Tasos19s Δημ. September 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2020 Στην αναμονή δίπλα από το εικο ίδιο μπαταρίας Δεν με κατάλαβες Στην αναμονή εμφανίζεται αυτό ναι αλλά χρησιμοποιεί το μικρόφωνο ποια εφαρμογή; Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dleyteris Δημ. September 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2020 (edited) Οποία εφαρμογή ή υπαγόρευση ή άνοιγμα εγγραφής ήχου . Εν ολίγοις όποτε γίνεται χρήση μικροφώνου Edited September 23, 2020 by dleyteris Παράθεση iPhone 11 Apple Watch Series 5 iPad Air 3 (2019) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. September 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2020 Οποία εφαρμογή ή υπαγόρευση ή άνοιγμα εγγραφής ήχου . Εν ολίγοις όποτε γίνεται χρήση μικροφώνου Δεν το έχω παρατηρήσει Το viber ανοίγει δίκη του ολόκληρη σελίδα και δεν φαίνεται αυτό Άλλες εφαρμογές δεν χρησιμοποιώ Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mak_do Δημ. September 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2020 Δεν το έχω παρατηρήσει Το viber ανοίγει δίκη του ολόκληρη σελίδα και δεν φαίνεται αυτό Άλλες εφαρμογές δεν χρησιμοποιώ σε μενα μονο σε τηλεφωνικες κλησεις βγαζει κιτρινη κουκκιδα κ πρασινη οταν ανοιγω την καμερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dleyteris Δημ. September 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2020 (edited) http://www.imagebam.com/image/d1337d1354898399 Αν ανοίξετε το link φαίνεται ξεκάθαρα η τέλεια που είναι κόκκινη στο iPad αντι για πορτοκαλί. Μετα την αναβάθμιση το μοναδικό πρόβλημα που έχω παρατηρήσει στο iPhone είναι ότι έχω πρόβλημα συνδεσιμότητας με δύο Bluetooth συσκευών. Έχει παρατηρήσει κάποιος άλλος πρόβλημα μετά την αναβάθμιση σε iOS 14 σε bluetooth συσκευές? Edited September 24, 2020 by dleyteris Παράθεση iPhone 11 Apple Watch Series 5 iPad Air 3 (2019) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. September 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2020 Αυτό γίνεται μόνο σε iOS 14? Εγώ είμαι σε iOS 13. Κάνω κλήση μέσο viber. Άμα φύγω από την εφαρμογή απλά η επάνω μπάρα ολόκληρη που λέει την ώρα και λοιπά, είναι πράσινη. Δεν μου εμφανίζει καμία τέλεια Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. September 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2020 Αυτό γίνεται μόνο σε iOS 14? Προφανώς. Τόση ώρα για τo iOS 14 συζητάμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos33 Δημ. September 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2020 Ρε παιδιά φωτογραφία εν κινήσει το κινητό δεν μπορεί να βγάλει με τίποτα; Sent from my iPhone using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 69 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ανάπηρος είμαι; Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdr Δημ. September 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2020 Ρε παιδιά φωτογραφία εν κινήσει το κινητό δεν μπορεί να βγάλει με τίποτα; Sent from my iPhone using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 69 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ανάπηρος είμαι; Πρόσεχε μονο οταν τραβάς τον κόσμο φωτογραφίες μην εχεις μπλεξίματα Sent from my iPhone using Tapatalk Πρόσεχε μονο οταν τραβάς τον κόσμο φωτογραφίες μην εχεις μπλεξίματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. September 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2020 Προφανώς. Τόση ώρα για τo iOS 14 συζητάμε... Συγνώμη δεν είχα κατανοήσει ακριβώς Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dleyteris Δημ. September 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2020 Βγηκε το πρώτο “fix” https://arstechnica.com/gadgets/2020/09/ios-and-ipados-14-0-1-drops-with-fix-for-resetting-default-apps-bug/ Παράθεση iPhone 11 Apple Watch Series 5 iPad Air 3 (2019) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. September 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2020 Ρε παιδιά φωτογραφία εν κινήσει το κινητό δεν μπορεί να βγάλει με τίποτα; Ανάπηρος είμαι; Sent from my iPhone using Tapatalk Και night mode και φωτογραφία τη νύχτα και χωρίς θολούρα στην κίνηση; Μαλλον δεν έχεις διαβάσει πολλά για φωτογραφία. Τελοσπαντων, αν έχεις σχετικά καλό φως, πάτησε πάνω στο εικονίδιο της «Σελήνης» στην κάμερα και μετά στο κάτω μέρος της οθόνης, σύρε τον μοχλό της έκθεσης στα 0 sec. Θα χάσεις σε φως αλλά θα κερδίσεις σε αμεσότητα. Διαλέγεις και παίρνεις Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos33 Δημ. September 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2020 (edited) Και night mode και φωτογραφία τη νύχτα και χωρίς θολούρα στην κίνηση; Μαλλον δεν έχεις διαβάσει πολλά για φωτογραφία. Τελοσπαντων, αν έχεις σχετικά καλό φως, πάτησε πάνω στο εικονίδιο της «Σελήνης» στην κάμερα και μετά στο κάτω μέρος της οθόνης, σύρε τον μοχλό της έκθεσης στα 0 sec. Θα χάσεις σε φως αλλά θα κερδίσεις σε αμεσότητα. Διαλέγεις και παίρνεις Sent from my iPhone using Tapatalk Αυτές οι φωτογραφίες που βλέπεις είναι χωρίς night mode.Έτσι βγάζει και την ημέρα με θολούρα στην κίνηση.Για αυτό ρωτάω αν κάνω κάτι λάθος εγώ η απλά δεν μπορεί να βγάλει η συσκευή φωτογραφία σε κίνηση χωρίς θολούρα. Sent from my iPad using Tapatalk Edited September 25, 2020 by aggelos33 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. September 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2020 Ρε παιδιά φωτογραφία εν κινήσει το κινητό δεν μπορεί να βγάλει με τίποτα; Sent from my iPhone using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 69 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ανάπηρος είμαι; Sent from my iPhone using Tapatalk Στα skate ειδικά δε τραβάς single shot, χρησιμοποίησε burst mode για να κάτσει κάποια καλή. Και επίσης να κάνεις παράλληλη κίνηση του κινητού προς τα αριστερά όπως πηγαίνουν αυτοί, δίχως να χρειάζεσαι να περπατάς Sent from my iPhone XI using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UsualSuspect Δημ. September 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2020 Αυτές οι φωτογραφίες που βλέπεις είναι χωρίς night mode.Έτσι βγάζει και την ημέρα με θολούρα στην κίνηση.Για αυτό ρωτάω αν κάνω κάτι λάθος εγώ η απλά δεν μπορεί να βγάλει η συσκευή φωτογραφία σε κίνηση χωρίς θολούρα. Sent from my iPad using Tapatalk Θολούρα στο φως της ημέρας, ΔΕΝ Π Α Ι Ζ Ε Ι. Αν γίνεται αυτό, τράβα πήγαινε σε ένα κατάστημα (πχ iStorm) να στο δουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos33 Δημ. September 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2020 (edited) Χωρίς να το αγγίξω καθόλου η μπαταρία στο 86% με φόρτιση στο 100% στις 2 το μεσημέρι,μόλις το επιασα. Sent from my iPhone using Tapatalk Edited September 26, 2020 by aggelos33 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. September 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2020 Χωρίς να το αγγίξω καθόλου η μπαταρία στο 86% με φόρτιση στο 100% στις 2 το μεσημέρι,μόλις το επιασα. Sent from my iPhone using Tapatalk Σίγουρα έχει κολλήσει η εφαρμογή mail Σου έχει κάψει 62% και σίγουρα ούτε καν το άνοιξες Αν πατήσεις εκεί δίπλα θα λέει τον χρόνο λειτουργίας και τον χρόνο σε υπόβαθρο Μπορεί να δεις κανένα νούμερο 7 ώρες υπόβαθρο... Γνωστό πρόβλημα Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos33 Δημ. September 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2020 (edited) Σίγουρα έχει κολλήσει η εφαρμογή mail Σου έχει κάψει 62% και σίγουρα ούτε καν το άνοιξες Αν πατήσεις εκεί δίπλα θα λέει τον χρόνο λειτουργίας και τον χρόνο σε υπόβαθρο Μπορεί να δεις κανένα νούμερο 7 ώρες υπόβαθρο... Γνωστό πρόβλημα Και τι κάνω;Αυτή την εφαρμογή δεν τη χρησιμοποιώ καθολου.Έκανα restart Sent from my iPhone using Tapatalk Edited September 26, 2020 by aggelos33 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. September 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2020 Και τι κάνω;Αυτή την εφαρμογή δεν τη χρησιμοποιώ καθολου.Έκανα restart Sent from my iPhone using Tapatalk Μόνο αυτό που έκανες Δεν μπορείς να κανείς κάτι άλλο Σε ποια έκδοση ios είσαι; Κολλάει κατά περιπτώσεις η εφαρμογή mail και λειτουργεί ατελείωτα στο παρασκήνιο με αποτέλεσμα να τρώει μπαταρία σε μεγάλο βαθμό Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polteris Δημ. September 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2020 Και τι κάνω;Αυτή την εφαρμογή δεν τη χρησιμοποιώ καθολου.Έκανα restart Sent from my iPhone using Tapatalk Αφού δεν την χρησιμοποιείς καθόλου τότε διέγραψε την!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. September 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2020 Δε νομίζω ότι ήταν το mail, το 62% είναι εικονικό καθώς δεν χρησιμοποίησε καθόλου τη συσκευή. Θεωρώ είναι του λειτουργικού bug Sent from my iPhone XI using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos33 Δημ. September 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2020 Δε νομίζω ότι ήταν το mail, το 62% είναι εικονικό καθώς δεν χρησιμοποίησε καθόλου τη συσκευή. Θεωρώ είναι του λειτουργικού bug Sent from my iPhone XI using Tapatalk Pro Και τι κάνουμε; Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. September 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2020 Και τι κάνουμε; Sent from my iPhone using Tapatalk Νομίζω ότι έχεις πιέσει κάποια μπάρα επάνω και δεν μας δείχνει όλο το σύνολο Βγες από ρυθμίσεις, ξανά μπες, πάτησε δίπλα από το mail για να γράφει τους χρόνους σε ενεργή οθόνη και παρασκήνιο και τότε δώσε μας ένα screen Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos33 Δημ. September 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2020 (edited) Νομίζω ότι έχεις πιέσει κάποια μπάρα επάνω και δεν μας δείχνει όλο το σύνολο Βγες από ρυθμίσεις, ξανά μπες, πάτησε δίπλα από το mail για να γράφει τους χρόνους σε ενεργή οθόνη και παρασκήνιο και τότε δώσε μας ένα screen Δεν μπορώ να το κάνω αυτό...την διέγραψα την εφαρμογή και δεν τη δείχνει πια.Με αυτά και με αυτά με ούτε 3μιση ώρες οθονη,η μπαταρία στο 35%.Δεν είναι σταθερή πάντως η μπαταρία,μια είναι κτήνος,δεν πέφτει με τίποτα και στην επόμενη φόρτιση,έχει αλλη συμπεριφορά. Στο iOS 14 είμαι και λέω να αναβαθμίσω σήμερα στο 14.1. Sent from my iPad using Tapatalk Edited September 27, 2020 by aggelos33 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. September 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2020 Δεν μπορώ να το κάνω αυτό...την διέγραψα την εφαρμογή και δεν τη δείχνει πια.Με αυτά και με αυτά με ούτε 3μιση ώρες οθονη,η μπαταρία στο 35%.Δεν είναι σταθερή πάντως η μπαταρία,μια είναι κτήνος,δεν πέφτει με τίποτα και στην επόμενη φόρτιση,έχει ;όλη συμπεριφορά. Στο iOS 14 είμαι και λέω να αναβαθμίσω σήμερα στο 14.1. Sent from my iPad using Tapatalk Ε άμα την διέγραφες άστο Κάνε αναβάθμιση σε 14.0.1. Διορθώνει προβλήματα μπαταρίας Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts