kodorevi8ulis Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 οχι :) και να γινόταν με 64ΜΒ μνήμης δε θα μπορούσες να κάνεις τίποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dragonmaster Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 με μια λεξη ΟΧΙ :) βασικα η επεξεργαστικη ισχυ του tablet σου ειναι μηδαμινη για τις ελαχιστες απαιτησεις του android Παράθεση Όσοι θυσιάζουν στοιχειώδεις ελευθερίες για λίγη ασφάλεια, δεν αξίζουν ούτε ελευθερία ούτε ασφάλεια. Μη πάντα επίστασθαι προθύμεο, μη πάντων αμαθής γένη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panoslam Δημ. April 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2012 Καλησπέρα Έχω αποφασίσει να πάρω tablet αλλά με τοσα που υπάρχουν έχω χαθεί. Είδα το Flytouch 6 αλλά έχω ενδιασμούς.Υπάρχει κανείς που το έχει να μου πεί την γνώμη του? Είτε να προτίνει κάποιο άλλο μέχρι 200 ευρώ και με οθόνη 10" που να αξίζει??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Acer Δημ. April 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2012 Είτε να προτίνει κάποιο άλλο μέχρι 200 ευρώ και με οθόνη 10" που να αξίζει??? ριξε μια ματια στα παρακατω 10 inch tablets, για λιγο παραπανω απο τα 200 ευρω θα σου προτεινα το Creative ZiiO 10" http://www.skroutz.gr/c/1105/tablet/f/342116/9-1-%CE%AD%CF%89%CF%82-10-%CE%AF%CE%BD%CF%84%CF%83%CE%B5%CF%82.html?order_dir=asc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tabletistas Δημ. April 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2012 (edited) To Ziio 10" δεν θα το έπιαρνα με τίποτα. Πολύ παλιό ήδη, με resistive οθόνη, δεν πρόκειται να πάρει ICS και πάρα πολύ ακριβό για αυτό που είναι. Το NovaPad 100 C124 είναι σαφώς καλύτερη επιλογή αλλά δεν το βλέπω να παίρνει ICS λόγω Telechips επεξεργαστή ενώ μία καλή επιλογή επίσης είναι το playTAB e10 από το e-tablet με Allwinner επεξεργαστή και ICS. Edited April 17, 2012 by Tabletistas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panoslam Δημ. April 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2012 Tι είναι το ICS?????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Acer Δημ. April 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2012 Tι είναι το ICS?????? ICS = Android 4.0 (Ice Cream Sandwich) :) http://en.wikipedia.org/wiki/Android_version_history Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panoslam Δημ. April 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2012 Tελικά δυσκολή η επιλογή. Αλλά δεν μ είπατε για το Flytouch 6.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Acer Δημ. April 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2012 Tελικά δυσκολή η επιλογή. Αλλά δεν μ είπατε για το Flytouch 6.... υπαρχουν πολλα video reviews για το Flytouch 6, ενα καλο ειναι αυτο εδω: (εμενα μου φαινεται μια χαρα για tablet παντως) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tabletistas Δημ. April 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2012 Tελικά δυσκολή η επιλογή. Αλλά δεν μ είπατε για το Flytouch 6.... To flytouch 6 υπερέχει/διαφέρει στην μεγαλύτερη ενσωματωμένη μνήμη και στο GPS. Αν ειδικά το GPS σε ενδιαφέρει άμεσα τότε είναι μονόδρομος στην τιμή του είτε από μέσα είτε απ'έξω. Έχει resistive οθόνη που είναι μεγάλο μειονέκτημα την σήμερον ημέρα, οπότε τα 2 πρώτα που ανέφερα είναι σαφώς καλύτερες επιλογές κατά την γνώμη μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis0547 Δημ. April 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2012 Καλησπέρα Έχω αποφασίσει να πάρω tablet αλλά με τοσα που υπάρχουν έχω χαθεί. Είδα το Flytouch 6 αλλά έχω ενδιασμούς.Υπάρχει κανείς που το έχει να μου πεί την γνώμη του? Είτε να προτίνει κάποιο άλλο μέχρι 200 ευρώ και με οθόνη 10" που να αξίζει??? http://www.merimobiles.com/Aoson_M19_9_7inch_IPS_Screen_1024_768_4_3_Android_p/meri3375.htm και ξενιαζεις..στα λεφτα που θες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. April 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2012 Καλημερα, αυτο τρεχει ICS ; Γιατι στα specs λεει Gingerbread. Τελος, αν το εχεις, ποσο σου κραταει η μπαταρια!?!?!? Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis0547 Δημ. April 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2012 ναι το εχω.η μπαταρια κραταει γυρω στις 5 με 5,5 ωρες ικανοποιητικος αριθμος για την χρηση που το θελω.ναι πηρε ics με μεγαλη επιτυχια δες εδω.. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4024081#post4024081 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. April 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2012 Αυτο τι λεει; http://www.merimobiles.com/ICOO_D90W_16GB_9_7_IPS_Capacitive_p/meri3988.htm Απλα μου αρεσει φατσικως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panoslam Δημ. April 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2012 http://www.merimobiles.com/Aoson_M19_9_7inch_IPS_Screen_1024_768_4_3_Android_p/meri3375.htm και ξενιαζεις..στα λεφτα που θες. Nαι αλλά ανεβαίνει σε λεφτά κοστίζει 300 ευρώ ενώ διαθέτω μέχρι 200 άντε και λίγο παραπάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Acer Δημ. April 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2012 Nαι αλλά ανεβαίνει σε λεφτά κοστίζει 300 ευρώ ενώ διαθέτω μέχρι 200 άντε και λίγο παραπάνω. 259 δολαρια εχει, δηλαδη 199 ευρω :) (1.30 εχει η ισοτιμια ευρω/δολαριο) (μια χαρα τιμουλα εχει για ολα αυτα που εχει πανω) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panoslam Δημ. April 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2012 259 δολαρια εχει, δηλαδη 199 ευρω :) (1.30 εχει η ισοτιμια ευρω/δολαριο) (μια χαρα τιμουλα εχει για ολα αυτα που εχει πανω) Σωστος δεν το είδα οτι ήταν σε δολάρια... ::O :P ΗD υποστιρίζει? και απ'ότι είδα γίνετε update σε 4,0.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis0547 Δημ. April 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2012 ναι αναβαθμιζεται σε 4.ναι και παιζει και hd 1080 ταινιες.δεν εχει bluetooth ομως.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Acer Δημ. April 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2012 Σωστος δεν το είδα οτι ήταν σε δολάρια... ::O :P ΗD υποστιρίζει? και απ'ότι είδα γίνετε update σε 4,0.... αν και δεν εχω ξαναψωνισει απο αυτους, βλεπω οτι δινουν μαζι με το tablet μια δωρεαν θηκη και επισης εχουν και δωρεαν μεταφορικα σε ολα τα προιοντα τους !! Και εχουν και πολυ καλες τιμες (και μην ξεχνατε οτι ειναι ολες σε δολαρια, οποτε διαιρουμε με το 1.30 για να τις κανουμε ευρω) ... δεν ξερω βεβαια με το τελωνειο τι παιζει (εκτος αν τα στελνουν με καμμια ευρωπαικη μεταφορικη) :confused: Αν ξερει καποιος ας πει, γιατι βλεπω εχουν πολλα και καλα πραγματα ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panoslam Δημ. April 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2012 Δέχετε όμως bluetooth usb? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tabletistas Δημ. April 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2012 Δέχεται όμως bluetooth usb? Δυστυχώς όχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis0547 Δημ. April 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2012 αν και δεν εχω ξαναψωνισει απο αυτους, βλεπω οτι δινουν μαζι με το tablet μια δωρεαν θηκη και επισης εχουν και δωρεαν μεταφορικα σε ολα τα προιοντα τους !! Και εχουν και πολυ καλες τιμες (και μην ξεχνατε οτι ειναι ολες σε δολαρια, οποτε διαιρουμε με το 1.30 για να τις κανουμε ευρω) ... δεν ξερω βεβαια με το τελωνειο τι παιζει (εκτος αν τα στελνουν με καμμια ευρωπαικη μεταφορικη) :confused: Αν ξερει καποιος ας πει, γιατι βλεπω εχουν πολλα και καλα πραγματα ... δυο φορες εχω παραγγειλει απο εκει τελωνειο δεν εχω πληρωσει,και δεν νομιζω να εχει πληρωσει καποιος αλλος. και τα δυο ταμπλετ που εχω παρει απο εκει ειχανε μεσα και τις θηκες τους. και τα δυο με δωρεαν μεταφορικα κανουνε γυρω στο 20ημερο να ερθουνε.ναι οι τιμες ειναι απο τις καλυτερες.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Acer Δημ. April 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2012 δυο φορες εχω παραγγειλει απο εκει τελωνειο δεν εχω πληρωσει,και δεν νομιζω να εχει πληρωσει καποιος αλλος. και τα δυο ταμπλετ που εχω παρει απο εκει ειχανε μεσα και τις θηκες τους. και τα δυο με δωρεαν μεταφορικα κανουνε γυρω στο 20ημερο να ερθουνε.ναι οι τιμες ειναι απο τις καλυτερες.. ωραιος, ευχαριστω, γιατι βρηκα ηδη 3-4 πραγματακια που θα θελα να παραγγειλω απο εκει ... εχουν πραγματι πολυ καλες τιμες ... (και δεν με πειραζουν οι 20 μερες μεχρι να παραλαβω) ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panoslam Δημ. April 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2012 Έχω ένα μικρό ενδιασμό για το Aoson M19 γιατί δεν έχει bluetooth αλλά όσα έχουν υποστηρίζουν flash 10.3 ενώ το aoson 11....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount25012014 Δημ. April 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2012 Sakis απο merimobilews τα πηρες ; Το panfawill δεν ειναι τοσο αξιοπιστο ; Και το σημαντικοτερο, ποιον τροπο αποστολης, το EMS που ναι και εξπρες ή το registered mail ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts