Jump to content

iPhone 11

energetic
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δύο μέρες που το παρατηρώ στην αναμονή έχει φτιάξει η μπαταρία. Πέφτει μόνο 1% με 2% το βράδυ.

Έκανα βέβαια Πριν την αναβάθμιση στην 13.5 Επαναφορά ρυθμίσεις δικτύου καθώς και μετά όλες οι ρυθμίσεις.

Τις υπηρεσίες τοποθεσίας να προσέξεις πως θα ρυθμίσεις

Ειδικά στις υπηρεσίες συστήματος

Να μην σου δείχνει κόκκινα η κοίλα κόκκινα σε άσχετες στιγμές

Αυτά τραβάνε πολύ κατανάλωση

Πχ είναι μερικές εφαρμογές όπως foursquare trip advisor κλπ που ενώ τις έχεις ρυθμίσει στην χρήση εν τούτοις απασχολούν το gps συνέχεια και πρέπει να πας στις ρυθμίσεις αυτών να το απενεργοποιήσεις

a5bc93fe029818d5b6a7b4f6c37077db.jpg

Παντως το κινητό μας μένει ομορφο ακόμα κ με θήκη. Αγορασμένη από eBay. Και δε νομίζω να ξανά αγοράσω γνήσια Apple silicon. Άψογη ποιότητα,και στις πτώσεις είναι βράχος.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Παντως το κινητό μας μένει ομορφο ακόμα κ με θήκη. Αγορασμένη από eBay. Και δε νομίζω να ξανά αγοράσω γνήσια Apple silicon. Άψογη ποιότητα,και στις πτώσεις είναι βράχος.

40-50-60ευρω που ζητάνε για θήκες ειναι τρελο ποσο

μπορεις με 5-10ευρω να εχεις μια αξιόλογη όπως είπες απο εξωτερικο

Nokia 8800 Scirocco

Άμα ήταν καλή της Apple θα την αγόραζα, αλλά είναι σκέτη γόμα και δε μπορείς να βγάλεις το κινητό από την τσέπη ή το σακάκι. Επίσης απομιμήσεις από το eBay κατά μεγάλο ποσοστό είναι δύσχρηστες στο διακόπτη του mute που χρησιμοποιώ πολύ, καθώς δεν έχουν σωστό κόψιμο

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Μέσα έχει κάτι σαν βελούδο που έχει η official ή είναι σκέτη;

· iPod 3gn 15Gb, iPod 5.5gn 30Gb

· iPhone 2G 8Gb, iPhone 3G 16Gb, iPhone 4 16Gb, iPhone 6 64Gb, iPhone 13 Pro 128Gb

· MacBook Pro 15'' (mid '10), MacBook Pro 16'' (late '19)

· Apple Watch Series 7 45mm

· AirPods Pro 2nd Gen

Μέσα έχει κάτι σαν βελούδο που έχει η official ή είναι σκέτη;

Έχει κάτι σαν βελούδο

Τις πουλάνε και εδώ σε καταστήματα τις ίδιες στα 10€

Έχω αγοράσει για δυο τρία τηλέφωνα μου

Μια χαρα είναι σε αυτά τα χρήματα εάν και κανονικά κοστίζουν τα μισά από eBay αλλά πρέπει να περιμένεις πολύ για να έρθουν

Nokia 8800 Scirocco

Το θέμα είναι το εξωτερικό τους υλικό.

Όπως ανέφερε o dgeorge, αν είναι μαλακές σαν γόμα, δεν βγαίνουν από σακάκι ή παντελόνι εύκολα, παίρνουν όλη τη φόδρα μαζί τους.

Sent from my iPad using Tapatalk

αυτες οι spigen ειναι καλες? οι liquid something? επισης σε βιβλιο για ihpone βγαινει καμμια> ολο βρισκω καποιες που εχουν και θηκες για καρτες,λες και ειναι πορτοοφιλια.δεν ξερω αν βολευουν κιολας.ο ανιψιος μου ,αν και δεν μου αρεσουν οι θηκες εχει μια σε στυλ βιβλιο για ενα huawei που εχει και ειναι πολυ ομορφη και κομψη.θα δω ποια ειναι και θα σας πω.επισης ηθελα να ρωτησω εσας.μου ειπαν οτι γενικα οι θηκες ανεβαζουν την θερμανση και απο την αντιπροσωπεια δεν συστηνονται.ομως λενε να παρεις τις δικες τους που τηρουν τις προδιαγραφες.δλδ. τα 40-50 ευρω που θελουν να δικαιολογησουν.

Και καπακια βγηκε 13.5.5 Beta 1. :worry:

Έσπασε όλα τα ρεκορ η έκδοση 13, θυμίζω πως είχαν πάει οι προηγούμενες:

9.3.x, 10.3.x, 11.4.x, 12.4.x, 13.5.x και να δούμε που θα φτάσει μέχρι να βγεί η 14 τον Σεπτέμβρη.

Παρατήρησα σήμερα ότι Η ασύρματη φόρτιση από 7.5v πήγε στα 9v.

Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο η τελευταία αναβάθμιση.

iPhone 11

Apple Watch Series 5

iPad Air 3 (2019)

Μιας και ανέφερες την ασύρματη φόρτιση, μπορείτε να μου προτείνετε μερικούς καλούς και αξιόπιστους ασυρμάτους φορτιστές για χρήση με το iPhone 11 που στο κουτί να περιλαμβάνεται και ο ανταπτορας πρίζας;

Επίσης κάποια πολύ λεπτή θήκη σιλικόνης με δόντι προστασίας για την κάμερα;

Ευχαριστώ

https://m.gearbest.com/chargers-cables/pp_009281829447.html?wid=1433363

Αυτόν έχω αγοράσει εγώ κανένα πεντάμηνο τετράμηνο έχει και ανεμιστηράκι ενσωματωμένο όταν ζεσταθεί δηλαδή ενεργοποιείται καλός ειναι

iPhone 11

Apple Watch Series 5

iPad Air 3 (2019)

Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Κάτι ακόμα. Έχει κανείς άποψη για αυτό τον φορτιστή που λέει ότι είναι PD άρα και συμβατός με iphone;

https://www.miplace.gr/baseus-travel-fortisthw-quickcharge-type-c-18w-me-kalvdio-lightning-1m-,-2.4a---white-83177

Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Κάτι ακόμα. Έχει κανείς άποψη για αυτό τον φορτιστή που λέει ότι είναι PD άρα και συμβατός με iphone;

https://www.miplace.gr/baseus-travel-fortisthw-quickcharge-type-c-18w-me-kalvdio-lightning-1m-,-2.4a---white-83177

Μια χαρά είναι, φορτίζει στα μπαμ, τον έχω εγώ

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Τέλεια, ευχαριστώ πολύ.

Ο ασύρματος φορτιστής που υποστηρίζει το 11 είναι για 7.5 W. Θεωρητικά σε σχέση με τον μαμά φορτιστή των 5 W θα εχουμε πιο γρήγορη φόρτιση. Είναι όμως έτσι στη πράξη; Ή λόγω επαγωγικής φόρτισης οι χρόνοι φόρτισης τελικα είναι σαν του καλωδίου ή ακόμα χοιροτεροι;

Θέλω μια βοηθεία

από τότε που έκανα επαναφορά Ρυθμίσεων δικτύου καθώς και εργοστασιακών ρυθμίσεων Έχει χαθεί η δυνατότητα να κάνω κλήσεις WiFi calling .

Ενώ είναι και από το μενού της συσκευής ρυθμισμένο καθώς και από Cosmote αλλά και στα δίκτυα 4g volte Βλέπω ότι δεν παίζει ... καμιά ιδέα;

iPhone 11

Apple Watch Series 5

iPad Air 3 (2019)

Θέλω μια βοηθεία

από τότε που έκανα επαναφορά Ρυθμίσεων δικτύου καθώς και εργοστασιακών ρυθμίσεων Έχει χαθεί η δυνατότητα να κάνω κλήσεις WiFi calling .

Ενώ είναι και από το μενού της συσκευής ρυθμισμένο καθώς και από Cosmote αλλά και στα δίκτυα 4g volte Βλέπω ότι δεν παίζει ... καμιά ιδέα;

Κάποιο κόλλημα

Μάλλον πρέπει να ξανά κανείς επαναφορά ρυθμίσεων δικτύου

Nokia 8800 Scirocco

Κάποιο κόλλημα

Μάλλον πρέπει να ξανά κανείς επαναφορά ρυθμίσεων δικτύου

Τάσο έκανα εκ νέου Επαναφορά Ρυθμίσεων δικτύου εκ πρώτης όψεως δεν δείχνει να έχει φτιάξει κι αυτό το καταλαβαίνω επειδή οι κυψέλες κινητής τηλεφωνίας ανεβοκατεβαίνουν (δυο με τέσσερις)

iPhone 11

Apple Watch Series 5

iPad Air 3 (2019)

Τάσο έκανα εκ νέου Επαναφορά Ρυθμίσεων δικτύου εκ πρώτης όψεως δεν δείχνει να έχει φτιάξει κι αυτό το καταλαβαίνω επειδή οι κυψέλες κινητής τηλεφωνίας ανεβοκατεβαίνουν (δυο με τέσσερις)

Έτσι κι αλλιώς σε όλους μας δουλεύει όποτε θέλει όποτε τι να πω; Μήπως να το αφήσεις έτσι και ίσως δουλέψει;

Nokia 8800 Scirocco

• The title was changed to iPhone 11
  • The topic was unpinned