spy14 Δημ. November 10, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2020 (edited) Όχι εγώ δεν το έχω επιχειρήσει.μπερδεμα.αλλα σου λέει ο ένας αλλά ο άλλος.εχω κοσμοτε.μπηκα και στα μοντέλα που είναι συμβατα,δεν έχει την συσκευή μας. Edited November 10, 2020 by spy14 Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. March 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2021 Νέο update 300mb. Μάλλον security θα είναι. Πάντως το ραδιόφωνο παρέμεινε:lol: Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. March 27, 2021 Author Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2021 Νέο update 300mb. Μάλλον security θα είναι. Πάντως το ραδιόφωνο παρέμεινε:lol:.δεν έχει εκπλήξεις γενικως η αλκατελ να φτιάχνει ένα και να χαλάνε δέκα.σπανια θα πάει κάτι στραβά.σου δίνουν μια σιγουριά τα τηλέφωνα της. Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts