Jump to content

Nokia 7.2


wP
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

nokia_7_2-front_back-ice.pngnokia_7_2-front_back-charcoal.png

Πράσινο & Μαύρο 6|128GB σ' 1½~ μήνα €369:cool:

Nokia 7.2

Ξεκινήστε να δημιουργείτε

ΚΑΜΕΡΑ

Τριπλή κάμερα 48 ΜΡ με ZEISS Optics

Απελευθερώστε τη δημιουργικότητά σας με την κάμερα τριπλού αισθητήρα και το άψογο ZEISS Optics.

Διαθέτει έναν εξαιρετικά ευαίσθητο κεντρικό αισθητήρα 48 MP για να καταγράφει και τις μικρότερες λεπτομέρειες, αισθητήρα βάθους για ολοζώντανα πορτραίτα ZEISS και τελευταίο, αλλά εξίσου σημαντικό, έναν εξαιρετικά ευρύ αισθητήρα 118° – για να έχετε ολόκληρη την εικόνα.

ΑΙΣΘΗΤΗΡΑΣ 48 MP ΜΕ ZEISS OPTICS

Μικρές λεπτομέρειες. Μεγάλη εικόνα.

Δημιουργήστε εκπληκτικές εικόνες με κάθε συναρπαστική λεπτομέρεια, με το ZEISS Optics και τον μεγάλο αισθητήρα 48 ΜΡ ½" με τεχνολογία quad pixel.

Το Nokia 7.2 συνδυάζει πολλαπλά pixel για περισσότερο φως, με αποτέλεσμα όμορφες εικόνες ακόμα και στο πιο σκοτεινό περιβάλλον.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΠΟΡΤΡΑΙΤΟΥ

Φωτογραφίες για κοινοποίηση

Τραβήξτε μοναδικά πορτραίτα με ποικιλία αποκλειστικών εφέ Bokeh όπως τα ZEISS Modern, ZEISS Swirl και ZEISS Smooth – όλα σχεδιασμένα με ακρίβεια για αναπαραγωγή του θρυλικού οπτικού του φακού ZEISS καθώς και το χαρακτηριστικό θάμπωμα φόντου.

Θα έχετε επίσης στη διάθεσή σας εργαλεία για τελειοποίηση της απόχρωσης της επιδερμίδας, εξομάλυνση της συνολικής ποιότητας της εικόνας και φωτισμό λεπτομερειών στα πιο σκοτεινά σημεία.

ΕΙΚΟΝΕΣ ΧΑΜΗΛΟΥ ΦΩΤΙΣΜΟΥ

Δεν ξεχάσαμε καμία λεπτομέρεια

Η Νυχτερινή λειτουργία συνδυάζει προηγμένο fusion και έκθεση σε συνδυασμό με έναν εξαιρετικά ευαίσθητο αισθητήρα και οπτικά απόλυτης ακρίβειας.

Το αποτέλεσμα; Εκπληκτικές εικόνες με ζωντανές λεπτομέρειες, ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΥΡΥΣ ΑΙΣΘΗΤΗΡΑΣ

Δες όλη την εικόνα

Αποτυπώστε ολόκληρο το τοπίο – ανεξαρτήτως εύρους – με τον ευρυγώνιο φακό 118° με ZEISS Optics.

Μια κάμερα εξίσου καλή για λήψεις γρήγορης δράσης στο σπίτι όσο και σε εκπληκτικά τοπία.

ΒΙΝΤΕΟ

Ζωντανέψτε μνήμες

Τραβήξτε εκπληκτικά βίντεο ultra HD 4Κ, με εγγραφή spatial ήχου.

Και χάρη στη βελτιωμένη λειτουργία Dual-Sight – η οποία ενεργοποιεί αμφότερες τις μπροστινές και πίσω κάμερες – μπορείτε να καταγράψετε και τις δύο όψεις της ιστορίας, ταυτόχρονα.

ΕΓΧΡΩΜΗ ΟΘΟΝΗ

Βίντεο HDR. Πάντα.

Απολαύστε μια εξαιρετικά ευκρινή εμπειρία προβολής με το PureDisplay, διαθέσιμο μόνο στα smartphone της Nokia. Όλα τα βίντεο που παρακολουθείτε μεταμορφώνονται – σε πραγματικό χρόνο – σε υψηλό δυναμικό εύρος (HDR) για λόγους ευκρίνειας. Επιπλέον, μπορείτε να χαλαρώσετε και να τα απολαύσετε σε μια φωτεινή οθόνη 6,3" Full HD+.

Δείτε περιεχόμενο σε ένα δισεκατομμύριο χρώματα

Καθηλωθείτε πλήρως από τα βίντεό σας χάρη στον ειδικό επεξεργαστή Pixelworks. Ενισχύει τα χρώματα και αναβαθμίζει όλο το περιεχόμενο των βίντεό σας σε ποιότητα HDR – έτσι, αντί για 17 εκατομμύρια αποχρώσεις προβάλλεται με έως και ένα δισεκατομμύριο αποχρώσεις.

Φωτεινή οθόνη – ακόμη και εξωτερικά

Δεν μπορείτε να δείτε την οθόνη σας στον ήλιο; Δεν υπάρχει πρόβλημα για το Nokia 7.2. Η υψηλή φωτεινότητα και η τοπική βελτίωση της αντίθεσης προσφέρουν μια εκπληκτική προβολή – παντού και πάντα.

ΜΠΑΤΑΡΙΑ

Περισσότερη ισχύς. Λιγότερη φόρτιση.

Ο ισχυρός επεξεργαστής Qualcomm® Snapdragon™ 660 σε συνδυασμό με το τελευταίο λειτουργικό σύστημα Android™ 9 Pie σημαίνει ότι μπορείτε να λειτουργείτε τη συσκευή σας χωρίς φόρτιση για έως και δύο μέρες.¹* Το Nokia 7.2 διαθέτει επίσης Προσαρμοστική μπαταρία ΤΝ, η οποία δίνει προτεραιότητα στη διάρκεια ζωής της μπαταρίας στις εφαρμογές που χρησιμοποιείτε περισσότερο.

ΣΧΕΔΙΑΣΗ

Όλα για την αισθητική

Εμπνευσμένο από το φινλανδικό ντιζάιν, το Nokia 7.2 συνδυάζει τέλεια κατασκευή και ποιοτικά υλικά σε τέλεια αρμονία. Ένα πραγματικά διαχρονικό ντιζάιν που δεν έχει κατασκευαστεί μόνο για να φαίνεται ωραίο, αλλά και για να διαρκεί.

ΠΛΑΙΣΙΟ

Το μισό βάρος. Δύο φορές πιο ανθεκτικό.

Το Nokia 7.2 είναι κατασκευασμένο από σύνθετο πολυμερές υψηλής τεχνολογίας το οποίο έχει διπλάσια ανθεκτικότητα από το κανονικό πολυκαρβονικό, αλλά και το μισό βάρος του αλουμινίου. Και όλα αυτά περικλεισμένα από ένα σκληρό μεταλλικό περίβλημα, με αποτέλεσμα ένα ελαφρύτερο, πιο κομψό και πιο ισχυρό φινίρισμα που μπορεί να αντέξει σε ό,τι και αν συμβεί.

ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΓΥΑΛΙ CORNING® GORILLA®

Συμπαγές γυαλί. Ομοιόμορφο φινίρισμα.

Το Nokia 7.2 είναι σχεδιασμένο με απαλά κυρτωμένο Γυαλί Corning® Gorilla® 2.5D και στις δύο πλευρές για κομψό και ανθεκτικό φινίρισμα, για μεταξένιο άγγιγμα.

ΓΥΑΛΙ ΠΟΥ ΔΙΑΧΕΕΙ ΤΟ ΦΩΣ

Σχεδιασμός που αντέχει στη δοκιμασία του χρόνου

Η πίσω πλευρά από σατινέ γυαλί που διαχέει το φως, με το χαρακτηριστικό μοτίβο διάθλασης, τιμά τη μακρόχρονη κληρονομιά της φινλανδικής υαλοποίας – με αποτέλεσμα ένα διαχρονικό ωστόσο εντυπωσιακό σχέδιο.

ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΦΙΝΙΡΙΣΜΑ

Λεία εμφάνιση και αίσθηση

Η πολλαπλών επιπέδων επίστρωση δίνει στο Nokia 7.2 ένα εκπληκτικά λείο μεταλλικό φινίρισμα σε μια σειρά φυσικών σκανδιναβικών χρωμάτων – επιλέξτε ανάμεσα σε γκριζόμαυρο, κυανοπράσινο και λευκό του πάγου για να ταιριάζει με το στυλ σας.

ANDROID

Έτοιμο για Android 10 και νεότερη έκδοση

Ένα τηλέφωνο που γίνεται ολοένα και καλύτερο με τον καιρό. Χάρη στη νεότερη εμπειρία Android 9 Pie, επωφελείστε από 2 χρόνια αναβαθμίσεων Android και 3 χρόνια ενημερώσεων ασφαλείας.

ΤΟ GOOGLE ASSISTANT

Μια μικρή βοήθεια όπου κι αν πηγαίνετε

Το κουμπί Google Assistant²* είναι εκεί για να σας βοηθήσει στους γρήγορους ρυθμούς της καθημερινότητάς σας. Κάντε ερωτήσεις, δείτε το πρόγραμμά σας ή χαμηλώστε τα φώτα. Το Assistant μαθαίνει και προσαρμόζεται με κάθε χρήση – έτσι, μπορείτε να κάνετε περισσότερα στην καθημερινότητά σας, χρησιμοποιώντας λιγότερο το τηλέφωνό σας.

GOOGLE ASSISTANT ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

Μια μικρή βοήθεια όπου κι αν πηγαίνετε

Με τη Λειτουργία περιβάλλοντος του Google Assistant, μπορείτε να ελέγξετε τον καιρό, να δείτε τη λίστα εκκρεμών εργασιών σας και να ελέγξετε τη μουσική και τις έξυπνες οικιακές συσκευές χωρίς καν να αγγίξετε το τηλέφωνό σας. Επιπλέον, μπορείτε να μετατρέψετε το τηλέφωνό σας σε ψηφιακή κορνίζα φωτογραφιών, και όλα αυτά ενώ το τηλέφωνό σας φορτίζεται.

GOOGLE ONE

Επωφεληθείτε περισσότερο από την Google

Αποκτήστε μια τριμηνιαία δωρεάν δοκιμή του 100 GB Google One (αξίας 1,99€/μήνα) όταν αγοράζετε ένα Nokia 7.2³. Ως μέλος του Google One θα έχετε: 100 GB αποθηκευτικού χώρου σε cloud σε Google Drive, Gmail και Google Photos, αυτόματη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας τηλεφώνου και πρόσβαση σε ειδικούς της Google – όλα σε ένα κοινής χρήσης οικογενειακό πρόγραμμα.

Μάθετε περισσότερα για το Google One

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Nokia 7.2

Απελευθερώστε τη δημιουργικότητά σας με το Nokia 7.2. Τραβήξτε απίστευτες φωτογραφίες, παρακολουθήστε όλα τα βίντεό σας σε HDR και συνεχίστε χωρίς φόρτιση για έως 2 ημέρες¹. Επιπλέον, όλα λειτουργούν ομαλά με το λογισμικό Android 9 Pie – έτσι, εκεί που νομίζετε ότι έχετε αγγίξει την τελειότητα, γίνεται ολοένα και καλύτερο.

Κάμερες

Τριπλή κάμερα, με κύρια κάμερα 48 MP και Zeiss Optics.

Οθόνη

Οθόνη 6,18’’ Full HD+ με PureDisplay. Μετατροπή HDR σε πραγματικό χρόνο.

Μπαταρία

Ενεργειακά αποδοτικός επεξεργαστής Qualcomm® Snapdragon™ 660, και επιπλέον μια προσαρμοστική μπαταρία με υποβοήθηση ΤΝ.

Σχεδίαση

Πολλαπλών επιπέδων επίστρωση για λείο μεταλλικό φινίρισμα. Πίσω πλευρά από σατινέ γυαλί που διαχέει το φως.

Πλήρεις προδιαγραφές

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Nokia 7.2

Απελευθερώστε τη δημιουργικότητά σας με το Nokia 7.2. Τραβήξτε απίστευτες φωτογραφίες, παρακολουθήστε όλα τα βίντεό σας σε HDR και συνεχίστε χωρίς φόρτιση για έως 2 ημέρες¹. Επιπλέον, όλα λειτουργούν ομαλά με το λογισμικό Android 9 Pie – έτσι, εκεί που νομίζετε ότι έχετε αγγίξει την τελειότητα, γίνεται ολοένα και καλύτερο.

Σχεδίαση*

Χρώματα*Γκριζόμαυρο, Κυανοπράσινο, Λευκό του πάγου

Μέγεθος*159,92 x 75,15 x 8,25mm

Βάρος*180g

Γυαλί Corning® Gorilla® 2.5D

Απόδοση*

Λειτουργικό σύστημα*Android 9 Pie

RAM*4/6 GB

CPU*Qualcomm® Snapdragon™ 660

Συνδεσιμότητα*

Τύπος καλωδίου*USB Type-C™ (USB 2.0)

Κάρτες SIM cards*Διπλή SIM

Τύπος κάρτας SIM*Nano-SIM

Αισθητήρες*Αισθητήρας φωτισμού περιβάλλοντος, αισθητήρας RGB , αισθητήρας εγγύτητας, επιταχυνσιόµετρο (G-sensor), ηλεκτρονική πυξίδα, γυροσκόπιο

Άλλα*NFC (εκτός Ινδίας)

Πλήκτρα*Το κουμπί Google Assistant²

Κάμερες*

Πίσω κάμερες*48 MP 1/2" Quad Pixel, 5 MP με αισθητήρα βάθους, 8 MP με ευρυγώνιο φακό

Πίσω φλας*LED

Μπροστινή κάμερα*20 MP Quad Pixel

Άλλα*ZEISS Optics

Μπαταρία*

Τύπος μπαταρίας*Μη αφαιρούμενη 3500 mAh⁵

Συμβατό με φόρτιση*5V/2A

Αποθηκευτικός χώρος*

Εσωτερική αποθήκευση*64/128 GB⁴

Υποδοχή κάρτας MicroSD*Υποστήριξη για έως και 512 GB

Οθόνη*

Μέγεθος*6,3”

Τύπος*FHD+ με PureDisplay

Ήχος*

Υποδοχή ακουστικών 3,5 mm

Ήχος Qualcomm® aptX™

Ραδιόφωνο FM

2 μικρόφωνα με χωρική εγγραφή ήχου surround

Δίκτυο και συνδεσιμότητα*

Ζώνες δικτύων*GSM: 850, 900, 1800, 1900. WCDMA: 1, 5, 8 | LTE: 1, 3, 5, 7, 8, 20, 28, 38, 40, 41 (120MHz)

Ζώνες δικτύων (Λατινική Αμερική και ΗΠΑ)*GSM: 850, 900, 1800, 1900. WCDMA: 1, 2, 4, 5, 8 | LTE: 1, 2, 3, 4, 5, 7, 8, 12/17, 13, 28, 663, 5, 7, 8, 20, 28, 38, 40, 41 (120MHz)

Ζώνες δικτύων (Ινδία)*GSM 900, 1800. WCDMA: 1, 5, 8; LTE: 1, 3, 5, 8, 40, 41 (120MHz)

Ταχύτητα δικτύου*LTE Cat 6

Ταχύτητα δικτύου (Ινδία)*LTE Cat 4

Wi-Fi*802.11 a/b/g/n/ac

Bluetooth® 5.0

GPS/AGPS+GLONASS+BDS+Galileo

Στη συσκευασία*

Συσκευή Nokia 7.2

Οδηγός γρήγορης έναρξης

Καλώδιο USB Type-C™

Φορτιστής

Ακουστικά

Εργαλείο υποδοχής SIM

 

¹Η διάρκεια 2 ημερών μεταξύ φορτίσεων της μπαταρίας δοκιμάστηκε με χρήση σε πραγματικό περιβάλλον από την HMD Global. Η δοκιμή περιλάμβανε ενεργή χρήση της συσκευής για 5 ώρες ανά ημέρα με νέα μπαταρία. Η χρήση περιλάμβανε π.χ. παιχνίδια, αναπαραγωγή ροής βίντεο, κλήσεις, αποστολή SMS, περιήγηση και χρήση εφαρμογών (π.χ. μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ειδήσεις, πλοήγηση και μουσική). Η δοκιμή πραγματοποιήθηκε με τυπικές ρυθμίσεις συσκευής σε φωτισμένο περιβάλλον εσωτερικού χώρου. Η συσκευή παρέμεινε σε αναμονή κατά τη διάρκεια της νύχτας.

²Το Google Assistant διατίθεται σε επιλεγμένες αγορές και γλώσσες. Όπου δεν διατίθεται, το Google Assistant αντικαθίσταται από την Αναζήτηση Google. Ελέγξτε τη διαθεσιμότητα στη διεύθυνση*

³Ισχύουν*Όροι.

⁴Το προεγκατεστημένο λογισμικό συστήματος και εφαρμογές καταλαμβάνουν σημαντικό μέρος του χώρου μνήμης.

⁵Η μπαταρία έχει περιορισμένους κύκλους επαναφόρτισης και η χωρητικότητά της μειώνεται σε βάθος χρόνου. Κάποια στιγμή, η μπαταρία ενδέχεται να χρειάζεται αντικατάσταση.

Nokia_7_2_keys_and_parts.jpg

Nokia_7_2_insert_SIM_and_memory_card.jpg

Edited by w@P
⚠Σχέδια…
Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 67
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Να είχε και OIS αυτός ο αισθητήρας των 48mp καλά θα ήταν. Όπως έχει και η Motorola και κάποιες άλλες κινέζικες συσκευές που τον χρησιμοποιούν.

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Link to comment
Share on other sites

https://www.gsmarena.com/nokia_72_available_for_preorder_in_the_us-news-39204.php

 

@w@P Κάνε στους τίτλους των Nokia 6.2 και 7.2 το δυάρι πιο μεγάλο να φαίνεται καθαρά!

Edited by evris2013

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Link to comment
Share on other sites

Στο link του gsmarena λέει Cat4 modem, δηλαδή 150 Mbps downlink. Πολύ λίγο δεν είναι ακόμα και για τον Snapdragon 660; :worry:
Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...
Link to comment
Share on other sites

Στο link του gsmarena λέει Cat4 modem, δηλαδή 150 Mbps downlink. Πολύ λίγο δεν είναι ακόμα και για τον Snapdragon 660; :worry:
Αυτό σημαίνει ότι δεν κάνει CA, μπορεί να κάνει και να μην το λέει στα specs. Για Nokia και μάλιστα υψηλής κατηγορίας, μάλλον πρόκειται για τυπογραφικό.
Link to comment
Share on other sites

Στο link του gsmarena λέει Cat4 modem, δηλαδή 150 Mbps downlink. Πολύ λίγο δεν είναι ακόμα και για τον Snapdragon 660; :worry:

Για διάβασε το καλύτερα... ;)

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Link to comment
Share on other sites

Για διάβασε το καλύτερα... ;)

 

Ναι σόρι, λέει μέχρι Cat6. Και πάλι λίγο είναι πάντως, έπρεπε να βάλουν τον 710 που σηκώνει μέχρι Cat15 (800 Mbps downlink).

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
Συγκριτικά με αλλά κινητά που έχουν 48αρα κάμερα (πχ mi9), πώς τα πηγαίνει;

Citizen AW5000-24E | Creek A50i R | Dual CV-1160 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | JBL T110 | Kenwood KP-3022 (N-39 mkII) | KLH Model Six | Legend | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | ONYX BOOX Nova 2 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | QED XT Evolution | Xiaomi Redmi Buds 4 Active    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
Το έχει πάρει κανείς να μας πει εντυπώσεις;

Με πρόλαβες... Αυτό μπήκα να ρωτήσω κι εγώ! ;)

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Link to comment
Share on other sites

Έχει γίνει δοκιμή στο DXO για την κάμερα και το βγάζει κοντά στο 9αρι με 85 βαθμολογία.

Citizen AW5000-24E | Creek A50i R | Dual CV-1160 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | JBL T110 | Kenwood KP-3022 (N-39 mkII) | KLH Model Six | Legend | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | ONYX BOOX Nova 2 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | QED XT Evolution | Xiaomi Redmi Buds 4 Active    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

Link to comment
Share on other sites

Έχει γίνει δοκιμή στο DXO για την κάμερα και το βγάζει κοντά στο 9αρι με 85 βαθμολογία.

Άρα είναι αρκετά καλό για mid range συσκευή. Πιστεύω όμως θα ήταν καλύτερα να μας πει κάποιος που την έχει τη συσκευή.

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Link to comment
Share on other sites

Η συσκευή υποστηρίζει 5G;

Όχι. Κανένα Nokia προς το παρόν δεν υποστηρίζει 5G. Αν θες 5G οπωσδήποτε, πας σε άλλη εταιρεία.

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Link to comment
Share on other sites

Το έχω εδώ και λίγες μέρες, από το patch 2019-12 παίρνω κανονικά VoLTE & VoWIFI από την Cosmote (χθες το ενεργοποίησα κανονικά με SMS από την ίδια συσκευή, χωρίς να βάλω κάρτα SIM αλλού. Να σημειώσω πως πριν δεν είχα VoLTE/VoWIFI). Σε Vodafone τίποτα.

 

Το κινητό πάει πολύ καλά (έχω την έκδοση 6/128 σε Charcoal). Στην αρχή είχε κολλήσει στο patch 2019-11, αλλά χθες μου ήρθαν και τα δυο πιο πρόσφατα (2019-12 & 2020-01) με διαφορά μιας ώρας. Ερχόμενος από Xiaomi Mi A1 (επίσης Android One, 4/64GB), η διαφορά είναι αρκετά εμφανής στην οθόνη και στην απόκριση της συσκευής.

 

Η κάμερα με την στοκ εφαρμογή δεν πάει και πολύ (το autofocus δεν μου δουλεύει και τόσο καλά, όταν δουλέψει όμως βγάζει καλές), ευτυχώς έχει Camera2 API προενεργοποιημένο οπότε κάποια στιγμή που θα έχω χρόνο για παιχνίδι, θα ψάξω να βρω καμιά GCam.

Ericsson PH388, Ericsson T29, Panasonic GD35, Panasonic GD87, Nokia 8210, Nokia 3210, Nokia 3310, Nokia 3410, Nokia 7250i, Nokia 6100, Nokia 6510, Nokia N-Gage, Mitsubishi M341i, Sharp GX-17, Nokia 6020, Nokia E50, Nokia 6120 Classic, Nokia 5800XM, Nokia N900, Huawei Ideos X5 Pro, Acer Liquid E2, Lenovo K3 Note, Xiaomi Mi A1, Nokia 7.2, Poco F3 and counting...

Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστούμε για τις πληροφορίες που μας εδωσες. Εμένα με ενδιέφερε κυρίως όμως τα πάει στην κάμερα. Δεν περίμενα να έχει θέματα με το autofocus....δεν θα έπρεπε τόσο βασική λειτουργία να μην παίζει σωστά...
Link to comment
Share on other sites

Κι εγώ καλύτερη την περίμενα την κάμερα. Ας ελπίσουμε ότι θα είναι μεμονωμένο το γεγονός και να μην έχουν όλες οι συσκευές το ίδιο πρόβλημα.

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Link to comment
Share on other sites

Να πω την αλήθεια, με το τελευταίο update χθες έστρωσε η κάμερα, μάλλον έφαγε κάποιο κόλλημα ή είχε κάποιο θεματακι που λύθηκε με το update.

 

Για την μπαταρία που έχω μια ψιλοασφαλή εικόνα στις 7 μερες που το έχω, μου βγάζει μιάμιση μέρα με αρκετή χρήση (screen on time 3:45, με 41% υπόλοιπο αυτή την στιγμή, μόνιμα ανοιχτά location services, WIFI, 2 sim σε 4G σε περιοχή με ψιλοχαλια κάλυψη και πολλές εφαρμογές με push notifications λόγω δουλειάς)

Ericsson PH388, Ericsson T29, Panasonic GD35, Panasonic GD87, Nokia 8210, Nokia 3210, Nokia 3310, Nokia 3410, Nokia 7250i, Nokia 6100, Nokia 6510, Nokia N-Gage, Mitsubishi M341i, Sharp GX-17, Nokia 6020, Nokia E50, Nokia 6120 Classic, Nokia 5800XM, Nokia N900, Huawei Ideos X5 Pro, Acer Liquid E2, Lenovo K3 Note, Xiaomi Mi A1, Nokia 7.2, Poco F3 and counting...

Link to comment
Share on other sites

Από ότι διάβασα δώθηκε το security update Ιανουαρίου με νέο Pie build μιας και το update ήταν 1,5 GB. Οπότε σίγουρα διόρθωσαν πράγματα σε σχέση με το προηγούμενο pie build update που είχε έρθει πριν την αλλαγή του χρόνου.

Ευχάριστο που έστρωσε η κάμερα. Ψήνομαι πολύ να το πάρω αλλά αν δεν παίξει σε καμία προσφορά δεν το βλέπω....κρίμα που δεν βλέπουμε από την HMD καμία στρατηγική προσφορων. Ούτε καν στις περιόδους εκπτώσεων. Θα μπορούσε η συσκευή να έχει πάει πολύ καλύτερα....

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

Ανακοινώσεις



×
×
  • Create New...