swiffer Δημ. July 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2006 Τι ακριβως σου δινει σε λιρες; Παράθεση http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PaRisC Δημ. July 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2006 Τι ακριβως σου δινει σε λιρες; τσίχλες εσυ τι λες? εγω παλι, λεω πως αν εισαι ελλαδα, βαζεις σε ευρω και αν πας αγγλια σου βγαζει λιρες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
perdikos2000 Δημ. July 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2006 Πρωτιμηστε τις λεγομενες debit card. Για την αγγλια ειναι οτι καλυτερο.εκτος και να θελετε να αγοραζετε πραγματα με δωσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swiffer Δημ. July 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2006 τσίχλες εσυ τι λες? εγω παλι, λεω πως αν εισαι ελλαδα, βαζεις σε ευρω και αν πας αγγλια σου βγαζει λιρες Μα αυτό το κάνει οποιαδήποτε τράπεζα. Είχες την εντύπωση ότι με τις υπόλοιπες τράπεζες, μία ανάληψη στην Αγγλία θα σου έβγαζε ευρώ; Επειδή γνωρίζω τις υπηρεσίες της HSBC από κοντά, μπορώ να σου πω ότι το USTART δεν είναι και ότι καλύτερο υπάρχει. Θα πας στην Αγγλία και θα το διαπιστώσεις και μόνος σου. Υγ. Σε ευχαριστώ για την ειρωνική απάντηση. Παράθεση http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sovjohn Δημ. August 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2006 Οπως ξαναειπα. Ανοιγεις ενα λογαριασμο στην HSBC Ελλαδας, και κανεις αναληψη χρηματων απο HSBC Αγγλιας χωρις προμηθεια. Η HSBC σε αυτή την περίπτωση εφαρμόζει ένα αρκετά ληστρικό σύστημα, που ναι μεν δεν χρεώνει προμήθεια, αλλά δίνει τα χρήματα σύμφωνα με αρκετά κάτω του συνήθους ποσού, λόγω χαμηλότατης συναλλαγματικής ισοτιμίας. Χαρακτηριστικά, σε κάθε 600 Ε περίπου αναλήψεων, λόγω ισοτιμίας "χάνονταν" 20-30 Ε...Κατά τα άλλα, χωρίς προμήθεια :ninja: Παράθεση Οταν ο Γκράχαμ Μπελ εφηύρε το τηλέφωνο, δήλωσε ότι η εφεύρεσή του θα είχε μόνο ευεργετικά αποτελέσματα για την ανθρωπότητα. Όταν ο Τσακ Νόρις το έμαθε, γέλασε και ίδρυσε τον ΟΤΕ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VarX Δημ. August 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2006 Η HSBC σε αυτή την περίπτωση εφαρμόζει ένα αρκετά ληστρικό σύστημα, που ναι μεν δεν χρεώνει προμήθεια, αλλά δίνει τα χρήματα σύμφωνα με αρκετά κάτω του συνήθους ποσού, λόγω χαμηλότατης συναλλαγματικής ισοτιμίας. Χαρακτηριστικά, σε κάθε 600 Ε περίπου αναλήψεων, λόγω ισοτιμίας "χάνονταν" 20-30 Ε...Κατά τα άλλα, χωρίς προμήθεια :ninja:Θα συμφωνήσω και με το παραπάνω.Χαρακτηριστικά τον πρώτο καιρό που χρησιμοποιούσα την HSBC έπαιρνα επακριβώς την ισοτιμία (με βάση το xe.com) των ευρώ που είχα στον λογαριασμό μου σε λίρες αλλά μετά από κανά 6μηνο άρχισε αυτή η περίεργη χρέωση, με αποτέλεσμα να μην συμφέρει πλέον ούτε με σφαίρες. 3 ημέρες αναμονή (για κατάθεση από ΑΤΜ) + το κλέψιμο και μετά το γύρισα στην κλασική Alpha Bank όπου υπάρχει αμεσότητα και μικρή προμήθεια. Παράθεση The Future Belongs To The Brave Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kolabrou Δημ. September 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2006 Λοιπον το καλυτερο για μενα. Ανοιγεις λογαριασμο σε οποιαδηποτε τραπεζα ελλαδος κατα προτιμηση μεγαλη. Στη συνεχεια ανοιγεις λογαριασμο και σε τραπεζα του εξωτερικου. βγαζεις τα λεφτα (μεχρι 1500ευρω/μερα) με cashcard που θα ειναι maestro και τα βαζεισ στη τραπεζα του εξωτερικου ωστε να μπορεισ να βγαζεισ 10 20 30 χωρις χρεωση. η μονη χρεωση που εχεις σε αυτη την περιπτωση ειναι 3ευρω ανα αναληψη απο την αρχικη τραπεζα. Τα βγαζεις απο οποιαδηποτε αγγλικη τραπεζα? και τι ?ευρώ η λιρες? μπορεις να το κανεις πιο αναλυτικο.. Παράθεση IPHONE 4 The Ultimate Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ellin77 Δημ. September 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2006 Eρωτησεις ηλιθιου 1} θελω να πληρώσω δίδακτρα στην αγγλια . Γινεται απο τον λογαριασμό μου σε ευρώ να κάνω μεταφορα στο λογαριασμο του πανεπιστημίου σε λιρες?Συμφέρει? 2) φεύγω απο ελλάδα για αγγλία βάζω στην στέπη μου ευρώ ή λίρες? Την μετατροπή που την κάνω εδώ ή στην αγγλία? 3) θέλω απλώς να μεταφέρω τα χρηματα του λογαριασμου μου στην αγγλία και οχί να μου στέλνουν μικρά ποσα καθε μήνα. Πως συμφέρει να το κάνω. απαντησεις απλές παρακαλώ γιατί μπερδευτηκα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Symos Δημ. September 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2006 1) Ο καλύτερος τρόπος είναι μάλλον μέσω τραπεζικής επιταγής (draft). Το μόνο πρόβλημα είναι πως νομίζω πρέπει η τράπεζα να έχει υποκατάστημα στην Αγγλία. Αλλά έχουν αρκετές. Η Εθνική σίγουρα, νομίζω και η Alpha, και μάλλον και άλλες. 2) Ειλικρινά δεν ξέρω που μπορεί να βρεις την καλύτερη ισοτιμία. Αλλά πιστεύω πως περίπου το ίδιο θα είναι αν εκεί που θα κάνεις την ανταλλαγή δεν είναι κλέφτες. 3) Λογικά ο καλύτερος τρόπος να το κάνεις αυτό είναι το έμβασμα. Σε αντίθεση με τις αναλήψεις με κάρτα από το εξωτερικό που έχουν και μια πάγια χρέωση, αλλά συνήθως ΚΑΙ προμήθεια περί του 0,5% το έμβασμα έχει προμήθεια γύρω στο 0,2% (τουλ. στην Εθνική) και κάποια (αρκετά) πάγια έξοδα γύρω στο 30ευρο, αλλά αν το κάνεις μια φορά για μεγάλο ποσό είναι τίποτα σε σχέση με αυτά που θα δώσεις λίγα λίγα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sovjohn Δημ. September 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2006 Διορθώσεις: Όλες οι τράπεζες μπορούν να στείλουν έμβασμα σε λογαριασμό οποιασδήποτε τράπεζας, αρκεί να υπάρχει το IBAN και το BIC του λογαριασμού. (το ρωτάτε και το μαθαίνετε αυτό). Οι ισοτιμίες που καθορίζονται από χρηματοπιστωτικά ιδρύματα (Visa, Mastercard / Maestro, κτλ) είναι καλύτερες από τις υπόλοιπες. Το έμβασμα κοστίζει περίπου 30 Ε αν το στείλεις από κατάστημα, και ο παραλήπτης δεν έχει έξοδα. Επίσης, μπορεις να το στείλεις από e-banking με χρέωση 0,30 - 1 Ε, αλλά ο παραλήπτης έχει έξοδα 8-12 Ε (παραλαμβάνει 8-12 Ε λιγότερα). Και πάλι συμφέρει φυσικά ;) Παράθεση Οταν ο Γκράχαμ Μπελ εφηύρε το τηλέφωνο, δήλωσε ότι η εφεύρεσή του θα είχε μόνο ευεργετικά αποτελέσματα για την ανθρωπότητα. Όταν ο Τσακ Νόρις το έμαθε, γέλασε και ίδρυσε τον ΟΤΕ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kolabrou Δημ. September 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2006 εγω που εχω μια maestro απο alpha bank,τι μου προτινετε να κανω? Παράθεση IPHONE 4 The Ultimate Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Symos Δημ. September 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2006 Διορθώσεις: Όλες οι τράπεζες μπορούν να στείλουν έμβασμα σε λογαριασμό οποιασδήποτε τράπεζας, αρκεί να υπάρχει το IBAN και το BIC του λογαριασμού. (το ρωτάτε και το μαθαίνετε αυτό). Αν λες για αυτό που πρότεινα εγώ, δε μίλησα για έμβασμα, μίλησα για τραπεζική επιταγή. Εκεί που είπα για έμβασμα, δεν είπα ότι πρέπει να το κάνεις από συγκεκριμένη τράπεζα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ellin77 Δημ. September 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2006 το έμβασμα πώς είναι στα αγγλικά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kolabrou Δημ. September 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2006 money transfer... Παράθεση IPHONE 4 The Ultimate Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kolabrou Δημ. September 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2006 Παιδια για συναλλαγμα ποια τράπεζα συμφέρει για αγορά λιρών??? Παράθεση IPHONE 4 The Ultimate Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seventh_heaven Δημ. September 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2006 Παιδια για συναλλαγμα ποια τράπεζα συμφέρει για αγορά λιρών??? Δεν έκανα έρευνα πριν κάνω συνάλλαγμα, αλλά πήγα τυχαία κατευθείαν στην Εμπορική. Έδωσα 600 €, μου κράτησαν 8 € προμήθεια (κλέφτες!) και πήρα στα χέρια μου 390 GBP. H ισοτιμία ήταν περίπου 1 ΕUR --> 0,66 GBP. Παράθεση seventh_heaven http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kolabrou Δημ. September 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2006 Με μια μικρη ερευνα, ολιγων λεπτων, η τραπεζα που συμφερει είναι η Εθνικη..αλλα δεν ξερω ποση προμηθεια κραταει... 1€ -->0,6725 GBP ξερει κανεις αλλος? Παράθεση IPHONE 4 The Ultimate Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deb284 Δημ. November 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2006 Παιδια, θα παω Λονδινο για 6 μερες, πού με συμφερει να ανταλλαξω τα ευρω μου σε λιρες; Σε τραπεζα ή σε ανταλλακτηριο στο κεντρο; Παράθεση http://img230.imageshack.us/img230/962/shirtlw.jpg In this light and on this evening Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swiffer Δημ. November 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2006 Δοκίμασε Travelex και Thomas Cook. Παράθεση http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. November 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2006 Σε συμφερει να εχεις μια ελληνικη cash card μαζι σου που να δουλευει στο εξωτερικο. Αλλιως, σε καποιο ανταλλακτηριο-σφαγειο :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lumens Δημ. February 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2007 Λίγο άκυρο αλλά ίσως ξέρει κάποιος: Έχω κάποια Ρουμάνικα Lei, γύρω στα 150 ευρώ και θέλω να τα μετατρέψω σε e μιας και δε βλέπω να πηγαίνω τώρα. Το θέμα είναι ότι στην Εθνική και στην Τράπεζα της Ελλάδος δε μπορώ να τα αλλάξω. Έχει κανείς καμιά ιδέα ποιός αλλάζει Ρουμάνικα Lei (ROL)? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsifis Δημ. March 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2007 παιδια εχω ενα χαρτονομισμα των 50καναδεζικων δολαριων....ξερει κανεις ποια ειναι η αντοιστιχια σε ευρω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaritos1 Δημ. March 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2007 νομιζω οτι το 1 ευρω ειναι περιπου 1,2 δολαρια ,δλδ τα 50 δικα σ γυρω στα 42ευρω!!!αλλα δν ειμαι 100% σιγουρος για την αντοιστιχια τ συναλλαγματος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. March 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2007 1 euro=1,55 CADs timh fix... 32 euros panw katw. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsotos1000 Δημ. March 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2007 ean to kanadeziko exei tin idia isotimia me to amerikaniko tote gia na deis posa dollaria exeis se euro pollaplasiazeis ta doliaria*0.789 kai vriskeis ta euro :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts