dgeorge4 Δημ. August 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2022 Να πω και ‘γώ τον πόνο μου, πήγα την Παρασκευή στην isystem για αλλαγή μπαταρίας, 78% είχε φτάσει, το παρέλαβα και μετά από δυο ώρες που το χρησιμοποίησα αντιλήφθηκα ότι δε λειτουργούν τα κουμπιά του ήχου και ο διακόπτης της σίγασης. Προφανώς λειτουργούσαν κανονικά πριν το πάω καθώς χρησιμοποιώ καθημερινά Spotify και πατάω τα κουμπιά. Βέβαια η isystem είχε κλείσει ήδη όταν το κατάλαβα και χθες Σάββατο παραμένει κλειστή λόγω Αυγούστου. Έστειλα ένα mail ήδη για να προλάβω καταστάσεις, για να δούμε από Τρίτη λοιπόν αν είναι σοβαρό service, προς το παρών μαθαίνω το assistive touch έπειτα από 10 χρόνια iPhone Sent from my iPhone using Tapatalk Pro 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. August 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2022 56 minutes ago, dgeorge4 said: Να πω και ‘γώ τον πόνο μου, πήγα την Παρασκευή στην isystem για αλλαγή μπαταρίας, 78% είχε φτάσει, το παρέλαβα και μετά από δυο ώρες που το χρησιμοποίησα αντιλήφθηκα ότι δε λειτουργούν τα κουμπιά του ήχου και ο διακόπτης της σίγασης. Προφανώς λειτουργούσαν κανονικά πριν το πάω καθώς χρησιμοποιώ καθημερινά Spotify και πατάω τα κουμπιά. Βέβαια η isystem είχε κλείσει ήδη όταν το κατάλαβα και χθες Σάββατο παραμένει κλειστή λόγω Αυγούστου. Έστειλα ένα mail ήδη για να προλάβω καταστάσεις, για να δούμε από Τρίτη λοιπόν αν είναι σοβαρό service, προς το παρών μαθαίνω το assistive touch έπειτα από 10 χρόνια iPhone Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Μπορεί να είναι ασήμαντο Όταν βγαίνει η οθόνη βγαίνουν και κάποια κουμπώματα από την μητρική Μάλλον δεν κουμπωσαν καλά Ελπίζω να είναι αυτό και να στο διορθώσουν σε πολύ λίγο όταν το πας από Τρίτη Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. August 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2022 Μπορεί να είναι ασήμαντο Όταν βγαίνει η οθόνη βγαίνουν και κάποια κουμπώματα από την μητρική Μάλλον δεν κουμπωσαν καλά Ελπίζω να είναι αυτό και να στο διορθώσουν σε πολύ λίγο όταν το πας από ΤρίτηΜε μια πρόχειρη αναζήτηση, φαίνεται πιο σοβαρό από ένα κούμπωμα. Μακάρι να κάνω λάθος. Οκ γίνονται λάθη και στις καλύτερες οικογένειες, το θέμα είναι πώς θα το αντιμετωπίσουν. Είδωμεν…Sent from my iPhone using Tapatalk Pro 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. August 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2022 5 ώρες πριν, dgeorge4 said: Με μια πρόχειρη αναζήτηση, φαίνεται πιο σοβαρό από ένα κούμπωμα. Μακάρι να κάνω λάθος. Οκ γίνονται λάθη και στις καλύτερες οικογένειες, το θέμα είναι πώς θα το αντιμετωπίσουν. Είδωμεν… Sent from my iPhone using Tapatalk Pro τι εννοείς πιο σοβαρό? πιο σοβαρό είναι το μόνο εύκολο να είναι. το θέμα είναι να έχεις ένα πολύ απλό πρόβλημα και να λυθεί κατευθείαν Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. August 17, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2022 Να λέμε και τα καλά, το αναγνώρισαν το πρόβλημα και το έφτιαξαν αυθημερόν Sent from my iPhone using Tapatalk Pro 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 17, 2022 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2022 43 minutes ago, dgeorge4 said: Να λέμε και τα καλά, το αναγνώρισαν το πρόβλημα και το έφτιαξαν αυθημερόν Ποιο ήταν το πρόβλημα τελικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. August 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2022 Ποιο ήταν το πρόβλημα τελικά;Αλλάχτηκε μπαταρία και μου παρουσίασε αυτό, δεν έδωσαν και δε ζήτησα περαιτέρω εξήγηση, το αξιοπερίεργο ήταν πως το διαγνωστικό της Apple δε βρήκε, δις μάλιστα, ότι δε λειτουργούσαν τα πλήκτρα ήχου και το mute switch Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. August 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2022 28 minutes ago, dgeorge4 said: Αλλάχτηκε μπαταρία και μου παρουσίασε αυτό, δεν έδωσαν και δε ζήτησα περαιτέρω εξήγηση, το αξιοπερίεργο ήταν πως το διαγνωστικό της Apple δε βρήκε, δις μάλιστα, ότι δε λειτουργούσαν τα πλήκτρα ήχου και το mute switch Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Δεν είχε κουμπώσει καλά η καλωδιοταινία στην μητρική το πιο πιθανό Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. August 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2022 Δεν είχε κουμπώσει καλά η καλωδιοταινία στην μητρική το πιο πιθανό Για να το λύσανε σε δυο ώρες, μάλλον αυτό ήταν Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. August 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2022 4 ώρες πριν, dgeorge4 said: Για να το λύσανε σε δυο ώρες, μάλλον αυτό ήταν Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Αυτό είναι ούτε 10' για να γίνει Κάτι ασήμαντο τέλος πάντων θα ήταν Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. August 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2022 Αυτό είναι ούτε 10' για να γίνει Κάτι ασήμαντο τέλος πάντων θα ήταν Και μετά από όλα αυτά, το κινητό το νιώθεις σαν καινούργιο με τη νέα μπαταρία. 78% είχε φτάσει και πλέον δείχνει τα δόντια του στην αντοχή όπως στην αρχή, ειδικά στο stand by Sent from my iPhone using Tapatalk Pro 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. August 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2022 56 minutes ago, dgeorge4 said: Και μετά από όλα αυτά, το κινητό το νιώθεις σαν καινούργιο με τη νέα μπαταρία. 78% είχε φτάσει και πλέον δείχνει τα δόντια του στην αντοχή όπως στην αρχή, ειδικά στο stand by Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Είναι λίγο πλασματικό το νούμερο της υγείας μην το δίνεις πολύ σημασία Εγώ ίσως και μην την άλλαζα ακόμα αν ήμουν στην θέση σου Εντάξει λογικό να δεις διαφορά με μια νέα μπαταρία αλλά και τα 79€ που ζητάνε δεν είναι και λίγα 1 1 Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. August 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2022 Άντεξε αρκετά καλά η παλιά, μπορεί να ήταν 78 αλλά δεν έκανε νερά και σκαμπανεβάσματα, απλά κλείνει το Νοέμβρη 3 χρόνια το τηλέφωνο, ε είπα να αλλάξω μια ώρα αρχύτερα αφού δε θέλω να αλλάξω κινητό. 89€ παρακαλώ, είναι πολλά ναι, αλλά έχεις ένα τηλέφωνο για άλλα τρία χρόνια με full updates. Από τις 6 το πρωί τώρα το έβαλα για φόρτιση, με φουλ χρήση 6,5+ ώρες, με τη παλιά θα ήθελα φόρτιση στις 5 το απόγευμα Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. August 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2022 29 minutes ago, dgeorge4 said: Άντεξε αρκετά καλά η παλιά, μπορεί να ήταν 78 αλλά δεν έκανε νερά και σκαμπανεβάσματα, απλά κλείνει το Νοέμβρη 3 χρόνια το τηλέφωνο, ε είπα να αλλάξω μια ώρα αρχύτερα αφού δε θέλω να αλλάξω κινητό. 89€ παρακαλώ, είναι πολλά ναι, αλλά έχεις ένα τηλέφωνο για άλλα τρία χρόνια με full updates. Από τις 6 το πρωί τώρα το έβαλα για φόρτιση, με φουλ χρήση 6,5+ ώρες, με τη παλιά θα ήθελα φόρτιση στις 5 το απόγευμα Sent from my iPhone using Tapatalk Pro νομίζω είναι 89 ευρώ αν κρατήσουν την παλιά σου για ανακύκλωση. αν την πάρεις εσύ τότε πληρώνεις 79, κάπου είχα διαβάσει κάτι τέτοιο Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drivth Δημ. August 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2022 Καλησπέρα παιδιά μετά από πολλά χρόνια αποχή επέστρεψα σε iPhone. Μια απορία έχω, αυτό το mail γιατί δεν εμφανίζει τα νέα παρά μόνο όταν ανοίγω την εφαρμογή Κάνει Ανανέωση; Έχω συνδέσει πέντε λογαριασμους και το κάνει σε όλους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. August 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2022 51 minutes ago, drivth said: Καλησπέρα παιδιά μετά από πολλά χρόνια αποχή επέστρεψα σε iPhone. Μια απορία έχω, αυτό το mail γιατί δεν εμφανίζει τα νέα παρά μόνο όταν ανοίγω την εφαρμογή Κάνει Ανανέωση; Έχω συνδέσει πέντε λογαριασμους και το κάνει σε όλους Για Gmail κατέβασε την εφαρμογή από το app store Δεν θα κάνεις δουλειά με την μαμά εφαρμογή που έχει μέσα το κινητό Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koutsis Δημ. August 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2022 9 ώρες πριν, drivth said: Καλησπέρα παιδιά μετά από πολλά χρόνια αποχή επέστρεψα σε iPhone. Μια απορία έχω, αυτό το mail γιατί δεν εμφανίζει τα νέα παρά μόνο όταν ανοίγω την εφαρμογή Κάνει Ανανέωση; Έχω συνδέσει πέντε λογαριασμους και το κάνει σε όλους Με Gmail δεν κάνει ώθηση μυνηματων. Με Hotmail δουλεύει κανονικά. Άρα εξαρτάται τι mail έχεις. Αν έχεις πάντως Gmail κατέβασε την εφαρμογή από το store. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drivth Δημ. August 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2022 Καλημέρα, έχω 2 gmail , 2 imap της δουλειάς υπηρεσιακά και 1 yahoo. Μέχρι στιγμής φαινεται η εφαρμογή του gmail να δουλεύει σωστά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drivth Δημ. August 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2022 Καλημέρα, έχω 2 gmail , 2 imap της δουλειάς υπηρεσιακά και 1 yahoo. Μέχρι στιγμής φαινεται η εφαρμογή του gmail να δουλεύει σωστά Επίσης δοκιμάζω και την spark mail η οποία φαίνεται αρκετά δυνατή και άμεση ως προς την λήψη μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. September 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2022 Έριξα τη 16.1 για το ποσοστό μπαταρίας, αυτό που είναι περίεργο είναι ότι έφτιαξε και το Viber και βλέπω κανονικά τις ιδιότητες των συνολιώνSent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. September 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2022 18 minutes ago, dgeorge4 said: Έριξα τη 16.1 για το ποσοστό μπαταρίας, αυτό που είναι περίεργο είναι ότι έφτιαξε και το Viber και βλέπω κανονικά τις ιδιότητες των συνολιών Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Εννοείς beta? Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. September 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2022 Ω ναιSent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 16, 2022 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2022 5 ώρες πριν, Tasos19s said: Εννοείς beta? Είναι η πρώτη beta, έχει δρόμο ακόμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2022 Με την κανονική 16.1 τι έγινε τελικά διορθώθηκε; Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias74gr Δημ. November 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2022 Σκεπτόμενος την αγορά του στην κόρη μου διορθώστε με αν κάνω λάθος ότι θα λαμβάνει ενημερώσεις μέχρι το 2024.Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Παράθεση nokia....., nokia N8, nokia 808, lumia 950. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts