pavlosdr Δημ. May 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2020 Δύο μέρες που το παρατηρώ στην αναμονή έχει φτιάξει η μπαταρία. Πέφτει μόνο 1% με 2% το βράδυ. Έκανα βέβαια Πριν την αναβάθμιση στην 13.5 Επαναφορά ρυθμίσεις δικτύου καθώς και μετά όλες οι ρυθμίσεις. Τις υπηρεσίες τοποθεσίας να προσέξεις πως θα ρυθμίσεις Ειδικά στις υπηρεσίες συστήματος Να μην σου δείχνει κόκκινα η κοίλα κόκκινα σε άσχετες στιγμές Αυτά τραβάνε πολύ κατανάλωση Πχ είναι μερικές εφαρμογές όπως foursquare trip advisor κλπ που ενώ τις έχεις ρυθμίσει στην χρήση εν τούτοις απασχολούν το gps συνέχεια και πρέπει να πας στις ρυθμίσεις αυτών να το απενεργοποιήσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manosvasilakis Δημ. May 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2020 Παντως το κινητό μας μένει ομορφο ακόμα κ με θήκη. Αγορασμένη από eBay. Και δε νομίζω να ξανά αγοράσω γνήσια Apple silicon. Άψογη ποιότητα,και στις πτώσεις είναι βράχος. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. May 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2020 Παντως το κινητό μας μένει ομορφο ακόμα κ με θήκη. Αγορασμένη από eBay. Και δε νομίζω να ξανά αγοράσω γνήσια Apple silicon. Άψογη ποιότητα,και στις πτώσεις είναι βράχος. Sent from my iPhone using Tapatalk 40-50-60ευρω που ζητάνε για θήκες ειναι τρελο ποσο μπορεις με 5-10ευρω να εχεις μια αξιόλογη όπως είπες απο εξωτερικο Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. May 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2020 Άμα ήταν καλή της Apple θα την αγόραζα, αλλά είναι σκέτη γόμα και δε μπορείς να βγάλεις το κινητό από την τσέπη ή το σακάκι. Επίσης απομιμήσεις από το eBay κατά μεγάλο ποσοστό είναι δύσχρηστες στο διακόπτη του mute που χρησιμοποιώ πολύ, καθώς δεν έχουν σωστό κόψιμο Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soiramk Δημ. May 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2020 Παντως το κινητό μας μένει ομορφο ακόμα κ με θήκη. Αγορασμένη από eBay. Και δε νομίζω να ξανά αγοράσω γνήσια Apple silicon. Άψογη ποιότητα,και στις πτώσεις είναι βράχος. Sent from my iPhone using Tapatalk Μέσα έχει κάτι σαν βελούδο που έχει η official ή είναι σκέτη; Παράθεση · iPod 3gn 15Gb, iPod 5.5gn 30Gb · iPhone 2G 8Gb, iPhone 3G 16Gb, iPhone 4 16Gb, iPhone 6 64Gb, iPhone 13 Pro 128Gb · MacBook Pro 15'' (mid '10), MacBook Pro 16'' (late '19) · Apple Watch Series 7 45mm · AirPods Pro 2nd Gen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. May 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2020 Μέσα έχει κάτι σαν βελούδο που έχει η official ή είναι σκέτη; Έχει κάτι σαν βελούδο Τις πουλάνε και εδώ σε καταστήματα τις ίδιες στα 10€ Έχω αγοράσει για δυο τρία τηλέφωνα μου Μια χαρα είναι σε αυτά τα χρήματα εάν και κανονικά κοστίζουν τα μισά από eBay αλλά πρέπει να περιμένεις πολύ για να έρθουν Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. May 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2020 Το θέμα είναι το εξωτερικό τους υλικό. Όπως ανέφερε o dgeorge, αν είναι μαλακές σαν γόμα, δεν βγαίνουν από σακάκι ή παντελόνι εύκολα, παίρνουν όλη τη φόδρα μαζί τους. Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dreamer12 Δημ. June 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2020 αυτες οι spigen ειναι καλες? οι liquid something? επισης σε βιβλιο για ihpone βγαινει καμμια> ολο βρισκω καποιες που εχουν και θηκες για καρτες,λες και ειναι πορτοοφιλια.δεν ξερω αν βολευουν κιολας.ο ανιψιος μου ,αν και δεν μου αρεσουν οι θηκες εχει μια σε στυλ βιβλιο για ενα huawei που εχει και ειναι πολυ ομορφη και κομψη.θα δω ποια ειναι και θα σας πω.επισης ηθελα να ρωτησω εσας.μου ειπαν οτι γενικα οι θηκες ανεβαζουν την θερμανση και απο την αντιπροσωπεια δεν συστηνονται.ομως λενε να παρεις τις δικες τους που τηρουν τις προδιαγραφες.δλδ. τα 40-50 ευρω που θελουν να δικαιολογησουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. June 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2020 Ηρθε η 13.5.1 Παράθεση iPhone 16 Pro Max Airpods Pro Redmi Watch 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. June 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2020 Ηρθε η 13.5.1 Τι διορθώνει; Ξέρει κανείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. June 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2020 Τι διορθώνει; Ξέρει κανείς; Το jaibrake Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. June 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2020 Το jaibrake Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Αναμενόμενο Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balantakos777 Δημ. June 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2020 Και καπακια βγηκε 13.5.5 Beta 1. :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drollAntonis Δημ. June 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2020 Και καπακια βγηκε 13.5.5 Beta 1. :worry: Έσπασε όλα τα ρεκορ η έκδοση 13, θυμίζω πως είχαν πάει οι προηγούμενες: 9.3.x, 10.3.x, 11.4.x, 12.4.x, 13.5.x και να δούμε που θα φτάσει μέχρι να βγεί η 14 τον Σεπτέμβρη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dleyteris Δημ. June 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2020 Παρατήρησα σήμερα ότι Η ασύρματη φόρτιση από 7.5v πήγε στα 9v. Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο η τελευταία αναβάθμιση. Παράθεση iPhone 11 Apple Watch Series 5 iPad Air 3 (2019) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. June 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2020 Μιας και ανέφερες την ασύρματη φόρτιση, μπορείτε να μου προτείνετε μερικούς καλούς και αξιόπιστους ασυρμάτους φορτιστές για χρήση με το iPhone 11 που στο κουτί να περιλαμβάνεται και ο ανταπτορας πρίζας; Επίσης κάποια πολύ λεπτή θήκη σιλικόνης με δόντι προστασίας για την κάμερα; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dleyteris Δημ. June 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2020 https://m.gearbest.com/chargers-cables/pp_009281829447.html?wid=1433363 Αυτόν έχω αγοράσει εγώ κανένα πεντάμηνο τετράμηνο έχει και ανεμιστηράκι ενσωματωμένο όταν ζεσταθεί δηλαδή ενεργοποιείται καλός ειναι Παράθεση iPhone 11 Apple Watch Series 5 iPad Air 3 (2019) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. June 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2020 Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Κάτι ακόμα. Έχει κανείς άποψη για αυτό τον φορτιστή που λέει ότι είναι PD άρα και συμβατός με iphone; https://www.miplace.gr/baseus-travel-fortisthw-quickcharge-type-c-18w-me-kalvdio-lightning-1m-,-2.4a---white-83177 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. June 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2020 Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Κάτι ακόμα. Έχει κανείς άποψη για αυτό τον φορτιστή που λέει ότι είναι PD άρα και συμβατός με iphone; https://www.miplace.gr/baseus-travel-fortisthw-quickcharge-type-c-18w-me-kalvdio-lightning-1m-,-2.4a---white-83177 Μια χαρά είναι, φορτίζει στα μπαμ, τον έχω εγώ Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. June 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2020 Τέλεια, ευχαριστώ πολύ. Ο ασύρματος φορτιστής που υποστηρίζει το 11 είναι για 7.5 W. Θεωρητικά σε σχέση με τον μαμά φορτιστή των 5 W θα εχουμε πιο γρήγορη φόρτιση. Είναι όμως έτσι στη πράξη; Ή λόγω επαγωγικής φόρτισης οι χρόνοι φόρτισης τελικα είναι σαν του καλωδίου ή ακόμα χοιροτεροι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dleyteris Δημ. June 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2020 Θέλω μια βοηθεία από τότε που έκανα επαναφορά Ρυθμίσεων δικτύου καθώς και εργοστασιακών ρυθμίσεων Έχει χαθεί η δυνατότητα να κάνω κλήσεις WiFi calling . Ενώ είναι και από το μενού της συσκευής ρυθμισμένο καθώς και από Cosmote αλλά και στα δίκτυα 4g volte Βλέπω ότι δεν παίζει ... καμιά ιδέα; Παράθεση iPhone 11 Apple Watch Series 5 iPad Air 3 (2019) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. June 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2020 Θέλω μια βοηθεία από τότε που έκανα επαναφορά Ρυθμίσεων δικτύου καθώς και εργοστασιακών ρυθμίσεων Έχει χαθεί η δυνατότητα να κάνω κλήσεις WiFi calling . Ενώ είναι και από το μενού της συσκευής ρυθμισμένο καθώς και από Cosmote αλλά και στα δίκτυα 4g volte Βλέπω ότι δεν παίζει ... καμιά ιδέα; Κάποιο κόλλημα Μάλλον πρέπει να ξανά κανείς επαναφορά ρυθμίσεων δικτύου Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dleyteris Δημ. June 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2020 Κάποιο κόλλημα Μάλλον πρέπει να ξανά κανείς επαναφορά ρυθμίσεων δικτύου Τάσο έκανα εκ νέου Επαναφορά Ρυθμίσεων δικτύου εκ πρώτης όψεως δεν δείχνει να έχει φτιάξει κι αυτό το καταλαβαίνω επειδή οι κυψέλες κινητής τηλεφωνίας ανεβοκατεβαίνουν (δυο με τέσσερις) Παράθεση iPhone 11 Apple Watch Series 5 iPad Air 3 (2019) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. June 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2020 Τάσο έκανα εκ νέου Επαναφορά Ρυθμίσεων δικτύου εκ πρώτης όψεως δεν δείχνει να έχει φτιάξει κι αυτό το καταλαβαίνω επειδή οι κυψέλες κινητής τηλεφωνίας ανεβοκατεβαίνουν (δυο με τέσσερις) Έτσι κι αλλιώς σε όλους μας δουλεύει όποτε θέλει όποτε τι να πω; Μήπως να το αφήσεις έτσι και ίσως δουλέψει; Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dleyteris Δημ. June 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2020 Ναι τι να πω ...αν φτιάξει έφτιαξε Παράθεση iPhone 11 Apple Watch Series 5 iPad Air 3 (2019) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts