Jump to content

Η Πεθερόπληκτη!

penyV
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Να της πλασσαρεις καναν αντρα εχεις σκεφτει; Να ξελαμπικαρει αυτη να ξελαμπικαρετε και εσεις. :lol:

το θέμα είναι ότι την κουνάει την ουρίτσα της :lol::lol::lol:

Όταν ο άντρας μου Κ ο αδερφός του ήταν μικρά παιδάκια, ο πεθερός μου έπιασε την πεθερά μου στο κρεβάτι του σπιτιού τους με άλλον!!!! Φυσικά αυτό δεν το γνωρίζουν τα παιδιά. Της έχουν τόση αδυναμία, τους έχει χειραγωγημενους, συνεχώς τους υπενθυμίζει ότι αυτή είναι η κολώνα του σπιτιού και συνεχώς τους περνάει το μήνυμα ότι ο πατέρας τους δηλ ο πεθερός μου είναι ένα βοδακι. Δεν αντέχω άλλο την ύπαρξη της, είναι τόσο διπρόσωπη, και συνεχώς νιώθω την αρνητική της ενέργεια πάνω μου.

Edited by impreza_sti
Συνεχόμενα μηνύματα

• Απαντήσεις 495
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

αν δε το ξερουν τα παιδια της, εσυ απο που το εμαθες?
:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

Μένουμε σε μικρή πόλη, όπου παλιά εμέναν στην γειτονιά μας οπότε αυτά μαθαίνονται σε κλειστές κοινωνίες... Την ξέρει όλη η περιοχή, τι φρούτο ήταν. Έτσι το ξέρω κι εγώ...

και δεν το εμαθαν τα παιδια της?ο αντρας της? εδω μεχρι και εμεις το εχουμε μαθει!

οκ, δε σε αμφισβητω, αλλα μπορει να ειναι κουτσομπολια των χωριων.

στο κατω κατω λογος δε σου πεφτει για το τι εκανε αυτη παλια με τον αντρα της.

επικεντρωσου στο πως θα προστατευσεις τη σχεση σου με τον αντρα σου και ολα τα αλλα ειναι σαλτσες.

στο κατω κατω λογος δε σου πεφτει για το τι εκανε αυτη παλια με τον αντρα της.

επικεντρωσου στο πως θα προστατευσεις τη σχεση σου με τον αντρα σου και ολα τα αλλα ειναι σαλτσες.

Συμφωνώ, το να λες σε ένα φόρουμ(βάζω στοίχημα ότι το αναφέρεις πολύ συχνά και σε γνωστούς σου) το τι μπορεί να έκανε η πεθερά σου στο παρελθόν σε κατεβάζει στο ίδιο επίπεδο με εκείνη, επικεντρώσου στο να βελτιωθούν οι σχέσεις σας (έστω κόβοντας τα πολλά πολλά) και μην ψάχνεις να βρεις πράγματα για να την μειώσεις. Γιατί πέρα από την πεθερά σου μειώνεις και τον άντρα σου καθώς είναι μητέρα του, άσχετα αν είναι σκ@τοχαρακτήρας ή όχι.

Έχετε δίκιο βρε παιδιά, με έχει βάλει στο τρυπάκι της και είναι πολύ μειωτικό όντως. Απλά με εκνευρίζει που μου κάνει όλα αυτά που μου κάνει γιατί δεν σας έχω αναφέρει σχεδόν τίποτε, και δεν μπορώ να μιλήσω να πω αυτά που ξέρω γ αυτήν Κ να της το βουλώσω μια Κ καλή. Δεν είναι πάντως κουτσομπολιά του χωριού, απ έξω απ έξω κι αυτή το λέει, τονίζοντας πόσο την αγαπάει ο άντρας της που είναι ακόμη μαζί της!!!! Εν πάσει περιπτώσει νιώθω ότι θέλω να πάω σε ψυχολόγο γι αυτό κάθομαι Κ ζητάω βοήθεια Κ από δω μέσα. Όσες φορές μου ήρθε να τα μαζέψω Κ να φύγω αλλά δεν μπορώ να το κάνω.

θεωρω πως καλυτερα να μιλησεις πρωτα με τον αντρα σου.

δε ξερω ποσο καιρο ειστε μαζι, αν μενετε μαζι κτλ αλλα το καλυτερο ειναι να του πεις πως νιωθεις και τι σκεφτεσαι και να βρειτε απο κοινου μια λυση.

τελος , αλλο η σχεση μεταξυ σας(τι σου κανει, τι της κανεις κτλ) και αλλο το τι ξερεις για το παρελθον της. μη τα μπλεκεις, μονο χαμενη θα βγεις.

Μαζί Μένουμε εδώ και 6 μήνες, υπήρξαν πολλά θέματα καταλάβαινε ότι φταίει η μάνα του, της τα χώνει αλλά αυτή κάνει ξανά τα ίδια. Δεν μπορώ να τον βλέπω στεναχωρημένο και απεγνωσμένο γιατί αυτή η στρίγγλα δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ!!!!

εφοσον αυτη δεν προκειται να αλλαξει ποτε ή συμβιβάζεσαι ή φευγεις.

Θα φύγω. Δεν αντέχω άλλο θα φύγω.

Αν φυγεις εχουμε και αλλο topic εδω για να σε βοηθησουμε! :p

Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!!

Καλό και το χιούμορ αλλά την κατάλληλη στιγμή. Δυστυχώς δεν μπορώ να γελάσω γιατί κλαίω εδώ Κ μέρες. Ευχαριστώ πάντως

Εν πάσει περιπτώσει νιώθω ότι θέλω να πάω σε ψυχολόγο γι αυτό κάθομαι Κ ζητάω βοήθεια Κ από δω μέσα.

και γιατί δεν πας σε ψυχολόγο;

ένας συστημικός (δεν ξέρω την εν λόγω ψυχολογο, αλλα περιγράφει τι είναι η συστημική) θα μπορούσε να σας βοηθήσει όλους να αντιμετωπίσετε την κατάτασταση.

το ιδανικό θα ήταν να πάτε και οι τρεις (εσύ, ο άντρας σου και η μητέρα του) μιας και αποτελείται το σύστημα που παρουσιάζει "προβληματική" σχέση. ακόμα και αν δεν δεχτεί κάτι τέτοιο η πεθερά, εσύ και ο άντρας σου μπορείτε να πάτε μαζί και να σας βοηθήσει.

Καλό και το χιούμορ αλλά την κατάλληλη στιγμή. Δυστυχώς δεν μπορώ να γελάσω γιατί κλαίω εδώ Κ μέρες. Ευχαριστώ πάντως

Ξερεις φιλεναδα, τα παντα ειναι στο χερι μας. Υπαρχουν και πολλοι ανθρωποι που τους "αρεσει" η ταλαιπωρια και κοντρα στη σχεση. Οταν λοιπον ζεις τοσο καιρο σε μια κατασταση και δεν κανεις τιποτα γι' αυτο τοτε το προβλημα κυριως ειναι με τον εαυτο σου.

Υπαρχει κατι που λεγεται αυτοεκτιμηση και πιστεψε με ειναι βασικο προσον αν θες να κοιτας τον εαυτο σου στον καθρεφτη και να μην τον φτυνεις. Το προβλημα σου δε θα στο λυσει ουτε ο ψυχολογος, ουτε ο αντρας σου, ουτε το forum, "παρηγορια" μπορει να βρεις αλλα μεχρι εκει. Τα ορια εσυ θα τα βαλεις... αν δεν μπορεις μενεις εκει και συνεχιζεις τη ζωη σου ομορφα και ωραια.

Οι δικαιολογιες αλλωστε ποτε δεν ανετρεψαν τα γεγονοτα.

Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!!

Το δεν μπορώ πήγαινε στο να γελάσω, δεν μπορώ να γελάσω. Αυτά που αναφέρω είναι γεγονότα και όχι δικαιολογίες. Ναι ζητάω μια γνώμη εδώ μέσα Κ μια παρηγοριά. Τίποτε παραπάνω, αυτοεκτίμηση δόξα το Θεό έχω γι αυτό και θα του ανακοινώσω ότι χωρίζουμε. Είμαστε μαζί 3 χρόνια αλλά δεν μπορώ να συνεχίσω. Σας ευχαριστώ για την βοήθεια

----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

και γιατί δεν πας σε ψυχολόγο;

ένας συστημικός (δεν ξέρω την εν λόγω ψυχολογο, αλλα περιγράφει τι είναι η συστημική) θα μπορούσε να σας βοηθήσει όλους να αντιμετωπίσετε την κατάτασταση.

το ιδανικό θα ήταν να πάτε και οι τρεις (εσύ, ο άντρας σου και η μητέρα του) μιας και αποτελείται το σύστημα που παρουσιάζει "προβληματική" σχέση. ακόμα και αν δεν δεχτεί κάτι τέτοιο η πεθερά, εσύ και ο άντρας σου μπορείτε να πάτε μαζί και να σας βοηθήσει.

Πολύ ενδιαφέρον αυτό που μου προτείνεις, είναι κάτι που δεν το γνώριζα θα το ψάξω όμως σε ευχαριστω

• 2 years later...
Η γυναίκα του αγοριού μου είναι φρικτή...με κάνει να νιώθω σκουπίδι και συνέχεια το παίζει μπέμπα ενώ είναι 40 χρόνων!Μας έστειλε στο εξωτερικό απειλώντας με ότι θα μου κάνει τη ζωή κόλαση αν δεν παμε με το αγόρι μου να δουλέψουμε...Χρωστάνε οικογενειακώς λεφτά και βάζει λόγια στο αγόρι μου θα τη δειρω ασχημα την ηλίθια....Δεν σέβεται τίποτα την μισώ μέχρι εκεί που δεν παίρνει

Η γυναίκα του αγοριού μου είναι φρικτή

Με παντρεμένο τα έχεις; Καλή φάση :cool:

Powerd by OnePlus 7 Pro