venividivici Δημ. January 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2021 Από το κατάστημα είπα όχι από την αντιπροσωπεία Παιδιά με το κατάστημα δεν έβγαλα άκρη δεν έχουν doa και την έκανα τηλεφωνικά οπότε το στείλα isystem και βλεπουμε Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. January 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2021 Παιδιά με το κατάστημα δεν έβγαλα άκρη δεν έχουν doa και την έκανα τηλεφωνικά οπότε το στείλα isystem και βλεπουμε Εμπλεξες όπως φαίνεται δυστυχώς Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. January 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2021 Εμπλεξες όπως φαίνεται δυστυχώς Ακριβώς ε τι να κάνουμε δε θα σκάσουμε κ ολας Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. January 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2021 Ακριβώς ε τι να κάνουμε δε θα σκάσουμε κ ολας Κρίμα να παίρνεις νέα συσκευή και μετά να βρίσκεσαι με επισκευασμένο Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
newcell Δημ. January 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2021 Απο Ελλάδα το πήρες φίλε μου ή απο εξωτερικο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnpats Δημ. January 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2021 Από το κατάστημα είπα όχι από την αντιπροσωπείαΜε συγχωρείς δεν το κατάλαβα. Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. January 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2021 Απο Ελλάδα το πήρες φίλε μου ή απο εξωτερικο? Από ελληνικό κατάστημα Έχει αναφερθεί λίγο παραπάνω ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Με συγχωρείς δεν το κατάλαβα. Έτσι κι αλλιώς τις πρώτες μέρες έχεις να κάνεις με το κατάστημα Μιλάμε για συσκευή που δεν άνοιξε ποτέ Εγώ θα είχα πάρει αναποδες Είδη έχω νεύρα ακόμα και ας μην συνέβη σε εμένα Έλεος 600€ για τούβλο; Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. January 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2021 Ακόμα θυμάμαι την πρώτη μου συσκευή που αγόρασα ποτέ από Skroutz, το LG Optimus G από το Kaisershop στην Ομόνοια, το άνοιξα και είχε σπασμένη οθόνη, και στο μισάωρο μέχρι να επιστρέψω στο μαγαζί, αναθεμάτιζα όλη την ώρα που αγόρασα από Skroutz... το μαγαζί συμπεριφέρθηκε άψογα, δέχτηκαν ότι δεν ήταν φταίξιμο μου, καθώς δεν είχε στις άκρες της οθόνης «ίχνη» από πέσιμο. Είναι μαγαζιά και μαγαζιά... Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos33 Δημ. January 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2021 Και είπα να κοιτάξω κ εγώ για που προοριζόταν το iPhone μου και βλέπω Σερβία και ξενερώνω,διότι δεν είναι στην Ευρωπαϊκή Ένωση.Οποτε λογικα,χτυπά ξυλο,μην χρειαστεί,δεν θα μπορέσω να διεκδικήσω τον 2ο χρόνο εγγύησης.Η μήπως ισχύει η διετία,αρκεί να είναι Ευρωπαϊκή χώρα, ανεξάρτητα από Ε.Ε;Αγορασμενο από Kaisershop, Ομόνοια,δεν νομίζω να τους ξαναπροτιμησω. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 19, 2021 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2021 Ο δεύτερος χρόνος εγγύησης είναι ανεξάρτητος από την προέλευση της συσκευής μιας και έχει να κάνει με το αν καλύπτει το κατάστημα αγοράς το δεύτερο χρόνο. Επίσης μου κάνει εντύπωση που παραξενεύτηκες για την προέλευση της συσκευές αφού θα γνώριζες ήδη ότι το kaisershop δεν είναι επίσημος μεταπωλητής ελληνικών συσκευών και μπορεί να τις φέρνει από οπουδήποτε στο εξωτερικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. January 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2021 Και είπα να κοιτάξω κ εγώ για που προοριζόταν το iPhone μου και βλέπω Σερβία και ξενερώνω,διότι δεν είναι στην Ευρωπαϊκή Ένωση.Οποτε λογικα,χτυπά ξυλο,μην χρειαστεί,δεν θα μπορέσω να διεκδικήσω τον 2ο χρόνο εγγύησης.Η μήπως ισχύει η διετία,αρκεί να είναι Ευρωπαϊκή χώρα, ανεξάρτητα από Ε.Ε;Αγορασμενο από Kaisershop, Ομόνοια,δεν νομίζω να τους ξαναπροτιμησω. Sent from my iPhone using Tapatalk Από όπου και να το αγοράσεις δεν έχει σημασία, ούτε για το που προοριζόταν. Από την apple έχεις ένα χρόνο, δυο έχεις από το κατάστημα που το αγόρασες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdr Δημ. January 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2021 Και είπα να κοιτάξω κ εγώ για που προοριζόταν το iPhone μου και βλέπω Σερβία και ξενερώνω,διότι δεν είναι στην Ευρωπαϊκή Ένωση.Οποτε λογικα,χτυπά ξυλο,μην χρειαστεί,δεν θα μπορέσω να διεκδικήσω τον 2ο χρόνο εγγύησης.Η μήπως ισχύει η διετία,αρκεί να είναι Ευρωπαϊκή χώρα, ανεξάρτητα από Ε.Ε;Αγορασμενο από Kaisershop, Ομόνοια,δεν νομίζω να τους ξαναπροτιμησω. Sent from my iPhone using Tapatalk Ναι αλλά όταν το πήρες ήξερες για τον ένα χρόνο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos33 Δημ. January 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2021 Ο δεύτερος χρόνος εγγύησης είναι ανεξάρτητος από την προέλευση της συσκευής μιας και έχει να κάνει με το αν καλύπτει το κατάστημα αγοράς το δεύτερο χρόνο. Επίσης μου κάνει εντύπωση που παραξενεύτηκες για την προέλευση της συσκευές αφού θα γνώριζες ήδη ότι το kaisershop δεν είναι επίσημος μεταπωλητής ελληνικών συσκευών και μπορεί να τις φέρνει από οπουδήποτε στο εξωτερικό. Υπεθεσα τοσο μεγάλο σκρουτζομαγαζο θα ήταν η συσκευή για Ευρωπαϊκή Ένωση τουλάχιστον Ότι δεν θα ήταν για Ελλαδα το γνώριζα σαφώς Sent from my iPhone using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ναι αλλά όταν το πήρες ήξερες για τον ένα χρόνο Τους ανέφερα κατά την παραλαβή για τη νομοθεσία για δύο έτη για συσκευή που προορίζεται για ευρωπαϊκή ένωση και μου είπαν ότι οκ ισχύει και θα ενεργοποιηθεί αφού περάσει ο πρώτος χρόνος.Μου είπαν ότι δεν θα με αφήσουν ακάλυπτο,δεν πολυπειστηκα όμως. Sent from my iPhone using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Από όπου και να το αγοράσεις δεν έχει σημασία, ούτε για το που προοριζόταν. Από την apple έχεις ένα χρόνο, δυο έχεις από το κατάστημα που το αγόρασες. Δεν το δέχονται ολα τα καταστήματα απο Σκρουτζ αυτό που λες,σχεδόν κανένα δεν αναγνωρίζει εγγύηση πέρα από τον ένα χρόνο της apple.Παρε τηλέφωνο και ρωτα... Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 19, 2021 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2021 Το πιθανότερο είναι να κρατήσουν το λόγο τους αν χρειαστεί, είναι από τα μεγαλύτερα και παλαιότερα skroutzoκαταστήματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manosvasilakis Δημ. January 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2021 (edited) Καλησπέρα,έχω το κινητό γύρω στους 10 μηνες κ η μπαταρία έχει πέσει στο 87%. Η αντοχή της έχει πέσει κ δε βγάζει μέρα. Παίζει να μπει στην εγγύηση αλλαγή της ;Δε μου φαίνεται νορμαλ να έχει πέσει τόσο πολύ. Sent from my iPhone using Tapatalk Edited January 20, 2021 by Manosvasilakis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 20, 2021 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2021 Επικοινώνησε με κάποιο εξουσιοδοτημένο service π.χ. Document να δεις τι θα σου πουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. January 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2021 Ας πάρει, αλλά να μην θρέφει καμιά ελπίδα, η εγγύηση είναι για τον πρώτο χρόνο και κάτω από 80% Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drollAntonis Δημ. January 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2021 Έχει δει κανείς το παρακάτω σφάλμα όταν πάει να παίξει βίντεο από camera roll; Δεν μου το εμφανίζει πάντα. Δεν χρησιμοποιώ iCloud. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. January 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2021 Έχει δει κανείς το παρακάτω σφάλμα όταν πάει να παίξει βίντεο από camera roll; Δεν μου το εμφανίζει πάντα. Δεν χρησιμοποιώ iCloud. Είχα κάτι τέτοια Ήταν κατεστραμμένο αρχείο για κάποιο λόγο Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drollAntonis Δημ. January 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2021 Εμένα το κάνει σε αρκετά. Στα οποία αν κάνω επεξεργασία και μετά άκυρο μου τα δείχνει μια χαρά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy1986 Δημ. January 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2021 Εμένα το κάνει σε αρκετά. Στα οποία αν κάνω επεξεργασία και μετά άκυρο μου τα δείχνει μια χαρά! Μίλησε με document. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. January 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2021 Μίλησε με document. Τι σχέση έχει το software και η document; Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drollAntonis Δημ. January 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2021 Τον Δεκέμβρη του 2020 έκλεισα 1 χρόνο με το κινητό και η μπαταρία ήταν στο 95%. Από το Δεκέμβρη έως σήμερα έχει πέσει στο 92%, δεν είναι περίεργο; Ο τρόπος φόρτισης δεν έχει αλλάξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 24, 2021 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2021 Τον Δεκέμβρη του 2020 έκλεισα 1 χρόνο με το κινητό και η μπαταρία ήταν στο 95%. Από το Δεκέμβρη έως σήμερα έχει πέσει στο 92%, δεν είναι περίεργο; Ο τρόπος φόρτισης δεν έχει αλλάξει. Δεν έχει να κάνει, έχει δικό του τρόπο που μειώνεται το ποσοστό της μπαταρίας και κανένας μας δεν το έχει καταλάβει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. January 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2021 Εμένα έπεσε σε 45 μέρες από 92 σε 87 και έχει μείνει έτσι εδώ και 3 μήνες, ακόμα και έπειτα από restore Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts