pavlidisc Δημ. January 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2020 Βγήκε koronoiOS 13.3.1 και δε το πήρα χαμπάρι Από προχθές ντέ! Πάρε κίτρινη και αύριο με τον κηδεμόνα σου. Και να μην επαναληφθεί σε παρακαλώ...:lol: Παρεμπιπτόντως: μετά την αναβάθμιση η υγεία πήγε 98%. Συνεχίζω να φορτίζω ΜΟΝΟ με μαμά ή από iMac. Όλες αυτές τις μέρες (από τότε που το πήρα βασικά έως σήμερα) το coconutBattery μου δίνει 98,6%. :wacko: :rolleyes: Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. January 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2020 Βγήκε koronoiOS 13.3.1 και δε το πήρα χαμπάρι Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Άμα κολλήσεις μετά θα έχεις πονοκέφαλο Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. January 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2020 Από προχθές ντέ! Πάρε κίτρινη και αύριο με τον κηδεμόνα σου. Και να μην επαναληφθεί σε παρακαλώ...:lol: Παρεμπιπτόντως: μετά την αναβάθμιση η υγεία πήγε 98%. Συνεχίζω να φορτίζω ΜΟΝΟ με μαμά ή από iMac. Όλες αυτές τις μέρες (από τότε που το πήρα βασικά έως σήμερα) το coconutBattery μου δίνει 98,6%. :wacko: :rolleyes: Θα πάμε καλή κόντρα εμείς οι δυο, και γω πλέον στο 98%, πριν την αναβάθμιση Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drollAntonis Δημ. January 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2020 Έχει η σύζυγος το XR κι εγώ το 11 Pro (ίδια κάμερα με το απλό 11). Μόνο σε χαμηλό φωτισμό έχει διαφορες η κάμερα. Και σε βίντεο. Sent from my iPhone using Tapatalk Στο πορτρέτο έχεις δει διαφορά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. January 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2020 Στο πορτρέτο έχεις δει διαφορά; Ναι έχει μεγαλύτερη ακρίβεια στο πορτρέτο το 11αρι. Εννοώ πιάνει και τρίχες του κεφαλιού και αξεσουάρ όπως καπέλα, γυαλιά ηλίου κλπ Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drollAntonis Δημ. January 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2020 Ναι έχει μεγαλύτερη ακρίβεια στο πορτρέτο το 11αρι. Εννοώ πιάνει και τρίχες του κεφαλιού και αξεσουάρ όπως καπέλα, γυαλιά ηλίου κλπ Sent from my iPhone using Tapatalk Άρα δεν έχει διαφορά μόνο σε νυχτερινή λήψη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. January 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2020 Άρα δεν έχει διαφορά μόνο σε νυχτερινή λήψη. Φίλε πάρε καλύτερα το 11 , δεν νομίζω να είναι τόσο μεγάλη η διαφορά στη τιμή ... Παράθεση iPhone 14 Pro Max iWatch 9 Airpods Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. January 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2020 @dgeorge4 Ζημιά η φωτό! :shock: Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. January 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2020 @dgeorge4 Ζημιά η φωτό! :shock: Όντως είναι ζημιά, καθώς δε ζορίζεται καθόλου στο πορτραίτο και με δυο άτομα, όπως και το υποδειγματικό bokeh θεωρώ, δεν είναι αυτό το μονοκόμματο θόλωμα που έβλεπα σε άλλες εταιρίες Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. January 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2020 ...όπως και το υποδειγματικό bokeh θεωρώ... Εκεί είναι η ζημιά! :shock: Άριστο χώρισμα, πολύ ωραίο θόλωμα (για τα δικά μου γούστα), ψευδαίσθηση 3D που μόνο στα iPhone και στα Pixel βλέπω.:cool: Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drollAntonis Δημ. January 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2020 Φίλε πάρε καλύτερα το 11 , δεν νομίζω να είναι τόσο μεγάλη η διαφορά στη τιμή ... Εγώ το έχω ήδη και ξέρω πόσο καλή φωτογραφική έχει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dleyteris Δημ. January 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2020 (edited) Επειδή είχε αναφερθεί πιο παλιά να αναφέρω την προσωπική μου εμπειρία στο WiFi Calling της Cosmote. Χθες βρισκόμουν για τουλάχιστον 9 με 10 ώρες σε υπόγειο -1 με μόνο WiFi και κανένα ίχνος κάλυψης από κεραία. Μίλησα πάνω από 1 ώρα απροβλημάτιστα έκανα 3 κλήσεις συνολικά και όλα ήταν τέλεια. Πραγματικά κατάλαβα πρώτη φορά ποσό χρήσιμη είναι αυτή η υπηρεσία όταν είσαι πραγματικά εκτός δικτύου http://www.imagebam.com/image/040d2f1332686621 Edited January 31, 2020 by dleyteris Παράθεση iPhone 11 Apple Watch Series 5 iPad Air 3 (2019) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. January 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2020 Επειδή είχε αναφερθεί πιο παλιά να αναφέρω την προσωπική μου εμπειρία στο WiFi Calling της Cosmote. Χθες βρισκόμουν για τουλάχιστον 9 με 10 ώρες σε υπόγειο -1 με μόνο WiFi και κανένα ίχνος κάλυψης από κεραία. Μίλησα πάνω από 1 ώρα απροβλημάτιστα έκανα 3 κλήσεις συνολικά και όλα ήταν τέλεια. Πραγματικά κατάλαβα πρώτη φορά ποσό χρήσιμη είναι αυτή η υπηρεσία όταν είσαι πραγματικά εκτός δικτύου http://www.imagebam.com/image/040d2f1332686621 Σε κάποιες περιπτώσεις ναι Έχει τύχει όμως παρά πολλές φορές να χάσω κλήσεις χωρίς μετά ούτε ειδοποίηση να μου έρθει ούτε τίποτα Απλά το ανακάλυψα όταν κάποιος φίλος η συνάδελφος με έπαιρνε 3-4 φορές, μου το είπε, αλλά εγώ δεν είχα ούτε κλήση ούτε μήνυμα Σε όλα αυτά λένε ότι καλούσε κανονικά Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dleyteris Δημ. January 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2020 Σε κάποιες περιπτώσεις ναι Έχει τύχει όμως παρά πολλές φορές να χάσω κλήσεις χωρίς μετά ούτε ειδοποίηση να μου έρθει ούτε τίποτα Απλά το ανακάλυψα όταν κάποιος φίλος η συνάδελφος με έπαιρνε 3-4 φορές, μου το είπε, αλλά εγώ δεν είχα ούτε κλήση ούτε μήνυμα Σε όλα αυτά λένε ότι καλούσε κανονικά *Πάντα λέω την δίκη μου εμπειρία. Πρέπει να έχεις που καλό WiFi σταθερό χωρίς διακυμάνσεις Αυτό με τις διακοπές το είχα δει μόνο σε χάλια WiFi ( αργό και όταν δε είχα καλή κάλυψη ) Χθες έκανα και κάποιες δοκιμές όλα τέλεια ούτε ένα δευτερόλεπτο δεν είχα πρόβλημα. Η πρώτη κλήση ήταν 1 ώρα και 3 λεπτά απροβλημάτιστα . Παράθεση iPhone 11 Apple Watch Series 5 iPad Air 3 (2019) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. January 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2020 Πρέπει να έχεις καλό WiFi χωρίς να κατεβάζει torrents ή να ανεβάζει Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. January 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2020 Πρέπει να έχεις καλό WiFi χωρίς να κατεβάζει torrents ή να ανεβάζει Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Και σε σελίδες απλά να μπαίνεις όταν μιλάς παρατηρείς ότι κολλάει Πρέπει να μην υπάρχει κίνηση στο δίκτυο όταν είσαι σε WiFi call Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dleyteris Δημ. January 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2020 Και σε σελίδες απλά να μπαίνεις όταν μιλάς παρατηρείς ότι κολλάει Πρέπει να μην υπάρχει κίνηση στο δίκτυο όταν είσαι σε WiFi call Εγώ εχθές μιλούσα ανοιχτή ακρόαση και ήμουνα στο ίνσταγκραμ καθώς και σε ιστοσελίδες κανονικά βέβαια η ταχύτητα ήταν από 35 mbps και πάνω και upload γύρω στα 28 με 35 mbps Παράθεση iPhone 11 Apple Watch Series 5 iPad Air 3 (2019) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. January 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2020 Εγώ εχθές μιλούσα ανοιχτή ακρόαση και ήμουνα στο ίνσταγκραμ καθώς και σε ιστοσελίδες κανονικά βέβαια η ταχύτητα ήταν από 35 mbps και πάνω και upload γύρω στα 28 με 35 mbps Δεν έχω τέτοια ταχύτητα Adsl συνήθως 10-14 πιάνω Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. January 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2020 Εγώ όσο καιρό έχω το 11άρι δεν είχα θέμα με το WifiCalling παιδιά. Έχω 50άρα ΟΤΕ στο σπίτι και 100άρα ΟΤΕ στο γραφείο και σύνδεση Cosmote (δεν ξέρω εάν παίζουν ρόλο, απλά τα αναφέρω). Στο γραφείο επειδή έχω πολύ χαμηλό σήμα (1-2 μπάρες το πολύ), το iPhone είναι κυρίως σε WifiCalling. Εισερχόμενες - Εξερχόμενες κλήσεις όλη μέρα...δεν μου παραπονέθηκε κανείς για ποιότητα συνομιλίας ούτε και έχω χάσει κλήση (δεν γκρίνιαξε κανείς ότι με καλεί και δεν το σηκώνω). Το ίδιο και στο σπίτι. Το μόνο που παρατηρώ (και το έχω αναφέρει) είναι ότι κάποιες φορές μου εμφανίζει και αναπάντητη κλήση. Μιλάω, τελειώνει η κλήση και βλέπω αναπάντητη από τον αριθμό που μιλούσα. Μόνο στο WifiCalling αυτό. Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balantakos777 Δημ. February 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2020 Βοηθεια παρακαλω. Lightning σε sd adapter δεν μου πεταει το παραθυρο για να κανει import photos. και δεν μπορω να το κανω χειροκινητα copy paste στα album παιζει καμια ρυθμιση κατι? το εκανα και exfat την sd αλλα τιποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. February 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2020 Βοηθεια παρακαλω. Lightning σε sd adapter δεν μου πεταει το παραθυρο για να κανει import photos. και δεν μπορω να το κανω χειροκινητα copy paste στα album παιζει καμια ρυθμιση κατι? το εκανα και exfat την sd αλλα τιποτα Μήπως μπερδεύεσαι με τα iPad? Μόνο το iPad OS βλέπει εξωτερικά μέσα αποθήκευσης, όχι το iOS. Για να κανεις κάτι τέτοιο στο iOS θελεις ειδικά Lightning στικάκια και την εφαρμογή τους. Νομίζω τα πιο διάσημα είναι της Sandisk Επίσης γιατί παιδεύεσαι με adaptors κλπ και δεν συνδέεις το iPhone σε έναν υπολογιστή για να πάρεις όσα αρχεία θελεις; Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balantakos777 Δημ. February 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2020 Μήπως μπερδεύεσαι με τα iPad? Μόνο το iPad OS βλέπει εξωτερικά μέσα αποθήκευσης, όχι το iOS. Για να κανεις κάτι τέτοιο στο iOS θελεις ειδικά Lightning στικάκια και την εφαρμογή τους. Νομίζω τα πιο διάσημα είναι της Sandisk Sent from my iPhone using Tapatalk http://osxdaily.com/2019/05/23/how-import-photos-camera-sd-card-to-iphone/ αυτο λεω, δεν μου δουλευει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dleyteris Δημ. February 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2020 (edited) Στο 90% των φορτίσεων χρησιμοποιώ τον φορτιστή του iPad 10 watt. Η αγορά του iPhone 11 έγινε 30 Σεπτεμβρίου (σχεδόν 4 μήνες) και σήμερα μόλις μου έπεσε στο 98% η μπαταρία από 99 που ήταν ως και τώρα Μέσα σε μία βδομάδα έπεσε άλλη μία μονάδα η μπαταρία.. έφτασα 97% Να ανησυχώ η Κλάιν ; Μέχρι τις 23 Ιανουαρίου ήταν 99% και από 23 Ιανουαρίου ως σήμερα πήγε 97% (σε διάστημα 10 ημερών έπεσε 2 μονάδες - όσο έκανε σχεδόν 4 μήνες ) http://www.imagebam.com/image/19cf441332962936 Edited February 3, 2020 by dleyteris Παράθεση iPhone 11 Apple Watch Series 5 iPad Air 3 (2019) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. February 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2020 (edited) @dleyteris Τα 10Watt είναι μια απολύτως φυσιολογικότατη ισχύς φόρτισης. Απολύτως απόλυτα φυσιολογική. Και λογικά η θερμοκρασία κατά την φόρτιση πρέπει να είναι χαμηλή. Ένα χλιαρό, χλιαρότατο κινητό θα πρέπει να έχεις σε όλη την διάρκεια. Και εγώ εδώ και μια εβδομάδα άρχισα να χρησιμοποιώ 5V,2A γιατί ο με τον μαμά 5V,1A η κατάσταση είναι απάλευτη! Πρωινή γκρίνια ΟΝ Με 10Watt σταθερά, εάν χαλάσει η μπαταρία (εάν πάει στο 80% σε έναν χρόνο), δεν θα φταίω εγώ. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Δεν ευθύνεται για όλα ο καταναλωτής. Με ποιο σκεπτικό βάζεις σε συσκευή τόσων ευρώ φορτιστή 2010...δεν μπορώ να το καταλάβω. :worry: Κάτι είπανε οι επίσημοι ότι το κάνανε για "επιμήκυνση ζωής μπαταρίας" αλλά οκ...τα 5Watt φόρτιση εν έτη 2020 μόνο η Apple έχει το ταλέντο τα τα δικαιολογίσει. Πρωινή γκρίνια ΟFF Edited February 3, 2020 by pavlidisc Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. February 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2020 @dleyteris Τα 10Watt είναι μια απολύτως φυσιολογικότατη ισχύς φόρτισης. Απολύτως απόλυτα φυσιολογική. Και λογικά η θερμοκρασία κατά την φόρτιση πρέπει να είναι χαμηλή. Ένα χλιαρό, χλιαρότατο κινητό θα πρέπει να έχεις σε όλη την διάρκεια. Και εγώ εδώ και μια εβδομάδα άρχισα να χρησιμοποιώ 5V,2A γιατί ο με τον μαμά 5V,1A η κατάσταση είναι απάλευτη! Πρωινή γκρίνια ΟΝ Με 10Watt σταθερά, εάν χαλάσει η μπαταρία (εάν πάει στο 80% σε έναν χρόνο), δεν θα φταίω εγώ. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Δεν ευθύνεται για όλα ο καταναλωτής. Με ποιο σκεπτικό βάζεις σε συσκευή τόσων ευρώ φορτιστή 2010...δεν μπορώ να το καταλάβω. :worry: Κάτι είπανε οι επίσημοι ότι το κάνανε για "επιμήκυνση ζωής μπαταρίας" αλλά οκ...τα 5Watt φόρτιση εν έτη 2020 μόνο η Apple έχει το ταλέντο τα τα δικαιολογίσει. Πρωινή γκρίνια ΟFF Το κάνει για να αγοράσεις έξτρα φορτιστή Ακόμα και άλλης μάρκας να πάρεις όταν έχει πιστοποίηση MFI η Apple παίρνει από την αγορά σου ένα ποσοστό Μόνο αυτός είναι ο λόγος Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts