zlatcokimi Δημοσιεύτηκε October 23, 2019 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 23, 2019 θα ήθελα τη γνώμη σας για αντικατάσταση του τωρινού μου κινητού (Samsung s7 edge) με το Huawei P30. Θεωρείτε ότι αξίζει σαν αναβάθμιση ; Υπάρχει overall καλύτερη συσκευή μέχρι 400 ευρώ ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. October 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2019 θα ήθελα τη γνώμη σας για αντικατάσταση του τωρινού μου κινητού (Samsung s7 edge) με το Huawei P30. Θεωρείτε ότι αξίζει σαν αναβάθμιση ; Υπάρχει overall καλύτερη συσκευή μέχρι 400 ευρώ ;Δες και το mate 20 pro. Παρόμοια κινητά, με καλύτερη αυτονομία Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. October 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2019 Βοήθησε μας να σε βοηθήσουμε :) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=453621 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zlatcokimi Δημ. October 24, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2019 1) Το χρηματικό ποσό που διαθέτουμε. Έως 400 ευρώ 2) Το μέγεθος οθόνης που προτιμούμε. Έως 6.5" 3) Το θέλουμε απο Ελλάδα ή και απο Κίνα/Ευρώπη; Με 2ετη εγγύηση αντιπροσωπείας ή μας αρκεί και η εγγύηση του καταστήματος; από Ελλάδα 4) Χρειαζόμαστε 800αρα μπάντα ώστε να χουμε σε περισσότερα μέρη 4g; (επαρχία χωρις 800αρα έχεις σοβαρό θέμα) . Με 800αρα 5) Το θέλουμε dual? Χρειαζόμαστε ραδιόφωνο, ir ή nfc? Nfc σίγουρα και ip rating από 5x και πάνω 6) Χρειαζόμαστε ελληνικό μενου; Αν ναι, πειράζει αν χρειαστεί φλασαρισμα; στοκ Ελληνικά ...Δεν πειράζω τα τηλέφωνα 7) Μας ενδιαφέρει ο καλός ήχος ή/και η καλή οθόνη; Αν ναι θέλουμε amoled (και) stereo ή μας αρκεί lcd (και) mono. Amoled σίγουρα..ήχος αν είναι καλός και από ένα ηχείο είμαστε εντάξει 8) Βάλτε σε σειρά προτεραιότητας τα εξής: ταχύτητα, βαρύ gaming, κάμερα, αυτονομία. Λειτουργία χωρίς bugs, κάμερα, αυτονομία 9) Ποια είναι η τωρινή σας συσκευή. S7 edge Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zagoreos Δημ. October 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2019 1) Το χρηματικό ποσό που διαθέτουμε. Έως 400 ευρώ 2) Το μέγεθος οθόνης που προτιμούμε. Έως 6.5" 3) Το θέλουμε απο Ελλάδα ή και απο Κίνα/Ευρώπη; Με 2ετη εγγύηση αντιπροσωπείας ή μας αρκεί και η εγγύηση του καταστήματος; από Ελλάδα 4) Χρειαζόμαστε 800αρα μπάντα ώστε να χουμε σε περισσότερα μέρη 4g; (επαρχία χωρις 800αρα έχεις σοβαρό θέμα) . Με 800αρα 5) Το θέλουμε dual? Χρειαζόμαστε ραδιόφωνο, ir ή nfc? Nfc σίγουρα και ip rating από 5x και πάνω 6) Χρειαζόμαστε ελληνικό μενου; Αν ναι, πειράζει αν χρειαστεί φλασαρισμα; στοκ Ελληνικά ...Δεν πειράζω τα τηλέφωνα 7) Μας ενδιαφέρει ο καλός ήχος ή/και η καλή οθόνη; Αν ναι θέλουμε amoled (και) stereo ή μας αρκεί lcd (και) mono. Amoled σίγουρα..ήχος αν είναι καλός και από ένα ηχείο είμαστε εντάξει 8) Βάλτε σε σειρά προτεραιότητας τα εξής: ταχύτητα, βαρύ gaming, κάμερα, αυτονομία. Λειτουργία χωρίς bugs, κάμερα, αυτονομία 9) Ποια είναι η τωρινή σας συσκευή. S7 edge Κι εμένα με ενδιαφέρει η μετάβαση από S7 Edge σε κάτι πιο νέο με τις ίδιες απαιτήσεις με τον φίλο γιατί μας έπεσε χάμω και ράγισε η οθόνη, για την οποία γυρεύουνε 200 ευρώ για αντικατάσταση. Παράθεση GH 198, GH 388, 8110, T39m,....., S7 Edge, P20 Pro, 1+ 8 Pro, 1+ 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. October 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2019 Xiaomi mi8! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARGINOS Δημ. October 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2019 Και εγώ το ίδιο. Σκέφτομαι το Realme x2 pro, το Huawei mate 20 pro και το one plus 7t από κινεζομαγαζο με κουπόνι Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARGINOS Δημ. October 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2019 Και εγώ το ίδιο. Σκέφτομαι το Realme x2 pro, το Huawei mate 20 pro και το one plus 7t από κινεζομαγαζο με κουπόνι Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΠαρα πολύ ευχαριστημένος με το S7 edge. Εργαλείο ακόμα και τώρα Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. October 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2019 θα ήθελα τη γνώμη σας για αντικατάσταση του τωρινού μου κινητού (Samsung s7 edge) με το Huawei P30. Θεωρείτε ότι αξίζει σαν αναβάθμιση ; Υπάρχει overall καλύτερη συσκευή μέχρι 400 ευρώ ; mi 9t pro,καλό κινητό ...τσεκαρε το Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zlatcokimi Δημ. October 29, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2019 mi 9t pro,καλό κινητό ...τσεκαρε το Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk To θεωρεις καλυτερο απο το p30;...να πω την αληθεια θεωρω την xiaomi πιο κατω απο samsung και huawei... εχω αδικο;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. October 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2019 (edited) https://m.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=9530&idPhone2=9791 επειδή το πήρα πριν μια βδομάδα,σίγουρα το προτίμησα έναντι του p30 που ήμουν μεταξύ των δύο snapdragon,gcam,flat super amoled,unlock bootloader χωρίς να χάσω την εγγύηση,κτλ Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Edited October 29, 2019 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zlatcokimi Δημ. November 1, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2019 Άρα να υποθέσω ότι το μοναδικό midrange κινητό με τα χαρακτηριστικά του s7 edge είναι το mi9t pro και από εκεί και πέρα μόνο ναυαρχίδες .... σωστά;; ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Βοήθησε μας να σε βοηθήσουμε :) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=453621 περιμένω τη πρότασή σου ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. November 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2019 Άρα να υποθέσω ότι το μοναδικό midrange κινητό με τα χαρακτηριστικά του s7 edge είναι το mi9t pro και από εκεί και πέρα μόνο ναυαρχίδες .... σωστά;; .. δεν το λες και midrange αφου φοράει τον 855.. το απλό mi9t ναι ειναι midrange Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanospets Δημ. November 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2019 Huawei με τις τωρινές συνθήκες? Δεν θα αγόραζα παρότι τα γουστάρω πολύ, ως ενός σημείου πίστευα πως θα γίνει άρση του ban αλλά πλέον δεν πιστεύω πως αξίζει να γίνει επένδυση στους Κινέζους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts