orone Δημοσιεύτηκε October 10, 2019 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 10, 2019 (edited) Ας ανοίξουμε ένα thread για το pro μοντέλο της 7Τ σειράς. Προσωπικά μου κάνει εντύπωση το πώς κατάφεραν να το κρατήσουν κρυφό αυτό το μοντελο. Στα πιο τεχνικά, εκτός από την pop-up camera, κατάλαβε κανείς κάποια επιπλέον διαφορά από το 7T? Tech Specs Edited October 10, 2019 by orone Παράθεση There are 10 kinds of people..those who understand binary code,and those who don't.. http://www.ted.unipi.gr/logo.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsamo Δημ. October 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2019 Ας ανοίξουμε ένα thread για το pro μοντέλο της 7Τ σειράς. Προσωπικά μου κάνει εντύπωση το πώς κατάφεραν να το κρατήσουν κρυφό αυτό το μοντελο. Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα. Δε το κράτησαν κρυφό, απλά ξεχάσαν να τους πουν ότι είναι το 7t pro και δεν το κατάλαβε κανένας. Παράθεση Nokia 6110->Nokia 3310->Ericsson T20e->Nokia 3510i->SE T68i->Panasonic GD87->SE K700->Siemens CX75->SE K750->SE W850->SE K800->SE C702->SE K850->SE C902->SE Yari->SE Satio->Samsung Galaxy S II->HTC One->Nokia Lumia 930->Galaxy S6->Galaxy S7->HTC U11->Oneplus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. October 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2019 Η διαφορά είναι ο επεξεργαστής μόνο; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. October 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2019 Η διαφορά είναι ο επεξεργαστής μόνο; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ναι φιλε.. και το χρωμα πιο ανοιχτο..!! τπτ δηλαδη..!! Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsamo Δημ. October 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2019 (edited) Η διαφορά είναι ο επεξεργαστής μόνο; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Οι μόνες διαφορές που βρήκα είναι ο επεξεργαστής, το μπροστινό γυαλί θα είναι gorilla glass 6 αντί για 5, η μπαταρία θα είναι 4085mah αντί για 4000mah, η οθόνη θα υποστηρίζει DCI-P3 100% ενώ το προηγούμενο μοντέλο υποστήριζε απλά DCI-P3 και θα έχει λίγο πιο γρήγορη φόρτιση. Edited October 10, 2019 by tsamo Παράθεση Nokia 6110->Nokia 3310->Ericsson T20e->Nokia 3510i->SE T68i->Panasonic GD87->SE K700->Siemens CX75->SE K750->SE W850->SE K800->SE C702->SE K850->SE C902->SE Yari->SE Satio->Samsung Galaxy S II->HTC One->Nokia Lumia 930->Galaxy S6->Galaxy S7->HTC U11->Oneplus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. October 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2019 Νομίζω υποστηρίζει και macro στην φωτογραφική. Στάλθηκε από το GM1913 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsamo Δημ. October 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2019 Νομίζω υποστηρίζει και macro στην φωτογραφική. Στάλθηκε από το GM1913 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Θέλω να πιστεύω ότι αυτό είναι software κομμάτι και ότι θα το πάρει και το 1+7Pro. Παράθεση Nokia 6110->Nokia 3310->Ericsson T20e->Nokia 3510i->SE T68i->Panasonic GD87->SE K700->Siemens CX75->SE K750->SE W850->SE K800->SE C702->SE K850->SE C902->SE Yari->SE Satio->Samsung Galaxy S II->HTC One->Nokia Lumia 930->Galaxy S6->Galaxy S7->HTC U11->Oneplus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. October 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2019 Οι μόνες διαφορές που βρήκα είναι ο επεξεργαστής, το μπροστινό γυαλί θα είναι gorilla glass 6 αντί για 5, η μπαταρία θα είναι 4085mah αντί για 4000mah, η οθόνη θα υποστηρίζει DCI-P3 100% ενώ το προηγούμενο μοντέλο υποστήριζε απλά DCI-P3 και θα έχει λίγο πιο γρήγορη φόρτιση. Με μια πρόταση δεν αξίζει για μας η μετάβαση μας από το 7 στο 7Τ..!! Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
em_seven Δημ. October 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2019 Όντως παιδιά δεν αξίζει η μετάβαση από 7pro, ωστόσο το mclaren είναι πανέμορφο και με έχει βάλει ήδη σε σκέψεις για μετάβαση από 6t Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsamo Δημ. October 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2019 (edited) Όντως παιδιά δεν αξίζει η μετάβαση από 7pro, ωστόσο το mclaren είναι πανέμορφο και με έχει βάλει ήδη σε σκέψεις για μετάβαση από 6t Ισχύει. Αν δεν είχα πάρει ήδη το Oneplus 7 Pro μπορεί να το τιμούσα το Mclaren Edition... Πάντως από ότι διαβάζω, το macro mode στην κάμερα και το βίντεο με την ultrawide δε θα έρθει στα Oneplus 7 Pro γιατί χρησιμοποιούν διαφορετικό φακό... Οπότε αν κάποιος θέλει αυτές τις λειτουργείς πάει σε Oneplus 7T Pro. Παίζει να είναι από τα πιο μικρά updates που έχει κάνει η Oneplus σε T συσκευή. Μέχρι και το 3T πιο μεγάλο update ήταν αν θυμάμαι καλά. Edited October 10, 2019 by tsamo Παράθεση Nokia 6110->Nokia 3310->Ericsson T20e->Nokia 3510i->SE T68i->Panasonic GD87->SE K700->Siemens CX75->SE K750->SE W850->SE K800->SE C702->SE K850->SE C902->SE Yari->SE Satio->Samsung Galaxy S II->HTC One->Nokia Lumia 930->Galaxy S6->Galaxy S7->HTC U11->Oneplus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FLO Δημ. October 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2019 Πραγματικα δεν ξερω αν πλεον αξιζει το PRO ... Παντως αν καποιος παει για το Pro νομιζω το mclaren ειναι μονοδρομος!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. October 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2019 Μόλις είδα τιμές, θαρρώ πως εάν είναι να δώσεις τόσα χρήματα για το 7τπρο δώσε αλλά 100€ και πάρε το μακλαρεν. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
casabel Δημ. October 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2019 Οι μόνες διαφορές που βρήκα είναι ο επεξεργαστής, το μπροστινό γυαλί θα είναι gorilla glass 6 αντί για 5, η μπαταρία θα είναι 4085mah αντί για 4000mah, η οθόνη θα υποστηρίζει DCI-P3 100% ενώ το προηγούμενο μοντέλο υποστήριζε απλά DCI-P3 και θα έχει λίγο πιο γρήγορη φόρτιση. Νομίζω και το warp charge 30T Παράθεση Tech Junkie - not curable Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toxotis70 Δημ. October 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2019 Έχουν ίδια τιμή το 7 pro με το 7t pro? Μιλάω για επίσημη τιμή, από το δικό τους μαγαζί.... Sent from my iPad using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. October 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2019 Έχουν ίδια τιμή το 7 pro με το 7t pro? Μιλάω για επίσημη τιμή, από το δικό τους μαγαζί.... Sent from my iPad using Tapatalk ProΗ διαφορά είναι στα 10 ευρώ νομίζω. Το 7 Pro 8/256GB είχε 749 και το αντίστοιχο 7T Pro έχει 759. Στάλθηκε από το GM1913 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geo_F1 Δημ. October 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2019 Ερωτας το Mclaren!!! Παράθεση Ayrton Senna Fernando Alonso Max Verstappen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsamo Δημ. October 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2019 Έβαλαν στην λίστα για trade-in συσκευής και τη σειρά 7 οπότε είπα να δω πόσα θα έδιναν για το oneplus 7 pro μου με 12gb/256gb μήπως συνέφερε να πάω στο Mclaren Edition... Nope. Είναι τρελοί αυτοί οι Κινέζοι. Παράθεση Nokia 6110->Nokia 3310->Ericsson T20e->Nokia 3510i->SE T68i->Panasonic GD87->SE K700->Siemens CX75->SE K750->SE W850->SE K800->SE C702->SE K850->SE C902->SE Yari->SE Satio->Samsung Galaxy S II->HTC One->Nokia Lumia 930->Galaxy S6->Galaxy S7->HTC U11->Oneplus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. October 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2019 (edited) Να ξέρετε όλοι εσείς που θέλετε να πάρετε το McLaren πως η αναβάθμισεις δεν θα είναι το ίδιο σύντομες και ιδιες όπως με το απλό 7pro ή το 7Τpro. Έχει διαφορετικές Ρομ. Σας το λέω γιατί είχα το 6Τmclaren και ξενέρωσα. Έπαιρναν οι άλλοι update και γω είχα ίδια Ρομ ........και μόλις είχα περάσει μια κλασική Ρομ έχασα bootanimation χρώματα εικονίδια clock widget και όλα όσα είχε.......σας το λέω να το γνωρίζετε..και ύστερα έψαχνα την Ρομ του McLaren την official να την ξαναπεράσω και δεν υπήρχε πουθενά ... Ούτε καν στο επίσημο.....Η επιλογή δική σας Edited October 13, 2019 by STATYSS Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. October 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2019 Ίδιες όλες είναι, απλά θα προσθέτουν διάφορες ******** για να νιώθεις κάπως, ως κάτοχος limited edition Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. October 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2019 Ίδιες όλες είναι, απλά θα προσθέτουν διάφορες ******** για να νιώθεις κάπως, ως κάτοχος limited edition Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σου ξαναλέω δεν είναι... Στα έγραψα πιο πάνω γιατί....!! Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Blue_Engineer Δημ. October 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2019 (edited) Κάτοχος του 7t pro από το Σάββατο (αγορά από pop up event) ερχόμενος από oneplus 6. Η συσκευή φυσάει, δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τις ναυαρχίδες των 1000+ άλλων κατασκευαστων. Οι διαφορές που παίζουν ανάμεσα στα μοντέλα (7t, 7t pro Maclaren) θεωρώ είναι στο γούστο του καθενός. Οι περισσότεροι στο event πήγαν για το 7t μιας και διαθέτει σχεδόν ίδια χαρακτηριστικά σε χαμηλότερο κόστος. Για εμένα ήταν τεράστια επιθυμία να αφήσω πίσω τα notch και τα pro ήταν μονόδρομος. Επίσης ο σχεδιασμός με την διάταξη καμερών είναι στο γούστο του καθενός. Το ίδιο ισχύει και για Mclaren. Ήθελα να πάω σε κάτι μεγαλύτερο (το op6 μου ήταν 8/256)και να περιμένω μέχρι Νοέμβρη αλλά προσωπικά δεν μου άρεσε η εμφάνιση του σε σχέση με το μπλε του op7t pro. Sent from my HD1913 using Tapatalk Edited October 16, 2019 by Blue_Engineer Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nectargeorge1 Δημ. October 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2019 Κάτοχος του 7t pro από το Σάββατο (αγορά από pop up ebent) ερχόμενος από oneplus 6. Η συσκευή φυσάει, δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τις ναυαρχίδες των 1000+ άλλων κατασκευαστων. Οι διαφορές που παίζουν ανάμεσα στα μοντέλα (7t, 7t pro Maclaren) θεωρώ είναι στο γούστο του καθενός. Οι περισσότεροι στο event πήγαν για το 7t μιας και διαθέτει σχεδόν ίδια χαρακτηριστικά σε χαμηλότερο κόστος. Για εμένα ήταν τεράστια επιθυμία να αφήσω πίσω τα notch και τα pro ήταν μονόδρομος. Επίσης ο σχεδιασμός με την διάταξη καμερών είναι στο γούστο του καθενός. Το ίδιο ισχύει και για Mclaren. Ήθελα να πάω σε κάτι μεγαλύτερο (το op6 μου ήταν 8/256)και να περιμένω μέχρι Νοέμβρη αλλά προσωπικά δεν μου άρεσε η εμφάνιση του σε σχέση με το μπλε του op7t pro. Sent from my HD1913 using Tapatalk Καλορίζικο φίλε... Με την πρώτη ευκαιρία, στείλε μας τις εντυπώσεις σου..κι αν μπορείς ανέβασε καμιά φώτο από την stock κάμερα του... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Blue_Engineer Δημ. October 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2019 Καλορίζικο φίλε... Με την πρώτη ευκαιρία, στείλε μας τις εντυπώσεις σου..κι αν μπορείς ανέβασε καμιά φώτο από την stock κάμερα του...Λογω καιρού και ωραρίου δεν μπόρεσα να βγάλω σε πιο φωτεινό περιβάλλον. Ταχύτατο autofocus. https://ibb.co/NthMm1K https://ibb.co/9byDFNs https://ibb.co/SdmT5bs https://ibb.co/hmDNpXt https://ibb.co/XST2Hsb https://ibb.co/nwJV089 Η εμπειρία της οθόνης + stereo ήχου κάνει τη διαφορά (για τους κολλημένους με σειρές/ταινίες). Εδώ και δύο μέρες έχω πιέσει αρκετά την μπαταρία από το πρωί , ανοιχτά όλα, πλοήγηση προς και από το γραφείο και εν τέλει καταφέρνει να βγάλει και το απόγευμα (ένα full 12ωρο - 5 ώρες οθόνης). Με υπερκάλυψε. Στο βίντεο πλέον η επιλογή 60fps στα 4Κ μπορεί να ανταπεξέλθει σε χαμηλό φωτισμό (σε αντίθεση με το op6 μου). Αντιθέτως η σταθεροποιηση στο βίντεο είναι μόνο στη χαμηλότερη ανάλυση των 1080 p και όχι στα 4κ. Ίσως γιατί το 6αρι έχει ois και eis (χωρίς να είμαι σίγουρος ότι η διαφορά προκύπτει από εκεί). Περιμένω πως κ πως να βγουν και οι θήκες μιας και το μέγεθος με την θήκη σιλικόνης είναι ενοχλητικό για μένα. Η λεπτή carbon είναι μονόδρομος. Υπάρχουν μερικά θεματακια με το Android 10 και κάποιες εφαρμογές. Το ambient Mode δεν δίνει ειδοποιήσεις για το messenger (παρουσιάστηκε το ίδιο θέμα και στα pixel με Android 10) αλλά πιστεύω θα διορθωθούν όλα αυτά στη πρώτη ενημέρωση. Για ταχύτητα δεν νομίζω να χρειάζεται πλλλα λόγια. Μετέφερα 15κ φωτογραφίες μέσα σε λίγα λεπτά. Αυτά για αρχή. Sent from my HD1913 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nectargeorge1 Δημ. October 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2019 Λογω καιρού και ωραρίου δεν μπόρεσα να βγάλω σε πιο φωτεινό περιβάλλον. Ταχύτατο autofocus. Η εμπειρία της οθόνης + stereo ήχου κάνει τη διαφορά (για τους κολλημένους με σειρές/ταινίες). Εδώ και δύο μέρες έχω πιέσει αρκετά την μπαταρία από το πρωί , ανοιχτά όλα, πλοήγηση προς και από το γραφείο και εν τέλει καταφέρνει να βγάλει και το απόγευμα (ένα full 12ωρο - 5 ώρες οθόνης). Με υπερκάλυψε. Στο βίντεο πλέον η επιλογή 60fps στα 4Κ μπορεί να ανταπεξέλθει σε χαμηλό φωτισμό (σε αντίθεση με το op6 μου). Αντιθέτως η σταθεροποιηση στο βίντεο είναι μόνο στη χαμηλότερη ανάλυση των 1080 p και όχι στα 4κ. Ίσως γιατί το 6αρι έχει ois και eis (χωρίς να είμαι σίγουρος ότι η διαφορά προκύπτει από εκεί). Περιμένω πως κ πως να βγουν και οι θήκες μιας και το μέγεθος με την θήκη σιλικόνης είναι ενοχλητικό για μένα. Η λεπτή carbon είναι μονόδρομος. Υπάρχουν μερικά θεματακια με το Android 10 και κάποιες εφαρμογές. Το ambient Mode δεν δίνει ειδοποιήσεις για το messenger (παρουσιάστηκε το ίδιο θέμα και στα pixel με Android 10) αλλά πιστεύω θα διορθωθούν όλα αυτά στη πρώτη ενημέρωση. Για ταχύτητα δεν νομίζω να χρειάζεται πλλλα λόγια. Μετέφερα 15κ φωτογραφίες μέσα σε λίγα λεπτά. Αυτά για αρχή. Sent from my HD1913 using Tapatalk Μια χαρά.... :up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gran Δημ. October 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2019 Η μπαταρία τελικά είναι 4010mah όπως γράφει η OnePlus στο site της... Στάλθηκε από το GM1913 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts