Bilak0s Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 Το 3G toggle το έχεις δοκιμάσει; Δουλεύει; Δεν το εχω δοκιμασει ακομα..νομιζω για αυτο χρειαζετε εξωτερικος sim ανταπτωρας ε; Γι αυτο ανοιξα αυτο θεμα για ανταλλαξουμε ιδεες και αποψεις..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodoros68 Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 (edited) Ποτέ β' προτεραιότητας. Πάντα, μόνο, α' προτεραιότητας Ώπα! τον τρόμαξες τον άνθρωπο...και εμάς μαζί! Έτσι όπως το έγραψες είναι σαν να κάνει κάποιος λάθος αποστολή...;) Παραθέτω: 'Εστειλα κι εγώ σήμερα το Ainol Fire πίσω από εκεί που ηρθε...για επισκευή( geekbuying):( Κατ'αρχήν να σας ευχαριστήσω για τις πληροφορίες που άντλησα από εδώ σχετικά με επιστροφες :) Κόστος λοιπόν 8,50€(τέλη)+1,00€(φάκελλος)=9,00€ Σημείωση:Στα ΕΛΤΑ δεν δέχτηκαν να πάει όπως το είχα πακετάρει---δηλαδή μέσα στην αρχική συσκευσία που είναι σαν φουσκωτό μαξιλαράκι για όσους γνωρίζουν---οπότε ξαναγράψιμο τη διεύθυνση, κ.τ.λ. άσε που την είχα εκτυπώσει κι είχα γράψει και σχετικά gift/αξία <20€. Επίσης με ενημέρωσαν ότι απο 01/01/2014 τέλος τα Β' προτεραιότητας... Οπότε γύρω στο ....Πάσχα περιμένω να γυρίσει πίσω (επισκευασμένο???) Πάντως στο site των ELTA δε φαίνεται να έχει καταργηθεί το Β΄ προτεραιότητας Edited February 25, 2014 by Theodoros68 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxlakis7 Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 Τελικά το έστειλα σήμερα παιδιά.150 γρ. ήταν οπότε κάνα 6μισαρι έδωσα.Τα σχολια δώρου και χαμηλής αξίας μου δωσε η κοπέλα έντυπο που συμπλήρωσα και το κολησε πάνω στο φακελο.Σαν αυτο που έχουν τα κινέζικα πακέτα.Για β προτεραιότητα δεν ρώτησα αν παίζει ακομα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NXONTZ Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 Να πω και εγώ την εμπειρία μου μέχρι σήμερα Στέλνω στις 21.1 - με κόστος 5-6 € και tracking Number-πίσω την Κίνα για επισκευή ένα κινητό ( Newman n1 ) γιατί δεν δούλευε το ακουστικό, ( με ανοικτή ή hands Free δούλευε μια χαρα:happy:) . Mαγαζί αγοράς το etotalk για το οποίο μέχρι..... σήμερα είχα άριστη συνεννόηση ( μου απαντούσαν αμέσως, δέχθηκαν αμέσως την επισκευή με δικά τους έξοδα επιστροφής κλπ) Όμως παρά το γεγονός ότι έφθασε εκεί 12.2 ( λόγω και της πρωτοχρονιάς τους) ο Κινέζος ισχυρίζεται ότι έφθασε στην πόλη του, αλλά δεν έχει φθάσει σε αυτόν ακόμα:lol:. Παρ' το αυγό και κούρευτο.....................Του ξανάστειλα σήμερα e-mail και τον κράζω..............Ιδωμεν:confused: Παράθεση XIAOMI REDMI NOTE 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
euzin500 Δημ. February 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2014 Καλημέρα σας Έχω το συγκεκριμένο tablet το οποίο δεν έχει ενσωματωμένο bluetooth, άμα αγοράσω τα κλασικά τα usb ανταπτοράκια bluetooth που πουλάνε για τα pc θα είναι συμβατό θα το αναγνωρίσει το tablet σαν συσκευή usb? Το θέλω για να συνδέσω ένα bluetooth πληκτρολόγιο & στη συνέχεια να το συνδέσω μέσω του HDMI στη τηλεόραση, κάτι σαν androix box.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damastes Δημ. February 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2014 παιδιά σε ποιο στάδιο ανοίγουμε claim στο paypal; πριν στείλουμε το πακετο ή αφού το στείλουμε και αν αρχίσουν τα σου ξου μου ξου; Προσωπικά μου ήρθε με προβληματικά κουμπια ενα Pipo U8, μέσα σε 3 ώρες, αφού τους έστειλα και βιντεο, μου είπαν να το στείλω πίσω. Είναι να το στείλω πίσω αύριο, ανοιγω και claim με paypal; Μου έστειλαν διεύθυνση να το στείλω πίσω, στο paypal πως γίνεται η ταυτοποίηση με τις διευθύνσεις δεν κατάλαβα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nebtios Δημ. February 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2014 Τώρα θα ανοίξεις case στο paypal. Εκει θα γράψεις οτι έχει πρόβλημα στο κουμπί. Μετα θα απαντήσει το μαγαζί που το πήρες να το στειλεις πίσω στην τάδε διεύθυνση. Και εκει θα πρεπει να το στείλεις. Ολα αυτα με επικοινωνία μεσω paypal. Οχι απλα μεταξύ σας. Το κατάλαβες ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damastes Δημ. February 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2014 yeap, συνομιλία μέσω email δηλαδή μόνο για το Know us better είναι, τα σοβαρά είναι μεσω paypal μονο, ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nebtios Δημ. February 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2014 Ακριβώς. Το σοβαρό , το επίσημο ειναι μέσω paypal. Όπου σου πουν εκει θα το στείλεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damastes Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 αναβάθμιση το dispute σε claim πότε το κάνουμε; Αν το δέμα φαίνεται οτι έχει παραληφθεί και αυτοί το παίζουν κινέζοι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nebtios Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 αναβάθμιση το dispute σε claim πότε το κάνουμε; Αν το δέμα φαίνεται οτι έχει παραληφθεί και αυτοί το παίζουν κινέζοι; Οταν κοντεύει η πρώτη προθεσμία που έχει δώσει αρχικα η παυπαλ και λύση δεν έχει βρεθεί. Τοτε το κάνεις σε κλαιμ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damastes Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 Πάντω μέχρι στιγμής είναι άψογοι, στα email απαντάνε από 5 λέπτα εώς 2 ώρες μέγιστο, και στο paypal χωρις πολλά πολλά, μου λένε "οκ τις θές refund ή καινούργιο;" . Επαλήθευση να μου κάνει την διεύθυνση στο paypal και το έστειλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos61 Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 Οτι κάνεις πάντα μέσω paypal. Είναι ευγενικοί αλλά άν κάνεις το λάθος και το στείλεις στη διεύθυνση που σου λένε αυτοί το έχασες το τάμπλετ. Έτσι την πάτησα και εγώ με τη dealsprime. Έχει 2,5 μήνες που το έστειλα και ακόμη δέν το παρέλαβαν από το ταχυδρομείο-κλασική απάντηση των κινέζων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damastes Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 ναι φιλε μου, τα διαβασα ποιο πάνω για αυτό και περιμένω επαλήθευση της διευθυνσης μέσω paypal για να το στείλω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos4p Δημ. February 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2014 Καλησπέρα αγόρασα σήμερα ένα tablet Vero και δεν έχει εγκατεστημένο το play store ξέρει κανένας πως να το εγκαταστήσω; Παράθεση Xiaomi Redmi Note 7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rzr86 Δημ. February 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2014 Καλησπέρα αγόρασα σήμερα ένα tablet Vero και δεν έχει εγκατεστημένο το play store ξέρει κανένας πως να το εγκαταστήσω; οριστε φιλτατε http://www.androidpolice.com/2013/12/05/download-latest-google-play-store-4-5-10-with-shared-play-store-activity-iap-indicators-and-more/ Παράθεση ROM:ViperS 5.3.0 JB Sense 5 | Sense 6 Blinkfeed (HTC SENSATION) KERNEL:Liberty kernel sense JB (HTC SENSATION) BOOTLOADER:S-OFF/3,33 Universal - version 1.27.1100 (HTC SENSATION) RECOVERY:4EXT recovery touch v.1.0.0.6 RC3 testing build: 8 (HTC SENSATION) Νεα συσκευη: SAMSUNG GALAXY S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos4p Δημ. February 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2014 Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση.Το εγκατέστησα από την επίσημη σελίδα του Vero. Παράθεση Xiaomi Redmi Note 7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. February 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2014 Oπότε και το παρών θέμα κλειδώνεται ;) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. March 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2014 Καλημέρα, ένας φίλος έχει ένα sanei n79 και θέλει να κάνει root. Έχω βρει ένα τρόπο αλλά μου είπε δε μπορεί να κατεβάσει τους drivers. Έχουμε λύση; Να σημειώσω ότι έχει win 8 αν παίζει ρόλο. Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yellowsubmarine Δημ. March 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2014 Έχει έναν τέτοιον http://www.ebay.com/itm/3-5mm-AC-Power-Adapter-for-HUB-DC-5V-Output-Supply-/190603479035 Μου έστελε και ένα ανταπτοράκι για τη πρίζα μας...r. κοίτα καλά τον αντάπτορα ο δικός μου διαλύθηκε στα εξ ον συνετέθη την πρώτη φορά που πήγα να τον χρησιμοποιήσω τον άνοιξα και πήρα ένα πούπουλο πάπιας δώρο από μέσα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damastes Δημ. March 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2014 Και τελικά πόσο δίκιο είχες, ακόμα περιμένω να μου στείλουν την διεύθυνση στο paypal. Εκεί που στα email και paypal απαντούσαν σβέλτα, όταν φτάσαμε στην διεύθυνση αφανέρωτοι εδώ και μέρες. Τρίτη κάνω αναβάθμιση σε claim στο paypal. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis_82 Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 πηρα ενα κινητο απο το minideal πριν απο 9 μηνες και εδω και ενα μηνα που εχει προβλημα και στελνω mail στο minideal αργουσαν να απαντησουν και μου ελεγαν για επισκευη γενικα και αοριστα. Τωρα μου εδωσαν διευθυνση και λεπτομεριες οπως να εχει tracking number κλπ. Να το στειλω οπως μου ειπανε η υπαρχει τροπος μεσω paypal; Ρωταω γιατι το εχω καιρο και δεν ειναι στις 45 μερες για dispute. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. March 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2014 πηρα ενα κινητο απο το minideal πριν απο 9 μηνες και εδω και ενα μηνα που εχει προβλημα και στελνω mail στο minideal αργουσαν να απαντησουν και μου ελεγαν για επισκευη γενικα και αοριστα. Τωρα μου εδωσαν διευθυνση και λεπτομεριες οπως να εχει tracking number κλπ. Να το στειλω οπως μου ειπανε η υπαρχει τροπος μεσω paypal; Ρωταω γιατι το εχω καιρο και δεν ειναι στις 45 μερες για dispute. Το στέλνεις όπως σου παν. Το paypal δε σε βοηθά πουθενά τώρα Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodoros68 Δημ. March 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2014 (edited) Αφού έστειλα δύο(2) φορές υπενθύμιση, ορίστε κι η απάντηση (?)... :( Κλασική-τυποποιημένη-αυτοματοποιημένη: ''hi dear customer the tabletwas really sent to the factory for repair, but during the Chinese New Year holiday, the factory people don't work, they were back home for reunion, that's why the delay happens, we are so sorry for such inconvenience. dear customer, the factory people are back to work just few days ago, we have urged them to repair it well as soon as possible. once we get the the tablet back from the factory, we will pack it well and send to you again, once the phone is shipped out, you will get the confirmation email from our company. hope you can understand. here again extend our sincere apologies for such inconvenience. regards sally '' Λοιπόν, εάν κι εφόσον επισκευαστεί και φυσικά επιστρέψει στα χέρια μου, θα τους ζητήσω να μου επιστρέψουν και το...τηλέφωνο:lol::lol: Ό, τι ναναι οι Κινέζοι :wacko: Το Ainol ''δούλεψε'' στα χέρια μου 2,5 μήνες και στη ''ξενιτιά'' είναι άλλους τόσους :mad: Οφείλω να καταθέσω τη συνέχεια προς ενημέρωση μελλοντικών πελατών geekbyuing... Αφού τους έστειλα ξανά υπενθύμιση σχετικά με τη πορεία της επισκευής μου απάντησαν μια από τα ιδια... ''hi dear good afternoon, so sorry for your waiting, we also feel uneasy, as you know the chinese new year, and the tech of factory went home, so did not fix it , after holidays, they will fix the tablets in order, but do not worry, just now we call to factory, they will speed up this is usd 3 coupon ΧΧΧΧΧΧΧΧ OFF usd50, to make up you, could you wait days'' Εντάξει, η Αγγλικοκινεζική σύνταξη ας μείνει ασχολίαστη , όπως επίσης και τα 3(?) δολ. έκπτωση(σιγά μη σου δώσω κι άλλα euros αφού ακόμα περιμένω):ρ ΟΜΩΣ!!! Καθώς κοίταζα στο site τους κι ενώ φαίνεται στο όνομά μου μια παλαιότερη διεκπεραιωμένη παραγγελία μου( android pc -2χρονια πριν) Ως ΔΙΑ ΜΑΓΕΊΑΣ το ''order no'' για το tablet εχει εξαφανιστει...:blink:Το μόνο που αποδυκνείει οτι το αγόρασα απο αυτους είναι τα e-mail της αποδοχής της παραγγελίας καθώς κι αυτά του PayPal...Κι αφού πλεον το εχω παρει απόφαση οτι no tablet και αντίο τα 90€. ερωτώ: μπορεί να κάνει κάτι το PayPal σε αυτή τη περίπτωση;:worry: Ευχαριστώ και συγνώμη για το μακροσκελές post.. μόλις είδα πιο πάνω απάντηση σε συνφορουμίτη οτι ''Το paypal δε σε βοηθά πουθενά τώρα'' Κάποια εναλλακτική? Edited March 5, 2014 by Theodoros68 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Frontier Δημ. March 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2014 Έχω το συγκεκριμένο tablet το οποίο δεν έχει ενσωματωμένο bluetooth, άμα αγοράσω τα κλασικά τα usb ανταπτοράκια bluetooth που πουλάνε για τα pc θα είναι συμβατό θα το αναγνωρίσει το tablet σαν συσκευή usb? Το θέλω για να συνδέσω ένα bluetooth πληκτρολόγιο & στη συνέχεια να το συνδέσω μέσω του HDMI στη τηλεόραση, κάτι σαν androix box.. Πιθανότατα το bluetooth δεν θα παίξει γιατί η ROM δεν περιέχει drivers τόσο για το bluetooth chipset όσο και για τις συσκευές που θέλεις να συνδέσεις μέσω αυτού. Δυστυχώς το android δε λειτουργεί όπως τα Windows που περνάς οδηγούς εκ των υστέρων - για το bluetooth - σαν πρόσθετο πακέτο και αυτό γιατί η υποστήριξη bluetooth chipset είναι precompiled μέσα στον πυρήνα. Καλημέρα, ένας φίλος έχει ένα sanei n79 και θέλει να κάνει root. Έχω βρει ένα τρόπο αλλά μου είπε δε μπορεί να κατεβάσει τους drivers. Έχουμε λύση; Να σημειώσω ότι έχει win 8 αν παίζει ρόλο. Αν είναι το μοντέλο με Qualcomm SoC, δεν υπάρχει κάτι ακόμα (για root). Παράθεση No matter where you go, there you are! https://www.facebook.com/net314 - http://freedrone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts