drollAntonis Δημ. January 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2020 (edited) Ξέρει κανείς τι είναι τα img_EXXX.JPG αρχεία; Αρχικά νόμιζα οτι ήταν η τροποποιημένη φώτο αλλά βλέπω οτι φτιάχνει πάντα μια τέτοια (άσχετα αν δεν είναι πορτρέτο ή nightmode ή τροποποιημένη). Επίσης έχω παρατηρήσει ότι η Ε είναι crop της αρχικής και είναι αυτή που δείχνει και το κινητό. Στην ουσία βλέπω ότι έχω γεμίσει με διπλά αρχεία... Τελικά βρήκα τι έφταιγε. Είχα ρυθμίσει να βγάζει φωτογραφίες 16:9. Αυτό είχε ως συνέπεια να βγάζει την κλασσική φωτογραφία 4:3 img_XXX.JPG και να φτιάχνει και άλλη μία img_EXXX.JPG crop 16:9. Οπότε είχα διπλές φωτο μιας και το είχα ρυθμίσει να κρατάει την τελευταία ρύθμιση και για ένα μήνα φωτογράφιζα σε 16:9. Στην προσπάθειά μου να σβήσω τα img_EXXX.JPG αρχεία (μαζί με το img_EXXX.ΑΕΕ αρχείο που δημιουργεί) από έναν windows explorer, διαπίστωσα ότι ενώ φαινόταν ότι τα έσβηνε στην πραγματικότητα όταν σύνδεα ξανά το κινητό με το pc τα ξανά έβλεπα. Ξέρει κανένας τρόπο για να σβήσω οριστικά τα συγκεκριμένα img_EXXX.JPG αρχεία και να κρατήσω μόνο τα αντίστοιχα img_XXX.JPG; Edited January 23, 2020 by drollAntonis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. January 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2020 @drollAntonis Μπες με windows file explorer στη μνήμη του iPhone και κανε search όλα τα αρχεία με τον τύπο που ψάχνεις. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drollAntonis Δημ. January 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2020 (edited) @drollAntonis Μπες με windows file explorer στη μνήμη του iPhone και κανε search όλα τα αρχεία με τον τύπο που ψάχνεις. Sent from my iPhone using Tapatalk Και έτσι όπως λες το έκανα αλλά δεν τα σβήνει! (Υπόψη δεν έχω φωτογραφίες στο iCloud) Edited January 23, 2020 by drollAntonis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. January 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2020 Και έτσι όπως λες το έκανα αλλά δεν τα σβήνει! (Υπόψη δεν έχω φωτογραφίες στο iCloud) Kι ομως τα διαγράφει, απλως δεν κανει refresh. Κάνε εσύ χειροκινητα refresh στον φακελο για να δεις οτι δεν υπαρχουν πια. Μολις διεγραψα εγω περιπου 20 live photos που δεν χρειαζομουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drollAntonis Δημ. January 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2020 Kι ομως τα διαγράφει, απλως δεν κανει refresh. Κάνε εσύ χειροκινητα refresh στον φακελο για να δεις οτι δεν υπαρχουν πια. Μολις διεγραψα εγω περιπου 20 live photos που δεν χρειαζομουν. Στο refresh όντως δεν τα είδα, οπότε λέω δουλεύει. Μετά πάω στο κινητό και βλέπω τις φωτογραφίες να πιάνουν σχεδόν όλο το κινητο, που σημαίνει ότι μου δέιχνει τις 16:9 (img_EXXX.jpg), ξανα βάζω το κινητό στο pc, αναζήτώ τις Ε και να τες πάλι εκεί! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dleyteris Δημ. January 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2020 Στο 90% των φορτίσεων χρησιμοποιώ τον φορτιστή του iPad 10 watt. Η αγορά του iPhone 11 έγινε 30 Σεπτεμβρίου (σχεδόν 4 μήνες) και σήμερα μόλις μου έπεσε στο 98% η μπαταρία από 99 που ήταν ως και τώρα Παράθεση iPhone 11 Apple Watch Series 5 iPad Air 3 (2019) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drollAntonis Δημ. January 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2020 Εγώ από παλαιότερα iphone έχω δει ότι κάθε 2 μήνες η μπαταρία πέφτει 1%. Το έχω μετρήσει και με εφαρμογές εκτός ios. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 23, 2020 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2020 Εγώ από παλαιότερα iphone έχω δει ότι κάθε 2 μήνες η μπαταρία πέφτει 1%. Το έχω μετρήσει και με εφαρμογές εκτός ios. Δεν ισχύει αυτό... στο XR που είχα η μπαταρία έπεσε στο 99% μετά από 11 μήνες και μάλιστα η φόρτιση γινόταν αποκλειστικά ασύρματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadp Δημ. January 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2020 Μόνο στο 11 βρέθηκα τέτοια εποχή με 98%... Στις προηγούμενες συσκευές είχα ακόμη 100%, το Σεπτέμβριο είχα 98%... Και στο iPad κάτι αντίστοιχο, αν και είναι πιο παλιό... το iOS 13 κάτι κάνει... Παράθεση Καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdr Δημ. January 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2020 Μόνο στο 11 βρέθηκα τέτοια εποχή με 98%... Στις προηγούμενες συσκευές είχα ακόμη 100%, το Σεπτέμβριο είχα 98%... Και στο iPad κάτι αντίστοιχο, αν και είναι πιο παλιό... το iOS 13 κάτι κάνει... Το iPad έχει υγεία μπαταρίας ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drollAntonis Δημ. January 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2020 Δεν ισχύει αυτό... στο XR που είχα η μπαταρία έπεσε στο 99% μετά από 11 μήνες και μάλιστα η φόρτιση γινόταν αποκλειστικά ασύρματα. Έχει να κάνει πάντα με το πως φορτίζεις, εγώ κάνω πολλές φορτίσεις απο 20%< έως 100% και με φορτιστή του ipad και όχι πολλές μικρές φορτίσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. January 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2020 Το iPad έχει υγεία μπαταρίας ; Έχει αλλά μέσω υπολογιστή Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 24, 2020 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2020 Έχει να κάνει πάντα με το πως φορτίζεις, εγώ κάνω πολλές φορτίσεις απο 20%< έως 100% και με φορτιστή του ipad και όχι πολλές μικρές φορτίσεις. Ούτε με αυτό έχει να κάνει... εγώ το άφηνα όλη τη νύχτα στον wireless charger ανά δύο βράδια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. January 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2020 εχει να κανει με το Τι μπαταρια σου εχει τυχει ολα τα αλλα ειναι λεπτομερειες που ισως και να μην επηρεαζουν οποτε καλυτερα να ευχεστε πριν το παρετε. Μετα δεν μπορειτε να κανετε κατι Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. January 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2020 (edited) εχει να κανει με το Τι μπαταρια σου εχει τυχει Το 98% με το 99% ή το 96%, δεν έχει να κάνει με το τί μπαταρία σου έτυχε, αλλά με το πόσο ψυχαναγκαστικός μπορεί να είσαι. Δεν το λέω με κακία. Ίσως να χρησιμοποιώ και ακατάλληλη λέξη, αλλά αυτή μου ήρθε τώρα. Το 85% σε σε 3-4-6 μήνες, ΝΑΙ, έχει σίγουρα να κάνει με το τί μπαταρία σου έχει τύχει. Κοινώς : είσαι γκαντέμης. Πάς και την αλλάζεις. Το 100% σε συσκευή ενός έτους, το πιθανότερο είναι να έχει να κάνει με λάθος πληροφορίες στην "έξοδό" της μπαταρίας. Edited January 24, 2020 by pavlidisc Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. January 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2020 Το 98% με το 99% ή το 96%, δεν έχει να κάνει με το τί μπαταρία σου έτυχε, αλλά με το πόσο ψυχαναγκαστικός μπορεί να είσαι. Δεν το λέω με κακία. Ίσως να χρησιμοποιώ και ακατάλληλη λέξη, αλλά αυτή μου ήρθε τώρα. Το 85% σε σε 3-4-6 μήνες, ΝΑΙ, έχει σίγουρα να κάνει με το τί μπαταρία σου έχει τύχει. Κοινώς : είσαι γκαντέμης. Πάς και την αλλάζεις. Το 100% σε συσκευή ενός έτους, το πιθανότερο είναι να έχει να κάνει με λάθος πληροφορίες στην "έξοδό" της μπαταρίας. καμια σχεση παρτιδες μπαταριων κρατανε πολυ παραπανω απο αλλες που πεφτουν πολυ γρηγοροτερα ειδικοτερα διαφορετικες μπαταριες βλεπουμε και σε συσκευες οπως το xs max που σε μεγαλο ποσοστο εμαπνω στον χρονο εχουν 98%, αριθμος πολυ καλος για χρηση της συσκευης επι ενα χρονο ενω αλλα τηλεφωνα εχουν πεσει 90% Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. January 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2020 Δεν είναι δυνατόν, μια μπαταρία να μην έχει χάσει καθόλου χωρητικότητα (ή έστω να έχει χάσει μόνο 2%...το ίδιο είναι...) μετά από 250-300 κύκλους φόρτισης. Είναι αδύνατον. Ας λέει ότι θέλει η υγεία. Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. January 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2020 Δεν είναι δυνατόν, μια μπαταρία να μην έχει χάσει καθόλου χωρητικότητα (ή έστω να έχει χάσει μόνο 2%...το ίδιο είναι...) μετά από 250-300 κύκλους φόρτισης. Είναι αδύνατον. Ας λέει ότι θέλει η υγεία. αφου το λες εσυ παε πασο Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. January 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2020 αφου το λες εσυ παε πασο Δεν το λέω εγώ φίλτατε. Το λέει η έως σήμερα τεχνολογία της μπαταρίας. :-) from my iPhone 11 Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdr Δημ. January 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2020 Έχει αλλά μέσω υπολογιστή Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Με ποιο τρόπο δηλ ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. January 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2020 Δεν το λέω εγώ φίλτατε. Το λέει η έως σήμερα τεχνολογία της μπαταρίας. :-) from my iPhone 11 Δεν είναι έτσι όπως λες όμως Πάρε δείγμα από 10 Xs max και θα καταλάβεις Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. January 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2020 Με ποιο τρόπο δηλ ; Κατεβάζεις 3utools πχ και βλέπεις capacity Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. January 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2020 Δεν είναι έτσι όπως λες όμως Πάρε δείγμα από 10 Xs max και θα καταλάβεις Να καταλάβω τι ρε Τάσο; ότι το ένα έχει 98 και το άλλο 96 και το άλλο 94; Ε και; Δηλαδή στα 100mah συν ή πλην θα πούμε ότι μια μπαταρία είναι καλή ή κακή; ή ότι εσύ είσαι τυχερός και εγώ άτυχος; H Apple "ψωνίζει" μπαταρίες από εκεί που "ψωνίζουν" όλοι. Η Τεχνολογία είναι μια και είναι κολλημένη εδώ και χρόνια. Καμία εξέλιξη (πλην την αύξηση χωρητικότητας). Μήπως έχει κάποια άλλη πηγή και δεν το γνωρίζω; Μήπως έχει δική της εφεύρεση; Δεν έχει πέσει κάτι στην αντίληψή μου. Εάν γνωρίζει κάποιος κάτι παραπάνω, ας μας ενημερώσει. Ότι τεχνολογία μπαταρίας χρησιμοποιούν όλες οι εταιρείες, αυτήν χρησιμοποιεί και η Apple. Τα Χ και ΧS, κάποιοι τα βάζουνε πρίζα 2 φορές την μέρα. Πάμε δηλαδή για 400-500 κύκλους φόρτισης σε ένα έτος. Ακόμα και 85-90% να είναι η χωρητικότητα με 500 κύκλους είσαι σούπερ. Πάντως, 99%, με την σημερινή τεχνολογία, αποκλείεται να είναι. Κάτι σίγουρα δεν πάει καλά. Δεν είμαστε όλοι Αμερικάνικα πρόβατα (συγγνώμη για το τελευταίο). Να είσαι σίγουρος ότι εάν η Apple είχε ανακαλύψει κάποιο θαύμα στην μπαταρία, θα μας το είχε πει με 10.000 τρόπους. Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. January 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2020 Να καταλάβω τι ρε Τάσο; ότι το ένα έχει 98 και το άλλο 96 και το άλλο 94; Ε και; Δηλαδή στα 100mah συν ή πλην θα πούμε ότι μια μπαταρία είναι καλή ή κακή; ή ότι εσύ είσαι τυχερός και εγώ άτυχος; H Apple "ψωνίζει" μπαταρίες από εκεί που "ψωνίζουν" όλοι. Η Τεχνολογία είναι μια και είναι κολλημένη εδώ και χρόνια. Καμία εξέλιξη (πλην την αύξηση χωρητικότητας). Μήπως έχει κάποια άλλη πηγή και δεν το γνωρίζω; Μήπως έχει δική της εφεύρεση; Δεν έχει πέσει κάτι στην αντίληψή μου. Εάν γνωρίζει κάποιος κάτι παραπάνω, ας μας ενημερώσει. Ότι τεχνολογία μπαταρίας χρησιμοποιούν όλες οι εταιρείες, αυτήν χρησιμοποιεί και η Apple. Τα Χ και ΧS, κάποιοι τα βάζουνε πρίζα 2 φορές την μέρα. Πάμε δηλαδή για 400-500 κύκλους φόρτισης σε ένα έτος. Ακόμα και 85-90% να είναι η χωρητικότητα με 500 κύκλους είσαι σούπερ. Πάντως, 99%, με την σημερινή τεχνολογία, αποκλείεται να είναι. Κάτι σίγουρα δεν πάει καλά. Δεν είμαστε όλοι Αμερικάνικα πρόβατα (συγγνώμη για το τελευταίο). Να είσαι σίγουρος ότι εάν η Apple είχε ανακαλύψει κάποιο θαύμα στην μπαταρία, θα μας το είχε πει με 10.000 τρόπους. τελος παντων μην χαλαμε το νημα δεν βγαινει καποιο νοημα Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. January 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2020 Αν συνέχεια εις όμως θα πάρεις την μπαταρία στο χέρι στο τέλος.. Σε βάθος χρόνου έχει φθορά Sent from my iPhone using Tapatalk Σε βάθους χρόνου δινεις 50 ευρώ και αλλάζεις μια μπαταριούλα.Τόσο απλό. Sent from my iPhone Xs using Tapatalk Pro Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts