highland1 Δημ. October 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2020 (edited) Χαχαχα και γω το ελπίζω θα δώσω και το 8 προ κάνα 140αρι γιατί καινούργιο είναι οπότε θα μου κοστίσει 460 η διαφορά.Θα πάρω ελληνικό που είναι σε προσφορά 599 από 850 βάζω και την εγγύηση μου και το κεφάλι μου ήσυχο.Άν δέν το πήρες ακόμα, ρίξε και μια ματιά στο poco f2 pro:sd865,υδρόψυξη,ip53,αισθητήρες sony,amoled,5G,ufs3,1,led και dual sim.Είναι και φτηνότερο.Είναι και πιο καινούριο και ίσως λίγο πιο ολοκληρωμένο από το mi 10.Εγω θα το σκεφτόμουν σοβαρά για το poco f2 pro. Edited October 4, 2020 by highland1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. October 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2020 Άν δέν το πήρες ακόμα, ρίξε και μια ματιά στο poco f2 pro:sd865,υδρόψυξη,ip53,αισθητήρες sony,amoled,5G,ufs3,1,led και dual sim.Είναι και φτηνότερο.Είναι και πιο καινούριο και ίσως λίγο πιο ολοκληρωμένο από το mi 10.Εγω θα το σκεφτόμουν σοβαρά για το poco f2 pro. Πολύ καλό αλλά 64αρα κάμερα έχω και τώρα .Επίσης δεν έχει στερεοφωνικό ήχο που τον θέλω και ποιοτικά είναι λιιιγο υποδεέστερο του μι 10.Εξαλου η σελφοκαμερα μετά από καιρό θα έχει θέματα ο μηχανισμός από σκόνη από οτιδήποτε;2 φίλοι έχουν χουαβει και τους ψιλοκολαει ήδη. Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. October 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2020 (edited) Πολύ καλό αλλά 64αρα κάμερα έχω και τώρα .Επίσης δεν έχει στερεοφωνικό ήχο που τον θέλω και ποιοτικά είναι λιιιγο υποδεέστερο του μι 10.Εξαλου η σελφοκαμερα μετά από καιρό θα έχει θέματα ο μηχανισμός από σκόνη από οτιδήποτε;2 φίλοι έχουν χουαβει και τους ψιλοκολαει ήδη.Είναι μεν 64 άρα,αλλά είναι sony και είναι σαφώς ανώτερη του 8pro.Κάποια χαρακτηριστικά είναι καλύτερα στο f2pro και κάποια άλλα στο mi 10.Κάπου χάνεις ,κάπου κερδίζεις.Εγώ πχ θα έπαιρνα το f2 pro λόγω dual sim που το χρειάζομαι,οθόνης χωρίς τρύπες,νοτς κλπ και led για ειδοποιήσεις.Ο καθένας βέβαια με τις ανάγκες του.Ότι και να πάρεις από τα δύο είναι πολύ καλή αναβάθμιση πάντως,αλλά σε βλέπω για mi 10. Edited October 4, 2020 by highland1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. October 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2020 Είναι μεν 64 άρα,αλλά είναι sony και είναι σαφώς ανώτερη του 8pro.Κάποια χαρακτηριστικά είναι καλύτερα στο f2pro και κάποια άλλα στο mi 10.Κάπου χάνεις ,κάπου κερδίζεις.Εγώ πχ θα έπαιρνα το f2 pro λόγω dual sim που το χρειάζομαι,οθόνης χωρίς τρύπες,νοτς κλπ και led για ειδοποιήσεις.Ο καθένας βέβαια με τις ανάγκες του.Ότι και να πάρεις από τα δύο είναι πολύ καλή αναβάθμιση πάντως,αλλά σε βλέπω για mi 10. Ναι έχεις δίκιο πολύ καλά και τα 2 αλλά θέλω στερεό ήχο . Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrispetses Δημ. October 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2020 Καλησπέρα δεν μπορώ να βρω πως βάζεις να στέλνει μήνυμα απο την μια καρτα μονο ?? Παντα μου βγάζει την νούμερο 2 κοσμοτε ενώ θέλω την άλλη.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. October 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2020 Καλησπέρα δεν μπορώ να βρω πως βάζεις να στέλνει μήνυμα απο την μια καρτα μονο ?? Παντα μου βγάζει την νούμερο 2 κοσμοτε ενώ θέλω την άλλη..Έχει επιλογή στα μηνύματα να διαλέξεις με ποια κάρτα θέλεις να στείλεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrispetses Δημ. October 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2020 Καλησπέρα και ευχαριστώ για την απάντηση αλλα θελω να στέλνει μονο με βοντα που έχω 6000 δωρεάν και το αλλο ειναι καρτα και χρεώνει αν ξεχαστεί γι'αυτό λέω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
archer_76 Δημ. October 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2020 Καλησπέρα δεν μπορώ να βρω πως βάζεις να στέλνει μήνυμα απο την μια καρτα μονο ?? Παντα μου βγάζει την νούμερο 2 κοσμοτε ενώ θέλω την άλλη.. Δεν νομίζω να έχει προεπιλογή για τα μηνύματα να αποστέλλονται πάντα από τη μια sim, όπως συμβαίνει με τις κλήσεις. Μπορείς όμως κάθε φορά, πριν ξεκινήσεις να γράφεις το μήνυμα, να πατήσεις πάνω στο εικονίδιο της sim με τον αριθμό 1 ή 2 και να διαλέξεις όποιο θέλεις. Έπειτα γράφεις το μήνυμα και αποστέλλεται μέσω της sim που διάλεξες στην αρχή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. October 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2020 Ναι έχεις δίκιο πολύ καλά και τα 2 αλλά θέλω στερεό ήχο .Το πήρες τελικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. October 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2020 Το πήρες τελικά; Το πήρα πωπω τούμπανο τι να λέμε. Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. October 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2020 Το πήρα πωπω τούμπανο τι να λέμε. Ποιό πήρες; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giross Δημ. October 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2020 Καλησπερα παιδια εχετε να δωσετε λινκ για gcam και conifgs σας ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. October 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2020 Καλησπερα παιδια εχετε να δωσετε λινκ για gcam και conifgs σας ευχαριστωhttps://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/f/changelog1430/ Δοκίμασε αυτήν Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giross Δημ. October 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2020 Chios ευχαριστώ για την απάντηση ρε σεις οσες και gcam περασα στο rn8 pro δςν δουλεύει η σελφιε μαυριζει και κλείνει το εχετε παθει και εσεις βρηκατε λυση?σας ευχαριστήσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. October 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2020 Το πήρα πωπω τούμπανο τι να λέμε.Μεγειές φίλε καλοδούλευτο ,είναι όντως εργαλείο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasileios13 Δημ. October 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2020 Chios ευχαριστώ για την απάντηση ρε σεις οσες και gcam περασα στο rn8 pro δςν δουλεύει η σελφιε μαυριζει και κλείνει το εχετε παθει και εσεις βρηκατε λυση?σας ευχαριστήσω Μια χαρά μου δουλεύει,τώρα που τσέκαρα. Έχω την 7.3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giross Δημ. October 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2020 Βασιλη ευχαριστω για την απάντηση ναι με οσους μιλησα μ ειπαν δουλευει..... Δεν ξερω αμα κανω εγω καποιο λαθος στο βιντεο κανονικα την αφηνει αλλα στην φωτογραφια μαυρίζει και το πετάει και το κινητό ειναι 2 ημερων καινούργιο σε οποιον εχει τυχει και βρηκε λυση παρακαλώ να μου πει δεν παλευεται η γκρινια της χαχαχαχ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. October 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2020 Βασιλη ευχαριστω για την απάντηση ναι με οσους μιλησα μ ειπαν δουλευει..... Δεν ξερω αμα κανω εγω καποιο λαθος στο βιντεο κανονικα την αφηνει αλλα στην φωτογραφια μαυρίζει και το πετάει και το κινητό ειναι 2 ημερων καινούργιο σε οποιον εχει τυχει και βρηκε λυση παρακαλώ να μου πει δεν παλευεται η γκρινια της χαχαχαχ Μπες στις ρυθμισεις της εφαρμογης και κανε εκκαθαριση μνημης και cache και θα στρωσει.Ρυθμισεις-Εφαρμογες-διαχειριση εφαρμογων-Gcam-κατω δεξια,εκκαθαριση δεδομενων.Μετα ξαναμπες στην εφαρμογη δωσε δικαιωματα και ολα κομπλε θα δουλευουν. Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrispetses Δημ. October 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2020 Καλημέρα μια ερώτηση το δακτυλικό αποτύπωμα δεν πιάνει σχεδόν καθόλου σήμερα ----- προσθήκη μηνύματος 119 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλημέρα μια ερώτηση το δακτυλικό αποτύπωμα δεν πιάνει σχεδόν καθόλου σήμερα Εχω ξαναβάλει τα αποτυπώματα παλι απο την αρχή και παλι δύσκολα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. October 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2020 (edited) Καλημέρα μια ερώτηση το δακτυλικό αποτύπωμα δεν πιάνει σχεδόν καθόλου σήμερα ----- προσθήκη μηνύματος 119 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εχω ξαναβάλει τα αποτυπώματα παλι απο την αρχή και παλι δύσκολα.. Τωρα που το τσεκαρα κι εμενα δεν πιανει!Τι γινεται?? EDIT:Το ξανασεταρα κι εγω,επανεκκινησα την συσκευη και εστρωσε τωρα.... Edited October 8, 2020 by nikaki71 Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. October 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2020 Chios ευχαριστώ για την απάντηση ρε σεις οσες και gcam περασα στο rn8 pro δςν δουλεύει η σελφιε μαυριζει και κλείνει το εχετε παθει και εσεις βρηκατε λυση?σας ευχαριστήσω Ούτε σε αυτή που σε έδωσε ο Chios δεν λειτουργεί η selfie; Μήπως οι gcam είναι αποκλειστικά για τις πίσω κάμερες; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. October 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2020 Chios ευχαριστώ για την απάντηση ρε σεις οσες και gcam περασα στο rn8 pro δςν δουλεύει η σελφιε μαυριζει και κλείνει το εχετε παθει και εσεις βρηκατε λυση?σας ευχαριστήσωΤο αρχείο xml το φορτωσες;; Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giross Δημ. October 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2020 Παιδια σας ευχαριστώ που απαντατε διχως το θεμα δεν εχει λυθει με οτι μ εχετε πει οσες version και εαν εχω περάσει στις σελφιε κλεινει στο βιντεο κανονικα δεχετε την σελφιε στην καμερς (φωτογραφιες) κλεινει....δεν ξερω τι να καμω εχω και την αλλη την... Μηπως πρεπει να ρωτήσω στο xda και εαν ναι ξερετε που? Σε πιο thread σας ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. October 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2020 (edited) Παιδια σας ευχαριστώ που απαντατε διχως το θεμα δεν εχει λυθει με οτι μ εχετε πει οσες version και εαν εχω περάσει στις σελφιε κλεινει στο βιντεο κανονικα δεχετε την σελφιε στην καμερς (φωτογραφιες) κλεινει....δεν ξερω τι να καμω εχω και την αλλη την... Μηπως πρεπει να ρωτήσω στο xda και εαν ναι ξερετε που? Σε πιο thread σας ευχαριστώΦίλε χαλάρωσε μην σκάς, δεν έγινε και κάτι αν δεν βάλεις gcam.Την ημέρα έτσι και αλλιώς η εργοστασιακή τραβάει καλύτερες και την νύχτα μπορείς να βγάλεις αξιοπρεπείς φωτογραφίες πειράζοντας τις ρυθμίσεις της κάμερας στο manual. Edited October 9, 2020 by highland1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. October 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2020 Σωστός ...✌️ Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts