asteratos Δημοσιεύτηκε October 3, 2019 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 3, 2019 Εγώ παίρνω 1 μαλακή κάψουλα βιταμίνης D-3 των 10.000 iu την ημέρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. October 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2019 Μόνο όταν παίρνω κάποια φαρμακα (σοβαρά) παίρνω και καπποια αλλα σημπληρωματα γιατί μου τα κατεβάζει στον πάτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. October 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2019 Εγώ παίρνω 1 μαλακή κάψουλα βιταμίνης D-3 των 10.000 iu την ημέρα. Είναι πάρα πολύ. Εκανες εξετάσεις αίματος και ήσουν πολύ χαμηλά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. October 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2019 Είναι πάρα πολύ. Εκανες εξετάσεις αίματος και ήσουν πολύ χαμηλά; μηπος ήθελε να πει 1,000 γιατι 10,000 το παίρνουν ακρος σπάνια σε σοβαρές περιπτώσεις (κοντά στο 0) και συνήθως ενέσιμο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexandros_K Δημ. October 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2019 Όταν κάνετε εξετάσεις αίματος, ζητήστε και έλεγχο της D. Η έλλειψη της στην εποχή μας (όσο παράξενο και αν ακούγεται ) έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις. Αν είναι στα φυσιολογικά όρια, είναι ανούσιο να πάρετε συμπλήρωμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. October 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2019 Στην Ελλαδα που εχουμε ηλιο πανω απο 300 μερες τον χρονο δεν εχουμε αναγκη απο τετοια συμπληρωματα..Αυτα τα χρειαζονται σε κατι χωρες οπως Γερμανια,Σουηδια,Νορβηγια κτλ. που κανουν μαυρα ματια για να δουν τον ηλιο,και οι περισσοτεροι εχουν προβλημα με την συγκεκρειμενη βιταμινη.Εδω χρειαζονται μονο αν εχεις κανει εξετασεις και εχεις διαγνωστει με ελλειψη βιταμινης D,απο καποιο παθολογικο αιτιο ή απο παρενεργειες καποιων φαρμακων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. October 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2019 Στην Ελλαδα που εχουμε ηλιο πανω απο 300 μερες τον χρονο δεν εχουμε αναγκη απο τετοια συμπληρωματα..Αυτα τα χρειαζονται σε κατι χωρες οπως Γερμανια,Σουηδια,Νορβηγια κτλ. που κανουν μαυρα ματια για να δουν τον ηλιο,και οι περισσοτεροι εχουν προβλημα με την συγκεκρειμενη βιταμινη.Εδω χρειαζονται μονο αν εχεις κανει εξετασεις και εχεις διαγνωστει με ελλειψη βιταμινης D,απο καποιο παθολογικο αιτιο ή απο παρενεργειες καποιων φαρμακων αν δεν γνωρίζεις ή απλά κάτι έχεις ακούσει, να είσαι πιο προσεχτικός στο τι γράφεις!:!:! Πάμε λοιπόν....τα τελευταία χρόνια έχει παρατηρηθεί αλματώδης αύξηση της "έλειψης βιταμίνης D" στις μεσογειακές χώρες! Και αυτό συμβαίνει για 2 λόγους. Πρώτον, το σκουρόχρωμα χρώμα της επιδερμίδας των "νότιων" (που ουσιαστικά δρά ώς ασπίδα) καθώς και η εκτεταμένη χρήση αντιλιακών , μπλοκάρει την σύνθεση της βιταμίνης στο σώμα. Δεύτερον, έχει υπάρξει "σχετική μετάλλαξη" στο υπεύθυνο γονίδιο με αντίστοιχα αποτελέσματα. Κατά συνέπεια, πολλοί Νότιοι, σκουρόχρωμοι , με πολύ ήλιο στις περιοχές που ζουν, εμφανίζουν έλλειψη βιταμίνης D, και μάλιστα σε ανησυχητικά επίπεδα. Κλασικά συμπτώματα είναι οι πόνοι στο σώμα (μυοσκελετικοί πόνοι), αυπνίες, "μόνιμη" κούραση και άλλα... Τέλος, ενδεικτικά ένας άντρας ενήλικας, χρειάζεται περίπου 800-1200 IU μονάδες την ημέρα...Σε περίπτωση έλλειψης, συμπλήρωμα από 1000-5000 IU είναι αρκετό και για διάστημα τόσο, όσο χρειαστεί να ανέβουν τα επίπεδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asteratos Δημ. October 4, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2019 (edited) Είναι πάρα πολύ. Εκανες εξετάσεις αίματος και ήσουν πολύ χαμηλά; Δεν έκανα ακόμα εξετάσεις αίματος. Σύμφωνα με τον Dr. med. Raimund von Helden. Η Βιταμίνη D παρέχει την μέγιστη προστασία όταν η 25-υδρόξυ-βιταμίνη D είναι 80ng/ml ή περισσότερο. θεωρητικά, με 10.000 iu την ημέρα που παίρνω, δεν φθάνω τα 80ng/ml. Παίζει ρόλο και πόσα κιλά ζυγίζει κανείς. Online calculator for a correct vitamin D dosage Kostenloser Vitamin-D-Rechner Edited October 4, 2019 by asteratos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dreamer12 Δημ. October 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2019 τυχαια για αλλο λογο εκανα εξετασεις και μου κολλησαν και αυτην την εξεταση οπου βρεθηκε χαμηλα.μου εδωσε ενα συμπληρωμα,φθηνο σχετικα,με 9.000 μια αμπουλα διαφανη με υγρο με αρωμα πορτοκαλιου,1 φορα την εβδομαδα για 6 μηνες.μετα δεν ξαναεκανα εξεταση. αυτα που λεει ο Νικος πιο πανω τα εχω διαβασει και εγω και εμεινα εκπληκτος γιατι ειχα μαθει με αφορμη την δικια μου περιπτωση ,οτι συνηθως το παθαινουν οι βορειοι λαοι που δεν εχουν ηλιο.οπως ειναι γνωστο αυτη η βιταμινη συνθετεται απο την εκθεση σε ηλιακη ακτινοβολια. ενας προσθετος λογος σαυτα που σωστα αναφερει ο Νικος ,που συμβαινει αυτη η ελλειψη και σε εμας τους σκουροχρωμους νοτιους ειναι οτι ειμαστε κλεισμενοι μεσα στο σπιτι περισοτερο απο παλια λογω υπολογιστων και τεχνολογιας γενικα. μια αλλη αποψη που ακουσα απο γιατρο ειναι οτι φαινεται μεγαλυτερο το προβλημα γιατι εχουν κατεβασει τα ορια. εγω πιστευεω οτι το γονιδιο εχει αλλαξει λογω κακης χρησης αντιηλιακων,υπολογιστων και τεχνολογιας και οτι πλεον δεν κανουμε επαγγελματα και σπορ μεσα στον ηλιο/ολο και πιο πολλοι γεμιζουν τα γυμναστηρια ,παρα τις αλανες και τα γηπεδα η' αλλους ανοιχτους χωρους.τελος ο ηλιος καιει πιο πολυ τωρα αποτι παλια ,οποτε προτιμουμε να βαγινουμε αργα το απογευμα για οτιδηποτε εξω. απο τοτε που εμαθα ,προσπαθω να αλλαξω καποια πραγματα.το καλοκαιρι παω για μπανιο χωρις αντηλιακο αλλα μεχρι τις 11.00.μετα φευγω απο την ηλιο.κανονικα βεβαια λενε οτι πρεπει να βγεις την θερμοτητερη ωρα του καλοκαιριου δλδ. 12.00 - 4.00 και να μεινεις εκτεθειμενος καθε μερα για ενα τεταρτο με 20αλεπτο ,το πολυ μιση ωρα για να παρεις την ωφελια..αλλα αυτο ειναι ρισκο γιατι εκεινη την ωρα κινδυνευεις να παθεις αλλα αν βγεις,χειροτερα.οποτε κανω το καλυτερο δυνατο.επισης προσπαθω οταν ειμαι σπιτι πρωι να παω για ψωνια εκεινη την ωρα και κα εκτιθομαι στον ηλιο.παντα με ρουχα κοντομανικα και σορτς. αυτην την εποχη παλι το επιδιωκω να μενω καμμια ωρα την μερα σε ηλιο γιατι δεν καιει πολυ.ας πουμε περπαταω η΄καθομαι με παρεα σε καφε η΄στο σπιτι βεραντα.υπαρχουν τροποι αλλα τον χειμωνα δεν ξερω τι γινεται ,δεν μετρηθηκα ξανα να δω. ενα αλλο μεγαλο θεμα επισης ειναι οτι λογω αγχωδη τροπου ζωης το εντερο μας πασχει.οποτε πολλες φορες ακομα και να παρεις απο ηλιο την αναγκαια δοση δεν την κραταει ο οργσνισμος γιατι δεν μεταβολιζεται σωστα.ακομα και το συμπηρωμα δεν το αποροφα ο οργανισμος σωστα γιαυτο δινουν μεγαλες δοσεις. ολα αυτα ειναι αποψεις γιατρων που εχω μαζεψει καθως και πληροφοριες απο ιντερνετ. σε καμμια περιπτωση δεν αποτελουν απο εμενα συμβουλες θεραπειας . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. October 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2019 τυχαια για αλλο λογο εκανα εξετασεις και μου κολλησαν και αυτην την εξεταση οπου βρεθηκε χαμηλα.μου εδωσε ενα συμπληρωμα,φθηνο σχετικα,με 9.000 μια αμπουλα διαφανη με υγρο με αρωμα πορτοκαλιου,1 φορα την εβδομαδα για 6 μηνες.μετα δεν ξαναεκανα εξεταση. αυτα που λεει ο Νικος πιο πανω τα εχω διαβασει και εγω και εμεινα εκπληκτος γιατι ειχα μαθει με αφορμη την δικια μου περιπτωση ,οτι συνηθως το παθαινουν οι βορειοι λαοι που δεν εχουν ηλιο.οπως ειναι γνωστο αυτη η βιταμινη συνθετεται απο την εκθεση σε ηλιακη ακτινοβολια. ενας προσθετος λογος σαυτα που σωστα αναφερει ο Νικος ,που συμβαινει αυτη η ελλειψη και σε εμας τους σκουροχρωμους νοτιους ειναι οτι ειμαστε κλεισμενοι μεσα στο σπιτι περισοτερο απο παλια λογω υπολογιστων και τεχνολογιας γενικα. μια αλλη αποψη που ακουσα απο γιατρο ειναι οτι φαινεται μεγαλυτερο το προβλημα γιατι εχουν κατεβασει τα ορια. εγω πιστευεω οτι το γονιδιο εχει αλλαξει λογω κακης χρησης αντιηλιακων,υπολογιστων και τεχνολογιας και οτι πλεον δεν κανουμε επαγγελματα και σπορ μεσα στον ηλιο/ολο και πιο πολλοι γεμιζουν τα γυμναστηρια ,παρα τις αλανες και τα γηπεδα η' αλλους ανοιχτους χωρους.τελος ο ηλιος καιει πιο πολυ τωρα αποτι παλια ,οποτε προτιμουμε να βαγινουμε αργα το απογευμα για οτιδηποτε εξω. απο τοτε που εμαθα ,προσπαθω να αλλαξω καποια πραγματα.το καλοκαιρι παω για μπανιο χωρις αντηλιακο αλλα μεχρι τις 11.00.μετα φευγω απο την ηλιο.κανονικα βεβαια λενε οτι πρεπει να βγεις την θερμοτητερη ωρα του καλοκαιριου δλδ. 12.00 - 4.00 και να μεινεις εκτεθειμενος καθε μερα για ενα τεταρτο με 20αλεπτο ,το πολυ μιση ωρα για να παρεις την ωφελια..αλλα αυτο ειναι ρισκο γιατι εκεινη την ωρα κινδυνευεις να παθεις αλλα αν βγεις,χειροτερα.οποτε κανω το καλυτερο δυνατο.επισης προσπαθω οταν ειμαι σπιτι πρωι να παω για ψωνια εκεινη την ωρα και κα εκτιθομαι στον ηλιο.παντα με ρουχα κοντομανικα και σορτς. αυτην την εποχη παλι το επιδιωκω να μενω καμμια ωρα την μερα σε ηλιο γιατι δεν καιει πολυ.ας πουμε περπαταω η΄καθομαι με παρεα σε καφε η΄στο σπιτι βεραντα.υπαρχουν τροποι αλλα τον χειμωνα δεν ξερω τι γινεται ,δεν μετρηθηκα ξανα να δω. ενα αλλο μεγαλο θεμα επισης ειναι οτι λογω αγχωδη τροπου ζωης το εντερο μας πασχει.οποτε πολλες φορες ακομα και να παρεις απο ηλιο την αναγκαια δοση δεν την κραταει ο οργσνισμος γιατι δεν μεταβολιζεται σωστα.ακομα και το συμπηρωμα δεν το αποροφα ο οργανισμος σωστα γιαυτο δινουν μεγαλες δοσεις. ολα αυτα ειναι αποψεις γιατρων που εχω μαζεψει καθως και πληροφοριες απο ιντερνετ. σε καμμια περιπτωση δεν αποτελουν απο εμενα συμβουλες θεραπειας .Ε καλά αυτό είναι γνωστό εγώ ήλιο δεν βλέπω λόγο δουλειάς πρωί μπαίνω μέσα βράδυ φεύγω Αλλά και πάλι όσο δεν παίρνω φάρμακο (για μια ασθένεια που έχω) κρατάει καλά σε καλά επίπεδα, με το που πάρω το φάρμακο μέσα σε 4 4 μέρες κατεβαίνει σχεδόν μηδέν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasbal Δημ. October 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2019 εγω πολυ σπανια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. October 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2019 Δεν έκανα ακόμα εξετάσεις αίματος. Σύμφωνα με τον Dr. med. Raimund von Helden. Η Βιταμίνη D παρέχει την μέγιστη προστασία όταν η 25-υδρόξυ-βιταμίνη D είναι 80ng/ml ή περισσότερο. θεωρητικά, με 10.000 iu την ημέρα που παίρνω, δεν φθάνω τα 80ng/ml. Παίζει ρόλο και πόσα κιλά ζυγίζει κανείς. Online calculator for a correct vitamin D dosage Kostenloser Vitamin-D-Rechner Aυτα που λέει ο Δρ είναι σε αντίθεση με όσα προτείνουν οι διεθνείς οργανισμοί και τεκμηριώνονται από τις σχετικές έρευνες που δημοσιεύονται. Πρωτα κάνεις εξέταση, βλέπεις πόσο έχεις και μετά, αν χρειάζεσαι, παίρνεις συμπλήρωμα. 10.000 είναι πολύ υψηλή δόση για να την παίρνεις από μόνος σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asteratos Δημ. October 4, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2019 (edited) Aυτα που λέει ο Δρ είναι σε αντίθεση με όσα προτείνουν οι διεθνείς οργανισμοί και τεκμηριώνονται από τις σχετικές έρευνες που δημοσιεύονται. Πρωτα κάνεις εξέταση, βλέπεις πόσο έχεις και μετά, αν χρειάζεσαι, παίρνεις συμπλήρωμα. 10.000 είναι πολύ υψηλή δόση για να την παίρνεις από μόνος σου Δεν συμφωνούν τα πνεύματα. Εγώ εμπιστεύομαι πάντως τον Dr. med. Raimund von Helden. (Γενικός Ιατρός, Διαβητολόγος και Ειδικός στην Βιταμίνη D) Εγώ προσωπικά, πριν ξεκινήσω να παίρνω κάθε μέρα 10.000 iu, έπαιρνα για 20 μέρες 48.000 iu κάθε μέρα. Είχα ψωρίαση σε κάποιο σημείο του σώματός μου, σαν να μην υπάρχει πια! Healthy in Seven Days: Success through vitamin D treatment Edited October 4, 2019 by asteratos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. October 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2019 Προσοχή γιατί όλα αυτά καταλήγουν σε νεφρά και συκώτι . Sent from my Moto G (5S) using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asteratos Δημ. October 4, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2019 (edited) Προσοχή γιατί όλα αυτά καταλήγουν σε νεφρά και συκώτι . Κακό κάνει και η ζάχαρη. Προσοχή!!! Παν μέτρον άριστον. Edited October 4, 2019 by asteratos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. October 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2019 Στην Ελλαδα που εχουμε ηλιο πανω απο 300 μερες τον χρονο δεν εχουμε αναγκη απο τετοια συμπληρωματα..Αυτα τα χρειαζονται σε κατι χωρες οπως Γερμανια,Σουηδια,Νορβηγια κτλ. που κανουν μαυρα ματια για να δουν τον ηλιο,και οι περισσοτεροι εχουν προβλημα με την συγκεκρειμενη βιταμινη.Εδω χρειαζονται μονο αν εχεις κανει εξετασεις και εχεις διαγνωστει με ελλειψη βιταμινης D,απο καποιο παθολογικο αιτιο ή απο παρενεργειες καποιων φαρμακων Πίστεψε με αν τα πείς σε κανα ιατρό αυτά το λιγότερο θα σου πει αντε αγόρι μου διάβασε κανα αρλεκιν. Η ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΗ ανεπάρκεια βιταμίνης D χαρακτηρίζει τον ελληνικό πληθυσμό και το φαινόμενο του επιπολασμού ξεπερνάει το 50%!!! Σύμφωνα με τους ειδικούς, οι λόγοι της «οξύμωρης» παρατηρούμενης υψηλής έλλειψης και ανεπάρκειας βιταμίνης D στην Ελλάδα, μπορεί να είναι τουλάχιστον τέσσερις: Το γεωγραφικό πλάτος της Ελλάδας (34°- 41°) δεν επιτρέπει επαρκή υπεριώδη ακτινοβολία τους χειμερινούς μήνες και ιδιαίτερα στις βόρειες περιοχές της (γεωγραφικό πλάτος> 39°). Η κύρια πηγή λήψης λιπαρών τροφών στην χώρα μας, δηλαδή το ελαιόλαδο που δεν περιέχει βιταμίνη D. Η μελαχρινή επιδερμίδα που χαρακτηρίζει τους περισσότερους. Ο περιορισμένος χρόνος που δαπανάται σήμερα σε εξωτερικούς χώρους. Σε απλά ελληνικά αυτά που γράφεις ειναι ελλήνων μύθοι.Οι βορειοευρωπαίοι ανοιχτόδερμοι έχουν καλύτερα επιπεδα βιταμίνης Δ απο οτι εμείς στην Ελλάδα. Ψάχτο. Sent from my iPhone Xs using Tapatalk Pro Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Musclemar Δημ. October 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2019 4,000 iu τη μέρα εδώ και αρκετά χρόνια. Καλό είναι να γίνονται αιματολογικές πρώτα για να γνωρίζουμε τα επίπεδα. Παράθεση Ελληνικό Bodybuilding Forum Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dreamer12 Δημ. October 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2019 αυτο που λεει ο NetSurfer ειναι η γενικη αληθεια.ομως καποιοι παραγοντες εχουν αλλαξει.ΦΥΣΙΚΑ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΔΙΚΙΟ σαυτο που λεει οτι ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕΤΡΗΣΗ ΠΡΩΤΑ ,ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ και μετα ληψη αν υπαρχει θεμα.θα ελεγα να ΜΠΕΙ ΣΤΙΣ ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΣΕΚ ΑΠ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ.δεν ειναι καμμια μεγαλη επιβαρυνση και ειναι μετις ιδιες γενικες αιματολογικες εξετασεις.κιαυτο γιατι αν λαμβανουμε ανεξελκτα βιταμίνη D τοτε κινδυνευουμε με ζημια στα νεφρα. οσον αφορα τις ανακαλυψεις που γινονται ολα και γρηγορτερα καθε μερα για την αναγκη της μιλαμε μεχρι οτι ειναι και σημασιας ζωτικης για τον οργανισμο.αν ειναι σε χαμηλα επιπεδα μπορει και ..τεζα.. Η κύρια πηγή λήψης λιπαρών τροφών στην χώρα μας, δηλαδή το ελαιόλαδο που δεν περιέχει βιταμίνη D. ] εγραψα για ολους τους παραγοντες και αυτο ειχα ξεχασει να το αναφερω...τρωμε λογω υγειας και σωστης διατροφης ελαιολαδο εδω στην ελλαδα γιατι ειναι πιο υγιεινο για τα εσωτερικα μας οργανα και οχι μονο.αλλα το βουτυρο εχει πολλη βιταμινη D.δυστυχως ομως ειναι πολυ λιπαρο με τρανς λιπαρα.οποτε μπορουμε να το αντικαταστησουμε με λιπαρα που ειναι υγιεινα και εχουν μπολικη D.ψαρακια και ψαρικα..ταπεινος γαυρος και σαρδελα και σκουμπρι εχουν υψηλα επιπεδα,3 φορες την εβδομαδα και αν γινεται με το κοκαλο,ξεροψημενα και τραγανιστα.. ολα αυτα βεβαια εφοσον δεν υπαρχει παθολογικο αιτιο γιατι εκει οτι και να φας δεν γινεται αφομοιωση απο τον οργανισμο και χρειαζεται συμπληρωμα.12.000 τον μηνα συνηθως,4000 την εβδομαδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asteratos Δημ. October 8, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2019 (edited) ολα αυτα βεβαια εφοσον δεν υπαρχει παθολογικο αιτιο γιατι εκει οτι και να φας δεν γινεται αφομοιωση απο τον οργανισμο και χρειαζεται συμπληρωμα.12.000 τον μηνα συνηθως,4000 την εβδομαδα. 12.000iu τον μήνα ή 4.000iu την εβδομάδα, είναι σαν να μην παίρνεις τίποτα. Edited October 8, 2019 by asteratos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dreamer12 Δημ. October 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2019 ναι λαθος εκανα 25.000 τον μηνα 4 αμπουλες 1 την εβδομαδα,καπου 6.000 την εβδομαδα ειναι.μετα απο εξετασεις μου ειχε δοθει απο οκτωμβριο μεχρι μαρτιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioma Δημ. October 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2019 Πολυ χρησιμες πληροφοριες εδω https://www.vitamindcouncil.org/ Μετα απο συμβουλη γιατρου παιρνω 5000 μοναδες την ημερα Παράθεση Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asteratos Δημ. October 9, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2019 (edited) Να σημειώσω πως εγώ παίρνω την Βιταμίνη D3 σε συνδιασμό με Βιταμίνη K2 (MK7) και μαγνήσιο. Edited October 9, 2019 by asteratos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Musclemar Δημ. October 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2019 Να σημειώσω πως εγώ παίρνω την Βιταμίνη D3 σε συνδιασμό με Βιταμίνη K2 (MK7) και μαγνήσιο. Είναι φόρμουλα ή τα παίρνεις ξεχωριστά; Συνήθως όλα όσα έγραψες πάνε μαζί με ασβέστιο, σε συμπληρώματα που βοηθούν τα κόκκαλα. Παράθεση Ελληνικό Bodybuilding Forum Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asteratos Δημ. October 14, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2019 Είναι φόρμουλα ή τα παίρνεις ξεχωριστά; Συνήθως όλα όσα έγραψες πάνε μαζί με ασβέστιο, σε συμπληρώματα που βοηθούν τα κόκκαλα. Τα παίρνω ξεχωριστά. Από όσα γνωρίζω το ασβέστιο δεν χρειάζεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kosdim33 Δημ. October 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2019 Πολυβιταμινες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts