υψηλής ευκρίνειας AMOLED, με πυκνότητα pixel 341 PPI. Τα χρώματα και η λεπτομέρεια κάνουν την οθόνη ζωντανή, ενώ παράλληλα προστατεύεται από το το γυαλί 2.5D που την καλύπτει. Προσαρμοζόμενα watch faces Μπορείτε να διαμορφώσετε τα watch faces σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας, για να βλέπετε χρήσιμες πληροφορίες όπως τους καρδιακούς παλμούς, τον καιρό, το ημερολόγιο ή και γεγονότα που σας ενδιαφέρουν. Σε κάθε watch face μπορείτε να βλέπετε μέχρι και 17 λειτουργίες. Μεταλλικό σώμα Η μεταλλική κατασκευή του σώματος κατεβάζει το πάχος του στα 9.4mm και το βάρος τους στα 24.8gr, κάνοντας το παράλληλα δυνατό. Διατίθεται σε 6 διαφορετικά χρώματα. 12 προφίλ αθλημάτων Το Amazfit GTS υποστηρίζει 12 προφίλ δημοφιλών αθλημάτων και καταγράφει με ακρίβεια τη δραστηριότητα σας σε αυτά. Με τους αισθητήρες επαγγελματικού επιπέδου μπορεί να αναλύσει τις δυνατότητες σας και να δώσει πλήρεις πληροφορίες. Μπαταρία μεγάλης διάρκειας Παρά το λεπτό του σχεδιασμό, η μπαταρία μπορεί να φτάσει τις 14 ημέρες συνεχούς λειτουργίας, καθώς ο συνδυασμός λογισμικού και hardware λειτουργεί για την χαμηλή κατανάλωση του συστήματος. Απενεργοποιώντας λειτουργίες όπως το bluetooth και την καταγραφή καρδιακών παλμών, η διάρκεια μπορεί να φτάσει τις 46 ημέρες. Αισθητήρας BioTracker Το ρολόι διαθέτει τον βιολογικό αισθητήρα BioTracker της Huami, ο οποίος καταγράφει τους παλμούς σας για 24 ώρες την ημέρα, όπως και τη συμπεριφορά τους στα διαλείμματα των ασκήσεων. Αν εντοπίσει υψηλές τιμές στην καταγραφή, προειδοποιεί τον χρήστη. Παράλληλα, μπορεί να εντοπίσει αυτόματα τυχόν αρρυθμίες και πιθανά καρδιακά προβλήματα. Κατασκευαστής Xiaomi Τεχνικά Χαρακτηριστικά Χρώμα Γκρι Μέγεθος Οθόνης 1,65 " Ανάλυση Οθόνης 348x442 pixels Τύπος Οθόνης AMOLED Οθόνη Αφής Ναι Εσωτερική Μνήμη Αποθήκευσης - Συμβατό Λειτουργικό Σύστημα Android, iOS Τύπος Διασύνδεσης Bluetooth Δυνατότητες & Λειτουργίες Δυνατότητες - Λειτουργίες Ειδοποίηση Εφαρμογών Εναλλάξιμο Λουράκι Ναι Χρήση Διάφορα Αθλήματα/Γυμναστήριο, Κολύμβηση, Ορειβασία, Πεζοπορία, Ποδηλασία, Τρέξιμο Ειδικά Χαρακτηριστικά Αισθητήρες Βηματόμετρο, Επιταχυνσιόμετρο, Θερμιδομετρητής, Καρδιακών Παλμών, Παρακολούθηση 'Υπνου Προστασία Water Resistant Set (Με ζώνη καρδιακών παλμών) Όχι Μπαταρία Μπαταρία 220 mAh Διάρκεια Λειτουργίας 336 hrs Διάρκεια Αναμονής 1104 hrs Μέγεθος & Βάρος Μέγεθος 43mm Βάρος 24,8 gr Edited November 7, 2019 by CPR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. February 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2020 Το έχει πάρει κάποιος να μας πει εντυπώσεις? Έχει πλήρη ελληνικά? Αναγνώριση κλήσεων? Διάρκεια μπαταρίας? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. May 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2020 Αύριο θα το έχω Μα κανένας δε το πήρε ? Στάλθηκε από το YAL-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. May 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2020 Αύριο θα το έχω Μα κανένας δε το πήρε ? Στάλθηκε από το YAL-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εννοείται πως το πήρα. Είναι απίστευτο. Οθόνη, αυτονομία, ειδοποιήσεις, όλα άψογα. Και βέβαια ελληνικά Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpsathas Δημ. May 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2020 Ρε παιδιά εγώ το αγόρασα χθες, έκανε και τα updates του και πάλι δεν εχει ελληνικούς χαρακτήρες στις κλήσεις. Βγάζει ???? Γνωρίζει κανείς κάτι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. May 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2020 Το έχω και εγώ από χτες Όλα κανονικά με τα ελληνικά Το μόνο που με χάλασε είναι η δόνηση Λίγο χοντροκομμένη είναι !! Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpsathas Δημ. May 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2020 Το έχω και εγώ από χτες Όλα κανονικά με τα ελληνικά Το μόνο που με χάλασε είναι η δόνηση Λίγο χοντροκομμένη είναι !! Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τι region επίλεξες? Ελλάδα; Και ποια έκδοση έχεις; Την 8.90; Thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. May 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2020 Ναι 8.90 έχω Ελλάδα έβαλα ναι Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. May 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2020 Ρε παιδιά εγώ το αγόρασα χθες, έκανε και τα updates του και πάλι δεν εχει ελληνικούς χαρακτήρες στις κλήσεις. Βγάζει ???? Γνωρίζει κανείς κάτι? Μήπως έχεις στο κινητό σου άλλη γλώσσα ή τοποθεσία? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpsathas Δημ. May 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2020 Μήπως έχεις στο κινητό σου άλλη γλώσσα ή τοποθεσία? Δοκίμασα και Ελλάδα και ελληνική και αγγλική γλώσσα! Τίποτα Μπορείτε να δείτε ποιο firmware έχετε στο ρολόι; Εμένα έχει την 0.0.8.90. Κάπου είδα ότι παίζει και η 0.0.8.92. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. May 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2020 Εγώ φοράω το 0.8.90 Όταν έκανε αναβάθμιση εκανε και στα fonts Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreas_1977 Δημ. May 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2020 Αδερφέ καλημέρα, θα πρέπει να κανείς reset το κινητό, στήσιμο από την αρχή με γλώσσα ελληνική, και εκ των υστέρων θα περάσει και την ελληνική γλώσσα στο ρολόι. Άλλος τρόπος δεν υπάρχει δυστυχώς. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpsathas Δημ. May 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2020 Καλημέρα φίλε μου. Όταν λες reset το κινητό, δλδ εργοστασιακές ρυθμίσεις και ξανά από την αρχή; Γιατί αυτό δεν παίζει να το κάνω! Thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. May 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2020 Δοκίμασα και Ελλάδα και ελληνική και αγγλική γλώσσα! Τίποτα Μπορείτε να δείτε ποιο firmware έχετε στο ρολόι; Εμένα έχει την 0.0.8.90. Κάπου είδα ότι παίζει και η 0.0.8.92. Πρέπει να καταργήσεις το ρολόι από το κινητό. Μετά βάλε το κινητό στα ελληνικά (γλώσσα region). Κάνε reser το ρολόι και μετά ζευγοποιηση. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreas_1977 Δημ. May 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2020 Αντιμετώπισε φίλος το ίδιο θέμα με το GTS και λύθηκε μόνο με reset του κινητού. Ελπίζω να βρεις λύση και να μη χρειαστείς να το κανείς. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpsathas Δημ. May 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2020 Πρέπει να καταργήσεις το ρολόι από το κινητό. Μετά βάλε το κινητό στα ελληνικά (γλώσσα region). Κάνε reser το ρολόι και μετά ζευγοποιηση. Νομίζω το έκανα αυτό, αλλά τώρα δεν είμαι σίγουρος ότι το έχω κάνει με αυτή τη σειρά!!! Τα στοιχεία που έχει καταγράψει 3 μέρες τώρα, θα χαθούν ή θα τα ξανά κάνει sync από κάπου ή πρέπει να τα αποθυκεύσω καπου και να τα ξανα περ'ασω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. May 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2020 Νομίζω το έκανα αυτό, αλλά τώρα δεν είμαι σίγουρος ότι το έχω κάνει με αυτή τη σειρά!!! Τα στοιχεία που έχει καταγράψει 3 μέρες τώρα, θα χαθούν ή θα τα ξανά κάνει sync από κάπου ή πρέπει να τα αποθυκεύσω καπου και να τα ξανα περ'ασω? Λογικά τα στατιστικά μένουν στον λογαριασμό σου (amazfit) Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. May 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2020 Δουλεύει κανείς το συγκεκριμένο ρολόι με huawei συσκευή να μου αν έχει αποσυνδέσεις ; Στάλθηκε από το ELS-NX9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. May 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2020 Δουλεύει κανείς το συγκεκριμένο ρολόι με huawei συσκευή να μου αν έχει αποσυνδέσεις ; Στάλθηκε από το ELS-NX9 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΓιάννα μην έχεις αποσυνδέσεις πρέπει να ρυθμίσεις το emui να μην κάνει εξοικονόμηση ενεργείας στην εφαρμογή amazfit Είχα το gtr με nova 5t 15 μέρες και βάλε. Δεν είχα θέμα Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akisjes Δημ. July 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2020 Καλημέρα.Ενδιαφερομαι κυρίως για χρήση στο τρέξιμο.Το έχει χρησιμοποιήσει κάποιος , είναι εντάξει??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. January 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2021 Χαιρετώ! Είμαι σε αναζήτηση wearable και ανάμεσα σε άλλα κοιτάω και το GTS 2. Ξέρω πως δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα εδώ, οπότε ρωτάω κυρίως για το 1, φαντάζομαι στο 2 θα ισχύουν τα ίδια. Πόσο εύκολος είναι ο συγχρονισμός με το Google Fit και κατά πόσο αυτός είναι πλήρες; Εννοώ συγχρονίζει βήματα και δραστηριότητες χωρίς να χάνει δεδομένα, και στάδια ύπνου (deep sleep/light sleep/rem). Παράθεση ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. March 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2021 Μπορεί κάποιος να μου πει αν η λειτουργία του ρολογιού είναι ίδια με το GTR 2 όσον αφορά τις ειδοποιήσεις; Δεν έχω βρει thread για το GTR 2 και γι' αυτό είπα να ρωτήσω εδώ. Φίλος μου αγόρασε το GTR 2 και μου είπε ότι όταν του στέλνουν email (Yahoo και Gmail) είτε στο εταιρικό (που τον ενδιαφέρει και περισσότερο) ή το προσωπικό, του εμφανίζει τον αποστολέα και τον τίτλο. Μπορείτε να μου πείτε αν στις ειδοποιήσεις υπάρχει τρόπος να φαίνεται και το κείμενο που υπάρχει μέσα στο email ή ένα μέρους αυτού; Ευχαριστώ. Sent from my Huawei Mate 20 Pro by using Tapatalk Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
splus Δημ. June 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2021 Καλημέρα. Μετά από πτώση δεν μου ανοίγει κάνει επανεκκίνηση στο logo και δεν μπορώ με τίποτα να το συνδέσω στο τηλέφωνο. Γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει κάποιος τρόπος να ανοίξει το ρολόι. Ευχαριστώ. Παράθεση Samsung Galaxy S/GT-I9000 Rom-Slim-i9000-3.1.0-OFFICIAL Kernel-3.0.52-Semaphore-JB-2.6.0s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
splus Δημ. September 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2021 Καλημέρα. Μετά από πτώση δεν μου ανοίγει κάνει επανεκκίνηση στο logo και δεν μπορώ με τίποτα να το συνδέσω στο τηλέφωνο. Γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει κάποιος τρόπος να ανοίξει το ρολόι. Ευχαριστώ.καμία απάντηση για το πρόβλημα μου;;;Στάλθηκε από το M2003J15SC μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Samsung Galaxy S/GT-I9000 Rom-Slim-i9000-3.1.0-OFFICIAL Kernel-3.0.52-Semaphore-JB-2.6.0s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfz6 Δημ. September 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2021 καμία απάντηση για το πρόβλημα μου;;;Στάλθηκε από το M2003J15SC μου χρησιμοποιώντας TapatalkΚάποιος στο xda προτείνει "χειρουργείο"Λέει ότι έλυσε το πρόβλημα σύνδεσης τηλεφώνου- ρολογιού αφαιρώντας την μπαταρία, χωρίς μπαταρία το συνέδεσε πάνω στο φορτιστή και μετά κούμπωσε και την μπαταρία.Βέβαια δεν διευκρινίζει εάν αυτός είχε πρόβλημα bootloop....Πιο κάτω είναι ένα βίντεο αποσυναρμολόγησης του ρολογιού. Μεγάλη προσοχή γιατί θέλει καλό ζέσταμα η οθόνη πρώτα.Redmi Note 8 Pro & Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts