JustMe Δημοσιεύτηκε July 14, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 14, 2005 Λοιπόν,επιτέλους έφθασε η στιγμή της ολοκληρωτικής αλλαγής!! Αλλάζω πισι όπως θα καταλάβατε!! Δίνω μέχρι 1000 ευρώ,αν δω κάτι εξαιρετικό ίσως δώσω 1050 :p Λοιπόν,οι ανάγκες μου σε χώρο είναι μικρές (με 10άρη δίσκο κρατιέμαι αν και πιστεύω με 30γκίγκα θα μουνα πιο άνετα).Ταχύτητα πάντα την γούσταρα,γενικά τσαντίζομαι όταν κολλάει ο υπολογιστής λόγω επεξεργαστή ή RAM. Παιχνίδια δεν παίζω καθόλου,αλλά είπα ότι αν πάρω κάτι καλό λογικά θα κλέβω κανα παιχνιδι από κανα φιλαράκι - κοπιασμα - επιστροφή - τρελό παιχνίδι :p . Όπως καταλαβαίνεται ούτε εδώ έχω μεγάλες ανάγκες! Μοντεμ δε θέλω,έχω ήδη το εξωτερικό της dsl μου. Οθόνη θέλω μια tft,τώρα είμαι με crt και με καινε τα ματάκια μου :p . Δεν καίγομαι και για τρελή απόκριση κ τέτοια,αλλά θέλω κάτι με καλή ποιότητα και καλή τιμή. Μουσικούλα ακούω πολύ στο pc άρα θέλω κάτι καλό. Έχω και στερεοφωνικό κ mp3player αλλά κυρίως το pc χρησιμοποιώ. Μην φανταστείτε ότι θέλω να ξεσηκώνω τη γειτονιά,ποιότητα θέλω! Απο dvdrw κλπ,φτάνει πιστεύω να πω ότι θέλω να παίρνω dvds από το dvdάδικο και να τα κάνω κοπυ. Το dual layer δεν ξέρω τι είναι :p αν και νομίζω ότι είναι κάτι που γράφεις κ στις δύο πλευρές :p Επομένως θα χρειαστώ και dvd player + dvdrw για onthefly recordings! Από printers,scanners,webcams,keyboards,mice,modems +++ είμαι ΥΠΕΡ-καλυμμένος,δε θέλω τίποτα! Μετά το πιο πάνω πρίξιμο (σημειώστε ότι κατέβασα δύο μπύρες,που είναι πολλές για τα δεδομένα μου άρα οποιεσδήποτε ασυναρτησίες ας συγχωρεθούν παρακαλώ)κατέληξα στο εξής TurboX (δική μου σύνθεση) το οποίο θα στηθεί από Πλαίσιο. Ισχύει ότι οι TurboX είναι απ τους καλύτερους? Πόσο στοιχίζει το στήσιμο? Να η σύνθεση! Τεράστιο link,όντας μια σύνθεση με πολλά κομμάτια άρα πολλούς κωδικούς μέσα στο url Ακούω απόψεις κ περιμένω με αγωνία αυτήν του φίλτατου overclocker :) :D Αναμένω να μου προτείνει να βάλω άλλη μια 512αρα ραμ,για να τα 1000στήσω αλλά δε ξέρω τι θα κερδίσω κ περιμένω ανάλυση :0) :D Για να ακούσω απόψεις ... Φιλικά DrJu5tM3 - αγωνιώντας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Red_Alert Δημ. July 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2005 Εγω θα σου κανω μια αλλη προταση: HDD: Maxtor 80GB SATA ΟΘΟΝΗ: SAMSUNG SYNCMASTER 710MP με TV Tuner DVD ROM: LG DVD 16x - BULK BLACK DVD-RW: TEAC DV516GBK 16X DVD±RW DUAL FDD: FLOPPY DISK DRIVE 3.5' BLACK ΚΟΥΤΙ: HEROICHI SUPER MIDI PRO CI-6919 BLACK PSU: HEROICHI WINDMILL 385W RETAIL CPU: INTEL PENTIUM 4 PRESCOTT 540J 3.20GHz LGA775 VGA: HIS EXCALIBUR X300SE 128MB TVOUT, DVI RETAIL MOBO: GIGABYTE GA-8I915P DUO PRO RETAIL RAM: 2x KINGSTON KVR400X64C25 256MB PC3200 400MHZ VALUE RAM SOUNDCARD: CREATIVE SOUND BLASTER 24-BIT BULK Βγαινει 910 (με το ΦΠΑ) + σου μενουν αλλα 70 να παρεις ηχεια.. η μια καλυτερη καρτα ηχου... (η αλλη μια δισκετα για να κανεις αντιγραφη δισκετας on the fly :wacko: :lol: :lol: :lol: ) Παράθεση Currently Using: Apple iPhone 6s 64GB, HTC One Silver Πέρασαν...: Nokia 3120, Siemens C55, Siemens SX1, Nokia 6600, Sony Ericsson K700i, Sony Ericsson W800i, Qtek S200, HTC TyTN II, Nokia 2680, Nokia 6500 Slide (Silver), Nokia E72, Apple iPad 2 32GB WiFi, Apple iPhone 4S White 16GB, HTC Desire (R.I.P.), Samsung Galaxy S4 Black, Apple iPad 3 32GB Cellular, HTC Desire 310 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JustMe Δημ. July 14, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2005 1)Κ αυτά ποιος τα στήνει?Εάν το συνθέσω από e-shop και το στήσουν αυτοί θα μπορώ να το παραλάβω απ τα καταστήματα τους? 2)Θεωρητικά ειναι καλύτερα να χεις δύο dimm των 256ΜΒ ή ένα των 512?Λογικά 2 έτσι? 3)Αυτό που χα κάνει εγώ δεν ήταν καλύτερο?? :( :p Ρε Red_aler, τι λες και με βασανίζεις βάζοντας με να στήνω συστήματα που σίγουρα δεν κάνουν 910 ευρώ :p :p Αυτό που προτείνεις,βγαίνει πέρα από 1000+++.. Μάλλον έκανες λάθος στην οθόνη,η οποία είναι απ τις ακριβότερες,350 ευρώ παρακαλώ!! Με έναν πρόχειρο υπολογισμό: HDD: Maxtor 80GB SATA 60 euro ΟΘΟΝΗ: SAMSUNG SYNCMASTER 710MP με TV Tuner = 360 euro DVD ROM: LG DVD 16x - BULK BLACK = 25 euro DVD-RW: TEAC DV516GBK 16X DVD±RW DUAL 60 euro FDD: FLOPPY DISK DRIVE 3.5' BLACK 5 euro :p ΚΟΥΤΙ: HEROICHI SUPER MIDI PRO CI-6919 BLACK 80 euro PSU: HEROICHI WINDMILL 385W RETAIL 45 euro CPU: INTEL PENTIUM 4 PRESCOTT 540J 3.20GHz LGA775 200 euro VGA: HIS EXCALIBUR X300SE 128MB TVOUT, DVI RETAIL 50 euro MOBO: GIGABYTE GA-8I915P DUO PRO RETAIL 100 euro RAM: 2x KINGSTON KVR400X64C25 256MB PC3200 400MHZ VALUE RAM ~ 45 euro SOUNDCARD: CREATIVE SOUND BLASTER 24-BIT BULK 20 euro -------------------------- Έτσι στο περίπου 1050 ευρώ,χωρίς ηχεία,χωρίς τον επεξεργαστή που θέλω :p (AMD παίδες,sorry),χωρίς ανεμιστηράκια κ τέτοια!! Απορρίπτεται,πολύ ακριβός! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tavraki Δημ. July 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2005 Ένα πράγμα θα πω. Μακρυά από turbo-x.Tίποτα περισσότερο..... :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JustMe Δημ. July 14, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2005 Αν μπορούσες να το τεκμηριώσεις ... ?? Εγώ άκουσα τα καλύτερα,αλλά θέλω κ καποιες απόψεις απο πιο έμπειρα άτομα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tavraki Δημ. July 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2005 Αν μπορούσες να το τεκμηριώσεις ... ?? Εγώ άκουσα τα καλύτερα,αλλά θέλω κ καποιες απόψεις απο πιο έμπειρα άτομα! Δες το παρακάτω λινκ ενός δυστυχούς φίλου και βγάλε τα συμπεράσματά σου.... ;) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=55633&highlight=turbo-x Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JustMe Δημ. July 15, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2005 Επειδή έτυχε δεν σημαίνει ότι συμβαίνει σε όλους. Άλλωστε εγώ επιλεγω τα εξαρτήματα που θα βάλουν τα οποία ξέρω ότι είναι 100000% συμβατά μεταξύ τους.Τι μπορούν να κάνουν έτσι ώστε να μην λειτουργεί??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lordelesar Δημ. July 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2005 Εγώ σύμφωνα με αυτά που λες στο πρώτο σου post ότι θέλεις θα συμφωνήσω εν μέρει με την πρώτη σου σύνθεση με μερικές ενστάσεις: 1ον: αν δεν παίζεις παιχνίδια, οποιαδήποτε motherboard με το SLI στο όνομά της σου είναι παντελώς άχρηστη. Με ένα ίδιο mobo αλλά χωρίς SLI θα γλιτώσεις έως και 50€. Η αλήθεια είναι ότι δεν γνωρίζω τι εστί excelstore, μπορεί να είναι ότι καλύτερο αλλά συγχωρέστε με, δεν την ξέρω σαν μάρκα. Αντί αυτού θα σου πρότεινα έναν Seagate που έχει 5 χρόνια εγγύηση και όπως και να το κάνουμε έιναι πιο επώνυμος. Επίσης όσο χαμηλές απαιτήσεις και να έχεις από το pc σου, είναι κρίμα να βάλεις δίσκο με 2mb buffer. Για την ενεργειακή κατανάλωση της σύνθεσης θα μπορούσες να βασιστείς και σε ένα σχετικά επώνυμο 350άρι τροφοδοτικό με ασφάλεια. Το 420 είναι πλεονασμός. Άλλα 30€ από εκεί. Τέλος: Προς θεού ΜΗΝ πάρεις transformer κουτί. Εκτός από κακόγουστα είναι και μια σκέτη πλαστικούρα. Μια επίσκεψη στο κατάστημα στη Στουρνάρη ή στην Κιφησιάς (λέω τα συγκεκριμένα γιατί τα έχουν σίγουρα ναοιχτα και τα βλέπεις) θα σε πείσει. Άσε που είναι ακριβά για αυτά που προσφέρουν. Με λιγότερα €€ παίρνεις Tt Soprano. Ήδη έχουμε γλιτώσει κοντά 90€. Αυτά ή κράτα τα ή αναβάθμισε κάποιο κομμάτι της σύνθεσης. Εγώ θα έλεγα την οθόνη. Μην υποτιμάς τη σημασία της. Αξίζει όσα και να δώσεις...Μια καλή οθόνη και θα κάνει καλό στα μάτια σου και θα σου μείνει τουλάχιστον και για την επόμενη σύνθεση. EDIT: αν θες βγάλε και την ψύκτρα καθώς ο athlon τα βγάζει εξαίρετα πέρα με την stock. Βέβαια μιλάμε για 9€ μόνο, αλλά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovoul23 Δημ. July 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2005 Επειδή έτυχε δεν σημαίνει ότι συμβαίνει σε όλους. Άλλωστε εγώ επιλεγω τα εξαρτήματα που θα βάλουν τα οποία ξέρω ότι είναι 100000% συμβατά μεταξύ τους.Τι μπορούν να κάνουν έτσι ώστε να μην λειτουργεί??? Ο τύπος που θα το συναρμολογήσει να σκέφτεται την γκόμενα του και από υπολογιστή να πάρεις και εγώ δεν ξέρω τι. ;) Σοβαρά τώρα το ότι έχεις επιλέξει συμβατά υλικά δεν σημαίνει και ότι θα λειτουργήσουν.Η συναρμολόγηση είναι ένα σημαντικό στάδιο στους υπολογιστές, αν ήταν έτσι ο καθένας θα μπορούσε να συναρμολογήσει. Πάντως οι πιθανότητες να γίνει λάθος κατά την συναρμολόγηση είναι ελάχιστες. Θα πρέπει να υπολογίσεις και την πιθανότητα προβληματικού - ελαττωματικού υλικού και την εγγύηση που σου δίνουν, ειδικά στα ψιλά γράμματα και όχι στα λόγια. Το θέμα είναι μετα την αγορά του υπολογιστή τι γίνετε φίλε μου… Παράθεση the show must go on... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JustMe Δημ. July 15, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2005 Εννοείται δε θα βάλω excelstore = noname Απλό λάθος ήτανε,εγώ seagate είχα κανονίσει να βάλω! Όσο για το mobo με το sli,εάν είναι αυτό που νομίζω (ταυτόχρονη λειτουργία 2 καρτών) όντως,μου είναι άχρηστο,αλλά ποιο αντίστοιχο να βάλω χωρίς sli ?? Την ψύκτρα την θέλω(μπορεί να παίξει overclocking αργότερα) Το κουτί το transformer μου άρεσε περισσότερο,αν και αρχικά κ γω για soprano έλεγα. Αλλά αφού επιμένεις,ας προτιμήσω το soprano,δεν είναι κ άσχημο! Αν καταφέρω να γλιτώσω 90ευρώ λέω να τα δώσω για καλύτερη κάρτα γραφικών και άλλο ένα 512αρη dimm μνήμης. Τι λέτε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tavraki Δημ. July 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2005 Επειδή έτυχε δεν σημαίνει ότι συμβαίνει σε όλους. Άλλωστε εγώ επιλεγω τα εξαρτήματα που θα βάλουν τα οποία ξέρω ότι είναι 100000% συμβατά μεταξύ τους.Τι μπορούν να κάνουν έτσι ώστε να μην λειτουργεί??? H ένστασή μου αφορά μόνο το ότι μιά εταιρεία τικάρει σημεία ελέγχου χωρίς να κάνει έλεγχο. Αυτό είναι αποκαλυπτικό της ποιότητας των εργασιών της (η δεύτερη επανάληψη καταντά εξευτελιστική των προθέσών της) και πάντως σε κάθε περίπτωση προφανώς ύποπτο. Αν όμως αυτό δεν σε προβληματίζει, τότε καλή αγορά και περισσότερο καλή τύχη.... :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lordelesar Δημ. July 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2005 Όντως το SLI είναι αυτό που νομίζεις οπότε μάλλον θα βαρύνει άδικα το budget σου. Όσον αφορά την m/b, ένα προϊόν από κάποια καταξιωμένη εταιρία στο χώρο (MSI,Abit,DFI,Asus άντε και Gigabyte) με το nForce 4 (Ultra) chipset θα είναι το τέλειο. Έχω δει στην αγορά τέτοιο ακόμα και με 80€. Δες από το site κάθε εταιρίας ποιο μοντέλο σε καλύπτει (μπορεί βρε αδερφέ να μην σε ενδιαφέρει το dual gigabit ethernet ή οι 4 PCIe x 1 - καταλαβαίνεις πιστεύω τι εννοώ) και βρες ελληνική τιμή. Για την ψύκτρα τι να σου πω, μεταξύ μας η Igloo δεν θα σου δώσει πολλά σε oc καταστάσεις. Αν θες να το δοκιμάσεις πάρε κάποια ψύκτρα για αυτό το σκοπό (Thermalright - κορυφή). Α, και Abit ή DFI mb. Η ένστασή μου για την ομορφιά του κουτιού που διάλεξες είναι τελείως υποκειμενική. Αν εσένα σου αρέσει εμένα περισσεύει που λένε! Αλλά δεν παύει λειτουργικά να υστερεί κατά πολύ από τις πιο "επώνυμες" λύσεις. Αν δεν θέλεις Ttake (όπου πληρώνεις και την φίρμα και την εμφάνιση),τόσο η Heroichi όσο και η Chieftec φτιάχνουν πολύ καλά και φθηνά κουτάκια. Τα έξτρα €€ βάλτα στην κάρτα. Τα 512 μπορείς πάντα να τα προσθέσεις κάποια στιγμή που είτε θα σου χρειαστούν είτε θα σου περισσέψει λίγο χαρτζηλίκι, είναι πια πολύ φθηνές(ούτε στα 50€). Για κάρτα όμως θα πρέπει να βάλεις 150+€, αφού οι φθηνές δεν πουλιούνται καλά μεταχειρισμένες. Ελπίζω να σε βοήθησα κάπως. off topic: Θα ήθελα να σε συγχαρώ για την ωριμότητα που επιδεικνύεις στο θέμα του νέου σου υπολογιστή. Λόγω χρόνιας ενασχόλησης με το pc πολλοί γνωστοί, συγγενείς και φίλοι με ρωτάνε για συμβουλές όσον αφορά τις καινούριες τους συνθέσεις. Σε συντριπτικό ποσοστό όταν εμπλέκονται παιδιά στην ηλικία σου μου λένε: "θέλω 2 δίσκους", "επεξεργαστή να πετάει", "2 είναι καλύτερο από 1 οπότε βάλε και αυτό το SLI που είδα στο περιοδικό" και άλλα τέτοια. Sorry παίδες για το off αλλά οι μεγαλύτεροι ξέρετε τι εννοώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TOMARAS Δημ. July 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2005 Εγω ειμαι εδω και 4 μηνες ενας ευχαριστημενος κατοχος μιας μητρικης Chaintech nforce 4 zenith ultra και φθηνη και καλη, στην προτεινω αφου δεν εχεις μεγαλες απαιτησεις. Επισης οσο αναφορα τη μνημη σου προτεινω να προσεξεις τα εξης. 1.οι μητρικες με nforce 4 (amd) παιρνουν μεχρι 4 μνημες 1Gb 400mhz 2.Ομως εχουν dual channel υποστηριξη που σημαινει πως ειναι καλυτερα να βαλεις 2 ιδιες μνημες, π.χ. 2x512gb στα 400 εχει καλυτερη αποδοση απο 1x1gb 3.Επισης ειναι καλο να βαλεις μονο 2 οποτε επελεξε προσεκτικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JustMe Δημ. July 16, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2005 Σας ευχαριστώ όλους πολύ :) Ευχαριστώ και τον lordelesar για τα καλά του Λόγια Τελικά θα αλλάξω mobo γιατί δεν παίζει ούτε μια στο εκατομμύριο να βάλω δυο κάρτες γραφικών,απλά πίστευα ότι το sli θα πρόσφερε καλύτερες ταχύτητες κλπ Περισσότερα χρήματα θα διαθέσω στην κάρτα,μάλλον για κάποια γύρω στα 100-120 ευρώ πάω,σκέφτομαι για 6600gt! Απο motherboards να προτιμήσω chaintech VNF4 ULTRA ή Asus A8V deluxe ?? Ίδια τιμή έχουν,για να ακούσω απόψεις? Επίσης,μια απορία.. Με τον 3.2 της AMD και 512ΜΒ ram πιστεύετε ρε παιδιά ότι το σύστημα δε θα πετάει?Δε λέω ότι θα κάνω encodings etc όλη μέρα αλλά χρησιμοποιώ αρκετά το office,επεξεργάζομαι εικόνα (photoshop),ακούω μουσική ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ και σερφάρω πολύ στο internet!Λέτε να μην τα καταφέρνει,να κολλάει και να μου σπάει τα νεύρα?Γιατί τα ίδια κάνω και τώρα και παθαίνω κρίσεις όταν κολλάει κ είπα να αναβαθμίσω για να τα κάνω τα ίδια με μεγαλύτερη ταχύτητα. Τι νομίζετε?Δηλαδή δε θα μπορώ να ακούω μουσική + να σερφάρω + να γράφω κ κείμενο στη word?Γιατι το multitasking με καίει πάραααααααα πολύ! Ιδού η νέα σύνθεση,όπου αλλάζουν η οθόνη (lg αντί sony,άκουσα καλύτερα λόγια),η μητρική κάρτα (chaintech αντί asus,λόγω όπως φαίνεται μικρότερων αναγκών),αλλάζει η κάρτα γραφικών σε μια Asus με chip της ATI(X700 @ 256MB),αλλάζει ο δίσκος σε έναν seagate 80GB Sata,αλλάζει το dimm με τα 512ΜΒ μνήμης RAM σε 2 των 256ΜΒ για καλύτερες επιδόσεις. Τα dimm της 256άρας μνήμης,είναι 2 και όχι ένα όπως αναφέρει μέσα Αυτά :) Άντε,πλακωθείτε να απαντήσετε!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TOMARAS Δημ. July 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2005 Η μητρικη εχει ενσωματωμενη καρτα ηχου που υποστηριζει 7.1 ,στα παιχνιδια μπουκωνει λιγο αλλα για μουσικη ειναι καλη. Παρε καλυτερα 2χ512 μνημη (εγω τοση εχω και δεν μου φτανει :D ) Οσο για το floppy στο πλαισιο εχει με ενσωματωμενο card reader και σε μαυρο χρωμα Επισης αν κατσουν εξτρα φραγκα χτυπα 6600gt (την πιο φθηνη που θα βρεις) ειναι καλυτερη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JustMe Δημ. July 16, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2005 Εγώ: α)Δεν παίζω και πολλά πολλά παιχνίδια άρα δεν χρειάζομαι καποια πολύ καλή κάρτα ήχου και τόσο μεγάλη RAM! β)Το floppy drive + card reader στοιχίζει σχεδόν 30 ευρώ,την στιγμη που με πέντε ευρώ παίρνω σκέτο floppy drive και με άλλα 15 ένα card reader! γ)Οκ,μωρέ,καλή η 6600gt,καλύτερη αλλά ούτε η Χ700 πάει πίσω και επιπλέον όπως είπα δεν παίζω παιχνίδια.Ελάχιστα και αυτά ΑΝ... δ)Εσύ έχεις αυτή τη μητρική που είπα πιο πάνω??Την vnf4ULTRA??Μήπως ξέρεις ποια κάρτα ήχου έχει ενσωματωμένη? Ευχαριστώωωωω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TOMARAS Δημ. July 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2005 Realtek 97 kati tetoio Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kentoner2000 Δημ. July 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2005 Οσον αφορα τραυματικες εμπειριες απο το πλαισιο εχω κι εγω.Οχι σε turbox αλλα σε VGA και DVD-RW :mad: :mad: :mad: Τωρα σκεφτομαι οτι εσυ θα δωσεις 1000e για ολοκληρο PC ενω εγω μονο για CPU M/B και VGA και λεω ΓΙΑΤΙΙΙΙ? :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JustMe Δημ. July 18, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2005 EEE συγγνώμη κιόλας αλλά αν δίνεις 1000 ευρώ για να πάρεις 3 πράγματα εε τότε τα θέλει κ σένα ο κ**ος σου! :p :p :p (εννοείται κάνω πλάκα) Παρεπιμπτόντως κάποιοι φίλοι μου είπαν ότι ο Ρ4 στα 3.2 είναι καλύτερος από τον Αθλον 64 3200+ ... Εσείς τι νομίζετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phonekiller Δημ. July 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2005 EEE συγγνώμη κιόλας αλλά αν δίνεις 1000 ευρώ για να πάρεις 3 πράγματα εε τότε τα θέλει κ σένα ο κ**ος σου! :p :p :p (εννοείται κάνω πλάκα) Παρεπιμπτόντως κάποιοι φίλοι μου είπαν ότι ο Ρ4 στα 3.2 είναι καλύτερος από τον Αθλον 64 3200+ ... Εσείς τι νομίζετε? Athlon dagoto! mipos o p4 3.2 einai 64bit? mallon oxi Althon reeee :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TOMARAS Δημ. July 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2005 Υπαρχει φορουμ με pentium vs amd Απλα εχω διαβασει πως οι πεντιουμ εχει χαλια θερμικη συμπεριφορα και μεγαλη καταναλωση("παιδικη" ασθενεια της Amd). Και εχω ακουσει πως οι αθλον υστερουν στη επεξεργασια ταινιων. Εγω εχω τον 3200+ 64 amd αλλα θα προτιμουσα τον 3200+ 64 amd Venice τον οποιον ομως δεν εχει το πλαισιο (νομιζω) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phonekiller Δημ. July 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2005 Υπαρχει φορουμ με pentium vs amd Απλα εχω διαβασει πως οι πεντιουμ εχει χαλια θερμικη συμπεριφορα και μεγαλη καταναλωση("παιδικη" ασθενεια της Amd). Και εχω ακουσει πως οι αθλον υστερουν στη επεξεργασια ταινιων. Εγω εχω τον 3200+ 64 amd αλλα θα προτιμουσα τον 3200+ 64 amd Venice τον οποιον ομως δεν εχει το πλαισιο (νομιζω) mithos...pare ena amd DualCore kai den tha exeis kanena provlima me tis tainies ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tomorrow Δημ. July 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2005 nai mporeis na paris ton dual core tis intel sta 2,8 /3 poy einai sxetika ftinos.GIA mhtrikh protino Gigaybyte 8I945P-G i an den exei ayti tote asus p5gd2.Prosoxi omos.gia mnimi perni mono ddr2.Pisteyo pos enas dual core tis intel einai kaliteros apo enan athlon64 aplo.elpizo na min ekana lathos stin onomasia tis mitrikis.sigoyra tin asus tin exei to plesio kai ipostirizi kanonika to pentium D. Παράθεση χρηστης:9210i,3650,GD87,8310,3510i, P800 παλαιοτερα : 768,V50,Τ28S,T68,7650 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JustMe Δημ. August 2, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2005 Σήμερα παίδες ήρθε και ο υπολογιστής μου!!Βρίσκομαι σε διακοπές,έτσι δεν απαντάω αλλά αυτό δεν κρατήθηκα να μην το μοιραστώ μαζί σας. Λοιπόν,τον πήρα από το Πλαίσιο τελικά,βγήκα στα 1100 ευρώ τελικά. Η τελική σύνθεση ήταν αυτή: AMD Athlon 64 3200+ (s939) GLACIALTECH Ανεμιστήρας IGLOO 7200 για AMD Athlon Chaintech VNF4 MOBO with intergrated 7.1 soundcard KINGSTON 512MB 400MHz DDR PC3200 DIMM HDD Seagate 120GBs SATA - 5 years warranty Nvidia geforce 6600 (η gt είχε αρκετή διαφορά στη τιμή και έτσι κ αλλιώς παιχνίδια δεν παίζω) Κουτί Thermaltake Soprano bws1000 black PSU FORTRON 400W LG 1750S monitor DvdRom Samsung 16X48 black Dvdrw NEC ND3540 BLACK Altec Lansing 121 (2.1) ηχεία Microsoft Wireless Desktop set (wireless k/b + mouse) BLACK Τι έχετε να πείτε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JustMe Δημ. August 2, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2005 Και για να συνεχίσω... Ο υπολογιστής δεν έχει ανοιχθεί ακόμη καθώς θα πάει κύπρο και ετσι έμεινε στα κουτιά του.Το πως κρατιέμαι,μην το συζητάτε!!! Οι του Πλαισίου μπορώ να πω πως ήταν απλά άψογοι.2 πράγματα μου έκαναν "κακή" (εάν μπορώ να πω κακή) εντύπωση και θα τα αναφέρω μετά. Στα συν τους ο ταχύτατος χρόνος στησίματος (παραγγέλθηκε το Σάββατο άρα είχαν μόνο δευτέρα),η άμεση πληροφόρηση οποιαδήποτε στιγμή το ζήτησα (τους πήρα σήμερα πρωί και μου παν ώρα που θα έφτανε ο οδηγός εδώ και ήρθε ακριβώς στην ώρα).Επίσης θετικό είναι το φτηνό στήσιμο (μην μου πείτε δωρεάν,εγώ παρατήρησα ότι κάποια προϊόντα τα χρεώνουν ακριβότερα όταν είναι για στήσιμο ή τουλάχιστον έτσι μου πανε :p που δεν μάσησα αλλά ήταν μόνο 20 ευρώ). Η δωρεάν παράδοση επίσης πολύ θετικό. Στα αρνητικά τώρα. Καταρχήν,ενώ το αντίπαλο multirama προσέφερε έκπτωση της τάξεως των 75 ευρώ χωρίς καν να το ζητήσω,ο κύριος Πλαισιο δεν έκανε έκπτωση ούτε ένα σεντ!!Και πλήρωσα και τοις μετρητοίς (το σκότωσα ??? ). Επιεικώς απαράδεκτο!Βεβαια δεν έκατσα να παζαρέψω αλλά του είπα ότι θα πληρώσω μετρητοίς,ας το σκεφτόταν! Επίσης πολύ μελανό σημείο ήταν ότι όταν μου το έφεραν είχα έτοιμα τα 1100 ευρώ. Ο υπολογιστής στοίχιζε ακριβώς 1192 ευρώ. Έδωσα τα 1100 και λέω άντε,θα του αφήσω και μπουρμπουαρ 8 ευρώ,να χαρεί λίγο το παιδί,τον λυπήθηκα να μαι ειλικρινής,καταιδρωμένος ήτανε! Πάω λίγο στην κουζίνα να υπογράψω κάτι χαρτιά και όταν επιστρέφω και του τα δίνω περιμένω να μου δώσει τα ρέστα για να του πω να τα κρατήσει!Αμ δεεε όμως..Λογάριαζα χωρίς τον ξενοδόχο!Εισπράττω ένα ωραιότατο Ευχαριστώ,καλορίζικο και το παιδί φεύγει ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΕΑΝ ΘΕΛΩ ΤΑ ΡΕΣΤΑ. Στην τελική δεν υπήρχε πιθανότητα να τα πάρω,1100 ευρώ έδωσα,στα 8 θα κολλήσω?? Μου έκανε κακή εντύπωση όμως,αν και δεν έφταιγε το πλαίσιο,παρα μόνο ο delivery boy. Χαλάλι του,του παιδιού,δεν πειράζει!Δεν ξέρω και γω τι έφταιξε!! Αυτααααααα.. And for the record,το παρήγγειλα χωρίς λειτουργικό. Μήπως ξέρει κανείς που θα βρω τα windows xp professional/windows xp professional 64 bit φτηνά??Για αθήνα λέω!Αυθεντικά προτιμώ,αν τα χει κανείς κοπια και ενδιαφέρεται να βοηθήσει (:whistle:) . Άλλο ένα μελανό σημείο του πλαισίου αυτό,ακους εκεί 125 ευρώ για εγκατάσταση των windows XP pro!! Απαράδεκτοι!! Ευχαριστώ προκαταβολικά!! DrJu5tM3! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts