taliban Δημοσιεύτηκε October 30, 2019 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 30, 2019 Πρώτη μου επαφή με τον χώρο των smartwatch με το συγκεκριμένο. Η επιλογή μου έγινε με κριτήρια εμφάνισης, τιμής και BT call , στις λίγες ώρες χρήσης φαίνεται να καλύπτει μία χαρά τα παραπάνω . Ηρθε σε συσκευασία με 2 λουράκια και μαγνητικό φορτιστή καθώς και με οδηγίες χρήσεως, συνολική τιμή γύρω στα 40 € μαζί με το priority από banggood . H εφαρμογή του https://play.google.com/store/apps/details?id=com.kct.fundo.btnotification&hl=el δείχνει να είναι πλήρης και η σύνδεση με το κινητό μου ( xiaomi mi9t pro ) έγινε άμεσα όπως και ο συγχρονισμός με τον τηλ. κατάλογο. Ελληνικά δεν υποστηρίζει σαν γλώσσα μενού, δεν ξέρω όμως τις γίνεται στην οθόνη με την γλώσσα γιατί τις επαφές μου τις έχω με λατινικούς χαρακτήρες. Το ΒΤ call δουλευει μία χαρά και η ακουστική του είναι παραπάνω από ικανοποιητική. Η οθόνη έχει πολύ καλή ευκρίνεια με την ρύθμιση φωτεινότητας στο max ακόμα και σήμερα που έχουμε στην Αθήνα έντονη ηλιοφάνεια. Μένει να δω τις επόμενες ημέρες πως πάει από μπαταρία , ο κατασκευαστής αναφέρει 2 ημέρες συνδεδεμένο μέσω BT και 7 ημέρες χωρίς. Εν κατακλείδι και ως πρώτη επαφή έχω μείνει απόλυτα ικανοποιημένος για τα χρήματα που έδωσα. Εδώ η σελίδα του κατασκευαστή. https://www.dtone.cc/smart-watch/dt98.html Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag2 Δημ. December 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2019 Χρόνια πολλά. Μήπως μπορείς να μας πληροφορήσεις για την αντοχή της μπαταρίας (σε σύνδεση κυρίως με το κινητό για ειδοποιήσεις)? Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teos Δημ. January 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2020 Το πολύ 1.5 μέρα όλα ανοιχτά στο δικό μου. Το αρνητικό του σημείο,αλλά με τόσα λίγα που στοιχίζει .... Καλή χρονιά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. January 1, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2020 Επιβεβαιώνω και εγώ, η διάρκεια μπαταρίας είναι εκεί,max 2 ημέρες με όλα ανοιχτά Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. January 4, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2020 https://www.angroid.gr/android-reviews/to-real-life-review-toy-dt-no-1-dt98 review πολύ κατατοπιστικό και 100% αντικειμενικό Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag2 Δημ. January 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2020 Χρόνια πολλά και καλά. Ηδη το παράγγειλα, ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kabalos_1971 Δημ. January 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2020 Χρόνια πολλά και καλά. Ηδη το παράγγειλα, ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας Παρελαβες;με το τελωνείο τι γίνεται; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το καναλι μου για την εικονικη πραγματικοτητα. https://www.youtube.com/channel/UCXvvcs2bdd7u7bCy7vsfK-Q?view_as=subscriber Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag2 Δημ. January 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2020 Παρελαβες;με το τελωνείο τι γίνεται; Δεν έχω παραλάβει ακόμα, και λογικα δεν θα έχω τελωνείο λόγω της μεθόδου αποστολής με priority DM από το banggood. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kabalos_1971 Δημ. January 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2020 Δεν έχω παραλάβει ακόμα, και λογικα δεν θα έχω τελωνείο λόγω της μεθόδου αποστολής με priority DM από το banggood. Εντάξει, όταν παραλάβεις αν μπορείς ενημέρωσε, γιατί θέλω να το παραγγείλω. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το καναλι μου για την εικονικη πραγματικοτητα. https://www.youtube.com/channel/UCXvvcs2bdd7u7bCy7vsfK-Q?view_as=subscriber Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag2 Δημ. January 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2020 Φίλε kabalos-1971 Το tracking number δείχνει για το dt 98 ότι: 19/1/20 13:01 - ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ, Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ και 19/1/20 13:01 - ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΣΤΑΘΜΟ ΕΞΑΓΩΓΗΣ (--> Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ), Κ.Α.Τ. Οπότε δεν βλέπω τελωνείο εκτός αν κάνω λάθος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag2 Δημ. January 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2020 Εντάξει, όταν παραλάβεις αν μπορείς ενημέρωσε, γιατί θέλω να το παραγγείλω. Τελικά δεν είχα τελωνείο φίλε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
digitheos Δημ. January 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2020 Το ρολοι το παρελαβα σημερα , σε γενικες γραμμες ειμαι ικανοποιημενος ,αυτο που ανακαλυψα (και με χαλασε )και θελω να το ψαξω,ειναι οτι στο bluetooth call οταν εχεις συνδεμενο και ακουστικο στο τηλεφωνο δεν σου δειχνει την κληση στο ρολοι,ενω αν ειναι συνδεμενο μονο του στην δειχνει και μπορεις να την απαντησεις,πραγμα που εμενα λιγο μου την εσπασε γιατι ηθελα να βλεπω την κληση στο ρολοι και να απανταω απο το ακουστικο,(αυτην την λειτουργια την εχει το samsung galaxy watch, αλλα, δεν μπορεις να συγκρινεις τα δυο ρολογια...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MakTheo Δημ. January 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2020 Το ρολοι το παρελαβα σημερα , σε γενικες γραμμες ειμαι ικανοποιημενος ,αυτο που ανακαλυψα (και με χαλασε )και θελω να το ψαξω,ειναι οτι στο bluetooth call οταν εχεις συνδεμενο και ακουστικο στο τηλεφωνο δεν σου δειχνει την κληση στο ρολοι,ενω αν ειναι συνδεμενο μονο του στην δειχνει και μπορεις να την απαντησεις,πραγμα που εμενα λιγο μου την εσπασε γιατι ηθελα να βλεπω την κληση στο ρολοι και να απανταω απο το ακουστικο,(αυτην την λειτουργια την εχει το samsung galaxy watch, αλλα, δεν μπορεις να συγκρινεις τα δυο ρολογια...) Ελληνικούς χαρακτήρες εχει στις ειδοποιησεις; (fb, messenger, μυνηματα, email κτλ) Παράθεση Use your Illusions.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag2 Δημ. February 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2020 Παίδες έχω μια απορία. Όταν είναι συνδεδεμένο το DT98 με το τηλέφωνο σε εισερχόμενη κλήση πως γίνεται να επιλέξω να απαντήσω από το τηλέφωνο? Μου διαφεύγει κάτι ή δεν γίνεται? Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
10dimitris Δημ. February 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2020 Γειά στην παρέα των DT98 :) Μήπως κάποιος απο εσας έχει ασχοληθεί, εαν υπάρχει η δυνατότητα το software να δεχτεί update ? Παράθεση rc helicopters / F1 Οτι νέο παλιώνει, οτι παλαιό αποκτά αξία [ άντε βγάλε άκρη ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. February 16, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2020 Γειά στην παρέα των DT98 :) Μήπως κάποιος απο εσας έχει ασχοληθεί, εαν υπάρχει η δυνατότητα το software να δεχτεί update ? δεν υπάρχει τέτοια δυνατότητα, δες εδώ ποια έχουν https://www.dtone.cc/firmware/ Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpios44 Δημ. April 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2020 Παιδια μολις σημερα το παρηγγειλα. Ειναι πανεμορφο!!! Το μονο που διαβαζω ειναι το θεματακι της μπαταριας. Επισης το πηρα εδω απο Ελλαδα γιατι απο bangood ή απο gearbest τωρα και με κορονοιο θα ερχοταν σε 2 μηνες!!! Επισης απο οτι βλεπω εχει και τελωνειο. Μια η αλλη ερχεται. Το εβαλα στο καλαθι του bangood και με μεταφορικα απο 49 μου πηγε 55. Συν το τελωνειο αλλα 10-12 ευρω. Εγω το πηρα 65. Το περιμενω αυριο. Θα επανελθω με εντυπωσεις! Παράθεση Τεχνολογια...μια ανηφορικη ροτα προς την εξιλεωση των συναισθηματων... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts