jimptsog Δημ. May 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 (edited) Αυτο πηρες;http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/anavathmisi-ypologisti/kartes-tv-tuner/Turbo-X-TV-tuner-for-Android-devices-DK5220.htm Ναι αυτό πήρα... Πήγα στο πλαίσιο της δύο πρώτες μέρες που είχα στα χέρια το ταμπλετ,μου εγκατέστησαν την εφαρμογή για το tv tuner και δούλεψε... Πάω να το αγοράσω μετά από 15 μέρες περίπου,το δοκιμάζουμε εκει και μόλις τοποθετούσε το tv tuner,έβγαζε κάτι σελίδες στα κινεζικα... Τι να φταίει?? Edited May 16, 2013 by jimptsog Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimptsog Δημ. May 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 Γεια στη παρεα.... Εχω παρει εδω κ λιγες μερες ενα 7" ταμπλετ jxd p1000 διπυρινο με 4.1 android,απο κινα και δεν εχει το play store,, Τι κανετε σε αυτες τις περιπτωσεις,απο που κατεβαζεται εφαρμογες; Υπαρχει τροπος να μπει το play store?? μπορείς να κάνεις το εξής..να κατεβάσεις απο εδώ το play store http://handheld.softpedia.com/dyn-postdownload.php?p=121182&t=4&i=1 μόλις πατήσεις το link αυτο μετα απο κάποια δευτερόλεπτα θα σου βγάλει ενα παράθυρο για το που θα το αποθηκεύσεις και εσυ απλα θα το βάλεις μέσα στη συσκευή android που εχεις. θα βγάλεις το καλώδιο και μετά θα μπεις στη συσκευή σου και απο εκει θα το επιλέξεις και θα εγκαταστήσει το play store.Αυταααα..:happy: Τόσο απλά??? Θα το κάνω το βραδάκι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimptsog Δημ. May 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 Γεια στη παρεα.... Εχω παρει εδω κ λιγες μερες ενα 7" ταμπλετ jxd p1000 διπυρινο με 4.1 android,απο κινα και δεν εχει το play store,, Τι κανετε σε αυτες τις περιπτωσεις,απο που κατεβαζεται εφαρμογες; Υπαρχει τροπος να μπει το play store?? μπορείς να κάνεις το εξής..να κατεβάσεις απο εδώ το play store http://handheld.softpedia.com/dyn-postdownload.php?p=121182&t=4&i=1 μόλις πατήσεις το link αυτο μετα απο κάποια δευτερόλεπτα θα σου βγάλει ενα παράθυρο για το που θα το αποθηκεύσεις και εσυ απλα θα το βάλεις μέσα στη συσκευή android που εχεις. θα βγάλεις το καλώδιο και μετά θα μπεις στη συσκευή σου και απο εκει θα το επιλέξεις και θα εγκαταστήσει το play store.Αυταααα..:happy: Δυστηχως απετυχε...το εγκατεστησα,πατω το εικονιδιο να μπω,κανει στιγμιαι οτι παει να μπει στη σελιδα και ξαναβγαινει.. Κατι δε το αφηνει να μπει στη σελιδα...αλλα τι ??? Η εγκατασταση εγινε πρωτα στον υπολογιστη (δε με ρωτησε που να το αποθηκευσω) και μετα εκανα επικοληση.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. May 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 (edited) Δυστηχως απετυχε...το εγκατεστησα,πατω το εικονιδιο να μπω,κανει στιγμιαι οτι παει να μπει στη σελιδα και ξαναβγαινει.. Κατι δε το αφηνει να μπει στη σελιδα...αλλα τι ??? Η εγκατασταση εγινε πρωτα στον υπολογιστη (δε με ρωτησε που να το αποθηκευσω) και μετα εκανα επικοληση.. Πρέπει να βάλεις και το google login service https://www.dropbox.com/sh/lwrqy6d2f7z7qfm/8SY32wnuHg Edited May 16, 2013 by gerstavros2 Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimptsog Δημ. May 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 Επισης συχνα πυκνα που ειμαι στο ιντερνετ με wi fi,,βγαζει οτι η εφαρμογη HD security εχει σταματηση.. Οταν ανοιγω την HD security ειναι στα κινεζικα... Ξερει κανεις τι γινεται ? Για το Kontra chanel ξερει κανεις τι εφαρμογη θελει ? εχω εγκαταστησει στο ταμπλετ το office suite και adobe reader. επισης στο πλαισιο μου εβαλαν και το 1mobile market για να κατεβαζω...αλλα play store δεν ειναι... Νομιζω οτι και πριν βαλω το 1mobile market, ειχαμε εγκαταστησει το play store και παλι το ιδιο εκανε,πηγαινε να ανοιξει και εκλεινε.. Να αναφερω επισης οτι απο τη μανα του το ταμπλετ εχει ενα android market.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimptsog Δημ. May 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 Πρέπει να βάλεις και το google login service https://www.dropbox.com/sh/lwrqy6d2f7z7qfm/8SY32wnuHg Το κανω κι αυτο εγκατασταση και μετα θα ανοιξει το play store.. Λιγο αναλυτικα παιδια γιατι δεν κατεχω και πολλα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimptsog Δημ. May 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 Πρέπει να βάλεις και το google login service https://www.dropbox.com/sh/lwrqy6d2f7z7qfm/8SY32wnuHg Εγκατεστησα αυτο που εγραψες,και εγινε καποιο βημα..μου ζητησε το email και κωδικο του google,τα εγραψα ανοιξε το play store αλλα μου γραφει στο μεσον της οθονης οτι δεν υπαρχει συνδεση και απο κατω επαναληψη. Πατω επαναληψη αλλα παλι τα ιδια. Συνδεση υπαρχει ομως,μπαινω στο ιντερνετ κανονικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gechro Δημ. May 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 Κι εγώ τον εργοστασιακό browser χρησιμοποιώ. Δεν ξέρω για άλλους clients εκτός από το utorrent. Μου έκατσε και δουλεύει άψογα. Κατέβασ΄το και εγκατέστησέ το. Δεν χρειάζεται να κάνεις πολλά πράγματα. Αφού βρεις το torrent λες get torrent και σου ζητάει αν θέλεις το ανοίξεις με τον browser ή με το utorrent. Επιλέγεις το utorrent, σου βγάζει επιλογή για add, κάνεις add το torrent στο utorrent και τελείωσε. Κατεβάζεις. Καλές κατεβασιές;) Στο add μου βγάζει πάντα σφάλμα δυστυχώς :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanosgrlal Δημ. May 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 Εγκατεστησα αυτο που εγραψες,και εγινε καποιο βημα..μου ζητησε το email και κωδικο του google,τα εγραψα ανοιξε το play store αλλα μου γραφει στο μεσον της οθονης οτι δεν υπαρχει συνδεση και απο κατω επαναληψη. Πατω επαναληψη αλλα παλι τα ιδια. Συνδεση υπαρχει ομως,μπαινω στο ιντερνετ κανονικα. φιλε μου θύμισε μου ποιο ταμπλετ ακριβώς έχεις?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimptsog Δημ. May 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 (edited) To jxd p1000 Δεν εχει παρει κανενας φιλος το μοντελο αυτο ?? Σας εχω βαλει δυσκολα παιδια ? Edited May 17, 2013 by jimptsog Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. May 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2013 Εγκατεστησα αυτο που εγραψες,και εγινε καποιο βημα..μου ζητησε το email και κωδικο του google,τα εγραψα ανοιξε το play store αλλα μου γραφει στο μεσον της οθονης οτι δεν υπαρχει συνδεση και απο κατω επαναληψη. Πατω επαναληψη αλλα παλι τα ιδια. Συνδεση υπαρχει ομως,μπαινω στο ιντερνετ κανονικα. Κάνε root (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1886460) και με το xplore (αφού στις ρυθμίσεις του επιλέξεις root access) πήγαινε στο /system/etc και πάτα στο hosts, edit text. Κάντο να είναι όπως το παρακάτω 127.0.0.1 localhost 74.125.128.139 clients2.google.com 74.125.128.113 android.l.google.com 74.125.128.138 android.clients.google.com Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Frontier Δημ. May 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2013 Άλλο ανταγωνισμό περίμενα προς το τέλος του 2013 και άλλος ανταγωνισμός φαίνεται να προκύπτει... Περίμενα Tegra 4 vs Krait 800 vs Exynos 8core (δηλαδή Α15 vs περίπου A15/A9 vs A15/A7) και έρχεται η Intel και φαίνεται να κερδίζει το κομμάτι της CPU με τον Silvermont. Στις GPU θα χάσει από Nvidia, σίγουρα. Περισσότερα εδώ: http://www.anandtech.com/print/6936/intels-silvermont-architecture-revealed-getting-serious-about-mobile Εάν η Intel ασχοληθεί σοβαρά και παρέχει τυποποιημένα interfaces για low-level λειτουργίες (π.χ ένα υποτυπώδες BIOS, κάτι που θα επιτρέψει την κυκλοφορία Mini PCs με ARM CPUs), πολύ απλά ό,τι και να κάνουν οι υπόλοιποι έχουν τελειώσει. Αυτό γιατί ΟΛΟΙ οι κατασκευαστές ARM CPUs, τους θεωρούν σαν embedded devices και όχι σαν mainstream general purpose computers (όπως στην πραγματικότητα είναι), κάτι το οποίο αντικατοπτρίζεται στην κάκιστη παρεχόμενη υποστήριξη (κλειστοί ή ανύπαρκτοι οδηγοί, τεκμηρίωση με το σταγονόμετρο, όχι αρκετά ή ικανοποιητικά developer boards κ.λπ). Μακάρι να τους δώσει ένα wake-up-call η Intel, μήπως και ασχοληθούν σοβαρότερα με το άθλημα, γιατί διαφορετικά με το ρυθμό που μειώνει τις ενεργειακές απαιτήσεις στους x86, πολύ απλά δεν θα έχει κανείς λόγο να χρησιμοποιήσει ARM στο μέλλον (διότι σε επιδόσεις ο καλύτερος ARM δεν πιάνει μία μπροστά στο χειρότερο x86 Intel CPU). Παράθεση No matter where you go, there you are! https://www.facebook.com/net314 - http://freedrone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liljim1234 Δημ. May 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2013 Καλησπερα παιδια!Πριν λιγες μερες αγορασα το FreeLander PD60 απο εδω (http://www.ahappydeal.com/product-92617.html) και το περιμενω μεχρι τελος του μηνα να ναι δω. Θελω να μου πειτε γνωμες για τα χαρακτηριστικα του και αν ξερετε καποιον που να το εχει,πως τρεχει πως αντιδρα και τα σχετικα!Να πω οτι το θελω πιο πολυ για διαβασμα .pdf βιβλιων,και σερφαρισμα,μουσικη,αντε και καμια ταινια χαλαρα! Ευχαριστω πολυ :) Παράθεση Remove before flight :!: HTC Desire Z ZOPO ZP950+ Xiaomi Redmi Note 2 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxspec Δημ. May 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2013 (edited) το κααλυτερο κινεζικο tablet που ειχα ειναι το ainol novo 7 venus τετραπυρηνο. το εχω τωρα εδω κ 5 μερες κ ειναι αψογο. θελω να παρο ενα 10.1 κ θελω να το δωσο οποιος ενδιαφερετε Edited May 19, 2013 by xxspec Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. May 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2013 Καλησπερα παιδια!Πριν λιγες μερες αγορασα το FreeLander PD60 απο εδω (http://www.ahappydeal.com/product-92617.html) και το περιμενω μεχρι τελος του μηνα να ναι δω. Θελω να μου πειτε γνωμες για τα χαρακτηριστικα του και αν ξερετε καποιον που να το εχει,πως τρεχει πως αντιδρα και τα σχετικα!Να πω οτι το θελω πιο πολυ για διαβασμα .pdf βιβλιων,και σερφαρισμα,μουσικη,αντε και καμια ταινια χαλαρα! Ευχαριστω πολυ :)Θα σε απογοητεύσω δυστυχώς, αλλά σε προετοιμάζω για το τάμπλετ. Ο επεξεργαστής του (Cortex A8, Allwinner A13) είναι άθλιος, και σε συνδιασμό με Android 4 και 512MB RAM, το τάμπλετ θα σέρνεται και θα κολλάει. Για ταινία δεν το συζητάω καν Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iobelika Δημ. May 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2013 το κααλυτερο κινεζικο tablet που ειχα ειναι το ainol novo 7 venus τετραπυρηνο. το εχω τωρα εδω κ 5 μερες κ ειναι αψογο. θελω να παρο ενα 10.1 κ θελω να το δωσο οποιος ενδιαφερετε μόνο η GPU έχει θέματα ή γενικά λαγγάρει σε ότι και αν κάνεις γιατί ένας developer στο xda το παρουσιάζει ως "earth trash" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. May 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2013 μόνο η GPU έχει θέματα ή γενικά λαγγάρει σε ότι και αν κάνεις γιατί ένας developer στο xda το παρουσιάζει ως "earth trash" και είναι, γιατί έχει χάλι επεξεργαστή της Actions, που ναι χειρότερος από RK3066 και με μεγαλύτερη κατανάλωση κι όλας, και chip γραφικών για τα σκουπίδια (vivante gc1000) Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
splanis Δημ. May 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2013 Πηρα ενα φθηνο ταμπλετ πριν κατι μερες απο eshop..το προβλημα ειναι οτι κανω login με λογαριασμο gmail αλλα δεν μπορω να κατεβασω τιποτα απ το play...επισης αν μπω απ το site του play στο pc δεν μου την εμφανιζει την συσκευη...κανω κατι λαθος η κατι αλλο φταιει? τελικα δεν καταφερα να το φτιαξω ρε παιδια καμια αλλη λυση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evmenis Δημ. May 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2013 τελικα δεν καταφερα να το φτιαξω ρε παιδια καμια αλλη λυση? Εισαι σιγουρος οτι εχει το play store της google και οχι καποιο αλλα μαρκετ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep800 Δημ. May 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2013 Καλησπέρα, Έχει καταφέρει να λειτουργήσει κανείς 3G modem σε android;; Αν και πειραματίζομαι με το HUAWEI E122 στο U30GT με Jelly Bean, με εκτενή αναζήτηση διαβάζω προβλήματα με διάφορα 3G modem σε διάφορες εκδόσεις. Έχει μήπως κανείς προσωπική εμπειρία να αναφέρει ακριβώς τα βήματα και να μου λύσει μερικές απορίες που έχω στην όλη διαδικασία; Έχω ακολουθήσει αρκετούς οδηγούς, χωρίς όμως αποτέλεσμα... Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskon Δημ. May 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2013 Το K3770 φαίνεται να είναι η πιο safe επιλογή μιας και δουλεύει με όσα tablet υποστηρίζουν τέτοια λειτουργία. Archos,TurboX κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
splanis Δημ. May 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2013 Εισαι σιγουρος οτι εχει το play store της google και οχι καποιο αλλα μαρκετ? ειχα ξαναρωτησει..πως θα το κοιταξω αυτο? original φαινεται... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep800 Δημ. May 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2013 Το K3770 φαίνεται να είναι η πιο safe επιλογή μιας και δουλεύει με όσα tablet υποστηρίζουν τέτοια λειτουργία. Archos,TurboX κλπ Το έχεις δοκιμάσει δηλαδή το συγκεκριμένο; Εκτός απο το να το συνδέσεις και στο pop up να βάλεις τον κωδικό κάνεις τίποτα άλλο; Δημιουργείς σύνδεση APN; Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glix Δημ. May 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2013 Γεια σας , Προσφατα αλλαξα φορτιστη, με την 1η φορτιση που εκανα το tablet μου στο 100% παρουσιασε ενα προβλημα. Το προβλημα ειναι οτι ποτε δεν πεφτει απο το 100% η μπαταρια και λεει συνεχεια charged! Το εψαξα λιγο το θεμα σε καποια αγγλικα forums και βρηκα 2 λυσεις (αλλα δεν ειναι εφικτες για εμενα) η 1η ειναι να κανω root το ταβλετ μου (εδω να πω πως ειναι κινεζικο no brand ,οποτε δεν ξερω τι ρομ να βαλω και επειδη ειμαι λιγο ασχετος δεν το πειραζω αυτο το θεμα) και αφου γινει ροοτ το ταβλετ τοτε να γραψω 2 σειρες στο terminal ,αλλα στο τερμιναλ με λεει οτι θελει ροοτ, αρα απορριπτεται η 2η λυση ειναι να βγαλω για 2 λεπτα την μπαταρια απο το ταβλετ , αλλα η μπαταρια δεν βγαινει , ειναι απο μεσα. υπαρχει καποια αλλη λυση ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis_m Δημ. May 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2013 Γεια σας , Προσφατα αλλαξα φορτιστη, με την 1η φορτιση που εκανα το tablet μου στο 100% παρουσιασε ενα προβλημα. Το προβλημα ειναι οτι ποτε δεν πεφτει απο το 100% η μπαταρια και λεει συνεχεια charged! Το εψαξα λιγο το θεμα σε καποια αγγλικα forums και βρηκα 2 λυσεις (αλλα δεν ειναι εφικτες για εμενα) η 1η ειναι να κανω root το ταβλετ μου (εδω να πω πως ειναι κινεζικο no brand ,οποτε δεν ξερω τι ρομ να βαλω και επειδη ειμαι λιγο ασχετος δεν το πειραζω αυτο το θεμα) και αφου γινει ροοτ το ταβλετ τοτε να γραψω 2 σειρες στο terminal ,αλλα στο τερμιναλ με λεει οτι θελει ροοτ, αρα απορριπτεται η 2η λυση ειναι να βγαλω για 2 λεπτα την μπαταρια απο το ταβλετ , αλλα η μπαταρια δεν βγαινει , ειναι απο μεσα. υπαρχει καποια αλλη λυση ? Να το κλείσεις και να το ανοίξεις δοκίμασες?;) Παράθεση Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts