DevotedAngel Δημοσιεύτηκε September 24, 2019 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 24, 2019 (edited) Καλησπέρα, Αυτό που ψάχνω είναι κινητό με επιδόσεις ανάλογες του Xiaomi Mi 9, το οποίο με υπερκαλύπτει σε όλους τους τομείς, ωστόσο με μικρότερες διαστάσεις. Δε θέλω κάτι αρκετά υποδεέστερο και θα αντικαταστήσει ένα Xiaomi Mi 5, οπότε το μέγεθος του τελευταίου είναι μια καλή βάση. Μέχρι στιγμής έχω βρει μόνο το Mi 9 SE, το οποίο είναι ένα χιλιοστό μεγαλύτερο στις πλευρές από το Mi 5, και είναι σε ανεκτό μέγεθος, αλλά υστερεί σε όλους τους τομείς από το Mi 9. Υστερεί σε CPU και GPU, υστερεί στην κάμερα καθώς δεν έχει laser AF, όπως επίσης και ελαφρώς χειρότερους αισθητήρες πίσω από τον τηλεφακό και τον ευρυγώνιο. Ακόμη έρχεται με Gorilla Glass 5, αντί για 6, με ότι συνεπάγεται για την αντοχή της οθόνης. Σίγουρα πάντως το deal breaker είναι το SoC. Από τιμή δε θέλω να ξεφύγω από τα 350€. Υπάρχει κάτι άλλο σε αυτά τα χρήματα ή πρέπει να συμβιβαστώ με το Mi 9 SE; Επίσης αν πάω πιο πάνω σε χρήματα τι υπάρχει; Το Galaxy s10e μόνο; Edited September 24, 2019 by DevotedAngel Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zlatcokimi Δημ. September 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2019 To p30 ειναι επισης μια καλη λυση πριν φτασεις στο s10e Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DevotedAngel Δημ. September 25, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2019 To p30 ειναι επισης μια καλη λυση πριν φτασεις στο s10e Το έχω δει απλά είναι πιο μεγάλο από τα δύο αυτά και χιλιοστό χιλιοστό αρχίζει και μεγαλώνει και φτάνει στο μέγεθος το Mi 9. Θέλω κάτι ελαφρώς πιο συμμαζεμένο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. September 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2019 Το έχω δει απλά είναι πιο μεγάλο από τα δύο αυτά και χιλιοστό χιλιοστό αρχίζει και μεγαλώνει και φτάνει στο μέγεθος το Mi 9. Θέλω κάτι ελαφρώς πιο συμμαζεμένο.Δεν υπάρχει αυτό που ζητάς στα λεφτά που ζητάς μετά πάμε iphone 8, τπτ αλλο δεν υπάρχει και 1000 να ανέβεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. September 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2019 Xperia xz2 για πολλη καλη καμερα,οθονη και σβελταδα!Θα παρει και την αντροιντ 10! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stef Δημ. September 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2019 xiaomi mi 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DevotedAngel Δημ. September 26, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2019 Xperia xz2 για πολλη καλη καμερα,οθονη και σβελταδα!Θα παρει και την αντροιντ 10! Το XZ2 είναι αρκετά μεγαλύτερο σε σύγκριση με το Mi 9 SE. Λογικά το compact λες. xiaomi mi 6 Αν είναι το Mi 6, γιατί να μην κρατήσω το Mi 5 για αυτή τη χρήση; :p Δηλαδή οι Ασιάτες κατασκευαστές δεν έχουν τίποτα με specs φετινής ναυαρχίδας, αλλά πάνω κάτω στις διαστάσεις του Mi 9 SE (που ουσιαστικά οι διαστάσεις του είναι αυτές του Mi5s, Mi6 κλπ), ή αλλιώς ένα Mi9 SE με snapdragon 855; Δε με πειράζει αν δεν κυκλοφορεί Ευρώπη, αρκεί να είναι αξιόλογος ο κατασκευαστής στην Ασία. Πχ. οppo και τα subbrand της μου κάνουν, realme κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. September 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2019 Βασικά το mi6 είναι αρκετά ανώτερη συσκευή από το mi5 (soc, κάμερα, δαχτυλικο). Τώρα το αν αξίζει η μετάβαση άλλη ιστορία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. September 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2019 Βασικά το mi6 είναι αρκετά ανώτερη συσκευή από το mi5 (soc, κάμερα, δαχτυλικο). Τώρα το αν αξίζει η μετάβαση άλλη ιστορία. Στα 390 που το είδα στο skroutz δεν αξίζει. Αν το έβρισκε κάποιος στα 200-250 τότε να το σκεφτόταν. Αλλιώς στην παραπάνω τιμή καλύτερα να πας σε κάτι πιο νέο και ας είναι λίγο πιο μεγάλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gippas Δημ. September 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2019 Καλησπέρα, Σίγουρα πάντως το deal breaker είναι το SoC. Από περιέργεια, αλλά γιατί το SoC είναι dealbraker; Έχω χρησιμοποιήσει αρκετά κινητό με τον παραπλήσιο 720 και από ταχύτητα σε καθημερινή χρήση είναι μια χαρα, τεράστια διαφορά σε σχέση με το Mi5. Ακόμα και Fortnite παίζει. Κατά τα άλλα με τις προδιαγραφές σου μόνο το Xperia 5 μπορώ να σκεφτώ αλλά με αρκετό κόστος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. September 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2019 Δεν ειναι μεγαλο το xz2 απλα λιγο βαρυ. ----- προσθήκη μηνύματος 31 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παντως πολυ μικροτερο του mi9. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts