karamazof53 Δημ. November 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2020 Ποτέ και έχω κάνει πολλές προπονήσεις. Βρήκα πως χαμηλώνει η ένταση, όταν κάνεις προπόνηση πατάς το πάνω κουμπί και κάνει pause ε πάνω δεξιά έχει την ένδειξη για τον ήχο και από εκεί αυξομειώνεις Στάλθηκε από το EML-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Καλά βρε ρωτάς και μετά δεν βλέπεις τις απαντήσεις; κάτω από την ερώτηση σου , είχα απαντήσει αυτό ακριβώς και μετά απάντησε και ο φίλoς rackal. :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAKISART2 Δημ. November 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2020 Ποτέ και έχω κάνει πολλές προπονήσεις. Βρήκα πως χαμηλώνει η ένταση, όταν κάνεις προπόνηση πατάς το πάνω κουμπί και κάνει pause ε πάνω δεξιά έχει την ένδειξη για τον ήχο και από εκεί αυξομειώνεις Στάλθηκε από το EML-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αυτό μου το έκανε όταν στην αυτόματη ανίχνευση άσκησης είδε ότι περπατάω και πάτησα εγώ το περπάτημα σε ανοιχτό χώρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. November 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2020 Στα 129€ από τις γνωστές αλυσίδες θεωρείται καλή τιμή, λέτε να πέσει κι άλλο τις επόμενες ημέρες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. November 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2020 Στα 129€ είναι κλοπή, δεν ξέρω αν μπορεί να πέσει και άλλο Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos_mi Δημ. November 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2020 Στα 129 € κάνει εμάς τους υπόλοιπους να θέλουμε να πάρουμε κι άλλο ένα για backup! Όποιος πρόλαβε... πρόλαβε!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. November 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2020 Αν ξέρει κάποιος ας βοηθήσει σε συσκευή xiaomi από ειδοποιήσεις περνώ μόνο τηλέφωνα . Ούτε viber ούτε messenger κλπ. Λογικά κάποια ρύθμιση της συσκευής φταίει αλλά δεν μπορώ να βρω. Στάλθηκε από το M2007J20CG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAKISART2 Δημ. November 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2020 Αν ξέρει κάποιος ας βοηθήσει σε συσκευή xiaomi από ειδοποιήσεις περνώ μόνο τηλέφωνα . Ούτε viber ούτε messenger κλπ. Λογικά κάποια ρύθμιση της συσκευής φταίει αλλά δεν μπορώ να βρω. Στάλθηκε από το M2007J20CG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πρέπει να έχεις το παράθυρο ειδοποιήσεων ενεργοποιημένο στο τηλ σου Εννοείται να έχεις τικαρει μεσα από το health vber κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venduza Δημ. November 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2020 (edited) Μια άλλη ωραία λειτουργία σε συνεργασία με huawei συσκευή είναι κατά τη διάρκεια ήχου εισερχόμενη κλήσης μπορείς πατώντας το πάνω κουμπί να βάλεις σε αθορυβο τον ήχο στο ρολόι και στο τηλέφωνο ταυτόχρονα. Το ίδιο γίνεται και με το ξυπνητήρι βάζοντας το σε snooze αλλά αυτό με τις κλήσεις πρόσφατα το ανακάλυψα. Βολικό όταν έχεις το κινητό σε τσάντα και δεν μπορείς να απαντήσεις εκείνη τη στιγμή. Edited November 21, 2020 by venduza Παράθεση HTC 10 / HTC M8 stock 6.0 / Google NEXUS 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. November 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2020 (edited) Να ρωτήσω με ποιο τρόπο αλλάζουμε τον/τους ήχους στο ρολόϊ όταν έρχονται οι ειδοποιήσεις ή το ξυπνητήρι ή όταν δέχεται κλήση ομιλίας;;..... Edited November 21, 2020 by ovelix5 Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos75 Δημ. November 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2020 Επειδή είμαι ανάμεσα στο honor watch magic 2 και στο huawei watch gt 2 ποιό προτείνετε για αγορά ? Πέρα από την εξωτερική εμφάνιση υπάρχουν ίσως και άλλες διαφορές π.χ. στο τζάμι, όπως ισχυρίζεται ο τύπος στο βίντεο https://www.youtube.com/watch?v=waWlB8EONRI. ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. November 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2020 (edited) Κάθε πότε ανεβαίνουν καινούρια watch faces στο Health. Μέσα γράφει κάθε μέρα, αλλά έχω καιρό να δω κάποιο καινούριο! Με ενδιαφέρει αυτό που έχω κυκλωμένο, και δεν ξέρω πότε θα ανέβει. https://ibb.co/C5qNXNx Edited November 22, 2020 by tsiftsism Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. November 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2020 πήρε αναβάθμιση σήμερα Sent from my Mi A3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. November 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2020 Να ρωτήσω με ποιο τρόπο αλλάζουμε τον/τους ήχους στο ρολόϊ όταν έρχονται οι ειδοποιήσεις ή το ξυπνητήρι ή όταν δέχεται κλήση ομιλίας;;.....Κανένας δεν έχει αλλάξει τους ήχους;;;;;;; Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karamazof53 Δημ. November 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2020 Κανένας δεν έχει αλλάξει τους ήχους;;;;;;;Δεν αλλάζουν Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Namgal Δημ. November 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2020 Νέο update! Sent from my VOG-L29 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. November 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2020 To πέρασα χθες το βραδυ .Πλέον βγάζει επιλογή να μιλήσεις απο το ρολόι και όταν καλείς αλλά δεν μπορείς να το επιλέξεις!!Τι κουφό είναι αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAKISART2 Δημ. November 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2020 Σ'εμενα ακόμη δεν ήρθε η ενημέρωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosdimas Δημ. November 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2020 (edited) Ηρθε ενημερωση. Edited November 23, 2020 by tasosdimas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. November 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2020 (edited) Edit, όλα καλά τελικά με την 1.0. 10.8, στην αρχή δεν μου έκανε κλήσεις από το ρολόι, αλλά μόλις τώρα έκανα άλλη μια επανεκκίνηση στο ρολόι και έστρωσε. Edited November 23, 2020 by hasiotis_john Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. November 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2020 Το υψόμετρο που το δείχνει μονίμως λάθος διορθώθηκε?Είναι τουλάχιστον αστείο να είμαι δίπλα στη θάλασσα και να δείχνει 20μ υψόμετρο.. Υπάρχει κάποιος τρόπος να το καλιμπράρουμε?Έκανα μια δοκιμαστική καταγραφή σε περπάτημα δίπλα στη θάλασσα και μετά στον χάρτη μου εμφάνισε την διαδρομή δίπλα στην ακτή με υψόμετρο 20+ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. November 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2020 Δεν αλλάζουν Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΕυχαριστώ φίλτατε Πολύ κουτό να μη σου δίνει τέτοια επιλογή... Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. November 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2020 Edit, όλα καλά τελικά με την 1.0. 10.8, στην αρχή δεν μου έκανε κλήσεις από το ρολόι, αλλά μόλις τώρα έκανα άλλη μια επανεκκίνηση στο ρολόι και έστρωσε. Μπορείς να επιλέξεις να μιλήσεις απο το ρολόι σε εξερχόμενη κλήση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. November 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2020 Χθες το βράδυ που έκανα την αναβάθμιση, επειδή ξέρω πως καμιά φορά σε νέο λογισμικό γίνονται περίεργα έκανα στο καπάκι και μια επανεκκίνηση! Το πρωί είδα τυχαία στο δικό σου post ότι υπάρχει θέμα με τις κλήσεις και γράφει μη συνδεμένο, κάτι τέτοιο. Όντως το έκανε και σε μένα. Πήγα δουλειά, προσπάθησα πάλι να κάνω κλήση αλλά είχε το ίδιο πρόβλημα, του έκανα άλλη μια επανεκκίνηση και τώρα λειτουργεί κομπλέ. Από χθες δηλαδή που είχε το θέμα, τα βήματα που έχω κάνει είναι ν' αλλάξω 2-3 faces και να κάνω 2 επανεκκινήσεις. Θα σου πρότεινα να το κλείσεις για λίγη ώρα και να το ανοίξεις ξανά... ή κάνε κάμποσα restart! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
perelevas Δημ. November 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2020 Γιά τα custom wachfaces και την μέθοδο με το ταιτσι ,πως το λένε,ότι είναι καλύτερα να το κάνουμε από άλλο κινητό και για λόγους ασφαλείας ,είναι καλύτερα να μην έχει το δεύτερο κινητό τον λογαριασμό της google περασμένο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. November 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2020 Υπάρχει πλέον και modded Health app, το οποίο το κάνεις εγκατάσταση μόνο του (δεν χρειάζεται να έχεις εγκατεστημένα τα Huawei Services και το TaiChi). Η εφαρμογή και πάλι δεν μπορεί να εγκατασταθεί σε Huawei συσκευή, ενώ αν είχατε από πριν τα Huawei Services και TaiChi, πρέπει να τα απεγκαταστήσετε. Το αρχείο μπορείτε να το βρείτε στο Telegram, στο Huawei Watch GT/GT2 - Global group. Υπάρχει pinned post με το αρχείο. Sent from my Huawei Mate 20 Pro by using Tapatalk Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts