bebes Δημ. August 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2023 Εχω ενα 11αρι που το αγόρασα καινούριο πριν 1,5 χρόνο. Παρατήρησα τον τελευταίο καιρο οτι ανεβαζει υπερβολικα θερμοκρασία κατα τη διαρκεια της φόρτισης, ισως και σε καποια "εντονη" χρήση (πχ κανα παιχνίδι). Είναι λογικό, ή μηπως απέκτησε κάποιο πρόβλημα; (ίσως απο ασύρματη φόρτιση σε αυτοκίνητο, εκει παρατήρησα πρωτη φορα οτι υπερθερμαινεται, εβγαλε και μήνυμα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. August 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2023 Είναι η εξωτερική θερμοκρασία που παίζει ρόλο Το σήμα Καποια εφαρμογή που δεν δουλεύει σωστά Η ηλικία της συσκευής γιατί άλλο όταν βγήκε στην αγορά και άλλο μετά από τόσα χρόνια που έχει να τρέξει πιο βαριές διεργασίες 1 Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drollAntonis Δημ. August 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2023 18 ώρες πριν, bardull said: Πήρα ένα 11 που εν γνώση μου δεν λειτουργεί η πίσω κάμερα, είχα κάμερες, πήγα σε έναν φίλο μας που είναι τεχνίτης, έβαλε τις άλλες πάλι τίποτα, μου είπε βέβαια ότι είχε ανοιχτεί και πειραχτεί η μητρική, αν το πάω i repair λέτε να γίνει κάτι? Στάλθηκε από το SM-S918B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πάρε ένα τηλ εδώ: https://www.9volto.gr/ έχει έναν μάστορα πολύ καλό! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanosxid Δημ. October 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2023 Εχω ενα 11αρι το οποίο χρησιμοποιώ ως 2ο κινητο. Με την ενημέρωση του iOS 17, εμφανίστηκε θέμα με το χώρο αποθήκευσης στις επαφές. Εχω περίπου 1000 επαφές και ορίσμενες από αυτές έχω εικόνες. Με την προήγουμενη έκδοση (iOS 16) η εφαρμογή επαφές έπιανε περίπου 300 MB. Μετά την ενημέρωση η εφαρμογή πιάνει περιπού 4 GB. Επιπλέον παρατήρησα ότι όσο ανοίγω διάφορες επαφές η χωρητικότητα της εφαρμογής αυξάνεται !!! Ως προσωρινή λύση έκανα απεγκατάσταση την εφαρμογή. Έχει συμβεί σε κάποιον άλλο; Αν ναι πως λύθηκε το πρόβλημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arasparadiser Δημ. November 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2023 Καλησπέρα παιδιά. Γιατί όταν βάζω μια φωτογραφία ως ταπετσαρία στην αρχική οθόνη μου την εμφανίζει πάνω πάνω θολή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koutsis Δημ. November 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2023 36 minutes ago, arasparadiser said: Καλησπέρα παιδιά. Γιατί όταν βάζω μια φωτογραφία ως ταπετσαρία στην αρχική οθόνη μου την εμφανίζει πάνω πάνω θολή; Πρώτη φορά το ακούω αυτό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. November 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2023 43 minutes ago, arasparadiser said: Καλησπέρα παιδιά. Γιατί όταν βάζω μια φωτογραφία ως ταπετσαρία στην αρχική οθόνη μου την εμφανίζει πάνω πάνω θολή; κατω δεξια υπαρχει επιλογη 'θαμπωμα' οταν την επιλεγεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koutsis Δημ. November 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2023 9 ώρες πριν, leo06 said: κατω δεξια υπαρχει επιλογη 'θαμπωμα' οταν την επιλεγεις Αυτό τη θολωνει όλη. Εδώ λέει μόνο πάνω είναι θολή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkal Δημ. 20 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Μαρτίου Καλημέρα. Όντας άσχετος από iphone, θα ήθελα να σας ρωτήσω εάν δικαιολογείται η υγεία της μπαταρίας να έχει πέσει στο 90% μέσα σε 8 περίπου μήνες από την αγορά της συσκευής (καινούρια). Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koutsis Δημ. 20 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Μαρτίου (edited) 1 hour ago, nikkal said: Καλημέρα. Όντας άσχετος από iphone, θα ήθελα να σας ρωτήσω εάν δικαιολογείται η υγεία της μπαταρίας να έχει πέσει στο 90% μέσα σε 8 περίπου μήνες από την αγορά της συσκευής (καινούρια). Ευχαριστώ. Είναι αρκετά μεγαλη πτώση. πρεπει να το φορτίζεις μεταξύ 20-80% και να μην το χρησιμοποιείς όταν είναι στη μπριζα ή σε πολλή ζέστη. Τα κάνεις αυτά ? Edited 20 Μαρτίου by koutsis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkal Δημ. 20 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Μαρτίου 21 minutes ago, koutsis said: Είναι αρκετά μεγαλη πτώση. πρεπει να το φορτίζεις μεταξύ 20-80% και να μην το χρησιμοποιείς όταν είναι στη μπριζα ή σε πολλή ζέστη. Τα ακάνεις αυτά ? Δεν το χρησιμοποιώ εγώ το τηλέφωνο. Βασικά η απορία μου είναι αν η πτώση αυτή δικαιολογείται. Εάν όχι, είναι λόγος για να πάει στο service, αφού είναι εντός εγγύησης; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koutsis Δημ. 20 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Μαρτίου 36 minutes ago, nikkal said: Δεν το χρησιμοποιώ εγώ το τηλέφωνο. Βασικά η απορία μου είναι αν η πτώση αυτή δικαιολογείται. Εάν όχι, είναι λόγος για να πάει στο service, αφού είναι εντός εγγύησης; Στο service μπορεί να πάει μόνο αν πέσει κάτω από 80% τον πρώτο χρόνο, ολα τα άλλα θεωρούνται φυσιολογικά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkal Δημ. 20 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Μαρτίου 1 minute ago, koutsis said: Στο service μπορεί να πάει μόνο αν πέσει κάτω από 80% τον πρώτο χρόνο, ολα τα άλλα θεωρούνται φυσιολογικά... Κατάλαβα. Σε ευχαριστώ πολύ. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. 2 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Οκτωβρίου εχουμε ενα 11αρι το οποιο το ακουστικο ακουγεται ελαχιστα και η μπαταρια θελει αλλαγη...εχετε να προτεινετε καποιον στην θεσσαλονικη για να μας τα φτιαξει; Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koutsis Δημ. 2 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Οκτωβρίου 58 minutes ago, arxontas2323 said: εχουμε ενα 11αρι το οποιο το ακουστικο ακουγεται ελαχιστα και η μπαταρια θελει αλλαγη...εχετε να προτεινετε καποιον στην θεσσαλονικη για να μας τα φτιαξει; Όσον αφορά το ακουστικό, δοκίμασες να το καθαρίσεις με μπατονέτα και οινόπνευμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arasparadiser Δημ. 28 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Οκτωβρίου Χρόνια πολλά παιδιά. Ξέρετε αν μπορώ στα μηνύματα να αλλάξω το χρώμα του πληκτρολογίου και γενικά αν μπορώ να βάλω θέματα στο κινητό όπως σε ορισμένα android τηλέφωνα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsimisde Δημ. 18 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 18 Νοέμβριος (edited) Έτυχε το πέτυχα και μου έκανε εντύπωση, όχι και την καλύτερη δυνατή. Είναι δυνατόν μια συσκευή 5 ετών, να εχει αρχική τιμή ελαφρώς χαμηλότερη από μια συσκευή 3 ετών; Και να θεωρείται ως ευκαιριαρα το ότι πωλείται στα 299€; Θα τρελαθούμε τελείως; Edited 18 Νοέμβριος by tsimisde Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts