Tasos19s Δημ. January 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2020 Σε βάθους χρόνου δινεις 50 ευρώ και αλλάζεις μια μπαταριούλα.Τόσο απλό. Sent from my iPhone Xs using Tapatalk Pro Να τονισω ομως πανω σε αυτο οτι εχοντας δειξει μια προσοχη στην μπαταρια παει να πει οτι προσεχουμε και γνικοτερα την συσκευη μας Τι σημαινει αυτο? Οταν φορτιζω με οτι να ναι φορτιστη, η συσκευη ζηματαει, παραλληλα παιζω παιχνιδια η την εχω κολλημενη στο παρπριζ για πλοηγηση και την ψηνει και ο ηλιος η στην παραλια δεν εχω και καλο σημα, φορτιζω κιολας, μπαινω και σε facebook instagram και κανα παιχνιδακι... Τοτε μιλαμε για καταπονηση ολων των εξαρτηματων της συσκευης δηλαδη της μητρικης πλακετας και ολων των εξαρτηματων την που εχουν ενα οριο αντοχης αλλα και της οθονης και της μπαταριας. Με αλλα λογια το να φορτιζει ο αλλος συνεχεια με εναν ταχυφορτιστη και γενικα να μην πολυ δινει και σημασια στην συσκευη του τοτε ισως δεν εχει σε λιγο καιρο προβλημα με την μπαταρια μονο... Ειδικοτερα οι samsung οθονες εχουν πολλα προβληματα με την υπερθερμανση και βλεπουμε να γινονται μωβ, να βγαζουν μαυρες κηλιδες, να βγαζουν πρασινες γραμμες και λοιπα και λοιπα... Προσωπικη μου αποψη ειναι οτι πρεπει να προσεχω την συσκευη μου οσο μπορω για να εχω την συσκευη μου οσο μπορω... Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. January 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2020 Εσύ το πήγες στο άλλο άκρο τώρα. Αυτό που περιγράφεις λέγεται βιασμός. Εννοείται ότι θα πάρεις την συσκευή στο χέρι πολύ γρήγορα εάν δεν σέβεσαι τα βασικά. from my iPhone 11 Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. January 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2020 Εσύ το πήγες στο άλλο άκρο τώρα. Αυτό που περιγράφεις λέγεται βιασμός. Εννοείται ότι θα πάρεις την συσκευή στο χέρι πολύ γρήγορα εάν δεν σέβεσαι τα βασικά. from my iPhone 11 Πολλοί όμως μην σου πω οι περισσότεροι έτσι τα δουλεύουν τα κινητά Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilakis13 Δημ. January 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2020 Καλησπερα!εχω να χρησιμοποιησω iphone απο το 2012.μεχρι τοτε κολλημενος με το iphone.ετσι ειπα να ξαναπαω καποια στιγμη απο android στο μηλο.ερωτηση:οι φωτο και τα βιντεο αποθηκευονται συμπιεσμενα?εχω φιλο πουβεχει το 64 αρι με 4800 φωτο και αρκετα βιντεο και εχει ακομη πολυ χωρο.εγω παλι κατοχος του note 10+,με σχεδον 5000 φωτο και 900 βιντεο σε UHD και εχουν καταλαβει 143 gb απο την sd card.κατ'εμε πολυ λογικο και φυσιολογικο.η αποθηκευση του iphone του φιλου μου φαινεται παραλογη.η αληθεια ειναι ομως πως δεν θυμαμαι ποσα βιντεο εχει,διοτι εγω εχω παρα πολλα.αυτα.ευχαριστω Παράθεση iphone 3gs,iphone 4/4s,galaxy s3,galaxy s4 duos,galaxy note 3 duos,note 4 duos,note 5 duos,note 7 duos,LG V20 duos,galaxy c9 pro duos,Samsung s8+ orchid grey,Samsung galaxy Note 8 duos,Samsung galaxy note 9 duos,Samsung galaxy Note 10+, iphone 11 pro,samsung galaxy s20, samsung galaxy note 20 ultra,samsung galaxy s23 ultra. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. January 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2020 Καλησπερα!εχω να χρησιμοποιησω iphone απο το 2012.μεχρι τοτε κολλημενος με το iphone.ετσι ειπα να ξαναπαω καποια στιγμη απο android στο μηλο.ερωτηση:οι φωτο και τα βιντεο αποθηκευονται συμπιεσμενα?εχω φιλο πουβεχει το 64 αρι με 4800 φωτο και αρκετα βιντεο και εχει ακομη πολυ χωρο.εγω παλι κατοχος του note 10+,με σχεδον 5000 φωτο και 900 βιντεο σε UHD και εχουν καταλαβει 143 gb απο την sd card.κατ'εμε πολυ λογικο και φυσιολογικο.η αποθηκευση του iphone του φιλου μου φαινεται παραλογη.η αληθεια ειναι ομως πως δεν θυμαμαι ποσα βιντεο εχει,διοτι εγω εχω παρα πολλα.αυτα.ευχαριστω Τα πρωτότυπα όχι Εγώ τα κάνω sync με το iTunes, τα περνάει στον υπολογιστή και μου τα ξανά περνάει μικρότερα όποτε έχω τα ίδια πράγματα αλλά πιανουν μικρότερη μνήμη Βέβαια η ανάλυση πέφτει αλλά στο κινητό δεν καταλαβαίνω κάποια διαφορά Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. January 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2020 Στα περί σήματος. Αυτήν την στιγμή βρίσκομαι σε ένα κλειστό γυμναστήριο το οποίο επισκέπτομαι τα τελευταία 2 χρόνια. Εντός του γυμναστηρίου 1+6, 1+6t, Galaxy S10+ είχαν όλα Ε. Εάν σε κάποιες φάσεις έπιαναν 4G, δεν κατέβαζαν τίποτα...ή για να κατεβάσουν κάτι σου έβγαινε πρώτα η Παναγία. Το 11 έχει μια μπάρα 4G συνεχόμενα και τα Data δουλεύουν απροβλημάτιστα. Η ταχύτητα είναι χαμηλή αλλά πρόβλημα δεν υφίσταται. Αυτά. from my iPhone 11 Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. January 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2020 Στα περί σήματος. Αυτήν την στιγμή βρίσκομαι σε ένα κλειστό γυμναστήριο το οποίο επισκέπτομαι τα τελευταία 2 χρόνια. Εντός του γυμναστηρίου 1+6, 1+6t, Galaxy S10+ είχαν όλα Ε. Εάν σε κάποιες φάσεις έπιαναν 4G, δεν κατέβαζαν τίποτα...ή για να κατεβάσουν κάτι σου έβγαινε πρώτα η Παναγία. Το 11 έχει μια μπάρα 4G συνεχόμενα και τα Data δουλεύουν απροβλημάτιστα. Η ταχύτητα είναι χαμηλή αλλά πρόβλημα δεν υφίσταται. Αυτά. from my iPhone 11 Δυο χρόνια πριν ίσως οι κεραίες δεν ήταν τόσο πολλές Αυτά τα πορίσματα μόνο ίδια μέρα δίπλα δίπλα οι συσκευές όχι με τόσα χρόνια διαφορά Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. January 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2020 Το S10+ το είχα πριν 2 μήνες. Το 6t είναι μαζί μου (το έχει η γυναίκα μου). Το «επισκέπτομαι τα δυο τελευταία χρόνια» το έγραψα για να τονίζω ότι από το συγκεκριμένο σημείο περνάω σχεδόν καθημερινά τα τελευταία 2 χρόνια...με διαφορετικές συσκευές. from my iPhone 11 Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. January 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2020 Καλά, καθήστε να μπει κανένας πικραμένος να μας πει για το τάδε πέτρινο σπίτι του παππού του στην ορεινή Αιτωλοακαρνανία όπου το Χαβεη P9 του ξεφτιλίζει το iphone... Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. January 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2020 Εγώ το έχω πει και το ξαναλέω και μάλιστα έντονα και επίμονα : την διαχείρηση που κάνει το iPhone (το 11 έχω τώρα για αυτό μιλώ) σε ότι αφορά το δίκτυο (WiFi calling, VoLTE, 4G, 3G) δεν την είχα σε κανένα Android. Ούτε καν στο S10+ που υποστηρίζεται επίσημα από τον πάροχο. Την ίδια Sim έχω, τον ίδιο πάροχο, τον ίδιο business πακέτο. from my iPhone 11 Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. January 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2020 Εγώ το έχω πει και το ξαναλέω και μάλιστα έντονα και επίμονα : την διαχείρηση που κάνει το iPhone (το 11 έχω τώρα για αυτό μιλώ) σε ότι αφορά το δίκτυο (WiFi calling, VoLTE, 4G, 3G) δεν την είχα σε κανένα Android. Ούτε καν στο S10+ που υποστηρίζεται επίσημα από τον πάροχο. Την ίδια Sim έχω, τον ίδιο πάροχο, τον ίδιο business πακέτο. from my iPhone 11 Βρε συμφωνω και επαυξάνω. Όταν ο πάροχος δεν έχει θέματα με τις υπηρεσίες του το iPhone λειτουργεί υποδειγματικά σε κάθε χαρακτηριστικό του δικτύου. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. January 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2020 Καλά, καθήστε να μπει κανένας πικραμένος να μας πει για το τάδε πέτρινο σπίτι του παππού του στην ορεινή Αιτωλοακαρνανία όπου το Χαβεη P9 του ξεφτιλίζει το iphone... Sent from my iPad using Tapatalk Πάει το πούλησε... Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drollAntonis Δημ. January 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2020 Τα πρωτότυπα όχι Εγώ τα κάνω sync με το iTunes, τα περνάει στον υπολογιστή και μου τα ξανά περνάει μικρότερα όποτε έχω τα ίδια πράγματα αλλά πιανουν μικρότερη μνήμη Βέβαια η ανάλυση πέφτει αλλά στο κινητό δεν καταλαβαίνω κάποια διαφορά Από που το κάνεις αυτό; γιατί και εγώ κάνω sync αλλά δεν μου πειράζει τις photo στο iphone! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balantakos777 Δημ. January 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2020 Καποιος μου προτεινε ενα τζαμι απο spaceboy , τελικα ειναι πολυ κακο σαν εφαρμογη γιατι κρυβει ενα μερος της οθονης ειτε απο την μια ειτε απο την αλλη μερια...σαν touch ειναι καλο, αλλα κριμα. Δεν μπορω να βρω ενα γυαλι να εφαρμοζει καλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. January 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2020 Για τους λάτρεις του «υγεία μπαταρίας»: 11αρι, αγορασμένο 15/11/19, φορτίζει μόνο με τον μαμά φορτιστή ή από την USB θύρα του mac (1A). Φόρτιση κάθε 2 μέρες. Μπαταρία 99% σήμερα. Μήπως ήρθε η ώρα να πάρω ταχυφορτιστή και να του πιω το αίμα. Χεχε.... from my iPhone 11 Ο μαμα δεν ειναι ταχυφορτιστης; Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. January 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2020 Ο μαμα δεν ειναι ταχυφορτιστης; 5V, 1A. :O Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drollAntonis Δημ. January 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2020 Καποιος μου προτεινε ενα τζαμι απο spaceboy , τελικα ειναι πολυ κακο σαν εφαρμογη γιατι κρυβει ενα μερος της οθονης ειτε απο την μια ειτε απο την αλλη μερια...σαν touch ειναι καλο, αλλα κριμα. Δεν μπορω να βρω ενα γυαλι να εφαρμοζει καλα. Τι εννοείς; Ότι το μαύρο πλαίσιο δεξιά και αριστερά είναι μεγαλύτερο από αυτό του κινητού; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. January 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2020 5V, 1A. :O Ωπα! Δηλαδη η συσκευασια του απλου 11 εχει τον αργο ενω των Pro μοντελων εχει τον γρηγορο;; Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. January 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2020 Ωπα! Δηλαδη η συσκευασια του απλου 11 εχει τον αργο ενω των Pro μοντελων εχει τον γρηγορο;; YES. :rolleyes: Καλό ε; Apple rules :cool: Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balantakos777 Δημ. January 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2020 Τι εννοείς; Ότι το μαύρο πλαίσιο δεξιά και αριστερά είναι μεγαλύτερο από αυτό του κινητού; Βγηκε 13.3.1. - Οσο για το γυαλακι, το μαυρο του πλαισιο γυρω γυρω κοβει ενα μικρο μερος της οθονης. Μαλλον επεσα σε κακο κομματι ? Δεν ξερω. :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drollAntonis Δημ. January 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2020 Βγηκε 13.3.1. - Οσο για το γυαλακι, το μαυρο του πλαισιο γυρω γυρω κοβει ενα μικρο μερος της οθονης. Μαλλον επεσα σε κακο κομματι ? Δεν ξερω. :worry: Spigen πείρες; Δύσκολο να φανταστώ οτι έκαναν τέτοια πατατιά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manosvasilakis Δημ. January 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2020 Καλημερα παιδιά!Ειμαι κάτοχος του xr και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Σκέφτομαι την μετάβαση μου στο εντεκάρι περισσότερο και την κάμερα. Υπάρχει κάποιος που έκανε αυτή τη μετάβαση ώστε να μου πει αν υπάρχουν μεγάλες διαφορές στην κάμερα αλλά και γενικότερα στην εμπειρία της συσκευής ;Ευχαριστώ. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. January 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2020 Καλημερα παιδιά!Ειμαι κάτοχος του xr και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Σκέφτομαι την μετάβαση μου στο εντεκάρι περισσότερο και την κάμερα. Υπάρχει κάποιος που έκανε αυτή τη μετάβαση ώστε να μου πει αν υπάρχουν μεγάλες διαφορές στην κάμερα αλλά και γενικότερα στην εμπειρία της συσκευής ;Ευχαριστώ. Sent from my iPhone using Tapatalk Δεν θα δεις μεγάλες διαφορες Νομίζω δεν αξίζει Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. January 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2020 Καλημερα παιδιά!Ειμαι κάτοχος του xr και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Σκέφτομαι την μετάβαση μου στο εντεκάρι περισσότερο και την κάμερα. Υπάρχει κάποιος που έκανε αυτή τη μετάβαση ώστε να μου πει αν υπάρχουν μεγάλες διαφορές στην κάμερα αλλά και γενικότερα στην εμπειρία της συσκευής ;Ευχαριστώ. Sent from my iPhone using Tapatalk Έχει η σύζυγος το XR κι εγώ το 11 Pro (ίδια κάμερα με το απλό 11). Μόνο σε χαμηλό φωτισμό έχει διαφορες η κάμερα. Και σε βίντεο. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. January 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2020 Βγήκε koronoiOS 13.3.1 και δε το πήρα χαμπάρι Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts