Jump to content

Redmi Note 8 Pro

DragonD
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Χαχαχα και γω το ελπίζω θα δώσω και το 8 προ κάνα 140αρι γιατί καινούργιο είναι οπότε θα μου κοστίσει 460 η διαφορά.Θα πάρω ελληνικό που είναι σε προσφορά 599 από 850 βάζω και την εγγύηση μου και το κεφάλι μου ήσυχο.
Άν δέν το πήρες ακόμα, ρίξε και μια ματιά στο poco f2 pro:sd865,υδρόψυξη,ip53,αισθητήρες sony,amoled,5G,ufs3,1,led και dual sim.Είναι και φτηνότερο.Είναι και πιο καινούριο και ίσως λίγο πιο ολοκληρωμένο από το mi 10.Εγω θα το σκεφτόμουν σοβαρά για το poco f2 pro. Edited by highland1

Άν δέν το πήρες ακόμα, ρίξε και μια ματιά στο poco f2 pro:sd865,υδρόψυξη,ip53,αισθητήρες sony,amoled,5G,ufs3,1,led και dual sim.Είναι και φτηνότερο.Είναι και πιο καινούριο και ίσως λίγο πιο ολοκληρωμένο από το mi 10.Εγω θα το σκεφτόμουν σοβαρά για το poco f2 pro.

Πολύ καλό αλλά 64αρα κάμερα έχω και τώρα .Επίσης δεν έχει στερεοφωνικό ήχο που τον θέλω και ποιοτικά είναι λιιιγο υποδεέστερο του μι 10.Εξαλου η σελφοκαμερα μετά από καιρό θα έχει θέματα ο μηχανισμός από σκόνη από οτιδήποτε;2 φίλοι έχουν χουαβει και τους ψιλοκολαει ήδη.

LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra

Πολύ καλό αλλά 64αρα κάμερα έχω και τώρα .Επίσης δεν έχει στερεοφωνικό ήχο που τον θέλω και ποιοτικά είναι λιιιγο υποδεέστερο του μι 10.Εξαλου η σελφοκαμερα μετά από καιρό θα έχει θέματα ο μηχανισμός από σκόνη από οτιδήποτε;2 φίλοι έχουν χουαβει και τους ψιλοκολαει ήδη.
Είναι μεν 64 άρα,αλλά είναι sony και είναι σαφώς ανώτερη του 8pro.Κάποια χαρακτηριστικά είναι καλύτερα στο f2pro και κάποια άλλα στο mi 10.Κάπου χάνεις ,κάπου κερδίζεις.Εγώ πχ θα έπαιρνα το f2 pro λόγω dual sim που το χρειάζομαι,οθόνης χωρίς τρύπες,νοτς κλπ και led για ειδοποιήσεις.Ο καθένας βέβαια με τις ανάγκες του.Ότι και να πάρεις από τα δύο είναι πολύ καλή αναβάθμιση πάντως,αλλά σε βλέπω για mi 10. Edited by highland1

Είναι μεν 64 άρα,αλλά είναι sony και είναι σαφώς ανώτερη του 8pro.Κάποια χαρακτηριστικά είναι καλύτερα στο f2pro και κάποια άλλα στο mi 10.Κάπου χάνεις ,κάπου κερδίζεις.Εγώ πχ θα έπαιρνα το f2 pro λόγω dual sim που το χρειάζομαι,οθόνης χωρίς τρύπες,νοτς κλπ και led για ειδοποιήσεις.Ο καθένας βέβαια με τις ανάγκες του.Ότι και να πάρεις από τα δύο είναι πολύ καλή αναβάθμιση πάντως,αλλά σε βλέπω για mi 10.

Ναι έχεις δίκιο πολύ καλά και τα 2 αλλά θέλω στερεό ήχο .

LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra

Καλησπέρα δεν μπορώ να βρω πως βάζεις να στέλνει μήνυμα απο την μια καρτα μονο ?? Παντα μου βγάζει την νούμερο 2 κοσμοτε ενώ θέλω την άλλη..

Καλησπέρα δεν μπορώ να βρω πως βάζεις να στέλνει μήνυμα απο την μια καρτα μονο ?? Παντα μου βγάζει την νούμερο 2 κοσμοτε ενώ θέλω την άλλη..
Έχει επιλογή στα μηνύματα να διαλέξεις με ποια κάρτα θέλεις να στείλεις.

Καλησπέρα και ευχαριστώ για την απάντηση αλλα θελω να στέλνει μονο με βοντα που έχω 6000 δωρεάν και το αλλο ειναι καρτα και χρεώνει αν ξεχαστεί γι'αυτό λέω

Δεν νομίζω να έχει προεπιλογή για τα μηνύματα να αποστέλλονται πάντα από τη μια sim, όπως συμβαίνει με τις κλήσεις. Μπορείς όμως κάθε φορά, πριν ξεκινήσεις να γράφεις το μήνυμα, να πατήσεις πάνω στο εικονίδιο της sim με τον αριθμό 1 ή 2 και να διαλέξεις όποιο θέλεις. Έπειτα γράφεις το μήνυμα και αποστέλλεται μέσω της sim που διάλεξες στην αρχή.

Καλησπερα παιδια εχετε να δωσετε λινκ για gcam και conifgs σας ευχαριστω
https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/f/changelog1430/

Δοκίμασε αυτήν

Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus.

Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon.

Chios ευχαριστώ για την απάντηση ρε σεις οσες και gcam περασα στο rn8 pro δςν δουλεύει η σελφιε μαυριζει και κλείνει το εχετε παθει και εσεις βρηκατε λυση?σας ευχαριστήσω

Chios ευχαριστώ για την απάντηση ρε σεις οσες και gcam περασα στο rn8 pro δςν δουλεύει η σελφιε μαυριζει και κλείνει το εχετε παθει και εσεις βρηκατε λυση?σας ευχαριστήσω

Μια χαρά μου δουλεύει,τώρα που τσέκαρα.

Έχω την 7.3

Βασιλη ευχαριστω για την απάντηση ναι με οσους μιλησα μ ειπαν δουλευει..... Δεν ξερω αμα κανω εγω καποιο λαθος στο βιντεο κανονικα την αφηνει αλλα στην φωτογραφια μαυρίζει και το πετάει και το κινητό ειναι 2 ημερων καινούργιο σε οποιον εχει τυχει και βρηκε λυση παρακαλώ να μου πει δεν παλευεται η γκρινια της χαχαχαχ

Βασιλη ευχαριστω για την απάντηση ναι με οσους μιλησα μ ειπαν δουλευει..... Δεν ξερω αμα κανω εγω καποιο λαθος στο βιντεο κανονικα την αφηνει αλλα στην φωτογραφια μαυρίζει και το πετάει και το κινητό ειναι 2 ημερων καινούργιο σε οποιον εχει τυχει και βρηκε λυση παρακαλώ να μου πει δεν παλευεται η γκρινια της χαχαχαχ

Μπες στις ρυθμισεις της εφαρμογης και κανε εκκαθαριση μνημης και cache και θα στρωσει.Ρυθμισεις-Εφαρμογες-διαχειριση εφαρμογων-Gcam-κατω δεξια,εκκαθαριση δεδομενων.Μετα ξαναμπες στην εφαρμογη δωσε δικαιωματα και ολα κομπλε θα δουλευουν.

Poco X3 nfc 6/128

Καλημέρα μια ερώτηση το δακτυλικό αποτύπωμα δεν πιάνει σχεδόν καθόλου σήμερα

----- προσθήκη μηνύματος 119 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εχω ξαναβάλει τα αποτυπώματα παλι απο την αρχή και παλι δύσκολα..

----- προσθήκη μηνύματος 119 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εχω ξαναβάλει τα αποτυπώματα παλι απο την αρχή και παλι δύσκολα..

Τωρα που το τσεκαρα κι εμενα δεν πιανει!Τι γινεται??

EDIT:Το ξανασεταρα κι εγω,επανεκκινησα την συσκευη και εστρωσε τωρα....

Edited by nikaki71
Poco X3 nfc 6/128

Ούτε σε αυτή που σε έδωσε ο Chios δεν λειτουργεί η selfie;

Μήπως οι gcam είναι αποκλειστικά για τις πίσω κάμερες;

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Το αρχείο xml το φορτωσες;;

Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus.

Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon.

Παιδια σας ευχαριστώ που απαντατε διχως το θεμα δεν εχει λυθει με οτι μ εχετε πει οσες version και εαν εχω περάσει στις σελφιε κλεινει στο βιντεο κανονικα δεχετε την σελφιε στην καμερς (φωτογραφιες) κλεινει....δεν ξερω τι να καμω εχω και την αλλη την... Μηπως πρεπει να ρωτήσω στο xda και εαν ναι ξερετε που? Σε πιο thread σας ευχαριστώ

Παιδια σας ευχαριστώ που απαντατε διχως το θεμα δεν εχει λυθει με οτι μ εχετε πει οσες version και εαν εχω περάσει στις σελφιε κλεινει στο βιντεο κανονικα δεχετε την σελφιε στην καμερς (φωτογραφιες) κλεινει....δεν ξερω τι να καμω εχω και την αλλη την... Μηπως πρεπει να ρωτήσω στο xda και εαν ναι ξερετε που? Σε πιο thread σας ευχαριστώ
Φίλε χαλάρωσε μην σκάς, δεν έγινε και κάτι αν δεν βάλεις gcam.Την ημέρα έτσι και αλλιώς η εργοστασιακή τραβάει καλύτερες και την νύχτα μπορείς να βγάλεις αξιοπρεπείς φωτογραφίες πειράζοντας τις ρυθμίσεις της κάμερας στο manual. Edited by highland1